American University in Switzerland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historien til det American University in Switzerland

American University in Switzerland forbereder deg på det moderne forretningsmiljøet, er et av Sveits ledende internasjonale handelsuniversiteter, som ligger i La Tour-de-Peilz. AUS ligger ved bredden av Genfersjøen, i nærheten av den olympiske hovedstaden Lausanne og Genève, sentrum for diplomati.

Gjennom sin 29-årige historie har AUS forberedt internasjonale studenter med relevant forretningskunnskap, verktøy og opplæring for å være en positiv bidragsyter til enhver organisasjon gjennom hele deres karriere.

Tilbyr personlig tilpasset utdanning i et internasjonalt og flerkulturelt miljø, med praktiske og relevante programmer. AUS tilbyr alle studentene en dynamisk og ambisiøs kultur, både i klasserommet og utenfor skolen.

Oppdrag

Forbered internasjonale studenter med relevant forretningskunnskap, verktøy og trening for å være en positiv bidragsyter til enhver organisasjon gjennom karrieren.

De tre søylene i AUS

Kunnskap
  • AUS streber etter å formidle kunnskap og lære hvor du kan finne svarene i eventuelle kunnskapshull.
Verktøy
  • AUS streber etter å lære de analytiske verktøyene som er nødvendige for problemløsing og kompleks beslutningstaking.
ferdigheter
  • AUS streber etter å utvikle studentenes myke og harde ferdigheter, for at de skal trives i et stadig skiftende og utfordrende fagmiljø.

Alumni

Våre alumner jobber og reiser over hele verden, noe som gjør en forskjell i samfunnet hver dag. Vi gleder oss over at så mange av studentene våre har gått videre til vellykkede karrierer og muligheter.

Syn

Visjonen til AUS er å gi utdanning og opplæring for morgendagens kompetente og ansvarlige ledere. Alle AUSs programmer er designet for å kultivere en forståelse av menneskelig atferd og samtidig utvikle kulturell følsomhet og oppnå et globalt perspektiv på næringsliv og politikk.

Profesjonelt nettverk

Det amerikanske universitetet i Sveits tilbyr studenter muligheten til å bli en del av og bygge sitt eget profesjonelle nettverk for å støtte deres karriere og bygge livslange vennskap.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

Universitetsliv

"AUS tilbyr studentene et unikt multikulturelt miljø der de kan utvikle vennskap og profesjonelle nettverk resten av livet."

Dr. M El Khansa

President

Oppdag AUS

AUS ligger ved bredden av Genfersjøen på den sveitsiske rivieraen, og tilbyr studentene en universitetsopplevelse med en blanding av kosmopolitisk byliv og pittoresk ro. Tilbyr enorme muligheter for opplevelser fra ski til fotturer, klokker til sjokolade og den fantastiske naturen derimellom. Å studere i Sveits er virkelig en mulighet i livet.

Omfavne livet i Sveits

På AUS støtter vi ikke bare studentens akademiske utdanning, men ønsker også å sikre at du får mest mulig ut av tiden din som student i Sveits.

AUS er et inkluderende multikulturelt campus som tilbyr en personlig utdanningsopplevelse, i tillegg til å tilby en studentopplevelse som lar deg utvikle deg og vokse personlig med karrieresupport, studentaktiviteter og mer. Våre dedikerte medarbeidere jobber for å støtte alle studenter og sikre at de får mest mulig ut av universitetserfaringen og tiden i Sveits.

Campusopplevelsen

Det American University in Switzerland er opptatt av å gi alle studenter en avrundet, utdanningserfaring. Gjennom din tid på AUS, håper vi at du kan vokse som en integrert del av studentmiljøet vårt, og dele din unike opplevelse for å hjelpe og støtte andre.

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Steder

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Sveits