University Centre Reaseheath

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studentene står i hjertet av alt vi gjør ved University Centre Reaseheath .

Fakultetet for jordbruk og veterinærvitenskap er et sted der faglig fortreffelighet og studenttilfredshet går hånd i hånd for å gi en unik opplæringsopplevelse for våre studenter.

Vår portefølje av programmer er utformet i samråd med industrien, og sikrer at våre grader leverer faglig kunnskap og praktiske ferdigheter som arbeidsgivere trenger og ønsker. Dette sikrer at våre nyutdannede har stor suksess på jobbmarkedet, med mange som jobber for blue-chip-selskaper.

I de senere år har campus sett over £ 50 millioner pund verdt investering i banebrytende undervisningsfasiliteter og studentressurser, for eksempel overnatting på stedet med mer planlagt de kommende årene.

I vår siste gjennomgang av kvaliteten på høyere utdanning ved Reaseheath, kvalitetsbevis kvalitetssikringsverket for høyere utdanning (QAA) kvaliteten og forbedringen av læringsmuligheter for studenter. De fant ingen områder for forbedring og identifiserte mange gode praksis.

"Reaseheath Experience" er noe mange av våre tidligere studenter forteller oss var den morsommeste tiden i livet deres. Vi ønsker at våre studenter skal lykkes i sine valgte karrierer, og vi anerkjenner at høyt utøvere lærer gjennom erfaring, samt gjennom formell læring.

Hvorfor University Centre Reaseheath ?

Ligger i landlige Cheshire, har våre campus toppklasse, industristandard, undervisningsfasiliteter, men beholder fortsatt sin vennlige, støttende atmosfære - en kombinasjon som gir både faglig fortreffelighet og studenttilfredshet.

 • Våre studieprogrammer gir deg muligheten til å studere en rekke anerkjente videregående kvalifikasjoner.
 • 87% av våre studenter sier at de ansatte er entusiastiske om hva de lærer. Studentopplevelsesundersøkelse 2016
 • Få bransjens innsikt gjennom arbeidsplasser, vitenskapelig forskning og gjennom utflukter og studieturer i Storbritannia og i utlandet.
 • I fjor oppnådde 1 av 5 Reaseheath-studenter en grad med første klasse æresbevisning eller sondring.
 • "Reaseheaths høyere utdanningsprogrammer er fremragende, og kvaliteten og forbedringen av læringsmuligheter for studenter har overgått Storbritannias forventninger."
 • Quality Assurance Agency (QAA) for høyere utdanning gjennomgang 2014
 • Samlet studenttilfredshet for våre høyere utdanningskurs er på 83%. Studentopplevelsesundersøkelse 2016

Våre fasiliteter

I de senere år har £ 50 millioner blitt investert i campus-fasiliteter, blant annet et ridesenter, bransjeledende matssenter, idrettsanlegg, et vitenskapelig hageanlegg, unikt for Storbritannia og et dyreenter og dyrepark.

En ytterligere £ 31 millioner investering i vår studentbolig, agri-teknologisenter og idrettsanlegg er planlagt de neste fire årene.

Din lærerfaring

Reaseheath tilbyr et støttende læringsmiljø med fokus på faglig bestemmelse. Våre kurs sikrer at kandidater forlater med kunnskap, ferdigheter og kvalifikasjoner som arbeidsgivere er ute etter.

Vi støtter våre studenter med:

 • Liten gruppeundervisning med høy grad av individuell støtte
 • Forelesere med omfattende bransjeerfaring
 • Høyt antall læretimer med veiledere
 • Spesialistfasiliteter
 • Muligheter for studieturer i utlandet
 • Sterke forbindelser med arbeidsgivere
 • Industri-relevante programmer som tilbyr overførbare ferdigheter
 • Ytterligere kvalifikasjoner for å forbedre dine karrieremuligheter.

tilleggskvalifikasjoner

Våre studieprogrammer gir deg muligheten til å studere en rekke sekundære kvalifikasjoner. Disse spesifikke kvalifikasjonene er tatt sammen med kurset ditt og gir deg mulighet til å få anerkjente kvalifikasjoner fra industrien.

Ytterligere kvalifikasjoner er spesifikke for hvert emneområde. Når det er mulig, tar vi sikte på å gi disse som en del av studiet ditt, men en subsidiert kostnad kan bli belastet for noen.

Arbeidsgivere krever ofte bransjespesifikke kvalifikasjoner i tillegg til en grad, slik at disse praktiske kvalifikasjonene kan forbedre karrieremuligheter og ansettelsesevne. De tilbyr bransjelevante ferdigheter og opplæring som arbeidsgivere er på utkikk etter og tilbyr kandidater en ledende stilling i et konkurransedyktig jobbmarked.

Steder

Nantwich

University Centre Reaseheath

Telefon
(+44)1270 613284

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss