University for the Creative Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi introduserer University for the Creative Arts

 • Vi har gitt kreativ utdanning i 160 år
 • Vi er den nest største leverandøren av kreativ utdanning i Europa
 • Med base i naturskjønne Surrey og Kent har vi studiesteder i Canterbury, Epsom, Farnham og Rochester
 • Vi tilbyr forutdanning, bachelor og videreutdanning til neste generasjon av reklamer
 • Business Business for Creative Industries er den første i sitt slag i Storbritannia.

I hjertet av de kreative næringene

Som spesialistinstitusjon er vi 100% kreative. Studentene våre utvikler sine ferdigheter og tanker i miljøer som gjenskaper studioene som finnes i de kreative næringene, sammen med jevnaldrende på kurs som spenner over kunst, næringsliv og teknologi.

Oscar-vinnende filmskapere og animatører, verdenskjente motedesignere, TV-presentatører og nominerte av Turner-prisen er bare noen av UCAs høyt profilerte kandidater som har beriket verden med sine kreative talenter. Lærte og veiledet av våre erfarne, bransjeforbundne vitenskapelig ansatte, høster studentene fordelene ved å studere hos den høyest rangerte kreative spesialisten i Storbritannia.

Vårt rykte

I løpet av det siste året har vi befester vår posisjon som den høyest rangerte kreative spesialisten i Storbritannia:

 • Vi har blitt kåret til Modern University of the Year av The Times og Sunday Times Good University Guide 2019.
 • Rangeret 25. plass i THE 'Table of Tables' som identifiserer de tretti øverste institusjonene i Storbritannia basert på en gjennomsnittlig rangering på tvers av flere ligatabeller.
 • The Guardian League Table 2020 plasserer oss som 13. av alle britiske universiteter.
 • Vi er det høyeste spesialiserte kreative universitetet i alle de tre britiske ligatabellene (The Times og Sunday Times Good University Guide, Guardian League Table og Complete University Guide).
 • Vi er Storbritannias kreative universitet nr. 1 for ansettbarhet i de nyeste Destinations of Leavers in Higher Education (DLHE) 2018. 96,9% av kandidatene våre er enten i arbeid eller videre studier innen seks måneder etter endt utdanning.
 • Kontoret for student har anerkjent kvaliteten på undervisningen vår og tildelt oss 'gull' i rammeverket for fremragende undervisning.
 • Studentene våre vinner jevnlig priser på tvers av de kreative fagene. Det siste året har studentene våre vunnet prestisjetunge priser i kreative sektorer, inkludert arkitektur, grafisk design, kunst, fotografi, film, animasjon og håndverk.
 • Den siste forskningsøvingsrammen (REF 2014) bekrefter vår posisjon som et av de ti beste samfunnsmiljøene innen kunst og design , med 93% av vår forskning utpekt som internasjonalt anerkjent for kvalitet, og 64% av våre forskningsinnlegg klassifiseres som verdensledende. og internasjonalt utmerket når det gjelder originalitet, betydning og grundighet.

The Handheld Shooter

Kansler - Professor Dame Magdalene Odundo DBE

Professor Dame Magdalene Odundo er en internasjonalt kjent keramiker som arbeider i offentlige og private samlinger over hele verden. Hun ble UCAs andre kansler i juni 2018, etterfulgt av Dame Zandra Rhodes som blir forbundskansler Emerita.

Etter å ha uteksaminert seg fra UCAs Farnham-campus, den gang kjent som West Surrey College of Art & Design, utviklet Dame Magdalene teknikken som hun bygger stykkene sine på, og bygger på tradisjonell ugandisk praksis og andre kilder, inkludert meksikansk keramikk og gresk kykladisk skulptur.

Dame Magdalene var professor i keramikk ved UCA Farnham fra 2001 til 2016 før han ble innviet som professor Emerita og har mottatt utmerkelser fra kultur- og utdanningsinstitusjoner i Storbritannia, Afrika og USA.

Kansler Emerita - Dame Zandra Rhodes DBE RDI

Dame Zandra Rhodes er UCAs kansler Emerita, som tidligere har fungert som vår første kansler fra 2010 til 2018.

Dame Zandra er en av verdens mest gjenkjennelige, fornemme og spennende motedesignere. Hun har bygget sin karriere på grunnlaget for hardt arbeid og besluttsomhet som vi tror vil bidra til å inspirere og motivere studentene våre til å lykkes i de valgte karrierer.

Dame Zandra har et spesielt forhold til UCA, etter å ha gått på en av grunnleggerinstitusjonene våre, The Medway College of Design. Moren hennes var også foreleser ved høgskolen.

Strategisk visjon

Å bli anerkjent som en global autoritet innen kreativ kunst, kreative teknologier og virksomhet for de kreative næringene.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

Hvorfor studere ved UCA?

Oscar-vinnende filmskapere, verdenskjente motedesignere, TV-presentatører, kjendis juvelerere og Turner Prize-nominerte er bare noen av de høyprofilerte kandidatene fra University for the Creative Arts .

Som spesialistuniversitet for kreativ kunst har vi skapt et unikt fellesskap for studentene våre, der likesinnede kan dele i den kreative prosessen og inspirere hverandre. Samarbeid mellom kursene oppmuntres, med fine kunstnere som studerer med spirende filmskapere og motedesignere som jobber sammen med arkitekter. På denne måten drar studentene våre fordel av eksponering for en rekke fagområder.

Å velge å studere hos oss vil gi deg friheten til å oppdage din egen personlige stil gjennom en vinnende kombinasjon av bransjefokuserte kurs, topp moderne fasiliteter og inspirerende ekspertstab.

Livet som student ved UCA

Kreativitet er energien som driver alle her til å finne opp, utforske og samarbeide. Når du studerer ved UCA, vil du få muligheten til å fordype deg i en uovertruffen kreativ stemning, finne din egen stil og skape det ekstraordinære.

På UCA vil du bli omringet av mennesker med de samme lidenskapene som deg. Campusene våre tilbyr avanserte kreative miljøer, spekket med det siste utstyret og ressursene. Hver av dem gjenspeiler fagområdene som studeres der, og skaper unike fellesskap av kunstnere, designere, produsenter, forfattere og forskere.

Steder

Canterbury

Address
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN Canterbury, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Epsom

Address
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Farnham

Address
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Rochester

Address
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Rochester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Maidstone

Address
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Molesey

Address
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss