Les den offisielle beskrivelsen

London School of Mosaic er en uavhengig kunstskole som lærer et Diploma og BA i Mosaic Studies, den første i sitt slag i Storbritannia.

Skolen har over 15 års erfaring i undervisning i mosaikk kunst og spesialiserer seg kun i mosaikk.

Våre forelesere og lærere er uten sidestykke, og kommer fra førsteklasses institusjoner som Cambridge University, Kings Colleg, London og den verdensberømte Spilimbergo mosaikkskolen, Italia.

117775_Daughtersofalbion_S.jpg

Sosial hjelp er en integrert del av programmet og gjennom hele kurset vil du ikke bare forvandle miljøet ditt, men du vil også forbedre livskvaliteten til utsatte mennesker.

117778_Keystone3.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

London School of Mosaic

Vårt treårige gradskurs har til formål å utstyre studenter med kunstneriske, tekniske og teoretiske ferdigheter til å jobbe som profesjonelle mosaikkartister innen rekkev ... [+]

Læringsmål og utfall

Vårt treårige gradskurs har til formål å utstyre studenter med kunstneriske, tekniske og teoretiske ferdigheter til å jobbe som profesjonelle mosaikkartister innen rekkevidde der mosaikk er brukt (offentlig og privat arbeid for provisjoner, sosialt engasjert kunst, kunstterapi, restaurering og bevaring). Studentene vil lære de viktigste teknikkene for mosaikk gjør så vel som dets anvendelse i interiør ende eksteriør. De vil ha en forankret kunnskap i mosaikkhistorien, samtidig som de får evne til å kritisk engasjere seg med konsept og design for mosaikk. Vår faglige trening vil gjøre det mulig for studentene å oppnå ferdigheter til å sette opp og drive egen virksomhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Address
NW5 4SF London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland