Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Wrexham Glyndŵr University startet i 2008, så vi er fortsatt en av de yngste universitetene i Storbritannia. Det er et levende, vennlig sted hvor hver elevs læring og fremtid får personlig oppmerksomhet.

Vår inspirasjon

Vårt navn kommer fra walisisk lærer og helt Owain Glyndŵr, og vi tar sikte på å kjempe med noen av de samme filosofier som han.

Vi er stolte av å nevne universitetet vårt etter at en mann som elsket læring, elsket sitt land, omfavnet et internasjonalt perspektiv og kontinuerlig demonstrerte en inspirerende og initiativrike tilnærming til livet.

Hans ånd ligger i hjertet av Wrexham Glyndŵr University der vi satte oss for å være dristige, initiativrike og åpne for alle i alt vi gjør.

Vi har levert utdanning på vår viktigste Wrexham campus siden 1887 da vi var kjent som Wrexham School of Science and Art. Vi begynte å tilby grader i 1924, men vi har kommet langt siden da.

Våre forbindelser

I dag er bransjeledede kurs i hjertet av tilbudet vårt. Vi er stolte av våre forbindelser med ledende lokale og regionale arbeidsgivere, som Airbus, Kellogg, JCB og BBC. Deres kunnskaper og kompetanse blir matet tilbake til kursene våre, og sikrer at studentene våre bare får de mest relevante ferdighetene til deres fremtidige karriere.

Vårt samfunn

Vi er svært stolte av mulighetene vi gir for de som ikke er tradisjonelle bakgrunner, for å komme inn på høyere utdanning. Mer enn halvparten av våre studenter studerer deltid, og vi er en av Storbritannias ledende universiteter for å støtte studenter fra lavere sosioøkonomisk bakgrunn gjennom universitetet takket være vårt omfattende utvidelsesprogram i lokalmiljøet. Universitetet er også den første HE-institusjonen i Nord-Wales for å bli en Stonewall Diversity Champion.

Vår beliggenhet

Vi begynte med bare våre to campus i Wrexham (Plas Coch and Regent Street), men vi har siden vokst til å inkludere campuser i St Asaph og Northop i Nord-Wales, samt en satellitt-campus i Kingston-upon-Thames i London. Vi er et lite universitet sammenlignet med mange andre, men med det kommer en god følelse av fellesskap med et fantastisk støttenettverk for alle våre studenter og ansatte.

Hvis du er interessert i å studere hos Wrexham Glyndwr, eller hvis du er en lokal bedrift som ønsker å bli involvert, ta en titt rundt vår nettside for å se hva vi har å tilby.

Vår misjonserklæring

Vår oppgave er å jobbe i partnerskap for å inspirere og utdanne våre studenter og muliggjøre sosial og økonomisk suksess.

Vår visjon

Visjonen omfatter sju forpliktelser som blir båret inn i hoveddelen av Vision and Strategy 2025-dokumentet og støttet av en rekke handlinger.

Vår aktivitet ...

er underbygget av våre verdier:

 • Tilgjengelig i læringen vi gir til våre studenter, ansatte og samfunn, er proaktive for å fremme verdien av høyere utdanning. Dette er grunnlaget i et engasjement for å være inkluderende og rettferdig i hvordan vi tilbyr våre tjenester
 • Støttende til våre elever og ansatte, samt regionen, som hjelper alle å få tillit og oppnå sitt potensiale. Dette innebærer et partnerskapsfokus for verdiskaping og deling av forståelse - vi jobber bedre og mer effektivt sammen, enten det gjelder studenter, ansatte, industri eller andre interessenter
 • Innovative i vår levering og styring av akademisk tilbud og profesjonelle tjenester, og i våre relasjoner med samarbeidspartnere og lovgivende partnere. Dette gjør at vår kultur, struktur, politikk og folk kan drive dyktighet, svare på behov og levere det vi har satt opp for å oppnå.
 • Ambisiøs i det vi søker å levere til våre studenter, ansatte og samarbeidspartnere og i hvordan vi gjør det, og anerkjenner at det ikke er noen grenser for læring og kunnskap. Dette innebærer en innovativ, initiativrik og fleksibel tilnærming; en iver for å utforske nye ideer.

Har et anvendt fokus

Kjør excellence, gjennom levering av en arbeidsgiver og bransjeledende kursportefølje, for å gi karriere-klare fagfolk til å støtte og møte behovene til den regionale, nasjonale og internasjonale økonomien.

Steder studenter i hjertet av det vi gjør

Å gi et levende, vennlig og støttende samfunn, fokusert på å inspirere hver person gjennom personlige veiledere, for å støtte og møte individuelle behov for å nå sitt potensiale gjennom faglig ekspertise.

Hvordan jobber vi

 • Vi involverer og lytter til studenter i alt vi gjør
 • Vi bygger gjensidig fordelaktige partnerskap
 • Vi leverer det vi lover
 • Vi holder prosessene enkle og effektive
 • Vi forventer og handler
 • Vi kommuniserer åpent og jevnlig
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Wrexham Glyndwr University

Vår akkreditert BA Business anerkjenner kravene til arbeidsgivere i den moderne næringslivet, og gir våre studenter et godt grunnlag for å bygge en vellykket forretningsk ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Vår akkreditert BA Business anerkjenner kravene til arbeidsgivere i den moderne næringslivet, og gir våre studenter et godt grunnlag for å bygge en vellykket forretningskarriere.

I løpet av kurset får du et bredt innblikk i verden av næringsliv og ledelse fra akademikere og fagfolk med stor erfaring innen organisasjoner og næringsliv. De vil inspirere din kommersielle skikkelse og ledelseskompetanse som du utvikler kunnskapen og evner som er nødvendige for å lykkes i den moderne næringslivet. I tillegg til å utvikle dine personlige og faglige ferdigheter, vil du skaffe kunnskap og evner til ikke bare å bli en effektiv bedriftsleder, men også entreprenørskapet for å utvikle din egen virksomhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wrexham Glyndwr University

Utvikle praktiske ferdigheter sammen med vitalkunnskapen som kreves for en karriere innen gjestfrihet, turisme og event management industri på vår egen grad. ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Utvikle praktiske ferdigheter sammen med vitalkunnskapen som kreves for en karriere innen gjestfrihet, turisme og event management industri på vår egen grad.

Modulene er stimulerende og tankevekkende. De dekker viktige forretningsemner, før de går videre til avanserte moduler som gir bred kunnskap og erfaring, for eksempel å administrere og gjennomføre hendelser, besøksadministrasjon, service og relasjonsmarkedsføring, samfunnsansvar og human resource management.

Som en del av graden vil vi gi alle studenter direkte, praktisk erfaring, inkludert ekte hendelsesledelse. Det kan også inkludere muligheten til å ta en arbeidsplass som vil forbedre din CV og sysselsettingsutsikter betydelig.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Wrexham Glyndwr University

Vår spesialiserte regnskaps- og finansgrad tar sikte på å forbedre arbeidskraften ved å konsentrere seg om de praktiske bruksområdene i regnskaps- og finansteorier. ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Vår spesialiserte regnskaps- og finansgrad tar sikte på å forbedre arbeidskraften ved å konsentrere seg om de praktiske bruksområdene i regnskaps- og finansteorier.

Vår regnskap og økonomi grad er levert av regnskap spesialister og er sterkt fokusert på å utvikle deg som en "business ready" utdannet. I tillegg er arbeidsbasert læring integrert i programmet, slik at alle kandidater skal være utstyrt med kunnskap og ferdigheter for å møte dagens og fremtidige markedsbehov og være "klare til arbeid". Dette inkluderer en bred base av søknader fra case-studier, problemløsing til arbeidsplassmuligheter. Dette programmet er rangert som 15. i Storbritannia for studenttilfredshet i 2018 Complete University Guide.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Wrexham Glyndwr University

Digitalt aktiverte teknologier og tjenester støtter de fleste aspekter av det moderne liv. Det er ansvaret for cybersecurity-utøvere og datasikkerhetseksperter å sikre at ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Digitalt aktiverte teknologier og tjenester støtter de fleste aspekter av det moderne liv. Det er ansvaret for cybersecurity-utøvere og datasikkerhetseksperter å sikre at informasjonen er sikker og at tjenestene holdes løpende.

Kurset er først i Wales og tredje i Storbritannia for læringsmuligheter og åttende i Storbritannia for akademisk støtte (WGU analyse av upubliserte 2019 NSS data).

Dette kurset:

adresserer fremskrittene i cybersikkerhet gjennom en grundig forståelse av it-sikkerhet, hacking, rettsmedisin, og fremtiden og nye teknologier knyttet til dette raskt foranderlige feltetgir muligheter til å gjennomføre virkelige prosjekter, forberede deg på arbeid innen bransjengir muligheter til å bygge og konfigurere en datamaskin og nettverkssystemer, samt de nødvendige støttesystemene, slik at de kan fungere effektivt i en rekke arbeidsmiljøerutforsker problemene knyttet til styring av disse typer systemer og spesielt de nødvendige aspektene av nettverkssikkerhettilbyr muligheten til et industrielt plasseringsår... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Wrexham Glyndwr University

Computing er et spennende, utfordrende og dynamisk felt. Datamaskiner danner en integrert del av alle aspekter av samfunnet og moderne liv, og nye datateknologier blir in ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Computing er et spennende, utfordrende og dynamisk felt. Datamaskiner danner en integrert del av alle aspekter av samfunnet og moderne liv, og nye datateknologier blir introdusert med en enorm hastighet. Som et resultat utvikler datavitenskapsområdet kontinuerlig og raskt.

Etterspørselen etter kandidater med kunnskap, forståelse og ferdigheter som kreves for å analysere, designe, utvikle, teste og vedlikeholde moderne datasystemer er høyt.

Denne graden vil se på datavitenskap i kjernen til de underliggende teknologiene som i stadig større grad infiltrerer ethvert element i samfunnet vårt.

Dette kurset:

har ansettelsesevner i sitt hjerte, utvikler teamarbeid, prosjektledelse, kommunikasjon og kreativ tenkning.vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter som kreves for å jobbe som profesjonell ingeniør og / eller konsulent i design, konfigurering og styring av datasystemerlar deg jobbe med praktiske designprosjekter, laboratorieaktiviteter og gruppeprosjektarbeidgir deg muligheten til å jobbe på et levende arbeidsbasert prosjekt / plasseringgir deg muligheten til et industriplasseringsårer 1. i Wales og 3. i Storbritannia for læringsmuligheter og 8. i Storbritannia for akademisk støtte (WGU analyse av upubliserte 2019 NSS data)gir mulighet til å delta i CISCO Academy-programmene og kvalifisere for CISCO-akkreditering... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Wrexham Glyndwr University

Vurdert først i Wales for generell tilfredshet og undervisning, er dette kurset utviklet for å utvikle sterke tekniske spillutviklings- og prosjektledelsesferdigheter for ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Vurdert først i Wales for generell tilfredshet og undervisning, er dette kurset utviklet for å utvikle sterke tekniske spillutviklings- og prosjektledelsesferdigheter for å øke employability.

Teamet jobber tett med organisasjoner som UK Games Fund, Games Wales og BAFTA Cymru for å sikre at våre studenter alltid har tilgang til banebrytende bransjelatert opplæring og kunnskap. Kurset er også fullt akkreditert av British Computing Society.

Vi er hjem til det innovative Games Talent Wales-programmet og et britisk Tranzfuser-hub som er sponset og støttet av UK Games Fund og UK Games Talent. Vårt inkubasjonssenter er hjemsted for flere prisbelønte student-eide spillstudier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Wrexham Glyndwr University

Den fortsatte raske utvidelsen av teknologi krever høyt kvalifiserte og dyktige elektroniske og elektriske ingeniører. Ved å studere elektroteknikk og elektronikk vil du ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Den fortsatte raske utvidelsen av teknologi krever høyt kvalifiserte og dyktige elektroniske og elektriske ingeniører. Ved å studere elektroteknikk og elektronikk vil du forberede deg på et stort spekter av spennende karrierer, og utstyr deg med teknisk ingeniørfag samt teknologi, kommunikasjon og designkompetanse.

På denne praktiske, hands-on-graden bruker du våre avanserte fasiliteter på stedet for å forberede deg på kravene til arbeid i denne bransjen.

Ved hjelp av våre CAD-assistenter, elektronikk- og ingeniørlaboratorier blir du opplært i industristandard programvarepakker for å utstyre deg med alle de tekniske ferdighetene du trenger.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Wrexham Glyndwr University

Vår fornybare og bærekraftig engineering grad tar tak i noen av de største utfordringene menneskeheten står overfor i dag - rimelig energi, klimaendringer, global oppvarm ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Vår fornybare og bærekraftig engineering grad tar tak i noen av de største utfordringene menneskeheten står overfor i dag - rimelig energi, klimaendringer, global oppvarming og forurensningskontroll.

For studenter som ønsker å være i forkant med nye tekniske og kostnadseffektive løsninger som vil bidra til å tilfredsstille behovet for fornybar energi, kan denne graden være ditt neste skritt.

Utviklet av forskningsaktive medarbeider med sterk faglig og faglig erfaring, fokuserer kurset på å gi studentene den kompetansen og erfaring som trengs for karriere, jobber med og utvikler innovative teknologier innen en rekke sektorer, inkludert fornybar energi, bærekraftig teknologi, Elektroteknikk, Mekanikk, Bygg og mange flere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Wrexham Glyndwr University

Nummer ett i Storbritannia for kurstilfredshet (Guardian University League Table 2019), vil dette kurset sikre at du har de viktigste ferdighetene og grundig kunnskap som ... [+]

Hvorfor velge dette kurset?

Nummer ett i Storbritannia for kurstilfredshet (Guardian University League Table 2019), vil dette kurset sikre at du har de viktigste ferdighetene og grundig kunnskap som er nødvendig for en vellykket karriere i fly og moderne engineering.

Kurset er designet for å oppfylle bransjens krav og fordeler fra sterke industrielle lenker.

Designfokusert kurs: Utvikle en full forståelse av ingeniørdesignkonsepter og prosjekteringsteknikk.Få overlegen kunnskap og forretningsferdigheter for å utstyre deg for et bredere arbeidsmarked.Du vil bli opplært til å bruke en rekke datamaskiner som støtter designverktøy, inkludert industrielt krevende Finite Element Analysis (FEA) og Computational Fluid Dynamics (CFD) verktøy.... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Wrexham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Wrexham Glyndwr University, Mold Road
LL11 2AW Wrexham, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland