The University of Law Business School Undergraduate

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt:

University of Law (ULaw) er en av Storbritannias lengste etablerte spesialist leverandører av juridisk utdanning. Faktisk har vi trent flere praktiserende advokater i Storbritannia enn noen andre.

Og med så nære bånd mellom jus og forretning, er det fornuftig at en spesialist i juridisk utdanning er godt rustet til å utvikle en utmerket handelshøyskole, University of Law Business School.

Med et fast fokus på praktisk læring, har vi som mål å gjøre studenter ansatt og klar til å lykkes på arbeidsplassen. Vi er stolte av å skape det rette læringsmiljøet for å oppnå dine forretningsmessige ambisjoner. Derfor har vi tilpasset teknikker som brukes på våre juridiske kurs med sikte på å utvikle en engasjerende spesialisert læringserfaring som vil forberede deg til en karriere i verdensverdenen.

University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outuits Framework (TEF) i juni 2019. Det ble funnet at vi leverte undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.

steder:

Business School opererer på University of Law campusene i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester og Nottingham for studenter. Etterutdanningskurs undervises på vårt London Moorgate campus eller i Berlin gjennom vårt samarbeid med GISMA Business School. Hver er et blomstrende kommersielt knutepunkt, som har en ideell beliggenhet for å gi deg god tilgang til musikksteder, teatre, kinoer, barer og restauranter. Noen av kursene våre er også tilgjengelige 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursdesign:

Med et solid fokus på praktisk læring, tar vår Business School mål om å gjøre studentene ansettbare og klare til å lykkes på arbeidsplassen. Vi er stolte av å skape det rette læringsmiljøet for deg å oppnå dine forretningsmessige ambisjoner. Derfor har vi tilpasset teknikker som brukes på våre juridiske kurs med det formål å utvikle en engasjerende spesialist læringsopplevelse som vil forberede deg på en karriere i forretningsverdenen. Alle våre Business School-veiledere har forretningserfaring fra den virkelige verden.

Gratis Masters tilbud (kun for bachelor)

University of Law Business School er opptatt av å støtte deg hvert skritt på veien til din karriere destinasjon. Vi prøver å sikre at du er fullt utstyrt med tanke på kvalifikasjoner, ferdigheter og bransjekontakter for å gå rett inn i din valgte karriere. Vi er derfor glade for å tilby alle studenter som starter på en lavere grad ved Business School med oss i september 2019 eller 2020 muligheten til å gå videre til et Business Masters-kurs for vellykket gjennomføring av studenterutdanning uten ekstra kostnad. For mer informasjon om tilgjengelige kurs og valgbarhetskriterier, besøk www.law.ac.uk/business/freemasters

Karriere og arbeidskraft:

Ansettbarhet er hjertet av alt vi gjør på Business School. Vårt arbeidsgruppen vil gi deg en-til-ett-råd om hvordan du vellykket kan engasjere deg i forretningskontakter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du møter gjennom arrangementer, workshops og besøk til organisasjoner, slik at du kan se førstehånds hvordan virksomheten opererer i den virkelige verden. Vi driver også entreprenørskapsarrangementer som involverer gjestehøyttalere og innovasjonseksperter for å støtte våre studenter i å starte egne virksomheter og utvikle et entreprenørskapssett. Støtten du mottar, ledet og informert av arbeidsgiverpraksis, vil maksimere din evne til å sende inn vellykkede jobbsøknader, sikre praktikplasser og finpusse dine intervjuferdigheter i vårt mock testcenter.

Internasjonal lederskap Sommerskole (for studenter):

Som en del av vår løpende forpliktelse til å støtte dine ambisjoner, tilbyr vi våre 2019 bachelorstudenter muligheten til å delta på vår internasjonale ledersammenskole i Berlin, hvor du kan utvikle viktige myke ferdigheter og utforske denne spennende byen med ULaw-studentene dine. Ytterligere informasjon om universitetets juridiske nettside på: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Siden noen kurs på Business School er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), kan studenter på disse kursene få automatisk gratis medlemskap i løpet av løpet og i ett år etter gjennomføring.

Fordeler inkluderer tilgang til ManagementDirect; Storbritannias største ledelsesbibliotek sammen med tilgang til den elektroniske ressursportalen, inkludert e-tidsskrifter, bedrifts- og næringsrapporter samt råd fra over 300 ansattes ledere gjennom Karriereutviklingssenteret.

Du vil få tilgang til nåværende stillingsannonser via JobSearch-databasen og et hav av videoer, opplæringsprogrammer og artikler for å utvikle din karriere og forretningsferdigheter. Det online mentorsamfunnet for CMI består av over 120 000 medlemmer der du kan bli matchet i henhold til ferdighetene, erfaringene og bransjen av interesse, samt finne ut om CMI-nettverksarrangementer som du kan ta del i.

Etter vellykket gjennomføring av et av våre CMI-akkrediterte kurs, vil du også motta en kvalifikasjon fra CMI i tillegg til graden din.

Støttende miljø:

Vi tar sikte på å støtte flere studenter fra flere bakgrunner enn noen gang før for å oppnå karriereambisjonene, og det er grunnen til at vi tilbyr en rekke stipend og stipend.

Alle studenter får muligheten til å dra full nytte av våre fasiliteter og tjenester. Disability Support Service er dedikert til å håndtere eventuelle krav du måtte ha i studiene, inkludert midlertidig assistanse på grunn av skade eller sykdom.

Sportsfasiliteter:

Det er mange muligheter til å stå opp og få plass på alle våre campuser, hvis du vil trene kroppen din så vel som ditt sinn. Populære aktiviteter inkluderer Zumba, fotball, netball, rugby og tennis.

Klubber og samfunn:

Med en rekke samfunn, idrettslag og sosiale arrangementer som er tilgjengelige på hvert av våre campuser, er du nødt til å finne mye for å holde deg opptatt og ha det gøy mellom forelesninger. Og i begynnelsen av kurset kan du bli med i et samfunn, en klubb eller et event etter eget valg, eller skape en av dine egne gjennom Studentforeningen.

kurs:

University of Law Business School tilbyr en rekke grunn- og videreutdanninger over hele Storbritannia. Noen av kursene våre er også tilgjengelige 100% online.

Som Business School er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), får studentene automatisk gratis medlemskap i løpet av kurset og i ett år etter ferdigstillelse.

Mange av våre kurs er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), Storbritannias eneste chartererte profesjonelle organ som tilbyr den høyt ettertraktede Chartered Manager-statusen (CMgr). Ved vellykket gjennomføring av et av våre kurs, vil du også få en kvalifisering fra CMI i tillegg til din grad.

Online Business Kurs:

Vi tilbyr online læring i verdensklasse for våre studiekurs:

Studiemetoder for alle læringsformer: Det er en studiemetode som passer til din stil, med e-bøker, i-opplæringsprogrammer, webinarer, casestudier, flashkort, lydfiler, bevegelsesgrafikk, og mer.

• Dedikert veileder: Du får kontinuerlig støtte og tilbakemelding på arbeidet ditt fra en dedikert programlærer gjennom hele kurset.

Opptakskrav og gebyrer:

Inngangskrav og gebyrer varierer fra kurs - for mer informasjon om inngangskrav, gebyrer, finansieringsalternativer og stipender og stipend, besøk University of Law nettstedet.

Internasjonale studenter:

Du vil bli med studenter fra over 120 forskjellige nasjonaliteter, som bidrar til et blomstrende internasjonalt samfunn gjennom alle ULaw-campusene.

Vi har et Student Support Services team som er her for å gi velferdsrelatert råd og veiledning.

Informasjon om Visa krav er tilgjengelig på University of Law nettstedet.

Overnatting:

For våre bachelorstudenter har vi arrangert innkvartering med spesialiserte britiske studentboliger, for å sikre at du har et komfortabelt sted å bo mens du studerer hos oss. Overnatting er vanligvis i fellesleiligheter, eller i enkelte tilfeller selvstendige studioer.

For bachelorstudenter garanterer vi deg et tilbud om overnatting i ditt første år, hvis du har akseptert oss som ditt faste valg og søkt om overnatting innen 30. mars i inngangsåret * (* T

For forskerstuderende, hvis du velger en campus borte fra hjemmet, kan vår innkvarteringsdatabase hjelpe deg med å finne et sted å bo, med muligheten til å finne privatleilighet eller delt innkvartering med andre ULaw-studenter.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Åpne dager og arrangementer:

Våre åpne dager er en fin måte å finne ut om våre Business kurs, sjekk ut våre fasiliteter, og møt våre veiledere og nåværende studenter. Det kommer til å bli snakk, smaksprøver og turer, og du får sjansen til å stille spørsmålene dine. Vi vil gjøre dagen så interessant og interaktiv som mulig.

Hvis du ikke kan komme deg til en av våre åpne dager på campus, tilbyr vi fra tid til annen Online Open Days for kursene våre - så du har fortsatt muligheten til å finne ut hvordan det er å studere på University of Law Business School, og still spørsmålene dine på nettet.

For internasjonale studenter, kan du ønske å finne ut mer om å studere hos oss, ved å besøke oss på en oversjøisk hendelse.

University of Law Business School lokasjoner:

Kursene er tilgjengelige, varierer etter sted. Ytterligere detaljer om våre plasseringer er på Juridisk Universitets hjemmeside, Steder siden.

Steder

London

Address
The University of Law
14 Store Street

WC1E 7DE London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Leeds

Address
The University of Law
15-16 Park Row

LS1 5HD Leeds, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Manchester

Address
The University of Law
2 New York Street

M1 4HJ Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Birmingham

Address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss