Department of European Studies “Jean Monnet”

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Department of European Studies “Jean Monnet” er et europeisk didaktisk senter basert i Locarno, Sveits, opprettet for å tillate flere italienske utdanningsinstitusjoner, europeiske og utenlandske europeiske utdanningsinstitusjoner å samarbeide med hverandre ved å realisere utdanningskurs, master- og spesialiseringskurs basert på didaktisk aktiviteter med en bred europeisk visjon og en sterk tverrfaglig samhandling med sikte på å skape en ekte europeisk plattform for utdanning.

Department of European Studies “Jean Monnet” er faktisk den første gjennomføringen av Jerevan-erklæringen fra 2015, hvor de 47 medlemslandene i det europeiske område for høyere utdanning og forskning vedtatt av Bologna-prosessen i 1999, inkludert Italia , Sveits og Bosnia-Hercegovina, forpliktet seg til å oppmuntre til konvergensprosesser i deres høyere utdanningssystemer for å skape felles studieprogrammer som gir studenter og oppgraderer muligheten til å flytte til det europeiske rommet med anerkjennelse av kvalifikasjoner og studieperioder.

Lov nr. 14 av 10. februar 2015, offentliggjort i Den italienske republikkens publikasjon - General Series - nr. 51 av 3. mars 2015, ratifiserer og gjennomfører samarbeidsavtalen på kultur, utdanning og sport mellom Bosnia-Hercegovina og Italia, som etablerer anerkjennelse av grader.

I tillegg til dette regulatoriske verktøyet har Department of European Studies “Jean Monnet” fremmet samarbeidsavtalen fra det internasjonale universitetet i Gorazde med Campania-universitetet Luigi Vanvitelli og med Universitetsstudiet "Aldo Moro" i Bari, hvis Undervisningsprogrammer på bachelor- og masteropplæringen er homogene til de som ble realisert av International University of Gorazde , for å lette prosedyrene for umiddelbar ekvivalens.

Department of European Studies “Jean Monnet” derfor et ambisiøst europeisk mål, innenfor en formativ vei av utvilsomt verdi.

Modellbasis:

 • Opprettelsen av en europeisk plattform for utdanning;
 • Antall studenter planlagt;
 • opptak opptak test;
 • Obligatorisk oppmøte;
 • en lærer som består av prestisjefylte professorer og fagfolk;
 • en organisatorisk didaktikk der flere lærere med ulike ferdigheter beveger seg i undervisningen i samme fag, under koordinering av en leder;
 • undervisning på engelsk
 • en kvalifisert veileder i løpet av studiet;
 • seminarer og debatter om viktige saker;
 • en orienteringstjeneste for videregående studenter;
 • et nettverk av internasjonale utvekslinger med europeiske og uten-europeiske utdanningsinstitusjoner.

Steder

Locarno

Dipartimento di Studi Europei “Jean Monnet”

Address
piazza Grande 3
6600 Locarno, Ticino, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss