Les den offisielle beskrivelsen

Studentene står i hjertet av alt vi gjør ved University Centre Reaseheath .

Fakultetet for jordbruk og veterinærvitenskap er et sted der faglig fortreffelighet og studenttilfredshet går hånd i hånd for å gi en unik opplæringsopplevelse for våre studenter.

Vår portefølje av programmer er utformet i samråd med industrien, og sikrer at våre grader leverer faglig kunnskap og praktiske ferdigheter som arbeidsgivere trenger og ønsker. Dette sikrer at våre nyutdannede har stor suksess på jobbmarkedet, med mange som jobber for blue-chip-selskaper.

I de senere år har campus sett over £ 50 millioner pund verdt investering i banebrytende undervisningsfasiliteter og studentressurser, for eksempel overnatting på stedet med mer planlagt de kommende årene.

I vår siste gjennomgang av kvaliteten på høyere utdanning ved Reaseheath, kvalitetsbevis kvalitetssikringsverket for høyere utdanning (QAA) kvaliteten og forbedringen av læringsmuligheter for studenter. De fant ingen områder for forbedring og identifiserte mange gode praksis.

"Reaseheath Experience" er noe mange av våre tidligere studenter forteller oss var den morsommeste tiden i livet deres. Vi ønsker at våre studenter skal lykkes i sine valgte karrierer, og vi anerkjenner at høyt utøvere lærer gjennom erfaring, samt gjennom formell læring.

Hvorfor University Centre Reaseheath ?

Ligger i landlige Cheshire, har våre campus toppklasse, industristandard, undervisningsfasiliteter, men beholder fortsatt sin vennlige, støttende atmosfære - en kombinasjon som gir både faglig fortreffelighet og studenttilfredshet.

 • Våre studieprogrammer gir deg muligheten til å studere en rekke anerkjente videregående kvalifikasjoner.
 • 87% av våre studenter sier at de ansatte er entusiastiske om hva de lærer. Studentopplevelsesundersøkelse 2016
 • Få bransjens innsikt gjennom arbeidsplasser, vitenskapelig forskning og gjennom utflukter og studieturer i Storbritannia og i utlandet.
 • I fjor oppnådde 1 av 5 Reaseheath-studenter en grad med første klasse æresbevisning eller sondring.
 • "Reaseheaths høyere utdanningsprogrammer er fremragende, og kvaliteten og forbedringen av læringsmuligheter for studenter har overgått Storbritannias forventninger."
 • Quality Assurance Agency (QAA) for høyere utdanning gjennomgang 2014
 • Samlet studenttilfredshet for våre høyere utdanningskurs er på 83%. Studentopplevelsesundersøkelse 2016

Våre fasiliteter

I de senere år har £ 50 millioner blitt investert i campus-fasiliteter, blant annet et ridesenter, bransjeledende matssenter, idrettsanlegg, et vitenskapelig hageanlegg, unikt for Storbritannia og et dyreenter og dyrepark.

En ytterligere £ 31 millioner investering i vår studentbolig, agri-teknologisenter og idrettsanlegg er planlagt de neste fire årene.

Din lærerfaring

Reaseheath tilbyr et støttende læringsmiljø med fokus på faglig bestemmelse. Våre kurs sikrer at kandidater forlater med kunnskap, ferdigheter og kvalifikasjoner som arbeidsgivere er ute etter.

Vi støtter våre studenter med:

 • Liten gruppeundervisning med høy grad av individuell støtte
 • Forelesere med omfattende bransjeerfaring
 • Høyt antall læretimer med veiledere
 • Spesialistfasiliteter
 • Muligheter for studieturer i utlandet
 • Sterke forbindelser med arbeidsgivere
 • Industri-relevante programmer som tilbyr overførbare ferdigheter
 • Ytterligere kvalifikasjoner for å forbedre dine karrieremuligheter.

tilleggskvalifikasjoner

Våre studieprogrammer gir deg muligheten til å studere en rekke sekundære kvalifikasjoner. Disse spesifikke kvalifikasjonene er tatt sammen med kurset ditt og gir deg mulighet til å få anerkjente kvalifikasjoner fra industrien.

Ytterligere kvalifikasjoner er spesifikke for hvert emneområde. Når det er mulig, tar vi sikte på å gi disse som en del av studiet ditt, men en subsidiert kostnad kan bli belastet for noen.

Arbeidsgivere krever ofte bransjespesifikke kvalifikasjoner i tillegg til en grad, slik at disse praktiske kvalifikasjonene kan forbedre karrieremuligheter og ansettelsesevne. De tilbyr bransjelevante ferdigheter og opplæring som arbeidsgivere er på utkikk etter og tilbyr kandidater en ledende stilling i et konkurransedyktig jobbmarked.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

University Centre Reaseheath

Kurset inneholder spesialmoduler og praktisk erfaring med en rekke innenlandske og følgesvenn, noe som gjør det mulig for elevene å forstå oppførelsen og velferden til ma ... [+]

Bachelorstudiet i dyreadferd og velferd kan følges ved å gjennomføre studier på høyere utdanning eller alternativt være ansatt i bransjen.

Kurset inneholder spesialmoduler og praktisk erfaring med en rekke innenlandske og følgesvenn, noe som gjør det mulig for elevene å forstå oppførelsen og velferden til mange forskjellige dyr, både i fangenskap og i naturen. Studentene blir undervist på Reaseheath gjennom år 1 ved hjelp av dyreparkeringsanlegg på campus, med etterfølgende studie i år 2 og 3 utelukkende utført ved University of Chester.

Arbeidet på feltet vil utvide kunnskapen om dyreadferd, og det er en mulighet for avhandlingsarbeid som gjør at du kan jobbe med forelesningspersonale på relevante unike forskningsprosjekter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University Centre Reaseheath

Programmet innebærer viktige veterinærvitenskapsmoduler som Mammal Bioskemi og Veterinær Mikrobiologi og Immunologi, som gjør det mulig for kandidater å få tilgang til et ... [+]

Kurset fokuserer på vitenskapen bak de siste fremskrittene innen hesteindustrien.

Programmet innebærer viktige veterinærvitenskapsmoduler som Mammal Bioskemi og Veterinær Mikrobiologi og Immunologi, som gjør det mulig for kandidater å få tilgang til et bredt spekter av paraveterinære kurs og sysselsetting muligheter. Modulene innlemme viktige laboratoriekompetanse som utvikles i løpet av studiet og kulminere i at studentene har mulighet til å engasjere seg i samarbeidsprosjekter med industripartnere.

Koblingene med "levende" forskningsprosjekter og muligheter til å bruke nye forbedrede vitenskapelige laboratoriefasiliteter skaper et pulserende og godt ressursmiljø for å gjennomføre bacheloravhandlinger.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University Centre Reaseheath

Dette programmet er utviklet med omfattende industriinngang for å sikre at kandidatene har den nødvendige kombinasjonen av kunnskaper, ferdigheter og erfaring for å kunne ... [+]

Dette kurset tar utgangspunkt i hestens og rytterens atletiske ytelse, og forbereder studentene på en karriere innen ryttersprestasjon, coaching eller team performance management.

Dette programmet er utviklet med omfattende industriinngang for å sikre at kandidatene har den nødvendige kombinasjonen av kunnskaper, ferdigheter og erfaring for å kunne bidra til suksess og vekst av rytterprestasjonsindustrien.

Kurset fokuserer på de underliggende faktorene som påvirker ytelsen, vedtar kvantitative metoder for å vurdere ytelse og evaluerer deretter en rekke teknikker for å forbedre ytelsen og vurdere effekten av eksterne faktorer på suksess.

The College Gym

På Reaseheath College har vi et toppmoderne treningsanlegg med utstyr som brukes i toppkvalitetsfasiliteter i hele Storbritannia.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University Centre Reaseheath

Emnet inkluderer spesialmoduler og praktisk erfaring der studentene skal oppnå ferdigheter og kunnskaper på områder som arteridentifikasjon, levende fangstteknikker, befo ... [+]

Bachelorstudiet i naturvern og økologi er rettet mot de som ønsker å utvikle en karriere innen naturvern, og gir en unik kombinasjon av akademisk studie med praktisk trening og erfaring innen bevaring, økologi og dyreliv.

Emnet inkluderer spesialmoduler og praktisk erfaring der studentene skal oppnå ferdigheter og kunnskaper på områder som arteridentifikasjon, levende fangstteknikker, befolkningsstyring og strategier for effektivt å bevare arter og biologisk mangfold.

Arbeidet i feltet vil utvide kunnskapen om bevaring, økologi og dyreliv, og det er en mulighet for avhandlingsarbeid i det siste året for å inkludere økologisk feltarbeid. Dette gjør det mulig for studenter å jobbe med forelesningspersonale på relevante unike forskningsopplevelser.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nantwich
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University Centre Reaseheath
Nettsted
Telefon
(+44)1270 613284