Plymouth College of Art

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

Plymouth College of Art ble grunnlagt i 1856, en kunstskole som drives av kunstnere og designere for kunstnere og designere.

Vi er hjem til et dynamisk, tverrfaglig fellesskap av beslutningstakere og tenkere som det å lage er like viktig som å lese og skrive, og hvor formålet med læring er uatskillelig fra det å leve livet ditt. Et sted for å lage ting og få ting til å skje. For å gjøre en forskjell.

Det vi tror: Live. Gjøre. Fortsett å lage

Vi tror at utdanning av høy kvalitet for livet i samtidskunstutøvelse er den kreative katalysatoren for personlig, profesjonell og kulturell transformasjon.

Sosial rettferdighet, gjennom samfunnsinnvirkning og sosial mobilitet, og kreativ læring, gjennom pedagogisk innovasjon, er en del av vårt DNA og kjernen i alt vi gjør.

Vi gir en plattform, en digel, et rom der mennesker kommer sammen, utforsker nye horisonter og skyver grensene for kreativ praksis.

Sammen forestiller vi oss, eksperimenterer, tenker, lærer, lager ting og får ting til å skje. Uansett hva du vil lage, uansett hvor du vil, starter reisen hit og stopper aldri.

Ti forslag

  • Å lage er like viktig som lesing og skriving, som vitenskap og matematikk.
  • Making kommer før du vet.
  • Kunst handler ikke om livet, det handler om å leve.
  • Hensikten med å lære er uatskillelig fra det å leve livet ditt.
  • I kunstundervisning har ikke eleven noe 'fag' å gjemme seg bak.
  • Målrettet læring skaper et byrå, ikke avhengighet, hos eleven.
  • Læringsrommet tilbyr, eller trekker seg tilbake, muligheten for læring.
  • Plass kan ikke inneholde energi, energi skaper rom.
  • Som elev, som kunstner, vil identiteten din komme fra horisonten, ikke fra grenselinjen.
  • Hva er ditt forslag?

Plasser å lage

Arbeidsmiljøet vårt blir ansett for å være et av de rikeste og mest mangfoldige økosystemene for materialer, teknologier, prosesser, praksis, kunstformer og ideer som du finner i form av et kunsthøgskole.

I en tid der andre innsnevrer rekkevidden og økologien i læringsmiljøene, har vi investert mye i både digitale og analoge dimensjoner - fordi vi tror at læringsrommet tilbyr, eller trekker seg tilbake, muligheten for læring.

Gjøre en forskjell

Vi er opptatt av å gjøre en forskjell i alt vi gjør.

Som svar på det pågående arbeidet med å marginalisere den kreative kunsten i mainstream-utdanning i Storbritannia, grunnla vi Plymouth School of Creative Arts og bygde The Red House i et indre byområde med betydelig sosial og økonomisk berøvelse. Sammen bygger vi et progressivt kontinuum av kreativ læring og praksis som strekker seg fra første år til mastergrads studier, forskning og profesjonell praksis.

I 2016 ble Plymouth College of Art rangert i topp femten institusjoner for høyere utdanning i landet for å ha det høyeste nivået av kvinnelig medlemskap i styrende organer.

"Hele hensikten med ekte utdanning er å gjøre mennesker ... ikke bare lærte, men å elske kunnskap - ikke bare bare, men til sult og tørst etter rettferdighet."

- John Ruskin, The Crown of Wild Olive: Four Lectures on Industry and War (1882)

I 2016/17 hadde Plymouth College of Art den høyeste prosentandelen fra sørøst, sørvest og London, av heltidsaktører under 21 år, som for første gang går inn i høyere utdanning fra nabolag med lav deltakelse i høyere utdanning.

I 2017 ble vi tildelt Social Enterprise Gold Mark for vårt systemiske engasjement for samfunnsengasjement og for å skape positive sosiale endringer. Og i 2018 ble vi rangert som femte av Institusjoner for høyere utdanning i Storbritannia for likestilling og tilgang til høyere utdanning.

I 2018 opprettet vi en moteproduksjonsvirksomhet, Makers HQ, som et samfunnsinteresseselskap (CIC) i samarbeid med Millfields Trust, for å drive fornyelse av samfunnet, øke opprettholdelsen av høyt kvalifiserte nyutdannede og å reignere moteindustrien i Sør Vesten.

138563_pexels-photo-2559741.jpeg

Plymouth: En by med kreativitet

Ligger ved kysten av Devon i det sørvestlige England, er Plymouth Storbritannias Ocean City. Med en vakker havnefront og havn som inkluderer en nydelig restaurert Art Deco lido fra 1935, og masse fantastisk landskap rundt, tilbyr vår blomstrende by et vell av inspirasjon sammen med livlig kultur og events i verdensklasse til over 35 000 studenter.

Det er noe spesielt med måten musikk, kunst og film blandes i Plymouth. Og vi er aktivt involvert i et intergenerasjonelt stedforberedende prosjekt som forvandler byen til den regionale hovedstaden for visuell kunst - gjenspeiles i investeringer fra Arts Council England.

Sted for samtidskunst som KARST huser nyskapende samtidskunstutstillinger og boliger, mens høyskolen huser vårt eget veletablerte Galleri og Plymouth Arts Cinema, en uavhengig arthouse kino.

Du finner levende musikkarenaer hvor du kan fange lokale og turnerende band, så vel som DIY-kreative samfunn og samfunnsinteresseselskaper som dukker opp over hele byen. Devonport's Market Hall-regenereringsprosjekt på 7,2 millioner pund, ledet av Real Ideas Organization, har som mål å skape et digitalt senter for kunst, samfunnsaktivitet og virksomhet, og skape arbeidsplasser og muligheter.

Byen er vert for store utstillinger, inkludert British Art Show 7 (med British Art Show 9 som skal returnere til Plymouth i 2021), We The People Are The Work, Rebel Film Festival og The Atlantic Project, og bringer internasjonalt anerkjente artister inkludert Ryoji Ikeda , Postcommodity-kollektivet, Ciara Phillips og Matt Stokes til byen med spesiallagde, stedspesifikke installasjoner.

Ved siden av byens høyt elskede kreative rom har en rekke nyutviklede sentre for kunst og virksomhet nylig åpnet.

The Box er det nye hjemmet til Plymouths museum og byarkiver, med en ombygging på 40 millioner pund som skal åpnes i 2020, med syv store gallerier i stor skala, inkludert samlinger fra South West Film and Television Archive.

I mellomtiden tilbyr Ocean Studios i Plymouths historiske Royal William Yard samarbeidsfasiliteter, boliger og verksteder i åpen plass, og er allerede hjem til et vell av kreative, uavhengige virksomheter - fra manusverksteder til moderne juvelerere.

Plymouths kunstneriske ånd lyser også i Theatre Royal, det største og mest besøkte regionale produserende teater i Storbritannia. Vårt forhold til teateret gir muligheter for samarbeid og bransjeerfaring - det er for øyeblikket stedet for konfirmasjonen vår.

Plymouth Pavilions trekker de største navnene innen musikk og komedie, og hele byen blir involvert i MTV Presents Ocean City Sounds, en årlig musikkfestival som tiltrekker seg slike som Clean Bandit, Rudimental og Charli XCX - for å nevne noen.

Utover Plymouth

Bare et steinkast unna ligger noen av sørvestens vakreste kystlinje, heier og forhistoriske skoger, samt spennende kreative knutepunkter hvor du kan oppdage uavhengige butikker og kafeer, utstillingsplasser og mer.

Den nærliggende markedsbyen Totnes er hjemmet til ekstraordinære vintagebutikker og eklektiske platebutikker - det perfekte reisemålet for en dag med surfing på markeder, gallerier og shopping.

Prisbelønnet fotograf Nicholas White omfavnet Dartmoor under studiene ved Plymouth College of Art .

Mindre enn en time unna er Eden Project verdens største innendørs regnskog og er vert for Eden Sessions hver sommer, der artister som Björk, Muse, Massive Attack og PJ Harvey har spilt intime show i denne fantastiske omgivelsene.

Litt lenger inn i Cornwall finner du den lille byen St Ives. St Ives ligger i en åsside og har utsikt over Atlanterhavet, og er hjem til Tate St Ives, som feirer den kunstneriske forbindelsen til byen som har vært et reisemål for kunstnere siden viktoriansk tid. Kjente navn knyttet til byen spenner fra Mark Rothko til Barbara Hepworth - et must-besøk mens du studerer ved Plymouth College of Art .

Vi har alltid elsket byen vår, men i det siste er det en enda større brumme til stedet enn vanlig. Kom og finn ut selv.

Internasjonalt åpent online arrangement: Å bo og studere i Storbritannia

16.09.20, 11:00 - 12:00

Før du bestemmer deg for hvor du vil studere og hvilket kurs som passer for deg, er det nyttig å delta på et online arrangement og snakke med ekte personale og studenter om alternativene dine. Hvis du er en internasjonal student som lurer på hvordan det er å bo og studere i Storbritannia, hvorfor ikke være med på vårt neste International Online Open Event: Living and Studying in the UK, som finner sted fra 11.00-12.00 onsdag 16. september 2020.

Bli med Dr. Mark Kerrigan, vår direktør for undervisning, læring og forbedring, og doktorgradsstudent Cynthia Hart, en internasjonal student som forsker på den internasjonale studieopplevelsen, mens de diskuterer tilpasning til å bo og studere i Plymouth, Storbritannias Ocean City. Våre internasjonale studenter er en verdsatt del av studentmassen og drar nytte av en rik kulturell, kreativ og akademisk opplevelse når de studerer hos oss.

Fra visumsøknader til økonomisk støtte og språkkrav - vi er her for å støtte reisen din til kreative studier i Storbritannia. Finn ut om livet i Plymouth (en av Storbritannias tryggeste byer), vår lokale kultur og kulturarv, overnattingsmuligheter og støtten på plass for å hjelpe deg med å bosette deg i dine nye omgivelser.

Vi tar imot drop-ins, men for å få mest mulig ut av arrangementet og motta mer informasjon via e-post, anbefaler vi at du bestiller stedet på forhånd. For å delta i samtalen, sett opp datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din og klikk på lenken via e-post og i timeplanen nedenfor.

Rute

Live presentasjon | 11.00-11.40
Bli med på vårt opptaks- og studentstøtteteam for en oversikt over studier ved Plymouth College of Art , den internasjonale søknadsprosessen og mulighetene for å studere i et aktivt, tverrfaglig fellesskap av tenkere og beslutningstakere.

Spørsmål og svar | 11.40-12.00
Etter live presentasjonen vil teamet vårt være tilgjengelig for å svare på spesifikke internasjonale spørsmål du måtte ha om avgifter, visum og flytting til og bosatt i Storbritannia.

Steder

Plymouth

Address
Plymouth College of Art,
Tavistock Place

PL4 8AT Plymouth, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss