Les den offisielle beskrivelsen

SAE Institute ble grunnlagt i 1976 av Dr. Tom Misner i Sydney, Australia tilbyr etter videregående kurs i lydteknikk. SAE Institute har siden vokst til å bli verdens største praktisk skapende media pedagog med 54 studiesteder i 26 land og en utvidet kursportefølje i kreative medieteknologier med en sterk tradisjon for praktisk anvendelse og anerkjennelse i bransjen.

I Storbritannia SAE Institute har 4 studiesteder i London, Liverpool, Glasgow og verden hovedkvarter i Oxford.

SAE Institute er akkreditert av Middlesex University, London UK. Studenter på en validert programmet vil motta en Middlesex prisen på vellykket fullføring av sine studier. SAE Institute UK er partner i Middlesex University Skillset Academy, et medlem av Study Storbritannia og en fredet kropp på register av Institutt for Business Innovation og ferdigheter.

De Programmer og Pathways

BA eller BSc (Hons)

Spillene programmering grad resultatene i en BSc (Hons), mens alle andre studieprogrammene resultere i enten en BA (Hons) eller BSc (Hons). Utmerkelsen er bestemt av naturen av det endelige prosjektet som er den siste modulen på programmet. Dette sikrer at våre studenter alle få samme nivå av kreativ praktisk opplæring samtidig tjene 360 ​​studiepoeng (180 European Credit Transfer Points) og deres unike tilnærming og banen er reflektert av prosjektet de produserer.

Diploma of Higher Education

SAE Institute tilbyr to års studieprogrammene som har en utgang etter 16 måneder. Etter vellykket gjennomføring av denne 16 måneders program, blir elevene tildelt Diploma of Higher Education som tjener 240 studiepoeng. The Diploma of Higher Education er også godkjent inngangspunkt, slik at studenter kan velge å melde deg på bare 16 måneders program.

På fullført DipHE studiet kan studere mot en BA / BSc (Hons) i utvalgte felt ved å fullføre de siste 8 månedene av to års program. The Diploma of Higher Education er spesielt egnet for medie nyutdannede som søker å lære praktiske ferdigheter de trenger for å kompliment sine eksisterende kvalifikasjoner.

Certificate of Higher Education

SAE Glasgow campus tilbyr også et Certificate of Higher Education. Det gir en alternativ bane slik at studenter som fullfører programmet til fremgang på de siste 8 månedene av Diploma of Higher Education.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

SAE Institute UK

Utvikle kunnskapen til næringslivet og entreprenørskap som kreves for å forfølge en vellykket karriere i musikkbransjen. ... [+]

Entreprenørskap, faglig praksis og overførbar kompetanse er viktige egenskaper som trengs for å utvikle og opprettholde en karriere i musikkbransjen. Musikkbransjen styres og undervises av fagfolk og praktikere med mange års erfaring, på tvers av de viktigste områdene i musikkbransjen. Med nært koblinger til bransjen, vil du også ha glede av gjestelesninger, seminarer, workshops og få muligheten til å delta i masterclasses med bransjeeksperter som ledere og plateselskapsførere.

Oversikt

Dette kurset er designet for å tilby muligheter og fordeler ikke bare til søkere som er interessert i en karriere i forretningsområdene, men også til reklamer og utøvere som lager og produserer musikk og kan være interessert i selvforvaltning og distribusjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

SAE Institute UK

Du blir med i neste generasjon filmskapere - få de grunnleggende ferdighetene og kunnskapene til å tjene din plass på noen film rundt om i verden. ... [+]

Du blir med i neste generasjon filmskapere - få de grunnleggende ferdighetene og kunnskapene til å tjene din plass på noen film rundt om i verden.

Oversikt

Med vekt på praktisk trening får du tilgang til digitale kameraer og filmproduksjonsutstyr med høy spesifikasjon. Over flere plattformer lærer du prosessene og teknikkene som bringer prosjektene dine til livs, sementert med sterke teoretiske grunnlag.

I tillegg lærer du hvordan du følelsesmessig engasjerer publikum og trekker dem inn i arbeidet ditt. Du får også erfaring med å jobbe uavhengig og samarbeide om fakta og fiktive produktioner, slik at du kan oppgradere med et svært overførbart ferdighetssett.

Din fremgang styres forsiktig og berikes av individuell opplæringsstøtte, og sikrer at du oppretter arbeid som kan fremvises i din allsidige portefølje.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UK

Fra tradisjonelle nettsteder til de nyeste appene lærer du teknologiene og ferdighetene du trenger for å lykkes i denne raskt voksende sektoren. Fra interaktiv interaktiv ... [+]

Fra tradisjonelle nettsteder til de nyeste appene lærer du teknologiene og ferdighetene du trenger for å lykkes i denne raskt voksende sektoren.

Fra interaktiv interaktiv design til back-end-skjelett og database strukturer, lærer du de viktigste aspektene av webutvikling og programmering. Samtidig vil du søke og utvikle dine ferdigheter i HTML, CSS, javascript, PHP og User Experience (UX) gjennom praktisk opplæring i små klasser.

Oversikt

Gjennom dette kurset får du kritisk bransjelatert erfaring ved å lære å lage flotte mockups og wireframes ved hjelp av Adobe Photoshop og Illustrator. Du vil også møte nye utfordringer basert på bransjebehov, for eksempel avansert javascript for å utvikle HTML5-spill.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UK

Med over 2.100 spillbedrifter i Storbritannia alene, er det en reell etterspørsel i bransjen for dyktige, teknisk mulige kandidater som kan slå sine kreative visjoner inn ... [+]

Med over 2.100 spillbedrifter i Storbritannia alene, er det en reell etterspørsel i bransjen for dyktige, teknisk mulige kandidater som kan slå sine kreative visjoner inn i spillverdenen. Sett dine kreative og tekniske talenter til jobb og vær en spillveksler i bransjen!

Oversikt

Du lærer to programmeringsspråk (C og C #) og fortsetter med å utvikle din tekniske kompetanse i programmering, problemløsning ferdigheter innen konteksten ved å bruke spilldesignteori og mekanikk, samt å lære to av de mest brukte spillmotorer: Enhet og uvirkelig.

I tillegg dekker dette kurset også hvordan man utvikler multiplayer spill og mobile appspill, grafikk programmering med OpenGL, shader programmering og hvordan man lager VR (Virtual Reality) og AR (Augmented Reality) spill.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

SAE Institute UK

Har du noen gang ønsket å lage en brannpustende drage fra ditt favorittvideospill? Eller de kule utseende våpen fra mange av dagens VR-simuleringer? Kombiner dine kunstne ... [+]

Har du noen gang ønsket å lage en brannpustende drage fra ditt favorittvideospill? Eller de kule utseende våpen fra mange av dagens VR-simuleringer? Kombiner dine kunstneriske talenter med din kjærlighet til videospill og animasjon, og slå den kreative kombinasjonen inn i drømkarrieren din.

Oversikt

Tradisjonelle ferdigheter, som skisse og livstrekking, informerer designarbeid i 3D, slik at du kan utvikle håndverket ditt ved hjelp av industristandardteknologi og produksjonsmetoder.

Du vil lage 3D kunst for spill som spilles på tvers av flere plattformer, og du vil bygge verdener som spillerne vil miste seg i.

Vår praktiske tilnærming vil se deg eksperimentere med ulike designkonsepter for å finne din egen personlige stil. Samtidig lærer du hvordan du tolker kreative truser og oppdager hvordan du vellykket bringer spill til markedet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Oxford Liverpool Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute UK

Har du en lidenskap for musikk? SAE Audio Production-kandidater har den prestisjetunge oversikten over å vinne utmerkelser på Oscars, Grammys og BAFTAs og ta opp noen av ... [+]

Har du en lidenskap for musikk? SAE Audio Production-kandidater har den prestisjetunge oversikten over å vinne utmerkelser på Oscars, Grammys og BAFTAs og ta opp noen av de beste jobbene i lydbransjen. Få tilgang til våre imponerende studioer og bli en dyktig lyd profesjonell!

Oversikt

Nært knyttet til industrien, vil dette høyt respekterte kurset forberede deg på de konstante fremskrittene innen kommersiell teknologi og skape etterspørsel etter tilpasningsdyktige og dyktige lydprofessorer.

Du lærer lydproduksjonsteknikker for live og innspilt lyd og får en dyp forståelse av lydteori. Du utvikler blandings- og innspillingsferdigheter og lagrer lydutganger for ulike medier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Liverpool Oxford Glasgow  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
24 måneder
Campus
Les mer på norsk