UBIS University of Business and International Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UBIS er en ung institusjon som har som mål å levere kvalitetsprogrammer innen forretnings- og internasjonale relasjoner. UBIS DNA består av tre hovedfaktorer: Real-World Experience, Individual Attention og International Perspective.

UBIS 'professorer er høyt erfarne fagfolk. De bringer virkelige problemer til klasserommet og dissekerer dem med det kritiske erfaringsøyet. De gir deltakerne et strategisk rammeverk for å posisjonere problemene som vil bli møtt i ditt yrkesliv.

UBIS følger nøye med på markedets utviklende behov og tilpasser kontinuerlig kursinnhold og metodologier for å sikre at kandidatene våre er utstyrt med nødvendig kunnskap og overførbare ferdigheter for å lykkes i den raskt utviklende arbeidsverdenen.

På UBIS vil du ikke bare være et ansikt i mengden. Vi tar hensyn til hver elevs behov og tar sikte på å levere en tilpasset og personlig læringsopplevelse for hver enkelt. Våre små klassestørrelser hjelper deg med å dra nytte av mer grundige diskusjoner og motta individuelle tilbakemeldinger fra professorene dine. Dette er designet for å hjelpe studentene våre til å utvikle ferdigheter og selvtillit til å lykkes i karrieren de vil følge.

Til slutt er vi et virkelig internasjonalt samfunn: UBIS 'fakultet, ansatte og studenter kommer fra over 40 forskjellige nasjonaliteter og fra alle verdenshjørner. UBIS har også et sterkt nettverk av internasjonale partnere og et virkelig internasjonalt alumni-nettverk. For tiden er UBIS 'familie spredt over 4 kontinenter.

Hvorfor studere ved UBIS

 1. Tilpassede akademiske programmer av høy kvalitet og et fakultet som støtter høyt individuelle forretningsorienterte studentprosjekter. Liten klassestørrelse er nøkkelen.
 2. Fokus på studentens karriereperspektiv: programmer på linje med fremtidens arbeid; fakultet med yrkeserfaring, kombinert teknisk og sosial kompetanse tilnærming.
 3. Svært mangfoldig studentorgan på campus og fordypning i Genèves internasjonale samfunn. Semester i utlandet (partnerinstitusjoner) og / eller internship (USA).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

Detaljert informasjon

Historie

University of Business and International Studies (UBIS) ble grunnlagt i 2006 for å skape en institusjon med høye akademiske standarder og et støttende miljø for studenter som er interessert i forretningskarrierer. UBIS er akkreditert av IACBE, EduQua og ISO 9001. UBIS har et nettverk av internasjonale akademiske partnere og et internasjonalt alumni-nettverk. Fakultetet, personalet og studentene kommer fra mer enn 40 nasjoner.

utdanning

På UBIS bygger vi studentkapasiteter for å navigere i områder de kan være ukjente med, tilpasse seg endrede omstendigheter, til å operere i flerkulturelle modus og implementere prosjekter som vil ha positive innvirkninger i verden. Vi gjennomgår og modifiserer kontinuerlig programmene og undervisningsmetodene våre for å samsvare med dagens forretnings- og samfunnsbehov.

Forskning

Studentforskning oppmuntres og utvikles gjennom hovedsteinsprosjektet på bachelornivå og en avhandling på masternivå og doktorgradsnivå. Master- og doktorgradsavhandlingene forventes å demonstrere original forskning og et bidrag til ny kunnskap. Fakultetets faglige kompetanse er avgjørende for å orientere disse tesene om virkelige forretningsspørsmål. Originaliteten av forskningen overvåkes gjennom tett veiledning av avhandlingene på forhåndsbestemte stadier av studentenes innleveringer. Fakultetet forventes å demonstrere forskningsaktivitet gjennom bidrag til fagfellevurderte tidsskrifter og deltakelse i publiserte konferanser.

Karrieremuligheter

Studenters karriereutsikter forbedres av høykvalitets akademiske programmer som kontinuerlig er i samsvar med fremtidens arbeid, av fakultet med omfattende yrkeserfaring, med vekt på sosiale ferdigheter (kommunikasjon, samarbeid, kulturell sensitivitet) og av det rommet studentene gis til utvikle egne forretningsprosjekter. Fremtredenen som gis til forskning (hovedsteinsprosjekter og avhandlinger) orientert mot virkelige forretningsspørsmål er en viktig faktor i å forberede studentene våre på suksess. Studentene har flere muligheter gitt av Genève-miljøet (f.eks. Deltakelse på viktige konferanser, praksisplasser ved bedrifter, internasjonale institusjoner og frivillige organisasjoner) og av våre internasjonale akademiske partnerskap.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

tjenester

Studentkontorer

 • Karrieresenter råder hver enkelt student hvor de skal gå i praksis. Alle studentene har lov til å jobbe i 15 timer per uke etter de første 6 månedene av studiene i Sveits.
 • Student Learning Platform hjelper til med å kontrollere karakterer og studiemateriell.
 • Nettbasert program for fjernundervisning.
 • Studenttjenester for å hjelpe til med visum, oppholdskortformaliteter, helsevesen og overnatting.
 • Orienteringsdager for nye studenter: bekjentskap med professorer, byguide turer, integrering med eksisterende studenter.
 • Studentforening - organiserer morsomme arrangementer for studenter i og utenfor Genève.

Overnatting

UBIS studenttjenesteteam hjelper studentene med å bestille et delt eller enkeltrom i studentboliger i Genève (separat plassert for kvinnelige og mannlige studenter). Etter studentforespørsel kan vi tilby et antall byråer for flyttetjenester eller for å søke etter et rom i en privat leilighet. Boligprisene i Genève er fra 700 til 1000 CHF per person månedlig. Genève har utmerket offentlig transport og sikker sykling. Vi prøver å finne bofasiliteter innen gangavstand til campus.

Bibliotek

UBIS har et lite fysisk bibliotek på campus, og alle studenter kan få et årskort til FNs bibliotek og bruke det gratis. UBIS tilbyr også tilgang til EBSCO Business Source Premier-database, en av de beste og mest komplette databaser for forskningsvirksomhet.

Helsevesen

Helsetjenester er utenfor campus. Alle UBIS-studenter søker om sveitsisk helseforsikring dedikert til studenter med spesialpriser fra 65 til 100 CHF per måned, avhengig av franchisetype.

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

campus

UBIS-campus i Genève ligger på ett sted, i sentrum og veldig nær FN i Genève, hovedkvarter for banker, selskaper og internasjonale organisasjoner som WTO og Global Fund. Campus ligger en 3-minutters spasertur fra Leman-sjøen og en 2-minutters spasertur fra Genèves botaniske hage.

Klasserommene er fullt utstyrt, har naturlig og kunstig lys og er store og komfortable. Det er en sterk internettforbindelse, en studentsalong, et lite bibliotek og tilgang til et kjøkken. Små kafeer, kiosker, supermarkeder og restauranter ligger alle like ved campus.

Sportsfasiliteter

Idrettsanlegg i Genève er tilgjengelige til spesielle rabattpriser for studenter:

 • Basseng månedlig abonnement - 10 CHF
 • Stadion for fotball - gratis
 • Treningsstudio månedlig abonnement - 49 til 65 CHF
 • Sykler, innsjøbåter, vannsykler - tilgjengelig for utleie

Studentforeninger

Det er et bredt utvalg av franske og engelskspråklige kulturelle aktiviteter (kringkasting, trykte og elektroniske medier og liveopptredener).

Informasjon om arrangementer er tilgjengelig fra Geneva Tourism eller lokale turistkontorer og lokale aviser. 'Tribune de Genève', 'Le Temps' og 'Le Matin' publiserer ukentlige bilag med detaljer om lokale arrangementer og underholdning. Genève har over 40 museer, kunstsentre og stiftelser og det høyeste antall kinoer per innbygger i Europa (f.eks. The Orange Cinema (Cinélac), City kinoer).

UBIS University of Business and International Studies","author_url":"","source":"©UBIS University of Business and International Studies"}" />

akkreditering

 • # 7 på CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • Tier One på CEO Magazine Global MBA Ranking 2020
 • Eduqua
 • International Accreditation Council for Business Education (IACBE)
 • Federation des Enterprises Romande (FER)
 • European Foundation for Management Development (EFMD)
 • ISO 9001
 • Council for Higher Education Accreditaion

Studenterklæringer

"Det jeg liker med UBIS er de små, veldig praktiske og svært interaktive klassene som blir undervist av professorer av ypperste kvalitet. Det praktfulle campus ligger i hjertet av Genève, en by som har de mest rolige og enorme sosiale fasiliteter. Dessuten har jeg har allerede vært i stand til å jobbe med fem forretningsprosjekter i løpet av studiene mine som jeg kunne fortsette etter fullført mastergrad. "
Timothy Masebe
UBIS Graduate
"UBIS for meg betyr kvalitetsopplæring: professorene ved UBIS respekteres ikke bare i klasserommet, men av næringsliv og internasjonale organisasjoner over hele verden. Det gjør en stor forskjell under studiene dine og etter endt utdanning når du må bruke kunnskapen du får på UBIS til det virkelige miljøet. "
Liridon Byqmeti, fra Kosovo
MBA Graduate

Steder

Genève

Address
Avenue Blanc,46
1202 Genève, Genève, Sveits

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited