Les den offisielle beskrivelsen

En utdanning av den høyeste kaliber

Richmond er et amerikansk internasjonalt universitet, etablert i 1972 og basert i West London med to campus i Richmond Hill og nær Kensington High Street. Siden 1981 har universitetet tildelt amerikanske grader akkreditert av The Middle States Commission on Higher Education. En av de siste prestasjonene som Richmond er stolt av å kunngjøre, blir gitt makten til å tildele studenter med egne britiske grader fra august 2018, som en følge av at de nylig har blitt tildelt Degree Award Towers (TDAP) av Privy Council.

Universitetet er det første og eneste universitetet i Storbritannia som har fått muligheten til å tildele dual-grad-grader, noe som betyr at studentene vil få en britisk og amerikansk grad som vil påvirke våre kandidater enormt, mens de ser etter sysselsettingsmuligheter og få dem til å skille seg ut fra mengden.

Siden åpningen i 1978, plasserer Kensington campusbygningene på St Albans Grove og Ansdell Street de tredje og fjerdeårige studenter samt alle studenter. I mars 1988 så Kensington campus en ytterligere utvidelse på Young Street og sist, Kensington High Street.

Universitetet er unikt for sine akademiske standarder for private institusjoner, i sin undervisningsmetode som kombinerer det amerikanske liberale kunstsystemet med de britiske høyere utdanningsstandardene, som gir våre kandidater konkurransefortrinn og åpner opp flere muligheter for å finne arbeid enten i Storbritannia eller i Storbritannia. USA

De lavere gradene vi tilbyr for å utforske et bredt spekter av emner og programmer som tillater en bred utdanning, mens doktorgradsprogrammene inkluderer muligheten til å ta bestemte valgfag som vil definere en grad minor / major. Nøkkelen til fordel for dette private universitetet er blant annet mer akademisk mentorskap og undervisningstid (gjennomsnittlig 15 timer per uke) enn i noen andre britiske universitet, et sterkt fokus på å fremme internasjonale muligheter gjennom et bredt spekter av kredittbaserte og integrerte praktikplasser, og studere utlandet programmer i våre undervisningssteder i Italia (Roma og Firenze).

Vi gir undervisningskompetanse og tilbyr økonomisk støtte til våre amerikanske og britiske stipendier basert på merit og akademisk prestasjon, og har nylig introdusert en ny kanslerens pluss stipend for høsten 2018 som bidrar til å redusere vesentlig studenters gebyrgjeld etter ferdigstillelsen av sin grad. Våre stipendier kan kombineres med andre britiske og amerikanske midler og gi tilgjengelige muligheter, som vi anbefaler våre studenter å søke om når de oppfyller opptakskravene.

Brooke Cagle / Unsplash

Topp 5 grunner til å velge Richmond

  1. Dokumenterte akkreditert Storbritannia
  2. Stipendier som kan redusere studiestøtten
  3. Fleksibelt amerikansk liberal kunstsystem, omfattende kontakt timer og mentorskap (gjennomsnittlig 15 timer per uke)
  4. Integrerte praktikplasser (i Storbritannia og utenlands)
  5. To London campus opplevelser (i Richmond

Et internasjonalt perspektiv

Å leve og studere sammen, er våre studenter fra over 100 land klar for en verden der evnen til å kommunisere effektivt på tvers av nasjonale og kulturelle grenser er like verdifull som en tradisjonell akademisk prestasjon. En Richmond-utdanning gir et globalt perspektiv og et interaktivt studiemiljø som fremmer mangfold, samarbeid og ledelse. Å være et liberalt, amerikansk internasjonalt universitet fokuserer det på å berikke elevers studieerfaring i en internasjonal sammenheng, med tanke på flere interkulturelle aspekter. Det oppfordrer elevene til å danne sine egne meninger og være hensynsfull med andre mens de tar beslutninger eller jobber med kursprosjekter, samt utvikler sine individuelle styrker og faglige ferdigheter som fremtidige internasjonale lagledere.

Becca Tapert / Unsplash

To campusopplevelser i London

I tillegg til spenningen av å bo i en av verdens mest livlige og kosmopolitiske byer, tilbyr London åpenbart spektakulære ressurser og muligheter for å lære utenfor klasserommet. Men Richmond-kursene bringer også livet til byen - dets folk, institusjoner, politikk, problemer og historie til forelesninger og kursprosjekter. Legg til alt dette et støttende internasjonalt fakultet, fleksibelt læreplan, slik at du kan utforske emner utenfor din hoved spesialisering, små klasser og universiteter i to av Londons vakreste nabolag, og du vil finne Richmond et flott sted å tjene en dobbel bachelor eller en mastergrad anerkjent i Storbritannia og USA

Richmond Hill Campus

Første og andreårsstudenter deltar på vår Richmond Hill campus. Campuset ligger i et flott seks hektar stort område på toppen av Richmond Hill, en av Londons mest ettertraktede områder. En imponerende neo-gotisk bygning bygget i 1843 og et moderne fem-nivå bibliotek, hus klasserom, datamaskin og vitenskap laboratorier, kunst og fotografering studioer og et auditorium.

Campuset har også plass til studentboliger, en spisestue, studentrom og fakultet og administrasjonskontorer. Det er også en multifunksjonell sportsbane med tennis, volleyball, basketball og minikamp (fotball). Etter å ha fullført to år på vår Richmond Hill-campus, flyttes elevene til vår campus i London-bydelen Kensington for de siste to årene av studien.

Kensington Campus

Tredjeår, fjerdeårs- og poststudenter deltar på vår sentrale London-campus i Kensington, en av Londons vakreste boligområder. Dens flere bygninger innen 2 minutters gange fra hovedatlanten huset på St Albans Street har alle nødvendige fasiliteter fra huset klasserom, pc labs, bibliotek, en spisestue og universitet kontorer.

Kensington campus er også vert for en rekke besøkende studenter fra USA og andre land som tilbringer et semester eller et år i London. Studentene kan velge å bo i universitetsbygninger eller i off-campus boliger etter eget valg. Innen gangavstand er Royal Albert Hall, kjent for sine konserter, Royal Colleges of Music and Art, Imperial College of Science and Technology, Victoria og Albert Museum, Natural History Museum, Geologiske Museum og mange kinoer, den ikoniske Hyde Park og en buzzling high street med mange kafeer, restauranter, klubber og varehus.

Distrikt og Piccadilly underjordiske koblinger Richmond eller Kensington med resten av byen. Hyppig jernbanetjeneste til Victoria, Paddington og Waterloo stasjoner forbinder deg med resten av Storbritannia og Europa. Både Heathrow og Gatwick flyplasser er lett tilgjengelige.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Richmond The American International University in London

Internasjonal Business fokuserer på å utvikle praktiske forretningsferdigheter for å håndtere menneskelige ressurser, analysere og overvinne forretningsmessige utfordring ... [+]

Internasjonal Business fokuserer på å utvikle praktiske forretningsferdigheter for å håndtere menneskelige ressurser, analysere og overvinne forretningsmessige utfordringer og tilpasse en forretningsmodell på en konkurransedyktig global markedsplass. Du vil være forberedt på å utmerke seg i strategisk tilnærming og lederskap for din karriere i internasjonale organisasjoner.

Som økonomi, sosioøkonomiske faktorer, politikk, geografi, språk og kultur, alle former og påvirker virksomheten, vil du skaffe kunnskap og ferdigheter til å vurdere alle disse aspektene og anvende riktig forretningsstrategi på en internasjonal markedsplass.

Topp 5 grunner til å studere dette programmetLær om alle aspekter ved å gjøre forretninger med internasjonale partnereFå arbeidserfaring gjennom et internship ved en internasjonal organisasjon som vil bli anerkjent mot ferdigstillelse av din gradOppnå kunnskap om menneskelig organisasjonsadferd på arbeidsplassen, globale finansmarkeder, internasjonal markedsføring, entreprenørskap, samfunnsansvar og multinasjonal styringsstrategiUtvikle ferdigheter i å styre en bedrift og mennesker med en flerkulturell bakgrunn og filosofiene som er kjernen i globale virksomheterFå tilgang til ledende skoler i Storbritannia og USAEtter at du har uteksaminert... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

Filmstudiet er et levende, tverrfaglig program som fokuserer på historiske, kritiske og teoretiske tilnærminger til studiet av film, inkludert fjernsyn og nye medier. ... [+]

Filmstudiet er et levende, tverrfaglig program som fokuserer på historiske, kritiske og teoretiske tilnærminger til studiet av film, inkludert fjernsyn og nye medier. Gjennom en grundig analyse av enkelte nasjonale og internasjonale eksempler, og med spesialisert vekt på filmens historie, tredje verden / postkoloniale kino og spesielle temaer (inkludert kjønn, horror, fantasi og science fiction), undersøker graden historisk, politisk, kunstneriske og kulturelle aspekter som går inn i kino produksjon. Et sterkt teknisk og praktisk element i graden utfyller den teoretiske komponenten, med klasser om emner som video produksjon, skuespill og screenwriting og dokumentarfilm produksjon. Dermed gir graden en tverrfaglig og multimedia tilnærming, som gir teoretisk kunnskap med sterke elementer i praktisk opplæring. Dens valgfag gir studentene mulighet til å utvikle en global bevissthet om film og tilhørende medier innenfor rammen av liberal arts tradisjon. En mindreårig i Medieproduksjon kan legge til dybde til de største valgene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

BA Finance and Investments-programmet gir studentene de ferdigheter og kunnskaper som inngår i en rekke spennende karrierer innen bank, bedriftsfinansiering, fondsledelse ... [+]

BA Finance and Investments-programmet gir studentene de ferdigheter og kunnskaper som inngår i en rekke spennende karrierer innen bank, bedriftsfinansiering, fondsledelse og internasjonal finansiering. Gradstrukturen dekker hovedområdene Finansiell regnskap, Bedriftsfinansiering og Investeringsforvaltning. Dette studiet gjør at våre studenter kan svare på etterspørselen etter kandidater med kunnskaper og ferdigheter som kreves for å lede eller finansielt direkte organisasjoner, fra familiedrevne virksomheter til globale selskaper eller for å sikre sysselsetting i økonomi- og bankverdenen.

Studentene får et solid fundament i økonomi, økonomi og økonomi grunnleggende med informasjonsteknologi og en god forståelse av økonomiske begreper og overveielser i et globalt finansielt miljø. Programmet dekker viktige områder som er avgjørende for finansbransjen som fusjoner, regulering og derivater. Den grundige fokus er dedikert til bruken av verktøy i finans og investeringer som risikomåling og styring, eiendomsprising, kapitalkostnad, valutakursbestemmelse, økonomisk modellering og økonometrisk testing. Studentene kan skreddersy sin grad med spesialiserte valgmuligheter i Derivatives, International Finance and Wealth Management. Sammen med muligheten til å få praktikopplæring, har graden til formål å danne nyutdannede med sterke ferdigheter og nøkkelverktøy som kreves av globale arbeidsgivere i denne konkurrerende bransjen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

BA grad i internasjonale relasjoner forbereder studentene for en karriere i internasjonale organisasjoner, næringsliv, finans, regjeringsinstitusjoner, byråer og media. K ... [+]

BA grad i internasjonale relasjoner forbereder studentene for en karriere i internasjonale organisasjoner, næringsliv, finans, regjeringsinstitusjoner, byråer og media. Kosmopolitiske personer med en strategisk tilnærming og sterk bevissthet om moderne politiske spørsmål har muligheten til å utvide sitt omfattende ferdighetssett.

Denne graden gir spesifikk kunnskap om tre kjerneområder: Internasjonal relasjonsteori og konsepter, globale institusjoner og samtidsspørsmål i internasjonale saker. Studentene kan velge mellom en rekke valgfag som dekker en rekke fag i nasjonal, regional og global sammenheng. Vårt program er utformet for å gi deg en spesialisering når du går videre med din grad, i henhold til ditt hovedområde.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

BA Art History ... [+]

BA Art History Programmet har tre hovedmål:

Introdusere studenter til de viktigste innflytelsene, teoriene, metodene og samtidskunstbevegelsene, samt den omfattende kunsthistorienUtvikle en forståelse av hvordan man vurderer rollen som visuell kunst og kulturer i dag, gjennom relevante konseptuelle rammerUtforsk et bredt utvalg av vestlige og ikke-vestlige kunst og visuelle kulturer, fra forhistorie til nåtid

Disse tre målene suppleres med et sterkt element i profesjonell praksis, med muligheter til å utforske karriere i bildekunstinstitusjoner og kreative kulturindustrier. Programmet legger særlig vekt på kunst og visuell praksis på tvers av kulturer. Studenter som driver denne graden vil være forberedt på å enten fortsette i doktorgradsstudiet eller delta i internshipprogrammet, kunne forfølge karriere i bildekunstinstitusjoner og kreative kulturindustrier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

Markedsføringsprogrammet gir en omfattende kunnskap om problemstillinger, teorier og arbeidspraksis knyttet til det dynamiske og raskt utviklede felt for markedsføring i ... [+]

Markedsføringsprogrammet gir en omfattende kunnskap om problemstillinger, teorier og arbeidspraksis knyttet til det dynamiske og raskt utviklede felt for markedsføring i globale virksomheter.

Dette programmet er ideelt for studenter som ønsker å skaffe seg inngående kunnskap og nøkkelkompetanse for å identifisere nøkkelverdier i bedrifter og organisasjoner, drivere for selskapets vekst, levetid og lønnsomhet i markedet fra et markedsføringsperspektiv og de sentrale elementene som påvirker kundenes etterspørsel og lojalitet over tid. De langsiktige influencers blir deretter også studert og tolket slik at den beste bruken av selskapene som tilbyr (dets produkter og tjenester) kan utnyttes best for maksimal profitt. Nødvendige elementer i markedsføring hovedfag er kurs i Advertising, Management, Branding, E-handel, forbrukeradferd, markedsundersøkelser og markedsføringsstrategi og sosial medieadministrasjon som dekker en omfattende kunnskap og spesialisert markedsføringskompetanse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

Studenter som forfølger spesialiseringen i Markedsføringskommunikasjon og PR i BA-grad i kommunikasjon, vil lære å engasjere publikum på tvers av kanaler, media og utfors ... [+]

Studenter som forfølger spesialiseringen i Markedsføringskommunikasjon og PR i BA-grad i kommunikasjon, vil lære å engasjere publikum på tvers av kanaler, media og utforske forholdet mellom markedsføringskommunikasjon og PR i forretnings- og mediebransjen. Målet med dette programmet er å forberede studentene til å jobbe innenfor de teknologisk drevne og forbrukerfokuserte virksomheter rundt om i verden.

Denne graden gir en tverrfaglig, multimedie tilnærming til studiet av kommunikasjon gjennom studiet av teori og etterfølgende praksis. I løpet av de to første årene i kommunikasjonsgraden tar studentene de samme kjernefagene på tvers av de tre tilgjengelige fagområdene. I løpet av det tredje og fjerde året studerer studentene i markedsføringskommunikasjon... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

The BA Degree i mote ledelse og markedsføring er skreddersydd for å gi våre studenter den nyeste innsikt fra mote industri og detaljhandel bedrifter. Dette programmet gir ... [+]

The BA Degree i mote ledelse og markedsføring er skreddersydd for å gi våre studenter den nyeste innsikt fra mote industri og detaljhandel bedrifter. Dette programmet gir studentene en sterk kunnskap og kompetanse innen andre områder som regnskap, økonomi, markedsføring og operasjoner som brukes til moteforvaltning.

Graden gir studentene bevissthet og kunnskap om å gjennomføre relevant markeds- / forbrukerforskning og prognoseutvikling. Det gir også elevene de nødvendige verktøyene for å kunne samle innblikk i forbruker og mote kjøperadferd.

Vi tilbyr kurs i funksjonelle områder som motekommunikasjon, moteforretning

Dette programmet sikrer at studentene har en innovativ og visjonær tilnærming som markedsførere . Akademikere og læringsmetoder støtter vårt oppdrag å videreutvikle studentenes kreative og analytiske ferdigheter, for å skille seg ut i et konkurransedyktig motemarked. Nyutdannede vil skaffe overførbare ferdigheter som teamarbeid og lederskap - kvaliteter som vil gjøre dem fremdrift i karrieren og få tilgang til toppskoler over hele verden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

Akkreditert av British Psychological Society (BPS), vår BA grad i psykologi fremmer oppkjøp av konseptkunnskap og praksis i kjerneområder av psykologiske disipliner som u ... [+]

Akkreditert av British Psychological Society (BPS), vår BA grad i psykologi fremmer oppkjøp av konseptkunnskap og praksis i kjerneområder av psykologiske disipliner som utvikling, språk, fenomenologi, personlighetsteori

Psykologistudenter vil kunne integrere teoretiske perspektiver med empiriske funn, bruke en rekke forskningsmetoder og anvende psykologiske prinsipper i faglige innstillinger som pedagogisk, klinisk, rådgivende og juridisk.

Topp 5 grunner til å studere dette programmetBPS akkreditering gir Richmond Psychology nyutdannede muligheten til å få Graduate og / eller Chartered Medlemskap i samfunnet og tilgang til det bredeste spekteret av trening, utvikling og sysselsetting muligheter.Gir deg muligheten til å bruke teorier til å praktisere i et av følgende fagområder: kompetanse, rådgivning, klinisk, juridisk, rettsmedisinsk vitenskap.Gir vitenskapelig innsikt i menneskelig og organisasjonsadferd som kan overføres til områder som nevrovitenskap, lov, ledelse, HR og markedsføring.Utfør eksperimentelle forskningsprosjekter ved det nye psykologilaboratoriet, som gjennomfører både kvalitativ og kvantitativ forskning.Å utstyre studentene med de ferdighetene som er nødvendige for å gjennomføre videre studier og / eller anvendt faglig opplæring.Etter at du har uteksaminert... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

Statsvitenskapelig grad gir studentene kunnskap i tre kjerneområdene statsvitenskap: politisk tanke, politiske systemer og offentlig politikk. Statsvitenskap er undervist ... [+]

Statsvitenskapelig grad gir studentene kunnskap i tre kjerneområdene statsvitenskap: politisk tanke, politiske systemer og offentlig politikk. Statsvitenskap er undervist ved hjelp av en rekke metoder som reflekterer den internasjonale studentkroppen, samtidig som man får størst mulig nytte av nye teknologier. Studiet av politiske ideologier, teorier og ideer er avbalansert mot den praktiske studien av policy-making på tvers av et bredt spekter av temaer og problemområder, og politiske prosesser i et bredt spekter av stater og regioner. Studentene har en bred studie av politiske tenkere og teorier, mens de direkte engasjerer seg med en rekke praktiske politiske problemstillinger, i mange forskjellige nasjonale og regionale innstillinger. Det britiske politikk-kurset, for eksempel, er delvis undervist i parlamentet. Graden anerkjenner også den internasjonale dimensjonen av politiske, økonomiske og politiske prosesser, og sikrer at studentene er kjent med utviklingsverdenens politikk. Studentene utvikler metodologiske og tekniske ferdigheter i samfunnsvitenskapene, slik at man får størst mulig nytte av ny teknologi og praksis. Kursene sørger også for at studenter i andre majors kan få en tilstrekkelig forståelse for statsvitenskap for å bidra til å konseptualisere de politiske dimensjonene i de valgte feltene. Programmet gir en bakgrunn både for videre doktorgradsstudier og fremtidige karrierer, blant annet arbeid i regjeringen, internasjonale organisasjoner, næringsliv, finans og media. Studentene tar også en rekke valgfrie kurs i nasjonale, regionale og globaliseringsstudier, eller adresserer tematiske områder av moderne interesse, noe som gjør det mulig for spesialisering innen graden etter studentinteresse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Richmond The American International University in London

BA i økonomi er laget for å utvikle i studenter ferdigheter satt til å analysere økonomiske problemer og takle utfordringer som har både nasjonal og internasjonal betydni ... [+]

BA i økonomi er laget for å utvikle i studenter ferdigheter satt til å analysere økonomiske problemer og takle utfordringer som har både nasjonal og internasjonal betydning. Programmet gir studentene en klar, helhetlig forståelse av økonomiske prinsipper, konsepter og ideer innenfor det bredere rammen av det sosiale og politiske miljøet.

Programmet gjør det mulig for studentene å forstå og anvende prosessen med data og bevissamling, herunder organisering, analyse og presentasjon av materiale. Det gir også elevene en klar forståelse av økonomiske systemer, slik at de er abstrakte begreper til virkelige problemer, hvorav noen inkluderer spørsmål om økonomisk politikk.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Richmond The American International University in London

BSc Regnskap og Finans programmet er primært designet for studenter som er interessert i å følge en karriere i regnskap eller i å skaffe profesjonelle regnskap kvalifikas ... [+]

BSc Regnskap og Finans programmet er primært designet for studenter som er interessert i å følge en karriere i regnskap eller i å skaffe profesjonelle regnskap kvalifikasjoner i starten av sin virksomhet karriere. Studentene vil få avansert teoretisk og praktisk kunnskap om regnskap og økonomi og lære å forstå ledelseskonsepter innenfor en internasjonal forretningsmessig kontekst.

Dette programmet går utover de teoretiske og kvantitative teknikkene som er grunnleggende for regnskap og finansiering. Den trekker seg fra ulike fagområder, som statistikk, økonomi, lov og informasjonsteknologi for å få en virkelig solid forståelse av feltet. Med en generell virksomhet og ledelse kjernen, vil denne grad ikke bare tillate deg å forfølge karriere i regnskap og finans, men også i relevante ledelsesområder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Richmond
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Kensington Campus
Richmond Hill Campus