University of Kent, School of European Culture and Languages

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Skolen for europeisk kultur og språk (SECL) er en tverrfaglig skole ved University of Kent, som tilbyr utdanningsprogrammer i klassisk

Vi har et sterkt rykte for akademisk fortreffelighet: I den nyeste forskningsforskningsrammen - En britisk vurdering av alle universiteter - Moderne språk (inkludert lingvistikk) ble rangert som tredje i Storbritannia. Lingvistikk ved Kent ble også rangert som femte i Storbritannia i The Complete University Guide 2019. Vår undervisning er av høyeste kvalitet i Storbritannia, med Storbritannias regjeringes undervisningsevalueringsramme som dommer at universitetet gir konsekvent enestående undervisning og læring for våre studenter.

Kent er et favorittmål blant internasjonale studenter for sine globalt anerkjente grader, kosmopolitiske omgivelser og spennende arbeidsmuligheter både under og etter studiene. Universitetet er konsekvent stemt inn som en av de beste britiske universitetene i internasjonale studenttilfredshetsundersøkelser, og studentene peker på det innbydende sosiale miljøet som et høydepunkt i deres Kent-opplevelse.

Vår skole er basert på University of Kent's Canterbury campus, som gir et innbydende miljø og et nært samarbeidspartnersamfunn. Campuslivet dreier seg om seks høyskoler, samt spesialistfasiliteter, inkludert Templeman Library, Gulbenkian Arts Center og Mandela Building (hjemmet til Kent Union) - alt blant grønne og rolige åpne områder.

Byen Canterbury har en varm og vennlig atmosfære. Utforsk middelalderske bygninger, livlige restauranter og et bredt utvalg av butikker bare en 25-minutters spasertur fra campus. London er en time unna med høyhastighetstog, og vi er også den nærmeste UK-byen til Fastlands-Europa, slik at du kan være i Paris, Brussel eller Lille innen to timer. Canterbury er mindre enn en time fra sentrale London av høyhastighetstog.

Flere av våre MA-programmer tilbyr muligheten til å studere ved universitetets postgraduate sentre i Paris og Roma, og vi tilbyr også en MA i Heritage Management basert på Kent's Athens Center, i utkanten av den greske hovedstaden.

Som en tverrfaglig skole har SECL fordeler fra en aktiv forskningskultur og utmerkede fasiliteter. Vi har et helt nytt arkeologi laboratorium, med toppmoderne utstyr for 3D-skanning og analyse, og et lingvistikklaboratorium for studiet av tale og lyd. Studenter som lærer språk har også fordeler med språklaboratorier med utstyr og programvare for opptak og avspilling.

Skolen tilbyr både grunnskole og høyere utdanning, samt forskningstilsyn for doktorgradsprogrammer, og har et aktivt nettverk av alumner over hele verden, inkludert Nobelprisvinnende forfatter, Sir Kazuo Ishiguro.

Steder

Canterbury

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Address
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF Canterbury, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1227 764000

Paris

University of Kent at Paris

Address
4 rue de Chevreuse
75006 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+44 1227 764000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss