The Academy of Contemporary Music

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge ACM? Læringen ved å gjøre Ethos

ACM forstår hvordan musikkbransjen jobber i dag og har skapt et fordyrende og omfattende læringsmiljø, som knytter seg direkte til næringen. Vår læring ved å gjøre etos bidrar til å forenkle hvordan bransjen fungerer og gir et klart syn på karrierestier og -alternativer. Denne klare og praktiske tilnærmingen akselererer læring.

Den detaljerte eksponeringen for alle aspekter av bransjen som det skjer (live!) Avslører alternativer og destinasjoner, noe som i stor grad hjelper våre studenter til å ta klare valg og bygge kartene de trenger for å veilede dem der. Hvis du er en produsent, vet du at du trenger en grunnleggende forståelse av sangstruktur og sangskriving, men du må også fundamentalt vite om inntektsstrømmer og immaterielle rettigheter, hvorfra du vil tegne inntekt.

Du må også forstå hvordan musikken din blir inntektsført gjennom liveopptreden, sangskriverkreditter og publisering, inkludert synkronisering og lisensiering. Vi vil lære deg alt dette grundig på ACM ved å knytte deg sammen med lagene som gjør dette hver dag på Metropolis.

På samme måte kan du være en trommeslager, hvis primære fokus er å utføre og få så mye erfaring som mulig ved å spille økter. I dette tilfellet trenger du fortsatt å forstå hvordan du blir betalt, og hvordan, hvis du påvirker et spor, kan du muligens være medskrivende det og hjelpe til med etableringen av et produkt. I dette tilfellet blir øktspilling faktisk skrevet. Du må vite forskjellen på hvordan du blir betalt for å spille og skrive.

Mens du lærer, vil du bygge opp din portefølje, og vi vil hjelpe deg å forstå hvordan du kan utnytte det arbeidet du oppretter for å bygge din egen fanebase, i stedet for å være en jobbermusiker. Dette maksimerer din brukervennlighet som en profesjonell musiker ved å gjøre det du gjør ønskelig ved å markedsføre deg selv som den primære aktiva. Vi vil lære deg dette, da vi har de beste fagfolkene på plass og gjør dette hver dag.

Honing håndverket som kunstner i håp om å bli signert av en stor etikett er et utdatert konsept og er ikke lenger den måten virksomheten driver. Vårt mål er å sette inn i hver kunstner som kommer gjennom ACM, troen, ønsket og forståelse for hvordan man blir en troverdig, selvforsynt kunstner. Når du er i den posisjonen, må du være rustet til å diskutere vilkår, med sikkerhet, med et bånd, en produsent, en leder, en etikett og en utgiver. Vi vil utstyre deg til å styre din egen karriere, i motsetning til at du skal tegne med en leder på oppgradering uten å forstå fullt ut hvordan du skal styre din egen karriere og muligheter.

Gjennom vårt dype, integrerte forhold med Metropolis har ACM sin finger på pulsen, dette bidrar til å gi våre studenter mulighet til å bestemme sitt sted i den. Vi vet hvor næringen er akkurat nå, fordi i Metropolis jobber lagene på alle nivåer, inkludert de store, uavhengige og direkte med signerte og usignerte artister, merker, distribusjonspartnere og innholdsskapere.

ACM encapsulates bransjen fra ende til slutt, hvor dagens og morgendagens musikk er skrevet, produsert, blandet, mestret, distribuert, markedsført og publisert. Våre studenter lærer ikke fra en bok, men ved praktisk erfaring med musikkvirksomheten. Det er den iboende, levende, pustende forbindelsen mellom ACM og Metropolis som gir våre studenter dette unike perspektivet og muligheten.

Den iboende forbindelsen mellom ACM og Metropolis gir våre studenter muligheten til å lære av tilbudene vi gjør når de skjer. Ian Brenchley, administrerende direktør i Metropolis, har spilt studiet i syv år, og har tidligere jobbet i mer enn femten år på store etiketter, inkludert Universal. Gjennom sine møter med fagfolk på høyeste nivå av industri og avtaler som kommer fra dem, bringer Ian de mest relevante innsiktene og læringene direkte til ACM-studentene. Her er et par eksempler på å legge inn praktisk industriinnhold i vår elevs erfaringslæring i Ians ord:

"Jeg møtte Andy Ross og Charles Barsamian på en nylig forretningsreise til LA. De jobbet begge med å skærefilmer og var ansvarlige for synkronisering, musikkovervåkning og plassering av orkesterspor. De startet et nytt selskap som heter Exit Strategy Productions, som spesialiserer seg på musikkovervåkning og publisering. Vi tok dem på som konsulenter for å generere publiseringsmuligheter for oss via Hollywood-filmer og kjernevirksomhet via orkesterspor for studioet vi kjører i Doha, Qatar, Katara Studios by Metropolis. Læringene fra byggingen av dette nye forholdet og hvordan vi utviklet strategien til å gjenspeile vår kjernevirksomhet fra den, ble da brukt som masterclass innhold for ACM Business-studenter. Vi vil fortsette å oppdatere elevene om den videre utviklingen av dette Metropolis-prosjektet i sanntid. I tillegg til dette vil elevene fra Business School som går med oss ​​på Metropolis som praktikanter, hjelpe oss med å utvikle ekte synkroniseringskataloger, som vi legger ut for de filmene vi overvåker.

Vi har også nylig møtt Shazam som vi bedt om å hjelpe oss med å markedsføre våre konserter i studiet. Dette resulterte i at selskapet tilbyr oss deres merkevare-salgsteam for å selge våre to TV-formater til Blue chip-merkene. De vil også drive vår Virtual Vinyl app. Dette gir oss tilgang til 600 millioner forbrukere. Dette er et perfekt eksempel på hvordan vi jobber i samarbeid med andre merker og organisasjoner for å kommersielt utnytte det vi kan tilby og forsterke dens innflytelse. Samarbeid er nøkkelen til den effektive arbeidet med musikkbransjen som den driver i dag. I dette tilfellet vil læringene bli presentert til ACM-studenter via min ukentlige podcast, som de kan se, for å analysere hvordan virksomheten ble gjort, og deretter få muligheten til å engasjere meg via en live Q & A. De vil kunne foreslå egne innholdsideer, som vil bli vurdert når vi lager våre fremtidige produkter i samarbeid med de største aktørene i dagens bransje. "

Ian Brenchley, CEO Metropolis Studios

Steder

Guildford

Address
Rodboro Buildings, Bridge Street, Guildford
GU1 4SB Guildford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Birmingham

Address
Birmingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss