SAE Institute UK

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SAE Institute ble grunnlagt i 1976 av Dr. Tom Misner i Sydney, Australia tilbyr etter videregående kurs i lydteknikk. SAE Institute har siden vokst til å bli verdens største praktisk skapende media pedagog med 54 studiesteder i 26 land og en utvidet kursportefølje i kreative medieteknologier med en sterk tradisjon for praktisk anvendelse og anerkjennelse i bransjen.

I Storbritannia SAE Institute har 4 studiesteder i London, Liverpool, Glasgow og verden hovedkvarter i Oxford.

SAE Institute er akkreditert av Middlesex University, London UK. Studenter på en validert programmet vil motta en Middlesex prisen på vellykket fullføring av sine studier. SAE Institute UK er partner i Middlesex University Skillset Academy, et medlem av Study Storbritannia og en fredet kropp på register av Institutt for Business Innovation og ferdigheter.

De Programmer og Pathways

BA eller BSc (Hons)

Spillene programmering grad resultatene i en BSc (Hons), mens alle andre studieprogrammene resultere i enten en BA (Hons) eller BSc (Hons). Utmerkelsen er bestemt av naturen av det endelige prosjektet som er den siste modulen på programmet. Dette sikrer at våre studenter alle få samme nivå av kreativ praktisk opplæring samtidig tjene 360 ​​studiepoeng (180 European Credit Transfer Points) og deres unike tilnærming og banen er reflektert av prosjektet de produserer.

Diploma of Higher Education

SAE Institute tilbyr to års studieprogrammene som har en utgang etter 16 måneder. Etter vellykket gjennomføring av denne 16 måneders program, blir elevene tildelt Diploma of Higher Education som tjener 240 studiepoeng. The Diploma of Higher Education er også godkjent inngangspunkt, slik at studenter kan velge å melde deg på bare 16 måneders program.

På fullført DipHE studiet kan studere mot en BA / BSc (Hons) i utvalgte felt ved å fullføre de siste 8 månedene av to års program. The Diploma of Higher Education er spesielt egnet for medie nyutdannede som søker å lære praktiske ferdigheter de trenger for å kompliment sine eksisterende kvalifikasjoner.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow campus tilbyr også et Certificate of Higher Education. Det gir en alternativ bane slik at studenter som fullfører programmet til fremgang på de siste 8 månedene av Diploma of Higher Education.

Steder

London

Address
SAE Institute
297 Kingsland Road

E8 4DD London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Glasgow

Address
Kinning Park, 85-87 Portman Street, Glasgow, G41 1EJ
Glasgow, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland