Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

CTBC Financial Management College Ble finansiert i 2015 av CTBC Financial Holding Company, en av de største privateide bankene i Taiwan, og vi konsentrerer oss innen bank, finans og ledelse. Etter å ha CTBC Financial Holding som vår industripartner, er høgskolen fullt abonner på den praktiske lærings- og undervisningsmetoden ved å integrere kunnskap og konsepter i praktiske erfaringer med fakultetet fra bank og finans.

Vi er en boutique business school lokaliserer i Tainan, en historisk sørlige by i Taiwan. Med støtte fra banknæringen tilbys våre studenter med læringsmulighet ved bankens hjemlige eller utenlandske uttak, og andre førsteklasses handelshøyskoler i verden.

Akademiske programmer

Institutt for bank og finans legger vekt på praktiske anvendelser og tverrfaglig integrasjon med sikte på å kultivere studenter til fremtidige piller av utøvere i økonomi. Institutt for bedriftsøkonomi arbeider for å dyrke yrkesadministrative fagfolk ved å utvikle studenters uavhengige tenkning, profesjonalitet og innovasjon, og evner til å håndtere internasjonale og utenlandske saker.

Graduate School of Financial Management fokuserer på forskningsmetoder, praktisk og profesjonell ferdigheter, og saksanalyse evne til å fremme internasjonale ledende fagfolk i økonomi.

Oversea Studieprogram

Arbeidet med ulike topprangerte handelshøgskoler rundt om i verden tilbyr høgskolen sponsring for kvalifiserte studenter til å studere i utlandet for å maksimere læringseffektivitet, samt å lære forskjellige kulturer og bankindustri i andre land.

Stipend og stipend

Bli med i språk- og kulturutvekslingsprogrammet og snakk dine morsmål for å få venner med taiwanske studenter. Ved å samhandle med de lokale studentene, vil vi gi opplysning om opplæring, en gratis sovesal på campus og måltider for hvert semester.

International Student Services

Mandarin leksjoner

Vi tror at å lære et nytt fremmedspråk er avgjørende for å forbedre studiet i utlandet, så vi tilbyr gratis mandarinundervisning til alle internasjonale studenter.

On-campus sovesal

Den nylig innredede studentens sovesal tilbyr internettilgang, AC og individuelt bad i hvert rom. Det er også offentlig vaskerom og sosial salong for studenter å bruke.

Karriere Consulting

CTBC har til hensikt å dyrke internasjonale økonomiske eksperter for CTBC Financial Holding Company og dets 106 internasjonale forretninger i USA, Japan, Indonesia, Filippinene, Hong Kong og andre land. Finansiell karriere rådgivning og intervju henvisnings tjenester tilbys til internasjonale studenter for å videreutvikle sin karrierevei og inspirasjon.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BBA

CTBC Financial Management College

Vårt mål er å dyrke fagfolk i bedriftsadministrasjon. Utestående talenter i inn-og utland, samt de med kompetanse i virksomheten, er utvalgt og utnevnt som våre lærere. V ... [+]

Vårt mål er å dyrke fagfolk i bedriftsadministrasjon. Utestående talenter i inn-og utland, samt de med kompetanse i virksomheten, er utvalgt og utnevnt som våre lærere. Vi samarbeider med bransjen og lar elevene forstå hvordan bransjen virkelig fungerer gjennom våre omfattende internshipprogrammer. Dette vil virkelig integrere teorier og praksis, samt lette gapet mellom kunnskap og søknad.

Instituttet har som mål å bygge den sterkeste lærer- og forskersteamet i bedriftsøkonomi landsdekkende, og vise våre studenter dybden av kunnskap innen slike områder ved å integrere akademisk kraft og Chinatrust Financial Groups ressurser både hjemme og i utlandet. Studenter i denne avdelingen vil bli utsatt for et diversifisert læringsmiljø: faglige læreplaner, Hele Personutvikling fra liberal artsutdanning, solid opplæring i språkopplæring, opplæringstrening, selvrefleksjon fra tjenestenes læring, selvutforskning fra klubbens aktiviteter, tilgang til biblioteket , Ekte opplevelse gjennom internship programmer, horisont-ekspanderende internasjonale besøk, og et makroskopisk mentor-mentee system. Fire år med slik helhetlig læring vil kultivere våre studenter til fremragende talenter i bedriftsledelse med selvstendig tenkning, profesjonell nyskapende evner, ærlige og praktiske egenskaper, og en internasjonal visjon.... [-]

Taiwan Tainan
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

CTBC Financial Management College

Med fokus på både teoretisk og praktisk kunnskap setter våre læreplaner seg på praktiske anvendelser og tverrfaglig integrasjon. Vår avdeling samarbeider med CTBC Holding ... [+]

Med fokus på både teoretisk og praktisk kunnskap setter våre læreplaner seg på praktiske anvendelser og tverrfaglig integrasjon. Vår avdeling samarbeider med CTBC Holding, Chinatrust Financial Group og tilknyttede selskaper for å få økonomiske utøvere til å formidle sin faglige kunnskap og ferdigheter til våre studenter i et variert læringsmiljø.

I tillegg tilbyr avdelingen stipend og økonomisk støtte til studenter slik at de ikke har økonomiske bekymringer i sin tid her. Med vår systematiske læringsmetode, tverrfaglig integrasjon, samarbeid med bedriftens eliteressurser i bransjen, og stipend og økonomisk støtte, tar vi sikte på å fremme internasjonale fagfolk innen økonomi.... [-]

Taiwan Tainan
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk