The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En introduksjon til Central fra Oppdragsgiver.

professor Gavin


Henderson, CBE
Principal

Sentralt står i forkant av opplæring og forskning i de dramatiske Arts. Utdannet sysselsettingsstatistikken er blant de høyeste i vår sektor, og vår forskning har nylig blitt vurdert som "Ledende" - og er unik i riket av drama konservatorier. Forholdet mellom undergraduate programmer til steder er den høyeste av alle universitet.

Mens våre skuespillere vinne mange av de mest ettertraktede utmerkelser, over hele verden, og hyppig utmerkelser i media, et bredt spekter av bransjeorganisasjoner rangere Central som gullstandarden i ledelsen av teknisk og designarbeid. Så også, fortsetter Central som en banebrytende kraft i bruk av dramatiske ferdigheter i mange sosiale sammenhenger.

Vi håper at du vil ønske å utforske utvalg av kurs, både lavere og høyere, legger ut på denne nettsiden. Må besøke for en åpen dag, eller kommer til våre vanlige offentlige produksjoner - fokusert rundt det historiske Embassy Theatre.

Våre anlegg er ansett for å være eksemplarisk med ytterligere spesialiserte studioer og ytelse mellomrom for å bli lagt til som en del av en dynamisk ny utvikling.

En liten notis av professor Simon Shepherd, professor emeritus i Theatre.

Elsie Fogerty grunnla The Central School of Speech Opplæring og Dramatic Art i Royal Albert Hall i 1906. Fogerty var spesialist på tale trening. Hun hadde også en fast tro på den sosiale betydningen av utdanning. Elevene i skolen hennes ble raskt kjent for sin leveranse i vers talende konkurranser, deres utseende på kino, og deres arbeid med barn i belastede områder av London. Mens Central utviklet et navn for skuespillertrening, dens grunnlegger var samtidig opptatt av å fremme studiet av teater som en akademisk disiplin.

Lenge før opprettelsen av det første universitetet drama avdeling i Storbritannia, Fogerty hevdet at teateret bør studeres på universitetet, og at teatret trening bør tildeles grader.

I 1937 Fogerty ble tilbudt plass på området på den tiden øremerket for Nationaltheatret bygningen, med høgskolen sammen med teateret. Men at ordningen, som mange av de National Theatre ordningene, falt gjennom. I 1957 ble skolen endelig flyttet fra Albert Hall, etter å ha kjøpt leie av Embassy Theatre i Swiss Cottage og tilhørende bygninger.

Ambassaden hadde et rykte, fra 1930-tallet, for eksperimentell og politisk venstreorienterte teater. Ved 1957 dette ryktet hadde falmet. Når sentral kom var det både redde et gammelt teater og veving det inn i stoffet av nye høgskolen bygninger. Minst som var planen: uunngåelig midler måtte heves. På denne anledning mesteren var Sir John Davis. Hans arbeid i å forfølge legater opprettet ressurser til å bygge en ny bygning. Dette ble åpnet i 1961 av Hennes Kongelige Høyhet hertuginnen av Kent, som da var Centrals Patron.

Ved 1961 tre forskjellige avdelingene hadde blitt etablert i Central. The Stage avdelingen kjørte sin treårige kurs for skuespillere, med alumni som skilles som Herre Olivier og Dame Peggy Ashcroft allerede en del av sin historie, og en to-årig kurs for scene ledere. The Teacher Training avdelingen ble forberede studentene for sin egen Diploma, deretter en anerkjent pedagogisk utdanning, og for London University Diploma i Dramatic Art. Det kvalifisering hadde blitt innstiftet i 1912 nettopp som følge av Fogerty kampanje for anerkjennelse av drama og drama undervisning som fag verdig riktig akademiske studier. På denne tiden høgskolen var like kjent for sin Speech Therapy avdeling som for sitt arbeid i trening aktører.

Byggearbeidene fortsatte. I juni 1972 et nytt studio ble bygget på hjørnet av Buckland Crescent og formelt åpnet av skolens nye patron, Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Alexandra. Central ble GRANT-hjulpet av Indre London Utdanningsetaten i 1972. I 1989 ble det innlemmet "som en høyere utdanning college i sin egen rett og finansiert direkte av regjeringen. Det hadde vært å tilby grader siden 1986, først av alt godkjent av Rådet for nasjonale akademiske utmerkelser. Fra 1992 sine grader ble validert ved Open University.

Fra tidlig på 1990-tallet, har omfattende byggearbeid skjedd: et nytt verksted ble åpnet i 1991. I løpet av sommeren 1993 en utvidelse ble lagt til ambassaden Teater - et studio teater, design studioer og garderobe. I 1997 høgskolen gjennomført en fem-etasjes blokk i øst av campus, noe som gir et nytt bibliotek, en læringsressurser sentrum og databehandling fasiliteter, en student fellesrom, student bar og ansatte kontorer. Et renovert Embassy Theatre ble åpnet i 2002 og etterfulgt i 2005 av West Block, med sine flere etasjer av state-of-the-art ytelse mellomrom og øvingsrom.

I 2005 Privy Council gitt høgskolen makt til å tildele egne undervist grader. Fra samme år studenter fra Webber Douglas Academy of Dramatic Art overført til Central, og bringer med seg akademiets 100-årige historie med betydelige bidrag til scene og skjerm. I det året skolen var den eneste spesialisten teater institusjon til å vinne prisen for Senter for fremragende forskning i læring og undervisning, og ble den Higher Education Funding Council for England utpekte Centre for Excellence in Training for teater. Dens formål som Senter for fremragende forskning er å gi en nasjonal ressurs for yrkes scenekunst trening og læring, et fokus for teater forskning og stipend, og et område for nasjonalt og internasjonalt samarbeid.

Med virkning fra september 2005 Central ble College ved University of London og dermed oppfylte Elsie Fogerty opprinnelige ambisjoner. Og så i 2012 kom ny erkjennelse ... Fogerty pleide å si at mens rektor ved Academy of Dramatic Art hadde søkt kongelig tittel for sin institusjon, hadde hun vært altfor opptatt med å jobbe med barn i slummen for å gjøre den slags ting. Men et århundre senere oppnåelse av høgskolen hun grunnla ordentlig fikk sin anerkjennelse når i november 2012 Hennes Majestet Dronningen overdratt kongelige tittel på Central.

Steder

London

The Royal Central School of Speech and Drama

Address
The Royal Central School of Speech and Drama, Eton Avenue
NW3 3HY London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 7722 8183

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss