Franklin University Switzerland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvor skal du studere i dag?

Franklin University Switzerland er utdannelse som Utforsker og går utenfor grenser. Det er en skole hvor nasjonaliteter og kulturelle perspektiver møtes og skaper unike opplevelser. Det er en læringsmetode som inkorporerer reise og Tverrfaglig studie Inn i kjernen i læreplanen. Vi refererer til vår metodikk og oppdrag som Internasjonal nødvendighet i utdanning.

Franklin University Switzerland er et privat, uavhengig universitet i Sveits. Den ble grunnlagt som Franklin College i 1969. Det gir en unik og innovativ tilnærming til liberal artsutdanning, preget av fokus på internasjonal eksponering og erfaringslæring i et kulturelt variert miljø. Franklin University Switzerland har en unik posisjon i å være akkreditert i både USA og i det sveitsiske universitetssystemetPå Franklin er nysgjerrighet nødvendig. Du vil ta en faglig reise kurs hvert semester, se steder du har studert med dine egne øyne. Du vil delta på klassen med internasjonal fakultet og Studenter fra over 50 land. Du vil få muligheten til å reise uavhengig og å gjøre internships internasjonalt. Du vil gjøre forskning og vil utvikle et kritisk perspektiv. Du vil oppgradere med en grad som er Akkreditert i både USA og Sveits. Du har lært kunsten å tilpasse seg enhver situasjon i luften. Du vil bli en verdensreisende. Du vil ha Alt du trenger for å lykkes. Kom med oss ​​til Hellas, Malawi, Frankrike, Japan, Skottland, Island, Korea, Botswana, Italia eller India; og over alt Kom for å studere i Sveits, Et ekte kryss av språk og kulturer i hjertet av Europa. Benytt muligheten til å få en utdanning som ingen andre.

Det perfekte stedet

Sveitsiske alper. Glacial innsjøer. Middelhavsklima. En italiensk smak. En internasjonal befolkning. Dette er byen vi kaller hjem: Lugano, Sveits. Franklin grunnleggere Valgte Lugano som det perfekte stedet for den typen skole de hadde tenkt for alle disse grunnene og mer. Lugano kosmopolitiske karakter er sentral for opplevelsen av Livet på Franklin, Og campusene er bare en tjue minutters spasertur fra sentrum av Lugano, hvor jernbane og flyselskap forbinder studenter med hele Europa.

Besøk Franklin Og se hvorfor så mange studenter føler seg hjemme på vår campus og i Lugano-samfunnet. Vi ønsker deg, dine venner og familie velkommen til å oppleve hva det betyr å leve og lære i vårt internasjonale miljø.

En grenseløs utforskende utdanning

Ubegrenset: Ikke begrenset på noen måte; Har ingen grenser

Vi vet at det alltid er grenser for hvor du kan gå og hva du kan gjøre mens du får din grad, men vi prøver å utfordre disse grensene så langt de går. På andre universiteter kan grenser inneholde ufleksible læreplaner, stive sosiale tradisjoner, akademiske kalendere som fraråder reise og en høyskole mikrokultur som samhandler lite med det omkringliggende samfunnet. Franklin tar en annen tilnærming. Med grad programmer som tilbyr mange muligheter for tverrfaglige erfaringer, Akademisk reise og Direkte samhandling med et flerspråklig sveitsisk samfunn, Å krysse fysiske og sosiale grenser vil bli andre natur for deg. Franklin-læreplanen er så fokusert eller tverrfaglig som du vil at den skal være. Vi tilbyr Kvalitet akademiske programmer Undervist av dyktige lærde - hvis vi ikke gjorde det, ville vi ikke være det Akkreditert i to land - men vi går utover den mer direkte banen for å tilby mange majors med flere emner, for eksempel International Management med vekt på markedsføring, eller Visual Communication Arts med vekt på mote studier. Vi tilbyr muligheten til Kombinere majors, For eksempel økonomi med italiensk studier eller psykologi med kommunikasjons- og medievitenskap, og mange av våre studenter dobbelt-major eller ta flere mindreårige.

I tillegg er Franklin liten. Mange av mulighetene for å oppleve lederroller, som studentregering, akademisk mentorskap, studentklubber eller bosatt assistanse, er svært oppnåelige mål for studenter som ønsker å forfølge dem. Som noen i Franklin vil fortelle deg, er Franklin det du gjør av det.

Exploratory: gjort eller opprettet for å finne noe eller å lære mer om noe

Franklin ble grunnlagt av folk som trodde at samspill med andre kulturer direkte gjennom reise var en viktig lærerfaring, og at det var den eneste måten å skape forståelse mellom folk i forskjellige nasjoner. Akademisk reise Har alltid vært en grunnleggende del av Franklin-læreplanen. Hvor mange universiteter kan plotte sine kurs på et verdenskart?

Utdanning: kunnskap, ferdigheter og forståelse som du får fra å delta i en skole, høyskole eller universitet

Verdien av en Franklin-utdanning er mer enn bare å samle informasjon som skal brukes i ditt karrierefelt. Franklin-opplevelsen vil åpne tankene dine for verden, og du vil få en virkelig menneskelig forståelse som gir deg verktøyene du trenger for å bli ledende. Lederskap handler om å forstå folk, deres ønsker og forskjeller, og Franklin er tverrfaglig, tverrkulturell læreplan, plassering og internasjonal student / fakultet befolkning skape det perfekte miljøet for å utvikle den forståelsen.

Våre alumni er teamledere og gründere som legger til verdi for multinasjonale selskaper, nye virksomheter, offentlige og ideelle organisasjoner i flere land rundt om i verden. De stopper ikke ved grenser, og de innoverer for å smi nye veier. Det er Franklin Experience som gir dem verktøyene for å lykkes.

Dette er grenseløs utforskende utdanning.

Steder

Sorengo

Address
Via Ponte Tresa 29
Lugano

6924 Sorengo, Ticino, Sveits
Telefon
+41 919863613

Lugano

Address
Lugano, Ticino, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss