The International University in Geneva

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The International University in Geneva gir et unikt læringsmiljø som kombinerer både teoretisk og praktisk læringserfaring i en virkelig internasjonal sammenheng. IUG-utdanningen i Sveits gir de grunnleggende ferdighetene som er nødvendige for en vellykket forretningskarriere. De inkluderer kritisk tenkning, problemløsing, forskning, kommunikasjon og ledelse. Disse ferdighetene utvikles gjennom praktiske gruppearbeid og diskusjoner, prosjekter og oppgaver, inkludert presentasjoner og førstehånds interaksjon med internasjonale organisasjoner i privat og offentlig sektor.


IUG er i stand til å sikre nært samspill med fakultetet med et omtrentlig 7 til 1 student-til-fakultet-forhold. Universitetet tilbyr lavere grad i Bedriftsøkonomi, Internasjonale Relasjoner, og Medier og Kommunikasjon.

Programmet er åpent for studenter som har fullført videregående opplæring. Kursene holdes om morgenen og ettermiddagen, over en periode på ni trimestere (3 år). Startdatoene er september, januar og april.

Det internasjonale universitetet i Genève - Oppdragserklæring

Visjonerklæring:

Å utvikle internasjonale fagfolk forpliktet til å betjene et bærekraftig samfunn

Mission Statement:

Internasjonalt Universitet i Genève er en ideell institusjon for høyere utdanning , som gir god utdannelse for student suksess i næringsliv og internasjonal karriere .

Universitetet er dedikert til:

  • gi opplæring i næringsliv, kommunikasjon, internasjonale relasjoner og handel med et globalt perspektiv.
  • Fostre en balanse mellom faglige og praktiske programmer gjennom effektive læringsprosesser, tilpassede studentertjenester og et fakultet som er forpliktet til undervisning og forskning.
  • tilby et dynamisk læringsmiljø, fremme mangfold og være lydhør overfor de endrede behovene til det internasjonale samfunnet.

Steder

Genève

International University in Geneva

Address
International University in Geneva - ICC 20, Rte de Pré-Bois
1215 Genève, Genève, Sveits
Telefon
+41 22 710 71 10

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss