Les den offisielle beskrivelsen

The School of Social Sciences ved Nottingham Trent University er et stort og levende fagmiljø som tilbyr et bredt spekter av kvalifikasjoner i ulike disipliner, inkludert psykologi, kriminologi, sosiologi, ungdom, helse og sosialfag, politikk, internasjonale relasjoner, utdanning og sosialt arbeid. Vi er en tett sammensveiset samfunn med mange måter du kan bli involvert i livet til skolen, fra å delta forskningsseminarer for å bli med i psykologi eller kriminologi samfunn.

fremragende undervisning

Vårt mål er å tilby den høyeste kvalitet på opplæringen og å utstyre deg med de ferdigheter som vil hjelpe deg å gjøre en suksess for din karriere. Våre studenter blir undervist av entusiastisk, engasjert og profesjonelt personale, mange av som er involvert i innovativ forskning eller publiseres forfattere i sine fagområder. Du vil lære gjennom en kombinasjon av tradisjonelle forelesninger og gruppeseminarer; og avhengig av kurset ditt, kan du også ha muligheten til å ta del i debatter, presentasjoner og gruppediskusjoner. Vi har også jevnlig invitere kjente eksperter og fagfolk i beslektede felt for å komme og snakke med våre studenter.

Vår forskning gir deg overtaket

Vi har et etablert rykte for høy kvalitet og sosialt relevant forskning. Forskning informerer innholdet i våre kurs og sørger for at de er up-to-date og relevant for vår studentenes fremtidige karriere.

Profesjonelt anerkjente kurs

Mange av våre kurs er godkjent, validert eller godkjent av deres tilknyttede faginstans. Våre undergraduate psykologi kurs undervist på vår City Campus er akkreditert av British Psychological Society (BPS), og vår sosialt arbeid Kurset er godkjent av Helse- og omsorgs Professions Council, og gir deg en anerkjent grad og fremtidige arbeidsgivere med trygge og dyktige nyutdannede.

fantastiske fasiliteter

The School of Social Sciences i ligger i sentrum av NTU er City Campus, med et bredt utvalg av fasiliteter utformet for å hjelpe deg å utmerke seg. Våre åpne tilgang til PC er tilgjengelig for deg å arbeide mellom forelesninger, og avhengig av kurset kan du også være i stand til å dra nytte av vår media suite og domstolene. Våre dedikerte psykologi laboratorier inkluderer lavere undervisning laboratorium, og spesialiserte forskningslaboratorier inkludert eye trackere, motion capture laboratorier og en £ 80,000 EEG system.

Studier i utlandet

Vi tilbyr en rekke muligheter for våre studenter å studere i utlandet og få verdifull internasjonal erfaring, forbedre sine ferdigheter, og virkelig skiller seg ut til potensielle arbeidsgivere. Vi tilbyr et utvalg av internasjonale programmer som varierer i lengde, både i Europa og andre steder.

Lykkes med samfunnsfag

Våre kandidater har en merittliste å gå på for å oppnå vellykkede karrierer, og vi tilbyr spesialist karrierer råd til våre studenter gjennom hele sin tid på NTU. Vi støtter våre studenter til å utvikle sine arbeidsevne ferdigheter og planlegge sine neste skritt for å maksimere sitt potensial og oppfylle sine karrieremål.

Hvorfor velge Nottingham å studere samfunnsvitenskap?

Nottingham er virkelig en student by; med to store universiteter og 60.000 studenter som velger å gjøre det til sitt hjem. Fra shopping til museer, kafeer, sport, konsertsaler og uteliv; Nottingham tilbyr noe for alle.

Vi er stolte av de sterke relasjonene vi nyte med grupper og organisasjoner i og rundt Nottingham; fra HMP Whatton til Work Housing Association, sammen med våre egne forskningssentre som Nottingham Centre for barn, unge og familier. Ikke bare vil disse linkene berike din erfaring, de også gi deg muligheten til å engasjere seg og gjøre en forskjell i livene til enkeltpersoner og grupper i vårt lokalmiljø.

Faglige avdelinger:

Politikk og internasjonale relasjoner De ansatte i vår avdeling for politikk og internasjonale relasjoner er anerkjent nasjonalt og internasjonalt for sin forskningsvirksomhet, mediebidrag og konsulentarbeid, og er opptatt av å oversette denne kompetansen inn i klasserommet.

psykologi Psykologi har blitt anerkjent for sin fremragende undervisning, samtidig som du har en sterk nasjonal og internasjonal forskningsprofil.

Våre undergraduate kurs undervist på City Campus, praktisk psykologi konvertering kurs og vår MSc Forensic Psychology er alle akkreditert av British Psychological Society.

Sosialt arbeid og helse Institutt for sosialt arbeid og helse bringer sammen et team av medarbeidere fra en rekke akademiske og profesjonelle bakgrunn i de områdene av sosialt arbeid, folkehelse og sosial omsorg.

Teamet arbeider for dyktighet i både undervisning og forskning, og samtidig opprettholde tett samarbeid med organisasjoner.

sosiologi Institutt for sosiologi tilbyr kurs innen sosiologi, kriminologi, ungdom og karriereveiledning.

Disse fagområdene er alle opptatt av å tenke kritisk om den sosiale verden vi lever i, og å støtte og beskytte mennesker og miljø over, og innen komplekse og varierte sammenhenger.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne innovative kurset gir deg mulighet til å utforske internasjonale spørsmål og hendelser, inkludert forholdet mellom stater, folkeslag, sosiale bevegelser og kulturel ... [+]

BA (Hons) internasjonale relasjoner

Denne innovative International Relations grad lar deg utforske internasjonale problemer og hendelser, inkludert forhold mellom stater, folk, sosiale bevegelser, og kulturelle og religiøse samfunn. Du lærer om emnene og prosessene som for tiden skaper vår verden, og får en følelse av hvordan du gjør informerte valg som har innvirkning på lokalt, nasjonalt og globalt nivå.

Hvis du har en stor interesse for globale spørsmål og skiftende verden vi lever i, er dette internasjonale relasjoner selvfølgelig ideelt for deg.

Hvorfor velge dette kurset? Du kan ha mulighet til å få erfaring med en praksisplass, og du kan ha muligheten til å studere i utlandet for en periode i andre år som en del av Erasmus + valuta ordningen. Undervisningen er informert av regionalt innrettede forskning styrker i Asia, Midtøsten, Nord-Afrika, det indiske subkontinent og Europa. Denne forskningen feeds direkte inn i kurset, som betyr at du skal lære om de nyeste sakene fra verdenskjente eksperter. Dette kurset vil hjelpe deg å utvikle en større bevissthet om kompleksitet og connected av prosessene som former vår verden. Studier av internasjonale relasjoner åpner karriere innen et bredt spekter av fagområder i offentlig og privat sektor, med våre kandidater som fortsetter å jobbe i britiske regjeringer, internasjonale hjelpeorganisasjoner og et bredt spekter av frivillige organisasjoner. Politikk (inkludert internasjonale relasjoner) ved Nottingham Trent University er rangert som fjerde av 77 for antall sluttstudenter som er fornøyd med tilbakemeldinger og vurdering av forelesere på deres kurs (The Guardian University League tabellen 2016). Hva... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Vår spennende kriminologi grad var en av de første lavere grader i sitt slag til å bli undervist i Storbritannia. Du vil høre fra inviterte foredragsholdere, lære av utøv ... [+]

BA (Hons) kriminologi

Vår spennende kriminologi grad var en av de første lavere grader i sitt slag til å bli undervist i Storbritannia. Du hører fra inviterte høyttalere, lærer fra praktiserende erfaring, og du kan få sjansen til å bli en spesiell konstabel.

BA (Hons) kriminologi kurset tilbyr en spennende kombinasjon av teori, politikk og praksis av kriminologi og kriminologi studier. Du får muligheten til å ta en rekke moduler støttet av banebrytende forskning og sterke relasjoner med politiet, prøvetjenesten og andre kriminelle rettighetsbyråer.

Hvorfor velge dette kurset? Du vil ha muligheten til å spesialisere seg gjennom valg karakteristiske valgfrie moduler, levert av eksperter i sine fag. Alle moduler trekker på eksterne praktikers erfaringer og kunnskaper for å gi ytterligere virkelige perspektiver. Du kan få unik innsikt i de praktiske dimensjonene av kriminologi via akkreditert arbeidserfaring muligheter i en rekke organisasjoner. Det er også mulighet til å studere i utlandet gjennom vårt Erasmus + -program, samt muligheten til å gjennomføre et forskningsprosjekt som vil gjøre en forskjell for en lokal organisasjons arbeid i samfunnet. Hva du vil studere ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Kjernemoduler Du får også muligheten til å velge en av følgende moduler: Seksuell og voldelig kriminalitet Modulen er i hovedsak delt inn i to deler; Den første delen und ... [+]

Kjernemoduler

Du får også muligheten til å velge en av følgende moduler:

Seksuell og voldelig kriminalitet

Modulen er i hovedsak delt inn i to deler; Den første delen undersøker seksuelt og voldelig fornærmende innen en teoretisk sammenheng, mens den andre delen av modulen fokuserer på svar på seksuell og voldelig fornærmelse.

Narkotika, kriminalitet og samfunn

Strukturert undervisning vil bli levert gjennom en kombinasjon av tradisjonelle forelesninger, seminarer, workshops og politi-leverte treningsøkter.

Du kan få mer informasjon og råd om å søke på NTU på vår søknadsside. Lykke til med din søknad!... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne særegne grad undersøker teori og praksis av politikk, integrere både nasjonale og internasjonale perspektiver. Du vil lære om betydningen av en stadig mer globalise ... [+]

BA (Hons) Politikk

Våre studenter vil anbefale oss! 94% av våre BA (Hons) Politikk studenter vil anbefale å studere ved NTU (National Student Survey 2017).

Denne karakteristiske Poltics-graden undersøker teori og praksis av politikk, og integrerer både nasjonale og internasjonale perspektiver. Du vil lære om betydningen av en stadig mer globalisert politisk miljø og forstå betydningen av politikk som en menneskelig aktivitet.

Hvis du har en interesse i aktualiteter og internasjonale trender, deretter BA (Hons) Politikk grad ved NTU er ideelt for deg. Dette kurset oppfordrer deg til å engasjere seg direkte som en statsviter eller teoretiker ved å gjøre din egen uavhengig forskning, som kulminerte i produksjonen av et siste året avhandling om et emne etter eget valg.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne innovative grad vil tillate deg å utvikle en større bevissthet om kompleksitet og connected av de politiske og internasjonale prosesser og teorier som former våre l ... [+]

BA (Hons) Politikk og Internasjonale Relasjoner

Denne nyskapende politikk- og internasjonale relasjonsgraden vil tillate deg å utvikle en større bevissthet om kompleksiteten og sammenhengen mellom de politiske og internasjonale prosessene og teoriene som forme våre liv. Du vil undersøke den moderne verden som vi lever lokalt, nasjonalt og globalt nivå.

Hvis du har en interesse i aktuelle saker, internasjonale trender og forstå skiftende verden som vi lever i, så Politikk og internasjonale relasjoner kurs på NTU er ideelt for deg.

Fordi Politikk omhandler grunnleggende spørsmål som påvirker samfunnet globalt, gjør det en ideell kombinasjon med International Relations å skape en spennende, stimulerende og relevant kurs.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Dette Helse- og omsorgs Professions Council (HCPC) godkjent grad vil forberede deg til rollen som en sosialarbeider. Det har blitt designet for å gjøre deg i stand til å ... [+]

Dette Helse- og omsorgs Professions Council (HCPC) godkjent grad vil forberede deg til rollen som en sosialarbeider. Det har blitt designet for å gjøre deg i stand til å utvikle seg til sysselsetting og integrerer både faglige og praksis work-baserte moduler.

Ønsker du å gjøre en forskjell for folks liv? Da vår Social Work grad er for deg. Du vil få kunnskap og ferdigheter som kan virkelig forandre noens liv.

Hvorfor velge dette kurset? Vi samarbeider tett med arbeidsgivere i de lovbestemte og uavhengige sektorer for å sikre vår kursinnhold beholder fokus på de menneskene som har rett til å bruke tjenestene. Det bidrar også til å sikre at du er klar for yrkesutøvelse når du er kvalifisert. Undervisningen gjennomføres av ansatte fra en rekke faglig bakgrunn og er understøttet av forskning, og gir deg en god balanse mellom akademisk og anvendt pedagogiske erfaringer. Gjennom hele kurset legger vi stor vekt på profesjonalitet, verdier og sammenhengen mellom sosialt teori og praksis. Du vil fullføre utlignet plasseringer, som vil gi deg muligheten til å få verdifull erfaring av å være en full tid sosialarbeider i en rekke forskjellige arbeidsplasser. Lær av våre eksperter ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne spennende grad undersøker fagområder av moderne sosiologi og lar deg utforske samfunn, kultur og hverdags levde erfaringer. ... [+]

BA (Hons) sosiologi

Våre studenter vil anbefale oss! I den nyeste Nasjonale Studieundersøkelsen vil 97% av våre siste BA (Hons) sosiologistudenter anbefale å studere ved NTU. (Nasjonal studieundersøkelse 2017).

Denne spennende sosiologi-graden undersøker spesialistområder av moderne sosiologi og lar deg utforske samfunn, kultur og hverdagslivsopplevelser. Gjennom kurset vil du høre fra eksterne høyttalere, og kan ha mulighet til å studere i utlandet og gjennomføre en selvstyrt praksisplass.

Hvis du har en interesse i samfunnet, kulturen og forstå den sosiale verden som vi lever i, da vår sosiologi kurset er ideelt for deg.

Hvorfor velge dette kurset? Fra det første året dette kurset vil hjelpe deg å utvikle ferdigheter for sysselsetting. Du får sjansen til å fullføre prosjektarbeid for en lokal, nasjonal eller internasjonal organisasjon og få verdifull erfaring ved å gjennomføre en arbeidsplassering. Du vil dra nytte av den kompetansen våre vitenskapelig ansatte som bruker sin ledende forskning på identitet, sosial inkludering og kulturelt mangfold for å informere sin undervisning. Våre sosiologikandidater får jobber - 88% av våre BA (Hons) sosiologiske kandidater er ansatt eller engasjert i videre studier seks måneder etter at de forlot NTU. (DLHE 2015/16 Heltid og smørbrød, Storbritannia, Første grad, lavere) ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne særegne Kurset gir en grundig forståelse av naturen av ungdom og det komplekse forholdet mellom unge mennesker og samfunn. ... [+]

BA (Hons) ungdomsstudier

Du vil bli med på et kurs med god studenttilfredshet og ansettelsesevne! 100% av våre BA (Hons) ungdomsstudier og BA (Hons) ungdomsrettsstudenter er fornøyd med kurset totalt og 100% av kandidatene på begge kursene er ansatt eller engasjert i videre studier seks måneder etter at de forlot NTU. (Nasjonal studentundersøkelse 2017 og DLHE 2015/16 Heltid, Storbritannia, Første grad, lavere) Denne karakteristiske ungdomsstudiet gir en grundig forståelse av ungdommens natur og det komplekse forholdet mellom unge og samfunn. Du vil utforske de tjenestene som støtter unges læring, personlig og sosial utvikling og karriereutvikling, og også få kunnskap og ferdigheter som forventes av dem som jobber med ungdom.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Youth Justice handler om å jobbe med unge mennesker som fornærmer eller står i fare for å fornærme. Dette kurset knytter faglig teori til moderne praksis gjennom plasseri ... [+]

BA (Hons) Youth Justice

Du vil bli med på et kurs med god studenttilfredshet og ansettelsesevne! 100% av våre BA (Hons) ungdomsstudier og BA (Hons) ungdomsrettsstudenter er fornøyd med kurset totalt og 100% av kandidatene på begge kursene er ansatt eller engasjert i videre studier seks måneder etter at de forlot NTU. (Nasjonal studentundersøkelse 2017 og DLHE 2015/16 Heltid, Storbritannia, Første grad, lavere grad)

Youth Justice handler om å jobbe med unge mennesker som fornærmer eller står i fare for å fornærme. Dette kurset knytter faglig teori til moderne praksis gjennom plasseringer, besøk og gjesteforelesere.

Vår ungdomsrettighetsgrad er tverrfaglig, med studiet av sosialpolitikk, sosiologiske, psykologiske og kriminologiske perspektiver. Du vil utforske hvorfor unge mennesker fornærmer, og hvilken innvirkning deres familier og lokalsamfunn har på deres personlige utvikling og kriminelle oppførsel. Gjennom hele kurset vil du vurdere sammenlignende internasjonal praksis for å håndtere forstyrrende atferd, og tiltak for å redusere fornærmende.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Vår British Psychological Society (BPS) akkreditert grad utforsker hemmelighetene om hva som gjør oss til mennesker, hva det betyr å være i live og hvorfor vi oppføre seg ... [+]

BSc (Hons) psykologi

Våre studenter vil anbefale oss! I den nyeste Nasjonale Studieundersøkelsen anbefaler 94% av våre nylige BSc (Hons) Psykologistudenter å studere ved NTU. (Nasjonal studieundersøkelse 2017).

Vår British Psychological Society (BPS) akkreditert grad utforsker hemmelighetene om hva som gjør oss til mennesker, hva det betyr å være i live og hvorfor vi oppføre seg på måter vi gjør.

Dette kurset dekker alle kjerneområdene psykologi fastsatt av British Psychological Society (BPS) pensum. Du vil utforske menneske, arbeid i hjernen, de prosesser og mekanismer for menneskelig tenkning, følelser og atferd og hvordan psykologer, kan psykologisk forskning og terapi foreta en konkret og positiv forskjell for folks liv og samfunnet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Denne engasjerende britiske Psychology Society (BPS) akkreditert kurset kombinerer en omfattende opplæring i psykologi med studiet av kriminell atferd, typer kriminalitet ... [+]

BSc (Hons) psykologi med kriminologi

Våre studenter vil anbefale oss! I den nyeste Nasjonale Studieundersøkelsen anbefaler 94% av våre nylige BSc (Hons) Psykologistudenter å studere ved NTU. (Nasjonal studieundersøkelse 2017).

Vår British Psychological Society (BPS) akkreditert grad utforsker hemmelighetene om hva som gjør oss til mennesker, hva det betyr å være i live og hvorfor vi oppføre seg på måter vi gjør.

Dette kurset dekker alle kjerneområdene psykologi fastsatt av British Psychological Society (BPS) pensum. Du vil utforske menneske, arbeid i hjernen, de prosesser og mekanismer for menneskelig tenkning, følelser og atferd og hvordan psykologer, kan psykologisk forskning og terapi foreta en konkret og positiv forskjell for folks liv og samfunnet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Våre psykologistudenter er svært fornøyd. 100% av vår BSc (Hons) Psykologi med Sosiologi heltidsstudenter er fornøyd med kurset samlet. ... [+]

BSc (Hons) psykologi med sosiologi

Våre studenter vil anbefale oss! I den siste Nasjonale Studentundersøkelsen vil 95% av våre siste BSc (Hons) Psykologi med sosiologiledere anbefale å studere ved NTU. (Nasjonal studieundersøkelse 2017).

BSc (Hons) Psykologi med sosiologi grad er et britisk psykologisk samfunn (BPS) akkreditert kurs som kombinerer omfattende trening i psykologi med studiet av strukturen og dynamikken i sosiale systemer og samfunnet som helhet. Våre studenter drar nytte av ukentlige forskningsseminarer, over 80 akademiske eksperter, og de har tilgang til førsteklasses laboratoriesuiter.

Kurset dekker alle kjerneområdene psykologi fastsatt av BPS læreplanen. Dette står for to tredjedeler av kurset og inkluderer hjernens arbeid; prosesser og mekanismer for menneskelig tenkning, følelse og oppførsel; og hvordan psykologer, psykologisk forskning og terapi kan gi en konkret og positiv forskjell til folks liv og samfunn. Den resterende tredjedel av læreplanen vurderer samfunnets sosiale strukturer og sosiologiske perspektiver på saker som kriminalitet, kjønn og fattigdom.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk