Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt:

University of Law (ULaw) er en av Storbritannias lengste etablerte spesialist leverandører av juridisk utdanning. Faktisk har vi trent flere praktiserende advokater i Storbritannia enn noen andre.

Og med så nært sammenheng mellom lov og næringsliv, er det fornuftig at en spesialist i juridisk utdanning er godt rustet til å utvikle en utmerket handelshøyskole, The University of Law Business School .

Med et fast fokus på praktisk læring, har vi som mål å gjøre studenter ansatt og klar til å lykkes på arbeidsplassen. Vi er stolte av å skape det rette læringsmiljøet for å oppnå dine forretningsmessige ambisjoner. Derfor har vi tilpasset teknikker som brukes på våre juridiske kurs med sikte på å utvikle en engasjerende spesialisert læringserfaring som vil forberede deg til en karriere i verdensverdenen.

University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outuits Framework (TEF) i juni 2019. Det ble funnet at vi leverte undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.

steder:

Business School opererer på University of Law campusene i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester og Nottingham for studenter. Etterutdanningskurs undervises på vårt London Moorgate campus eller i Berlin gjennom vårt samarbeid med GISMA Business School. Hver er et blomstrende kommersielt knutepunkt, som har en ideell beliggenhet for å gi deg god tilgang til musikksteder, teatre, kinoer, barer og restauranter. Noen av kursene våre er også tilgjengelige 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursdesign:

Med et fast fokus på praktisk læring, har vi som mål å gjøre studenter ansatt og klar til å lykkes på arbeidsplassen. Vi er stolte av å skape det rette læringsmiljøet for å oppnå dine forretningsmessige ambisjoner. Derfor har vi tilpasset teknikker som brukes på våre juridiske kurs med sikte på å utvikle en engasjerende spesialisert læringserfaring som vil forberede deg til en karriere i verdensverdenen. Alle våre Business School-veiledere har ekte verdens forretningsopplevelse.

Gratis Masters tilbud (kun for bachelor)

The University of Law Business School er forpliktet til å støtte deg hvert trinn i veien til din karriere destinasjon. Vi streber etter å sikre at du er fullt utstyrt når det gjelder kvalifikasjoner, ferdigheter og bransjekontakter for å gå rett inn i din valgte karriere. Vi er derfor glade for å tilby alle studenter å starte en bachelorgrad på Business School med oss i september 2019 eller 2020 muligheten til å gå videre til en bedrift Masters kurs på vellykket gjennomføring av deres lavere grad uten ekstra kostnad. For mer informasjon om kursene tilgjengelige og kvalifikasjonskriterier, vennligst besøk www.law.ac.uk/business/freemasters

Karriere og arbeidskraft:

Ansettbarhet er hjertet av alt vi gjør på Business School. Vårt arbeidsgruppen vil gi deg en-til-ett-råd om hvordan du vellykket kan engasjere deg i forretningskontakter fra store britiske rekrutterere som IBM, Lloyds of London og Price Waterhouse Coopers (PwC), som du møter gjennom arrangementer, workshops og besøk til organisasjoner, slik at du kan se førstehånds hvordan virksomheten opererer i den virkelige verden. Vi driver også entreprenørskapsarrangementer som involverer gjestehøyttalere og innovasjonseksperter for å støtte våre studenter i å starte egne virksomheter og utvikle et entreprenørskapssett. Støtten du mottar, ledet og informert av arbeidsgiverpraksis, vil maksimere din evne til å sende inn vellykkede jobbsøknader, sikre praktikplasser og finpusse dine intervjuferdigheter i vårt mock testcenter.

Internasjonal lederskap Sommerskole (for studenter):

Som en del av vår løpende forpliktelse til å støtte dine ambisjoner, tilbyr vi våre 2019 bachelorstudenter muligheten til å delta på vår internasjonale ledersammenskole i Berlin, hvor du kan utvikle viktige myke ferdigheter og utforske denne spennende byen med ULaw-studentene dine. Ytterligere informasjon om universitetets juridiske nettside på: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Siden noen kurs på Business School er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), kan studenter på disse kursene få automatisk gratis medlemskap i løpet av løpet og i ett år etter gjennomføring.

Fordeler inkluderer tilgang til ManagementDirect; Storbritannias største ledelsesbibliotek sammen med tilgang til den elektroniske ressursportalen, inkludert e-tidsskrifter, bedrifts- og næringsrapporter samt råd fra over 300 ansattes ledere gjennom Karriereutviklingssenteret.

Du vil få tilgang til nåværende stillingsannonser via JobSearch-databasen og et hav av videoer, opplæringsprogrammer og artikler for å utvikle din karriere og forretningsferdigheter. Det online mentorsamfunnet for CMI består av over 120 000 medlemmer der du kan bli matchet i henhold til ferdighetene, erfaringene og bransjen av interesse, samt finne ut om CMI-nettverksarrangementer som du kan ta del i.

Etter vellykket gjennomføring av et av våre CMI-akkrediterte kurs, vil du også motta en kvalifikasjon fra CMI i tillegg til graden din.

Støttende miljø:

Vi tar sikte på å støtte flere studenter fra en rekke bakgrunner enn noen gang for å oppnå sine karriereambisjoner, og derfor tilbyr vi et utvalg stipend og stipend.

Alle studenter får muligheten til å dra full nytte av våre fasiliteter og tjenester. Disability Support Service er dedikert til å håndtere eventuelle krav du måtte ha i studiene, inkludert midlertidig assistanse på grunn av skade eller sykdom.

Sportsfasiliteter:

Det er mange muligheter til å stå opp og få plass på alle våre campuser, hvis du vil trene kroppen din så vel som ditt sinn. Populære aktiviteter inkluderer Zumba, fotball, netball, rugby og tennis.

Klubber og samfunn:

Med en rekke samfunn, idrettslag og sosiale arrangementer som er tilgjengelige på hvert av våre campuser, er du nødt til å finne mye for å holde deg opptatt og ha det gøy mellom forelesninger. Og i begynnelsen av kurset kan du bli med i et samfunn, en klubb eller et event etter eget valg, eller skape en av dine egne gjennom Studentforeningen.

kurs:

The University of Law Business School tilbyr en rekke grunn- og videreutdanninger over hele Storbritannia. Noen av kursene våre er også tilgjengelige 100% online.

Som Business School er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), får studentene automatisk gratis medlemskap i løpet av kurset og i ett år etter ferdigstillelse.

Mange av våre kurs er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), Storbritannias eneste chartererte profesjonelle organ som tilbyr den høyt ettertraktede Chartered Manager-statusen (CMgr). Ved vellykket gjennomføring av et av våre kurs, vil du også få en kvalifisering fra CMI i tillegg til din grad.

Online Business Kurs:

Vi tilbyr online læring i verdensklasse for våre studiekurs:

Studiemetoder for alle læringsformer: Det er en studiemetode som passer til din stil, med e-bøker, i-opplæringsprogrammer, webinarer, casestudier, flashkort, lydfiler, bevegelsesgrafikk, og mer.

• Dedikert veileder: Du får kontinuerlig støtte og tilbakemelding på arbeidet ditt fra en dedikert programlærer gjennom hele kurset.

Opptakskrav og gebyrer:

Inngangskrav og gebyrer varierer fra kurs - for mer informasjon om inngangskrav, gebyrer, finansieringsalternativer og stipender og stipend, besøk University of Law nettstedet.

Internasjonale studenter:

Du vil bli med studenter fra over 120 forskjellige nasjonaliteter, som bidrar til et blomstrende internasjonalt samfunn gjennom alle ULaw-campusene.

Vi har et Student Support Services team som er her for å gi velferdsrelatert råd og veiledning.

Informasjon om Visa krav er tilgjengelig på University of Law nettstedet.

Overnatting:

For våre bachelorstudenter har vi arrangert innkvartering med spesialiserte britiske studentboliger, for å sikre at du har et komfortabelt sted å bo mens du studerer hos oss. Overnatting er vanligvis i fellesleiligheter, eller i enkelte tilfeller selvstendige studioer.

For bachelorstudenter garanterer vi deg et tilbud om overnatting i ditt første år, hvis du har akseptert oss som ditt faste valg og søkt om overnatting innen 30. mars i inngangsåret * (* T

For forskerstuderende, hvis du velger en campus borte fra hjemmet, kan vår innkvarteringsdatabase hjelpe deg med å finne et sted å bo, med muligheten til å finne privatleilighet eller delt innkvartering med andre ULaw-studenter.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Åpne dager og arrangementer:

Våre åpne dager er en fin måte å finne ut om våre Business kurs, sjekk ut våre fasiliteter, og møt våre veiledere og nåværende studenter. Det kommer til å bli snakk, smaksprøver og turer, og du får sjansen til å stille spørsmålene dine. Vi vil gjøre dagen så interessant og interaktiv som mulig.

Hvis du ikke kan gjøre det til en av våre åpne campus på campus, så tilbyr vi også fra tid til annen online åpne dager for våre kurs - så du har fortsatt muligheten til å finne ut hva det er å studere på The University of Law Business School , og still spørsmålene dine på nettet.

For internasjonale studenter, kan du ønske å finne ut mer om å studere hos oss, ved å besøke oss på en oversjøisk hendelse.

The University of Law Business School steder:

Kursene er tilgjengelige, varierer etter sted. Ytterligere detaljer om våre plasseringer er på Juridisk Universitets hjemmeside, Steder siden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management programmet har et sterkt fokus på employability og vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter som trengs for å utmerke seg på toppen av din ... [+]

BA (Hons) Bedriftsledelse

BA (Hons) Business Management-programmet har et sterkt fokus på ansettbarhet og vil utstyre deg med kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utmerke seg i toppen av din valgte bransje. Denne graden er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), noe som betyr at du som kandidat vil motta en grad samt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse fra CMI. Du kan velge å studere kurset online eller på campus på våre Bloomsbury, Birmingham eller Leeds campus.

Dette kurset er designet for studenter som ønsker å forfølge en karriere i næringsliv eller ledelse. Du utvikler ferdigheter som skaper effektiv lederadferd innen ulike organisasjoner i dagens skiftende forretningsmiljø. Du får både kunnskap og ferdigheter arbeidsgivere ser etter, inkludert forskning, presentasjon, kritisk analyse, problemløsing, teamarbeid og entreprenørskap.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Leeds Birmingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Marketing) -programmet har et sterkt fokus på ansettbarhet og vil utstyre deg med kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utmerke seg i ... [+]

BA (Hons) Bedriftsledelse (Markedsføring)

BA (Hons) Business Management (Marketing) -programmet har et sterkt fokus på ansettbarhet og vil utstyre deg med kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utmerke seg i virksomhet og markedsføring. Marketing Pathway er rettet mot studenter med interesse i å forfølge en karriere innen markedsføring eller virksomhetsledelse og tilbyr en forankring på begge områdene. Du lærer om relasjonell karakter av markedsføring, og hvordan strategisk markedsføringsplanlegging og kommunikasjon bidrar til suksess for organisasjoner internasjonalt. Dette kurset skal utvikle dine ferdigheter i planlegging, presentasjon, kommunikasjon og teamarbeid.

Denne graden vil forberede deg på et bredt spekter av stillinger, inkludert roller innen digital kommunikasjon, kundeatferd og styring. Denne graden er akkreditert av Chartered Management Institute (CMI), noe som betyr at du som kandidat vil motta en grad samt et nivå 5-diplom i ledelse og ledelse fra CMI. Du kan velge å studere kurset online eller på campus på våre Bloomsbury, Birmingham eller Leeds campus.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Leeds Birmingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Markedsføring) med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene a ... [+]

BA (Hons) Bedriftsledelse (Markedsføring) Med Stiftelsesår

BA (Hons) Business Management (Markedsføring) med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av business og markedsføring ledelse, og spesielt, som ønsker å forfølge en karriere i denne felt.

Stiftelsesåret er en integrert del av bachelorprogrammet. Det vil gi deg den nødvendige studiekompetanse og kunnskap for å forberede deg til lavere studie og hjelpe deg å få en bedre forståelse av de viktigste aspektene av forretnings- og markedsføringsledelse. Etter vellykket gjennomføring av stiftelsesåret, vil år 1 dekke hovedområdene for bedriftsledelse. År 2 og 3 vil utforske disse temaene mer detaljert sammen med valgfrie valgmuligheter i markedsføring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management with Law-programmet er designet for studenter som ønsker å utvikle sin kunnskap om virksomhetsstyring sammen med en forståelse av de juridis ... [+]

BA (Hons) Bedriftsledelse Med Lov

BA (Hons) Business Management with Law-programmet er designet for studenter som ønsker å utvikle sin kunnskap om virksomhetsstyring sammen med en forståelse av de juridiske rammene organisasjoner opererer innenfor.

Etter å ha dekket de viktige områdene av bedriftsledelse i løpet av ditt første år, fortsetter du å utvikle disse områdene i større grad i år 2 og 3 sammen med lovfagområder.

Etter at du har oppgradert, vil du ha en rekke karrieremuligheter tilgjengelig for deg, inkludert roller som en ledelseskonsulent, forretningsanalytiker, driftsleder eller en gründer.

Du kan også vurdere å fremme dine studier med en av følgende postgraduate alternativer: Mastergrad i Business Administration, msc i Strategic Business Management eller Chartered Management Institute's postgraduate kvalifikasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Birmingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BA (Hons) Business Management (Law) med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av business ... [+]

BA (Hons) Bedriftsledelse Med Lov Med Stiftelsesår

BA (Hons) Business Management (Law) med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av business management og lov, og spesielt, som ønsker å forfølge en karriere i denne felt.

Stiftelsesåret er en integrert del av bachelorprogrammet. Det vil gi deg den nødvendige studiekompetanse og kunnskap for å forberede deg til lavere studie og hjelpe deg å få en bedre forståelse av de viktigste aspektene av forretnings- og markedsføringsledelse. Etter vellykket gjennomføring av stiftelsesåret, vil år 1 dekke hovedområdene for bedriftsledelse. År 2 og 3 vil utforske disse temaene mer detaljert sammen med valgfrie valgmuligheter i markedsføring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Manchester Birmingham
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

Den BA (Hons) Business Management med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av virksomhet ... [+]

BA (Hons) Bedriftsledelse med Stiftelsesår

Den BA (Hons) Business Management med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av virksomheten og ledelsen, og spesielt, som ønsker å forfølge en karriere på dette feltet.

Stiftelsesåret er en integrert del av bachelorprogrammet. Det vil gi deg de nødvendige studiekompetanse og kunnskap for å forberede deg til lavere studie og hjelpe deg å få bedre forståelse av de viktigste forretningsområder. Etter vellykket gjennomføring av grunnåret vil år 1 dekke hovedelementene i bedriftsledelsen. År 2 og 3 vil utforske disse temaene mer detaljert sammen med valgfrie valg som gjør at du kan fokusere på bestemte områder av interesse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Manchester Leeds Birmingham  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Law Business School

Dette kurset er utformet som en toppgrad for internasjonale studenter som har interesse i å utvikle sin kunnskap om bedriftsledelse. Med et sterkt fokus på employability, ... [+]

Internasjonal Business Management (Top Up)

Dette kurset er utformet som en toppgrad for internasjonale studenter som har interesse for å utvikle sin kunnskap om bedriftsledelse. Med et sterkt fokus på sysselsetting, gir dette programmet de intellektuelle grunnene som kreves for en karriere i et raskt skiftende arbeidsmiljø, samt en streng tilnærming til selvbevissthet og personlig utvikling. Du vil også ha eksponering for arbeidsverdenen og dens nåværende krav gjennom arbeidserfaringsmuligheter som arbeider med faglige organer og arbeidsgivere, og foretar entreprenøraktiviteter.

Mens du studerer dette kurset, får du muligheten til å bli kunnskapsrike, kompetente og effektive bedriftsledere og ledere som er i stand til å opprettholde vellykkede karrierer i næringslivsledelse. Etter at du har oppgradert, får du en rekke forretningsførselen karriere tilgjengelig for deg, inkludert roller som ledelseskonsulent, forretningsanalytiker eller driftsleder. Hvis du ønsker å fortsette studiene etter uteksaminering, kan du vurdere følgende postgraduate alternativer: Mastergrad i Business Administration - MBA, MSc i Business Management eller Chartered Management Instituttets postgraduate kvalifikasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

The University of Law Business School

BSc International Business er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av næringsliv og ledelse, og spesielt so ... [+]

BSc (Hons) International Business Management

BSc International Business er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av næringsliv og ledelse, og spesielt som ønsker å forfølge en karriere internasjonalt i bedriftsledelse.

Det første året dekker grunnleggende elementer i bedriftsledelsen. År 2 er brukt internasjonalt på en av GUSs organisasjoner i Dublin Singapore, Toronto, Vancouver eller Berlin. År 3 dekker en ledelsesdisiplin, som du har funnet spesielt interessant i løpet av arbeidsopplevelsen, og videreutvikler videre ansettelsesevner. Programmet gir den intellektuelle grunnlaget som kreves for en karriere i et raskt skiftende arbeidsmiljø, en streng tilnærming til selvbevissthet og personlig utvikling og betydelig eksponering for arbeidsverdenen og dens nåværende krav gjennom arbeidserfaringsmuligheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BSc International Business med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av næringsliv og led ... [+]

BSc (Hons) International Business Management with Foundation Year

BSc International Business med Foundation Year er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av næringsliv og ledelse, og spesielt, som ønsker å forfølge en karriere internasjonalt i bedriftsledelse.

Gradprogrammet er utformet slik at Stiftelsesåret gir et underbyggende år med både faglig og arbeidsmessig / faglig relatert læring, for søkere som trenger å forbedre sin kunnskap og forståelse for virksomheten og tilhørende ferdigheter. Året gir studentene kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av forretningsadministrasjon sammen med de nødvendige ferdighetene som trengs for å delta i grunnskoleprogrammer på nivå 4, 5 og 6.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BSc (Hons) Regnskap og Finans er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av regnskap og økonomi, og spesielt, ... [+]

BSc (Hons) Regnskap og Finans

BSc (Hons) Regnskap og Finans er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av regnskap og økonomi, og spesielt, som ønsker å forfølge en profesjonell karriere innen regnskap og økonomi. Det søker å gi studentene en lærerfaring som gjør at de kan utvikle kompetanse som skaper effektive regnskapspersoner i dagens skiftende forretningsmiljø. Pensum og lærings- og undervisningsstrategi suppleres med gjesteforelesninger og "live" workshops for å fremme selvstendig læring og øke deres ansettelsesevner for fremtiden

År 1 gir deg en god forståelse av grunnlaget for regnskap og finansiering sammen med grunnleggende for virksomheten. År 2 og 3 gir deg grundig kunnskap om hvordan bedrifter bruker regnskap og finansiering til å ta avgjørelser, rapportere resultater under usikkerhetsforhold og risiko. Programmet gir den intellektuelle underbyggingen som kreves for en profesjonell karriere i et raskt skiftende arbeidsmiljø, en streng tilnærming til selvbevissthet og personlig utvikling og en betydelig eksponering for arbeidsverdenen og dens nåværende krav gjennom arbeidserfaringsmuligheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BSc (Hons) Regnskap og Finans med Stiftelsesår er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av regnskap og økono ... [+]

BSc (Hons) Regnskap og Finans med Stiftelsesår

BSc (Hons) Regnskap og Finans med Stiftelsesår er rettet mot studenter som har interesse i å utvikle kunnskap og forståelse av de viktigste aspektene av regnskap og økonomi, og spesielt, som ønsker å forfølge en profesjonell karriere innen regnskap og økonomi. Det søker å gi studentene en lærerfaring som gjør at de kan utvikle kompetanse som skaper effektive regnskapspersoner i dagens skiftende forretningsmiljø. Læreplanen og lærings- og undervisningsstrategien suppleres av gjestelesninger og "live" workshops for å fremme selvstendig læring og øke deres ansettelsesevner for fremtiden. Denne kunnskapen og kompetansen vil videreutvikles og utvides i årene etter at instituttets vellykkede gjennomføring er fullført.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BSc Digital Business Management er rettet mot de som er interessert i det stadig skiftende feltet for digital business management. Studentene skal utvikle de nødvendige f ... [+]

BSc Digital Business Management med Foundation Year

BSc Digital Business Management er rettet mot de som er interessert i det stadig skiftende feltet for digital business management. Studentene skal utvikle de nødvendige ferdighetene til å analysere rollen som digitale forretningsmodeller basert på forstyrrende teknologier, digital og sosial media markedsføring, digital transformasjon, prosjektledelse og informasjonssystemer.

KurskravGraderer BBC på A-nivå og Grad C eller Grad 4 eller høyere i GCSE-matematikk og engelsk språk (eller tilsvarende kvalifikasjoner).avgifter£ 9 250 per år (Storbritannia / EU)£ 13 500 per år (internasjonalt)

Gebyrer er låst for fremtidige studieår, dvs. at studenten vil betale samme pris hvert år.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Business School

BSc Digital Marketing med grunnår er rettet mot de som er interessert i digital markedsføring, og ser også på å utvikle en forståelse av de viktigste aspektene av forretn ... [+]

BSc Digital Marketing med Foundation Year

BSc Digital Marketing med grunnår er rettet mot de som er interessert i digital markedsføring, og ser også på å utvikle en forståelse av de viktigste aspektene av forretning og ledelse. Studentene vil utvikle en forståelse av teknologiske fremskritt og digitalisering i næringslivet. Du lærer om digitale markedsføringsteknikker og konsepter som gjør at du kan utvikle effektive digitale markedsføringsstrategier ved hjelp av digitale og sosiale medier.

I tillegg til den kunnskapen du får, vil du også utvikle ferdighetene arbeidsgiverne ser etter, inkludert forskning, presentasjon, kritisk analyse, problemløsing, teambygging og entreprenørskap.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, England, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, England, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, England, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, England, GB