Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The School of Social Sciences ved Nottingham Trent University er et stort og levende fagmiljø som tilbyr et bredt spekter av kvalifikasjoner i ulike disipliner, inkludert psykologi, kriminologi, sosiologi, ungdom, helse og sosialfag, politikk, internasjonale relasjoner, utdanning og sosialt arbeid. Vi er en tett sammensveiset samfunn med mange måter du kan bli involvert i livet til skolen, fra å delta forskningsseminarer for å bli med i psykologi eller kriminologi samfunn.

fremragende undervisning

Vårt mål er å tilby den høyeste kvalitet på opplæringen og å utstyre deg med de ferdigheter som vil hjelpe deg å gjøre en suksess for din karriere. Våre studenter blir undervist av entusiastisk, engasjert og profesjonelt personale, mange av som er involvert i innovativ forskning eller publiseres forfattere i sine fagområder. Du vil lære gjennom en kombinasjon av tradisjonelle forelesninger og gruppeseminarer; og avhengig av kurset ditt, kan du også ha muligheten til å ta del i debatter, presentasjoner og gruppediskusjoner. Vi har også jevnlig invitere kjente eksperter og fagfolk i beslektede felt for å komme og snakke med våre studenter.

Vår forskning gir deg overtaket

Vi har et etablert rykte for høy kvalitet og sosialt relevant forskning. Forskning informerer innholdet i våre kurs og sørger for at de er up-to-date og relevant for vår studentenes fremtidige karriere.

Profesjonelt anerkjente kurs

Mange av våre kurs er godkjent, validert eller godkjent av deres tilknyttede faginstans. Våre undergraduate psykologi kurs undervist på vår City Campus er akkreditert av British Psychological Society (BPS), og vår sosialt arbeid Kurset er godkjent av Helse- og omsorgs Professions Council, og gir deg en anerkjent grad og fremtidige arbeidsgivere med trygge og dyktige nyutdannede.

fantastiske fasiliteter

The School of Social Sciences i ligger i sentrum av NTU er City Campus, med et bredt utvalg av fasiliteter utformet for å hjelpe deg å utmerke seg. Våre åpne tilgang til PC er tilgjengelig for deg å arbeide mellom forelesninger, og avhengig av kurset kan du også være i stand til å dra nytte av vår media suite og domstolene. Våre dedikerte psykologi laboratorier inkluderer lavere undervisning laboratorium, og spesialiserte forskningslaboratorier inkludert eye trackere, motion capture laboratorier og en £ 80,000 EEG system.

Studier i utlandet

Vi tilbyr en rekke muligheter for våre studenter å studere i utlandet og få verdifull internasjonal erfaring, forbedre sine ferdigheter, og virkelig skiller seg ut til potensielle arbeidsgivere. Vi tilbyr et utvalg av internasjonale programmer som varierer i lengde, både i Europa og andre steder.

Lykkes med samfunnsfag

Våre kandidater har en merittliste å gå på for å oppnå vellykkede karrierer, og vi tilbyr spesialist karrierer råd til våre studenter gjennom hele sin tid på NTU. Vi støtter våre studenter til å utvikle sine arbeidsevne ferdigheter og planlegge sine neste skritt for å maksimere sitt potensial og oppfylle sine karrieremål.

Hvorfor velge Nottingham å studere samfunnsvitenskap?

Nottingham er virkelig en student by; med to store universiteter og 60.000 studenter som velger å gjøre det til sitt hjem. Fra shopping til museer, kafeer, sport, konsertsaler og uteliv; Nottingham tilbyr noe for alle.

Vi er stolte av de sterke relasjonene vi nyte med grupper og organisasjoner i og rundt Nottingham; fra HMP Whatton til Work Housing Association, sammen med våre egne forskningssentre som Nottingham Centre for barn, unge og familier. Ikke bare vil disse linkene berike din erfaring, de også gi deg muligheten til å engasjere seg og gjøre en forskjell i livene til enkeltpersoner og grupper i vårt lokalmiljø.

Faglige avdelinger:

Politikk og internasjonale relasjoner De ansatte i vår avdeling for politikk og internasjonale relasjoner er anerkjent nasjonalt og internasjonalt for sin forskningsvirksomhet, mediebidrag og konsulentarbeid, og er opptatt av å oversette denne kompetansen inn i klasserommet.

psykologi Psykologi har blitt anerkjent for sin fremragende undervisning, samtidig som du har en sterk nasjonal og internasjonal forskningsprofil.

Våre undergraduate kurs undervist på City Campus, praktisk psykologi konvertering kurs og vår MSc Forensic Psychology er alle akkreditert av British Psychological Society.

Sosialt arbeid og helse Institutt for sosialt arbeid og helse bringer sammen et team av medarbeidere fra en rekke akademiske og profesjonelle bakgrunn i de områdene av sosialt arbeid, folkehelse og sosial omsorg.

Teamet arbeider for dyktighet i både undervisning og forskning, og samtidig opprettholde tett samarbeid med organisasjoner.

sosiologi Institutt for sosiologi tilbyr kurs innen sosiologi, kriminologi, ungdom og karriereveiledning.

Disse fagområdene er alle opptatt av å tenke kritisk om den sosiale verden vi lever i, og å støtte og beskytte mennesker og miljø over, og innen komplekse og varierte sammenhenger.

Steder

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Nottingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss