HCA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HCA er en spesialhøgskole for kunst - vi fokuserer helt på det kreative studenter trenger.

Her kan du finne din plass i et inspirerende kunstskolesamfunn; mens vårt ekspertpersonell, studioer og workshops støtter din individuelle reise.

HCA intime skala egner seg til naturlige samarbeid og særegne kreative grupper. Det er den ideelle rammen for deg å oppdage alternative måter å se på ting på - å overraske deg selv og hverandre. Studentene opplever også utmerket mengde kontakttid med veilederne i et forum som er lite nok til at stemmen din blir hørt.

Alle studenter drar nytte av induksjoner til relevante workshops og studioer. Hvis praksis fører deg ned en ny og oppfinnsom rute; du er fri til å eksperimentere med HCA store utvalg av fasilitater. Så hvis du er en animatør som oppdager at du vil eksperimentere med broderi - kan du! Mange av ansatte ved HCA er også aktive utøvere i seg selv, noe som betyr at de kan tilby deg veiledning som mentorer, spesialister og jevnaldrende.

Enten du vil forfølge kunst, media, design, populærmusikk eller scenekunst, har vi fremtiden din i tankene.

samarbeids~~POS=TRUNC

To hoder (eller flere) er bedre enn ett! På HCA vil du finne mange sjanser til å samarbeide med en eller flere personer og organisasjoner. Vi tilbyr muligheter til å jobbe med mange eksterne partnere, så vel som studenter på andre kurs. For eksempel har en av studentene våre samarbeidet med et innovativt open source-prosjekt og håndbygd en skreddersydd resirkulert plastekstruder, fra bunnen av. I dette og mange andre prosjekter er mulighetene videre ubegrensede. Studentene våre bruker sin kunnskap, deres forskjellige perspektiver og komplementære ferdigheter fra forskjellige fagområder for å hjelpe og inspirere HCA jevnaldrende over hele vårt kunsthøgskole.

Nysgjerrig

Nysgjerrighet åpner mange dører. Det kan være en bok som endrer livet ditt eller en opplevelse du aldri vil glemme. Gi mat til din nysgjerrige natur ved å utforske HCA spesialiserte kunstbibliotek, oppdage nye måter å tenke på det kjente innen kritiske studier, og bli med oss på våre turer til inspirerende arrangementer og steder. Eller bare ta turen innom forskjellige verksteder og se hva som blir opprettet den dagen.

Modig

Vær modig: ta kreative risikoer. HCA studenter oppfordres til å legge sin egen vei, og lage arbeid som spenner fra tabubusting til satire. Vi hjelper deg med å finne ut hva du vil si, og pleier selvtilliten din å si det.

Oppfinnsom

Vi vil sette deg opp med verktøyene du trenger for å utforske og innovere; som en av studentene våre som kombinerte strikking med ukonvensjonelle 3D-materialer for å realisere hennes morsomme og oppfinnsomme kinetiske strikkeprosjekt. På HCA kan du eksperimentere på tvers av våre mange workshops innen keramikk, tekstiler, små metaller, grafikk, fotografering og 3D; våre Mac- og PC-IT-suiter; vårt fullt utstyrte teater og musikkstudioer i svart boksestil.

Individuell

Vi tror på kraften til din kreative stemme. Vårt engasjement for individualitet kan sees overalt fra studentenes arbeidsområder til mangfoldet av sommershowet vårt, Synthesis.

Hos HCA finner du alt du trenger for å styrke kreativiteten din.

Et eller annet sted kan din egenart blomstre

Fra vår fantastiske beliggenhet i den historiske byen Hereford, i det pittoreske fylket Herefordshire, leverer HCA hele spekteret av kunstutdanning. Vi tilbyr spesialiserte kreative programmer på mange nivåer: fra korte kurs til videreutdanning, lavere og videre studier.

På HCA vil du raskt bli kjent med de andre studentene som starter kurset med deg. Du vil bli undervist av lidenskapelig personale som tar deg tid til å bli kjent med deg, forstå talentene dine og personlig er investert i suksessen din.

HCA gir en unik, samarbeidende atmosfære der du kan uttrykke og utvikle ideene dine. Ansatte og studenter nyter en dynamisk samtale, der inspirasjon flyter begge veier.

Plass til å vokse

Vår størrelse og fokus gjør det å bli HCA en helt annen opplevelse av å bli med i store ikke-spesialiserte universiteter. På HCA ledes hele miljøet av kreativitet. Her blir talent alltid anerkjent og potensialet går aldri tapt i mengden. Vi forkjemper våre studenter som enkeltpersoner - feirer hver persons suksesser.

Skalaen vår betyr også at vi naturlig er utadvendt. Vi ønsker høyprofilerte høyttalere velkommen til å kjøre masterclasses og holde inspirerende foredrag. Som student vil du dra nytte av muligheter for å ta på deg live truser fra ekte kunder, jobbe med spennende prosjekter med eksterne partnere, og dele arbeidet ditt med et bredere publikum.

Her, på høgskolen vår som er bygget i en veldig menneskelig skala, kan du skjære ut din plass i hjertet av noe mye større.

Et fellesskap med karakter

Den historiske byen vår, som ligger midt i et eksepsjonelt landskap, er vennlig og avslappet med en stor følelse av fellesskap og mange flotte arrangementer og aktiviteter å bli involvert i. Her kan du finne inspirasjon, utvikle talentene dine, knytte vennskap og skape uten grenser.

Opprette en forbindelse

Studentene velger å bli med på HCA av mange forskjellige grunner, men et overveldende tema er en følelse av følelsen av hvordan HCA 'passer' til menneskene som kommer hit. HCA er et sted hvor du virkelig kan være deg selv. I stedet for å prøve å gjøre deg i samsvar med en husstil, vil inspirerende personale oppmuntre deg til å være dristig og oppfinnsom på din rute for å oppdage din individuelle kreative stemme. Vi forventer ikke at du monterer formen - fortsett og knus den!

Med en følelse av fellesskap, både på campus og ute i byen, vil du bli oppfordret til å engasjere deg i bredere sosiale problemer og tenke på den potensielle effekten av tingene du lager. Vi gir deg muligheten til å lage arbeidet du brenner for og utvikle dyp integritet i din egen praksis.

Kreativ frihet

Hos HCA er din kreative utvikling vår prioritet. Vår skala lar oss avvise stive grenser mellom fagområder. Vi er stolte av vår åpne verkstedpolitikk, der induksjoner til våre fantastiske og varierte fasiliteter tilbys på tvers av fagområder.

Våre workshops er spennende steder fulle av innovasjon og kryssbestøvning mellom kursene. Du vil sannsynligvis finne grafiske designere som arbeider sammen med smykkestudenter, eller fine kunstnere i sunn debatt med kunstnersmeder.

Alternativmodul

Vi oppfordrer og støtter deg til å utforske kreativiteten din utenfor grenser. Mange av våre kunst- og designgrader inkluderer et alternativ for deg å ta en utfyllende modul utenfor kjerneprogrammet. Dette kan være en flott mulighet til å utvide perspektivet ditt eller utvikle en spesialistinteresse.

Spon

vår filosofi

Vårt oppdrag er å styrke kreativiteten din

Hereford College of Arts er en spesialskole for kunst der studentenes unike kreative stemmer kan trives. Vi oppfordrer til å ta dristige kreative risikoer, ressurssterk problemløsning og kritisk engasjement med bredere sosiale problemer.

På HCA støtter vi studenter til å bli samarbeidende, nysgjerrige, modige og oppfinnsomme individer.

Vi tror kreativt samarbeid gir oss makten til å forandre verden.

HCA er forankret på plass - Herefordshire er en veldig spesiell og vakker beliggenhet - men alltid knyttet til verden. Studentene våre er sanne kreative borgere, og gjennom arbeidet de produserer og deres karriere i de kreative næringene og utover, er vi stolte av de mange måtene de bidrar til vår økonomi og samfunn og har en positiv innvirkning på verden.

Undervisningsevner

Basert på tilgjengelige bevis, vurderte TEF-panelet at Hereford College of Arts gir undervisning, læring og resultater av høy kvalitet til studentene sine. Det overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav til høyere utdanning i Storbritannia.

* The Teaching Excellence Framework (TEF) er en ny ordning introdusert av Institutt for utdanning for å anerkjenne utmerket undervisning og læring.

Creative Futures

Den kreative sektoren blomstrer. Sysselsettingen i de kreative næringene vokser med fire ganger så mye som den totale arbeidsstyrken i Storbritannia, og en kunstutdannelse gir deg en inngangsport til denne livlige industrien og en givende karrierevei.

Storbritannias kultursektor er kjent over hele verden, og det samme er vårt rykte for kreativitet, originalitet og gründerflair. Storbritannias veletablerte kreative utdanningssystem har vært en nøkkelfaktor for å bygge og utvikle disse ferdighetene.

Fra den dagen du starter på Hereford College of Arts, begynner du å forberede deg på din fremtidige karriere. Enten du ønsker å få jobb i et prestisjefylt internasjonalt firma, å starte din egen småbedrift eller å jobbe som en uavhengig frilanser for en blanding av kunder, er det et vell av muligheter på tvers av de kreative næringene. HCA vil hjelpe deg med å utvikle de personlige egenskapene, kunnskapene og ferdighetene som ligger til grunn for suksess, uansett hvilken spesialitet du har valgt.

Kreative karrierer

 • Det er 2 millioner jobber i kreative yrker over hele Storbritannia - med rask vekst innen musikk, utøvende og visuell kunst, og også design og designermote.
 • Roboter vil ikke stjele jobben din! Forskning har vist at kreative yrker er noen av de minst sannsynlige å bli automatisert i fremtiden.
 • Anslag viser at kreative yrker vil vokse dobbelt så raskt som gjennomsnittlig sysselsettingsgrad, og litt raskere enn STEM-jobber de neste 6 årene.
 • 34,5% av menneskene i alle jobber i de kreative næringene, inkludert støttende jobber, er selvstendig næringsdrivende.
 • De kreative næringene er kjernen i Storbritannias økonomiske fremtid - klassifisert som en av de prioriterte sektorene i regjeringens industrielle strategi, og de vil spille en enorm viktig rolle i hjertet av Storbritannias økonomiske fremtid.
 • Kvalifikasjoner betyr noe - de fleste jobber i kreative yrker holdes av personer med minst en grad eller tilsvarende.
 • Utforsk enda lenger - de kreative næringene er et dynamisk og spennende sted å bygge karrieren din, men ferdighetene du vil utvikle gjennom en kreativ grad er svært ettertraktede i et stort utvalg av virksomheter og bredere yrker.

Lenker til arbeidsverdenen

Høgskolen kjemper for en følelse av virksomhet, og alle studenter oppfordres til å engasjere seg i kommersielle satsinger, utstillinger og prosjekter - både i lokalsamfunnet og i mye større skala.

Vi jobber tett med en rekke arbeidsgivere, og kursene våre har sterke bånd til lokale, regionale og nasjonale virksomheter som støtter studenter med varierte muligheter, inkludert arbeidsgiver- og bransjerelaterte prosjekter.

Vi gir støtte og råd om karriere og progresjon Pathways , og alle våre kurs har en rekke gjesteforelesere og fagfolk som deler sin kunnskap og erfaring med studenter. Besøk vår partnerskapsside for mer informasjon.

HCA Enterprise Program

Hver gradstudent ved HCA , uavhengig av hvilket program de har valgt, vil få sjansen til å utvikle viktige praktiske ferdigheter for kreativt arbeidsliv:

 • Hvordan lage et standout-nettsted
 • Sosiale medier for markedsføring
 • Hvordan sette opp som en kreativ frilanser

I mange tilfeller vil du dekke disse viktige emnene som en del av grademodulene dine, men med HCA Enterprise-programmet får du muligheten til å fylle på og utvide ferdighetene dine gjennom samtaler, workshops og andre opplæringsressurser.

Verdifulle overførbare ferdigheter

En kreativ grad vil gi deg en rekke overførbare ferdigheter, så viktige for arbeidslivet, og mye ettertraktet av arbeidsgivere.

Du vil være i stand til å demonstrere:

 • tilpasnings~~POS=TRUNC
 • Å være artikulert når du uttrykker komplekse ideer
 • Samarbeid
 • Kreativ og kritisk tenkning
 • Nysgjerrighet
 • Problemløsning

Vi tror dette er kjerneevner for et produktivt og målrettet liv, og du vil finne at de er innebygd i lærings- og læringsresultatene på HCA .

HCA Graduate Launchpad Program

Forholdet ditt med HCA vil fortsette å støtte deg lenge etter at du har kastet mørtelisten i luften når du er ferdig. Å ta de første trinnene i karrieren din kan føles både spennende og skremmende. Vi vet at våre kandidater verdsetter muligheter for å søke oppfølgingsråd fra erfarne medarbeidere, holde kontakten med jevnaldrende og delta i hendelser på HCA som fortsetter å utvide deres kreative nettverk.

Så fra 2019 kan alle våre nyutdannede få tilgang til et 18 måneders HCA Graduate Launchpad-program inkludert:

 • En profesjonell profilside på HCA kreative talent nettsted.
 • Gratis tilgang til annonserte Enterprise Program-arrangementer.
 • En "kreativ helsesjekk" ansikt til ansikt og gjennomgang av din profesjonelle utviklingsplan (personlig eller via Skype).
 • Rabatter på HCA .
 • Invitasjoner til HCA utstillinger, og andre nettverk og sosiale muligheter. Du vil også bli invitert til å søke om:
 • En årlig HCA stab og alumni-utstillingsutstilling.
 • HCA Graduate Artist in Residence-ordningen.
 • HCA nye virksomhetsinkubasjonsnav (fra 2019).

Etter HCA

Våre talentfulle alumner kommer vidt og bredt i sine kreative karrierer! James W Griffiths har blitt en BAFTA-prisvinnende filmprodusent, Sasha Louise er en kjendisdesigner og Alice Perrin er en tatoveringskunstner på Channel 4-hitprogrammet Tattoo Fixers, for å nevne noen.

Steder

Hereford

Address
Hereford College of Arts
College Road Campus
College Road

HR1 1EB Hereford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss