SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En varm velkomst til den sveitsiske høgskolens ledelse Lenk

SHML, et registrert sveitsisk selskap i kantonen Bern, er Sveits første Boutique Hotel School som ble konseptualisert og utviklet for å forberede studentene til en lovende gjestfrihetskarriere, basert på operasjonsfilosofiene av luksuriøse internasjonale boutiquehoteller og feriesteder. Disse gjestfrihetsjewels finner du over hele verden, alt fra deluxe to suite resorts til to hundre pluss rom innkvartering enheter, og er representert av slike kjente selskaper som de ledende hotellene av verden, små luksushoteller, Relais

For å sikre strenge akademiske læreplaner og substans har vår College of Hospitality Management inngått en forvaltningsavtale med University of Gloucestershire for en toppgrad BA (Hons) i Strategisk Hospitality Management på deres campus i Cheltenham (Storbritannia).

Høgskolen SHML ligger i det eksepsjonelt trygge Berner Oberland og opererer innenfor et ekte boutiquehotell som er åpent for gjestene i vintersesongen. Lokalene tilbyr et ideelt miljø for å stimulere operasjoner som de oppstår innenfor boutiquehotell kommersielle operasjoner over hele verden, inkludert kunst fra mat og drikkeproduksjon og -tjenester, romdeling, tilsyns- og styringsprosedyrer. SHML tar sikte på å holde seg i live med de tidsbevisste grunnleggende delene av Swiss Hotel Operations, samt å opprettholde den sveitsiske kulturen, som har oppnådd skilletegn de siste to århundrene som unik i verden. Sveitsisk kultur innebærer integritet, nøytralitet, enhet, upartiskhet, respekt for hverandre og individuelt ansvar for miljøet.

Våre College syllabi varierer ikke fra andre program skisser, bortsett fra at innholdet og den faktiske overføringen til studenter håndteres av profesjonelle hotellboere som i løpet av årene har oppnådd kompetansen til å drive og administrere noen av de beste hotellene og feriesteder i verden.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår spesielle høyskole av gjestfrihetsledelse.

Steder

Lenk im Simmental

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Telefon
+41 33 736 33 35

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss