The Manchester College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en av de største organisasjonene i vårt slag i Europa. Vi har rundt 5000 ansatte som arbeider på tvers av mer enn 20 steder som gir læring og ferdigheter til over 80.000 elever og 3000 arbeidsgivere over hele Storbritannia.

Kvalitet er vår første prioritet, og vi er forpliktet til et stort program av kvalitetsarbeidet for å støtte alle våre elever og arbeidsgivere, og for å gi grunnlag for vekstmulighetene lagt ut i vår strategiske plan.

Vi har stor tro på at eleven skal være i sentrum for alt vi gjør. Vi er forpliktet til å forbedre liv, sysselsetting og økonomiske situasjonen for alle personer, ved å gi dem tilgang til de beste opplæring, utdanning og jobbmuligheter, uansett bakgrunn. Ved å gjøre dette har vi som mål å bidra til lokal og nasjonal økonomisk vekst.

Vi øker vår allerede betydelige læreplass tilby og utvikler høyere nivå læreplasser som vil gi en viktig arbeidsbasert progresjon rute til høyere nivåer av studien for ansatt elever.

Vi tilbyr programmer for arbeidsledige og de som ikke er i utdanning, arbeid eller opplæring (NEET), og gjennom russen prisen vi gi økonomisk støtte til noen unge mennesker. Våre prioriterte kompetanseprogrammer sikre at elevene oppnår de ferdigheter som kreves for å komme videre i arbeid.

Vi arbeider med små bedrifter og store internasjonale selskaper til å utvikle ferdighetene til sine ansatte for å forbedre resultater og produktivitet. Vi jobber også i nært samarbeid med tildeling og lovfestede organer, universiteter og byens partnere i Manchester og nasjonalt.

Våre voksende høyere utdanning og studieprogrammene støtte videre vår oppfatning at tilgang til høyt nivå opplæring og utdanning skal være tilgjengelig for alle uavhengig av bakgrunn. Videre har vi en nasjonal profil i faglig læring og kvalifikasjoner i henhold til vår MOL merkevare.

Nasjonalt, er vi også markedsleder i lovbryteren læring. Vi underviser og trener lovbrytere i fengsler og unge lovbryteren institusjoner over mange regioner i Storbritannia.

Vår størrelse gir verdifulle fordeler for våre elever og arbeidsgivere i form av fasiliteter, ressurser, bredden i læreplanen vi tilbyr og progresjon muligheter. Men vi tilby mer enn størrelse og omfang, kan vi tilby dem en følelse av å tilhøre en organisasjon som bryr seg lidenskapelig om sin misjon, dens verdier og dets folk.

Behovene til eleven er i fokus for The Manchester College. Vi tilbyr dyktighet i læring og opplæring for innbyggerne i Manchester og utover. Vi tilbyr et enestående utvalg av kurs, med klare valg og veiledning for alle våre studenter.

Manchester College er basert på mange steder i hele Manchester. Vi har studiesteder i nord, sør og sentrum av byen. Hvert område har sin egen spesialist, cutting edge fasiliteter og en vennlig, støttende atmosfære.

The College er ideelt plassert for å tilby et stort spekter av muligheter for elever i alle aldre.

The College innehar Investors in People (IIP) Silver akkreditering. Investorer i People er et rammeverk for forbedring av virksomheten gjennom mennesker.

Vår misjon

For å forbedre liv og økonomisk suksess gjennom læring og ferdigheter.

Våre visjoner

  • Videre utdanning: 'Den ledende college for progresjon og arbeidsevne.' - Høyere utdanning: 'En ledende leverandør av fleksible, rimelige, karriere-relevant, universitetsutdanning. - Offender Learning: 'The UK leder og innovatør i lovbryteren læring, ferdigheter og arbeidsevne.' - Læreplass og Employer Training: 'En ledende leverandør av regional og nasjonal arbeidsgiver trening.' - MOL: 'The UK leder i fleksibel levering av faglige kvalifikasjoner.'

Våre verdier

Som organisasjon, vi deler et felles sett av verdier på tvers av alt vi gjør. Disse bidrar til å definere hvem vi er og hvordan vi oppfører oss.

  • Integritet - Vi er ærlige, troverdig og åpen. - Ett team - Vi samarbeide, respektere hverandre og bidra til teamets mål. - Alltid bedre - Vi er framtidsrettet, vi innovere og ta eierskap. - Kan gjøre - Vi er positive, inkluderende, fleksibel og proaktiv. - Bærekraftig - Vi tar et langsiktig perspektiv, miljømessig, økonomisk og sosialt.

Steder

Manchester

Address
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss