School of Business and Trade

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

127379_two-woman-and-one-man-looking-at-the-laptop-1036641.jpg

Om skolen

School of Business and Trade tilbyr en selvstudium, kvalitet, online, undervisningsfri utdanning. Programmer er fleksible og kan startes når som helst. I stedet for den tradisjonelle måten å studere i flere år, kan du studere i ditt eget tempo og spare tid og penger.

Gratis online programmer, læringsressurser og online vurderinger er det som gjør programmene våre så unike og interessante.

School of Business and Trade ble dannet for å fremme utdanning uten grenser og uavhengig av bakgrunn. Artikkel 26 i Verdenserklæringen om menneskerettigheter sier: 'Alle har rett til utdanning og den skal være like tilgjengelig.' SoBaT tilbyr for tiden flere kvalifikasjoner som passer alle som er interessert i høyere utdanning.

I dag er akkreditert og kvalitetsopplæring veldig kostbart. Universiteter belaster tusenvis av dollar. I utgangspunktet er videreutdanning veldig dyrt for folk flest, og derfor kan de ikke tenke på høyere studier. SoBaT byr på en stråle av håp for sliter studenter som ikke kan bruke tusenvis av dollar for å oppnå kvalifiseringen de ønsker.

Syn

School of Business and Trade vision statement er: 'Kvalitet og undervisningsfri utdanning for alle.'

Steder

Lucerne

Address
SoBaT Haus, Pilatusstrasse
Luzern, Switzerland

6003 Lucerne, Lucerne, Sveits

Programmer

Denne skolen tilbyr også: