SFH StudyFromHome

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Studie fra Home ble grunnlagt av Anthony Weaver.

Etter å ha jobbet i fjernundervisningssektoren i over ti år har Anthony fått et vell av kunnskap og erfaring, og møter de frustrasjonene som står overfor de som ønsker å studere på denne måten.

Fjernundervisning gir mange fordeler. Evnen til å studere hjemmefra, på jobb, på farten ... og viktigst når du vil, enten det er morgen, ettermiddag, kveld eller til og med midt på natten. Det har imidlertid farer. Hvordan vet du om en kvalifisering er ekte? Dette er en av de vanligste spørsmålene, og studentene får dessverre ikke alltid det riktige svaret.

Det er her Studie hjemmefra kommer inn. Vårt største mål er å sikre at studentene fullt ut forstår hva deres kvalifikasjon betyr og hvordan det vil være til nytte for dem. Ærlighet og åpenhet er grunnlaget som vi driver med.

Vi anbefaler på det sterkeste at du snakker med våre kursrådgivere, enten via telefon eller live chat, og alle spørsmålene dine kan besvares, og vi kan sikre at du er bevæpnet med riktig informasjon for å møte dine fremtidige mål.117684_117657_FB_banner_title_final_with_contact_JPG1.jpg

Steder

Wolverhampton

Address
Wolverhampton, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: