Wrexham Glyndwr University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Wrexham Glyndŵr University startet i 2008, så vi er fortsatt en av de yngste universitetene i Storbritannia. Det er et levende, vennlig sted hvor hver elevs læring og fremtid får personlig oppmerksomhet.

Vår inspirasjon

Vårt navn kommer fra walisisk lærer og helt Owain Glyndŵr, og vi tar sikte på å kjempe med noen av de samme filosofier som han.

Vi er stolte av å nevne universitetet vårt etter at en mann som elsket læring, elsket sitt land, omfavnet et internasjonalt perspektiv og kontinuerlig demonstrerte en inspirerende og initiativrike tilnærming til livet.

Hans ånd ligger i hjertet av Wrexham Glyndŵr University der vi satte oss for å være dristige, initiativrike og åpne for alle i alt vi gjør.

Vi har levert utdanning på vår viktigste Wrexham campus siden 1887 da vi var kjent som Wrexham School of Science and Art. Vi begynte å tilby grader i 1924, men vi har kommet langt siden da.

Våre forbindelser

I dag er bransjeledede kurs i hjertet av tilbudet vårt. Vi er stolte av våre forbindelser med ledende lokale og regionale arbeidsgivere, som Airbus, Kellogg, JCB og BBC. Deres kunnskaper og kompetanse blir matet tilbake til kursene våre, og sikrer at studentene våre bare får de mest relevante ferdighetene til deres fremtidige karriere.

Vårt samfunn

Vi er svært stolte av mulighetene vi gir for de som ikke er tradisjonelle bakgrunner, for å komme inn på høyere utdanning. Mer enn halvparten av våre studenter studerer deltid, og vi er en av Storbritannias ledende universiteter for å støtte studenter fra lavere sosioøkonomisk bakgrunn gjennom universitetet takket være vårt omfattende utvidelsesprogram i lokalmiljøet. Universitetet er også den første HE-institusjonen i Nord-Wales for å bli en Stonewall Diversity Champion.

Vår beliggenhet

Vi begynte med bare våre to campus i Wrexham (Plas Coch and Regent Street), men vi har siden vokst til å inkludere campuser i St Asaph og Northop i Nord-Wales, samt en satellitt-campus i Kingston-upon-Thames i London. Vi er et lite universitet sammenlignet med mange andre, men med det kommer en god følelse av fellesskap med et fantastisk støttenettverk for alle våre studenter og ansatte.

Hvis du er interessert i å studere hos Wrexham Glyndwr, eller hvis du er en lokal bedrift som ønsker å bli involvert, ta en titt rundt vår nettside for å se hva vi har å tilby.

Vår misjonserklæring

Vår oppgave er å jobbe i partnerskap for å inspirere og utdanne våre studenter og muliggjøre sosial og økonomisk suksess.

Vår visjon

Visjonen omfatter sju forpliktelser som blir båret inn i hoveddelen av Vision and Strategy 2025-dokumentet og støttet av en rekke handlinger.

Vår aktivitet ...

er underbygget av våre verdier:

  • Tilgjengelig i læringen vi gir til våre studenter, ansatte og samfunn, er proaktive for å fremme verdien av høyere utdanning. Dette er grunnlaget i et engasjement for å være inkluderende og rettferdig i hvordan vi tilbyr våre tjenester
  • Støttende til våre elever og ansatte, samt regionen, som hjelper alle å få tillit og oppnå sitt potensiale. Dette innebærer et partnerskapsfokus for verdiskaping og deling av forståelse - vi jobber bedre og mer effektivt sammen, enten det gjelder studenter, ansatte, industri eller andre interessenter
  • Innovative i vår levering og styring av akademisk tilbud og profesjonelle tjenester, og i våre relasjoner med samarbeidspartnere og lovgivende partnere. Dette gjør at vår kultur, struktur, politikk og folk kan drive dyktighet, svare på behov og levere det vi har satt opp for å oppnå.
  • Ambisiøs i det vi søker å levere til våre studenter, ansatte og samarbeidspartnere og i hvordan vi gjør det, og anerkjenner at det ikke er noen grenser for læring og kunnskap. Dette innebærer en innovativ, initiativrik og fleksibel tilnærming; en iver for å utforske nye ideer.

Har et anvendt fokus

Kjør excellence, gjennom levering av en arbeidsgiver og bransjeledende kursportefølje, for å gi karriere-klare fagfolk til å støtte og møte behovene til den regionale, nasjonale og internasjonale økonomien.

Steder studenter i hjertet av det vi gjør

Å gi et levende, vennlig og støttende samfunn, fokusert på å inspirere hver person gjennom personlige veiledere, for å støtte og møte individuelle behov for å nå sitt potensiale gjennom faglig ekspertise.

Hvordan jobber vi

  • Vi involverer og lytter til studenter i alt vi gjør
  • Vi bygger gjensidig fordelaktige partnerskap
  • Vi leverer det vi lover
  • Vi holder prosessene enkle og effektive
  • Vi forventer og handler
  • Vi kommuniserer åpent og jevnlig

Steder

Wrexham

Address
Wrexham Glyndwr University,
Mold Road

LL11 2AW Wrexham, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss