Middlesex Uni London - Undergraduate Programmes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi underviser 40.000 studenter på Middlesex kurs ved våre studiesteder i London, Dubai, Mauritius og Malta og med prestisjetunge akademiske partnere over hele verden. Vi har et rykte for høy kvalitet undervisning, forskning som gjør en forskjell for folks liv og en praktisk, innovativ tilnærming til å arbeide med bedrifter for å utvikle medarbeidere potensial og gi løsninger på forretningsmessige problemstillinger. Vår kompetanse er bredt varierer, fra kunst og design, business og helse og utdanning; til loven, media og scenekunst og vitenskap og teknologi.

Hvorfor vi er her Vårt mål er å øke vår verdensomspennende fellesskap av vellykkede Middlesex kandidater som gjør viktige bidrag til samfunnet der de bor og arbeider, og for å være den foretrukne universitetet partner for virksomheten. Vår visjon er å være internasjonalt fremragende i alt vi gjør, i undervisning, forskning og kunnskapsoverføring. Vi vil bli anerkjent for fremragende forskning, fremragende undervisning, oppnåelse av våre studenter og vårt engasjement for en høy kvalitet student erfaring.

Hva vi gjør Vi setter våre studenter først Våre studenter 'suksess er kjernen i det vi gjør. Vi har investert i våre dyktige medarbeidere og state of the art læring og forskningsfasiliteter. Våre forskere undervise og våre lærere forskning, som gjelder internasjonalt vurdert forskning og reelle problemstillinger til klasserommet, slik læring er praktisk og relevant. Vi har skreddersydd vår læreplan for å sikre våre kandidater er perfekt utstyrt for å konkurrere i konkurranseutsatte arbeidsmarkeder. Vi har til og med en egen Arbeidsevne tjeneste for å hjelpe våre studenter planlegge sin rute til fremtidig sysselsetting. Utrolig campus og læringsfasiliteter Våre anlegg er blant de beste hvor som helst, med mer enn £ 200 millioner investert i å skape en av Londons største og beste studiesteder - en del av vår forpliktelse til å gi en utmerket student opplevelse. Vi har skapt fremragende læringsmiljøer for undervisning og forskning, inkludert state-of-the-art laboratorier, verksteder og moderne forelesningssaler. Vi har også lagt helt nye områder hvor du kan slappe av, drikke og spise med venner. Vår state-of-the-art campus har blitt nominert til universitetets fasiliteter Award i de årlige Guardian Universitetet Awards. Forskning med et eksternt fokus Vår forskning gjør en reell forskjell i verden. Vårt arbeid stopper ikke ved våre campus grenser. Studenter og ansatte oppfordres til å samarbeide med partnere i industrien, faginstanser og andre organisasjoner. Vi har dyktige forskere som arbeider i en rekke ulike områder fra vaksiner for kreft til undersøkelser av menneskerettighetsbrudd, menneskelig atferd og kunstig intelligens.

Steder

London

Address
Middlesex University The Burroughs
NW4 4BT London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: