Les den offisielle beskrivelsen

Når du velger Leeds Trinity UniversityVelger du en anerkjent for fremragende undervisning, svært arbeidsfør nyutdannede og høy studenttilfredshet universitet. Vi er forpliktet til å tilby en personlig student erfaring, i en vennlig og støttende miljø som vil tillate deg å trives. Vår størrelse gjør at vi kjenner hverandre av våre internasjonale studenter ved navn, og hjelper deg til å føle deg hjemme fra det øyeblikket du ankommer.

Har vi ikke hatt gleden av å møte ennå? Vi er Leeds Trinity University, En av Storbritannias beste universiteter for student tilfredshet og arbeidsevne. Vi har vært å gi fremragende, student-sentrert høyere utdanning i nesten 50 år. Du finner oss på en vakker campus bare seks miles fra Leeds sentrum - en av Storbritannias beste studentbyer.

Vi var pionerer inkludering av profesjonelle arbeid plasseringer med hver grad, noe som gir elevene en skikkelig forsprang i konkurransen om sin første graduate jobb. Resultatene taler for seg selv - 95% av våre studenter er ansatt eller i videre studier seks måneder etter eksamen, som setter oss i topp 25% av alle britiske universiteter for arbeidsevne.

Våre lærere har lang erfaring i sine felt, og mange er også aktive forskere, og bidra til Leeds Trinity's økende rykte for forskning ex cellence. Vi er tungt å investere i utviklingen av neste generasjon av forskere med et bredt spekter av fullfinansiert Doktorgradsstipend hvert år. Vi er stolte av å tilby en personlig og inkluderende univer ty erfaring som gir hver elev støtte til å realisere sitt potensial. Derfor har våre studenter er svært fornøyd (ifølge National Student Survey) og de alle enige om - du virkelig er et navn, ikke et tall, ved Leeds Trinity University.

Hvilken forskjell 50 år gjør. Etablert i 1966 som to katolske lærerutdanningen, har Leeds Trinity University forvandlet til en anerkjent universitet kjent for fremragende undervisning, student tilfredshet og emp loyability. Denne transformasjonen har vært ledet av vår visjon og verdier som er i sentrum for alt vi gjør.

Visjon

Vår visjon er å være kjent for å utvikle sosialt virkningsfulle, svært arbeidsfør individer gjennom arbeid, forskning-ledede læring og undervisning.

Verdier

Våre val UES av verdighet, respekt, sosial rettferdighet og likeverd blir levd ut og er dokumentert av:

streve for excellence i alt vi gjør være en medfølende, respektfull og inkluderende fellesskap som omfavner mangfold opptrer med integritet og gjennomsiktighet oppmuntrende dialog og samarbeid

Mission

Vår misjon er styrt av vår katolske identitet og tro fundament, gir vi en eksepsjonell lærerik opplevelse i et mangfoldig samfunn. Vi er forpliktet til å fremme verdighet, respekt, sosial rettferdighet og likhet for å levere positive sosiale og økonomiske konsekvenser.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Leeds Trinity University

Formålet med programmet er å gi grunnleggende kunnskap, forståelse og ferdigheter som kreves for nyutdannede å begynne å operere kompetent og effektivt i internasjonal bu ... [+]

Formålet med programmet er å gi grunnleggende kunnskap, forståelse og ferdigheter som kreves for nyutdannede å begynne å operere kompetent og effektivt i internasjonal business og ledelse miljø på entry-level lederstillinger. Det er en 3 års fulltidsstudium (6 år deltid), men avhengig av dine interesser, kan den inneholde arbeidsbasert internasjonalt forretnings forskningsprosjekter og en studie i utlandet alternativ. Som en del av kurset, vil du også gjennomføre to seks-ukers profesjonell utplasseringer (ett i Storbritannia og ett i en internasjonal setting).

Graden er ikke bare klasserom-basert, vil du ha ekskursjoner og møte gjesteforelesere fra ulike sektorer av økonomien fra internasjonale giganter som ASDA / Wal-Mart til Yorkshire håndverket øl og matprodusenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Leeds Trinity University

Vår Accounting and Business grad er utformet for å gi deg fleksibilitet til å forme din egen vellykket fremtid. Vi vil gi deg grunnleggende kunnskap og ferdigheter du tre ... [+]

Dette grad vil gi deg grunnleggende kunnskap og ferdigheter du trenger for å komme videre i en regnskapsmessig og finansiell ledelse miljø. Vår Regnskap og Business grad er utformet for å gi deg fleksibilitet til å forme din egen vellykket fremtid. Vi vil gi deg grunnleggende kunnskap og ferdigheter du trenger for å komme videre i en regnskapsmessig og finansiell ledelse miljø. I tillegg vil du få en sterk forankring i viktige forretningsprinsipper, herunder en oversikt over kjerne lederfunksjoner, drift, økonomi, markedsføring, juridiske problemstillinger og den eksterne forretningsmiljø.

Hvis du har dine mål om å bli en profesjonell regnskapsfører, vet vi studerer stopper ikke med graden din. Du må fullføre en profesjonell kvalifisering med organisasjoner som Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)Den globale kroppen for profesjonelle regnskapsførere. Vi ønsker å hjelpe deg med å komme til din karriere raskere, så vi har utviklet våre moduler i tråd med ACCA slik at du kan få kreditter mot din ACCA kvalifisering mens du studerer, og gir deg maksimal unntak mot dine faglige eksamener. * Studerer Regnskap og Business ved Leeds Trinity University vil utvide din karriere muligheter. Kvalifisert revisor? Tradisjonell ledelse karriere? Valget vil bli din.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds
August 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Leeds Trinity University

En idrett og mosjon Sciences grad gir deg den lavere kunnskaper og ferdigheter som kreves for å bli en godkjent Sport og Exercise Scientist. ... [+]

A Sport og Exercise Sciences grad gir deg den lavere kunnskaper og ferdigheter som kreves for å bli en godkjent Sport og Exercise Scientist.

Kurset blander de tre områdene idrett og mosjon vitenskaper; psykologi, fysiologi og biomekanikk, i tillegg til forskning og profesjonelle plasseringer. Du vil også studere tverrfaglige idrettsvitenskap moduler for å legge til program for å trekke sammen de tre sport disipliner.

På Nivå 4, Vil du foreta en full tid praksisplass, som vil innlemme ferdigheter oppnådd gjennom hele første studieår. Ved Nivå 5Kan du velge mellom en seks ukers fulltids plassering eller frivillig arbeid, som begge er 20-kreditt moduler for å utvikle erfaring og arbeidsevne.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+44 113 283 7100