Leeds Trinity University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Når du velger Leeds Trinity UniversityVelger du en anerkjent for fremragende undervisning, svært arbeidsfør nyutdannede og høy studenttilfredshet universitet. Vi er forpliktet til å tilby en personlig student erfaring, i en vennlig og støttende miljø som vil tillate deg å trives. Vår størrelse gjør at vi kjenner hverandre av våre internasjonale studenter ved navn, og hjelper deg til å føle deg hjemme fra det øyeblikket du ankommer.

Har vi ikke hatt gleden av å møte ennå? Vi er Leeds Trinity University, En av Storbritannias beste universiteter for student tilfredshet og arbeidsevne. Vi har vært å gi fremragende, student-sentrert høyere utdanning i nesten 50 år. Du finner oss på en vakker campus bare seks miles fra Leeds sentrum - en av Storbritannias beste studentbyer.

Vi var pionerer inkludering av profesjonelle arbeid plasseringer med hver grad, noe som gir elevene en skikkelig forsprang i konkurransen om sin første graduate jobb. Resultatene taler for seg selv - 95% av våre studenter er ansatt eller i videre studier seks måneder etter eksamen, som setter oss i topp 25% av alle britiske universiteter for arbeidsevne.

Våre lærere har lang erfaring i sine felt, og mange er også aktive forskere, og bidra til Leeds Trinity's økende rykte for forskning ex cellence. Vi er tungt å investere i utviklingen av neste generasjon av forskere med et bredt spekter av fullfinansiert Doktorgradsstipend hvert år. Vi er stolte av å tilby en personlig og inkluderende univer ty erfaring som gir hver elev støtte til å realisere sitt potensial. Derfor har våre studenter er svært fornøyd (ifølge National Student Survey) og de alle enige om - du virkelig er et navn, ikke et tall, ved Leeds Trinity University.

Hvilken forskjell 50 år gjør. Etablert i 1966 som to katolske lærerutdanningen, har Leeds Trinity University forvandlet til en anerkjent universitet kjent for fremragende undervisning, student tilfredshet og emp loyability. Denne transformasjonen har vært ledet av vår visjon og verdier som er i sentrum for alt vi gjør.

Visjon

Vår visjon er å være kjent for å utvikle sosialt virkningsfulle, svært arbeidsfør individer gjennom arbeid, forskning-ledede læring og undervisning.

Verdier

Våre val UES av verdighet, respekt, sosial rettferdighet og likeverd blir levd ut og er dokumentert av:

streve for excellence i alt vi gjør være en medfølende, respektfull og inkluderende fellesskap som omfavner mangfold opptrer med integritet og gjennomsiktighet oppmuntrende dialog og samarbeid

Mission

Vår misjon er styrt av vår katolske identitet og tro fundament, gir vi en eksepsjonell lærerik opplevelse i et mangfoldig samfunn. Vi er forpliktet til å fremme verdighet, respekt, sosial rettferdighet og likhet for å levere positive sosiale og økonomiske konsekvenser.

Steder

Leeds

Leeds Trinity University

Address
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Leeds, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 113 283 7100

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss