Richmond The American International University in London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En utdanning av den høyeste kaliber

Richmond er et amerikansk internasjonalt universitet, etablert i 1972 og basert i West London med to campus i Richmond Hill og nær Kensington High Street. Siden 1981 har universitetet tildelt amerikanske grader akkreditert av The Middle States Commission on Higher Education. En av de siste prestasjonene som Richmond er stolt av å kunngjøre, blir gitt makten til å tildele studenter med egne britiske grader fra august 2018, som en følge av at de nylig har blitt tildelt Degree Award Towers (TDAP) av Privy Council.

Universitetet er det første og eneste universitetet i Storbritannia som har fått muligheten til å tildele dual-grad-grader, noe som betyr at studentene vil få en britisk og amerikansk grad som vil påvirke våre kandidater enormt, mens de ser etter sysselsettingsmuligheter og få dem til å skille seg ut fra mengden.

Siden åpningen i 1978, plasserer Kensington campusbygningene på St Albans Grove og Ansdell Street de tredje og fjerdeårige studenter samt alle studenter. I mars 1988 så Kensington campus en ytterligere utvidelse på Young Street og sist, Kensington High Street.

Universitetet er unikt for sine akademiske standarder for private institusjoner, i sin undervisningsmetode som kombinerer det amerikanske liberale kunstsystemet med de britiske høyere utdanningsstandardene, som gir våre kandidater konkurransefortrinn og åpner opp flere muligheter for å finne arbeid enten i Storbritannia eller i Storbritannia. USA

De lavere gradene vi tilbyr for å utforske et bredt spekter av emner og programmer som tillater en bred utdanning, mens doktorgradsprogrammene inkluderer muligheten til å ta bestemte valgfag som vil definere en grad minor / major. Nøkkelen til fordel for dette private universitetet er blant annet mer akademisk mentorskap og undervisningstid (gjennomsnittlig 15 timer per uke) enn i noen andre britiske universitet, et sterkt fokus på å fremme internasjonale muligheter gjennom et bredt spekter av kredittbaserte og integrerte praktikplasser, og studere utlandet programmer i våre undervisningssteder i Italia (Roma og Firenze).

Vi gir undervisningskompetanse og tilbyr økonomisk støtte til våre amerikanske og britiske stipendier basert på merit og akademisk prestasjon, og har nylig introdusert en ny kanslerens pluss stipend for høsten 2018 som bidrar til å redusere vesentlig studenters gebyrgjeld etter ferdigstillelsen av sin grad. Våre stipendier kan kombineres med andre britiske og amerikanske midler og gi tilgjengelige muligheter, som vi anbefaler våre studenter å søke om når de oppfyller opptakskravene.

Brooke Cagle / Unsplash

Topp 5 grunner til å velge Richmond

  1. Dokumenterte akkreditert Storbritannia
  2. Stipendier som kan redusere studiestøtten
  3. Fleksibelt amerikansk liberal kunstsystem, omfattende kontakt timer og mentorskap (gjennomsnittlig 15 timer per uke)
  4. Integrerte praktikplasser (i Storbritannia og utenlands)
  5. To London campus opplevelser (i Richmond

Et internasjonalt perspektiv

Å leve og studere sammen, er våre studenter fra over 100 land klar for en verden der evnen til å kommunisere effektivt på tvers av nasjonale og kulturelle grenser er like verdifull som en tradisjonell akademisk prestasjon. En Richmond-utdanning gir et globalt perspektiv og et interaktivt studiemiljø som fremmer mangfold, samarbeid og ledelse. Å være et liberalt, amerikansk internasjonalt universitet fokuserer det på å berikke elevers studieerfaring i en internasjonal sammenheng, med tanke på flere interkulturelle aspekter. Det oppfordrer elevene til å danne sine egne meninger og være hensynsfull med andre mens de tar beslutninger eller jobber med kursprosjekter, samt utvikler sine individuelle styrker og faglige ferdigheter som fremtidige internasjonale lagledere.

Becca Tapert / Unsplash

To campusopplevelser i London

I tillegg til spenningen av å bo i en av verdens mest livlige og kosmopolitiske byer, tilbyr London åpenbart spektakulære ressurser og muligheter for å lære utenfor klasserommet. Men Richmond-kursene bringer også livet til byen - dets folk, institusjoner, politikk, problemer og historie til forelesninger og kursprosjekter. Legg til alt dette et støttende internasjonalt fakultet, fleksibelt læreplan, slik at du kan utforske emner utenfor din hoved spesialisering, små klasser og universiteter i to av Londons vakreste nabolag, og du vil finne Richmond et flott sted å tjene en dobbel bachelor eller en mastergrad anerkjent i Storbritannia og USA

Richmond Hill Campus

Første og andreårsstudenter deltar på vår Richmond Hill campus. Campuset ligger i et flott seks hektar stort område på toppen av Richmond Hill, en av Londons mest ettertraktede områder. En imponerende neo-gotisk bygning bygget i 1843 og et moderne fem-nivå bibliotek, hus klasserom, datamaskin og vitenskap laboratorier, kunst og fotografering studioer og et auditorium.

Campuset har også plass til studentboliger, en spisestue, studentrom og fakultet og administrasjonskontorer. Det er også en multifunksjonell sportsbane med tennis, volleyball, basketball og minikamp (fotball). Etter å ha fullført to år på vår Richmond Hill-campus, flyttes elevene til vår campus i London-bydelen Kensington for de siste to årene av studien.

Kensington Campus

Tredjeår, fjerdeårs- og poststudenter deltar på vår sentrale London-campus i Kensington, en av Londons vakreste boligområder. Dens flere bygninger innen 2 minutters gange fra hovedatlanten huset på St Albans Street har alle nødvendige fasiliteter fra huset klasserom, pc labs, bibliotek, en spisestue og universitet kontorer.

Kensington campus er også vert for en rekke besøkende studenter fra USA og andre land som tilbringer et semester eller et år i London. Studentene kan velge å bo i universitetsbygninger eller i off-campus boliger etter eget valg. Innen gangavstand er Royal Albert Hall, kjent for sine konserter, Royal Colleges of Music and Art, Imperial College of Science and Technology, Victoria og Albert Museum, Natural History Museum, Geologiske Museum og mange kinoer, den ikoniske Hyde Park og en buzzling high street med mange kafeer, restauranter, klubber og varehus.

Distrikt og Piccadilly underjordiske koblinger Richmond eller Kensington med resten av byen. Hyppig jernbanetjeneste til Victoria, Paddington og Waterloo stasjoner forbinder deg med resten av Storbritannia og Europa. Både Heathrow og Gatwick flyplasser er lett tilgjengelige.

Steder

Kensington

Kensington Campus

Richmond

Richmond Hill Campus

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss