Les den offisielle beskrivelsen

Tokai University siden AD 1955 ble grunnlagt, og ligger på Taichung Xitun District Tatu Mountains, kulturell blanding, studere, open-minded, og har en vakker campus. Skolen har nå ni høgskoler, trettifire avdeling fra 35 mesterklasser (inkludert et uavhengig forskningsinstitutt, fjorten Master Program), 14 doktorgrads. Forut Arts, vitenskap, teknologi, ledelse, School of Social Sciences, College of Agriculture, kreativ design og Art College Law School og School of International og andre ni høgskoler, er det om lag sju tusen studenter ㄧ enn heltidsansatte lærere 500 personer (lærere, assisterende professor i 88% eller mer), skolens areal på 1,333,096 kvadratmeter stort, kan den gjennomsnittlige lærere og elever dele boareal og læring i skolene i landets fremste. Tokai University, ikke bare i evaluering og utredning av akademikere i toppen bedriftens favoritter, Kunnskapsdepartementet fortsetter å gi pris private skoler i gjennomgangen samlet skoleutviklingsprosjekter optimal skolen, mer sammenhengende år Ministry of Education "-prisen universitet undervisning Excellence plan "tilskudd, viser skolen for forskning og jakten på undervisning samlet skoleutvikling er kvalifisert for anerkjennelse.

Tokai Universitet for landets første og eneste fra barnehage, grunnskole, videregående, til universitet Institutt fullføre begge doktorgradsutdanning Academy, også grunnlegger av den første "allmenndannelse", "arbeidskraft utdanning" system, har det nå blitt Universitetet lære av objekter; gruvedrift open-frame skjerm bibliotek også åpnet en nasjonal presedens.

Donghai skole scene viden kjent, blant annet av arkitekten IM Pei, Mr. Chen Kuan sin måte å utforme det innebærer Church (Luce kapell), ARTS allé, den elegante East Lake Jing Yi antikke gårds klasserom bygning, stille store gårder ... etc., for å gi et godt miljø for undervisning og forskning.

Presidenter. I tillegg til videreføring av Øst-Kinahavet grunnleggelsen av den kristne ånd, og implementere "holistisk utdanning" skole egenskaper, men også aktivt fremme utviklingen av utdanning, faglig og tjenester i tre områder, utdype pedagogisk filosofi, som er å dyrke en tilstrekkelig svare på de fremtidige utfordringene i livslang læring person. La alle mennesker i Øst-Kinahavet, ikke bare har kompetanse til selvstendig tenkning, problemløsning og evne til kommunikasjon og koordinering, selvtillit og bli ansvarlige og rik kulturell kompetanse, "over kandidatenes produkter og riktig bruk av sosial omsorg. Som et resultat, i Tokai Universitet Graduate Survey Evaluering og bedrifts favoritter blant de beste, og Kunnskapsdepartementet fortsetter å gi pris private skoler i den generelle utviklingen av skoleprosjektet gjennomgang optimal skolen.

Tokai-universitetet undervisning og service-orientert, effektiviteten av engelskundervisningen i små klasser kvalifiserte sektorer av ros, fremming av Taiwans ledende utdanning, tverrfaglige forskningssentre har satt opp: Continental sosial-cum-Manager, Life Science Center og nanoteknologi sentrum, cum tropiske økosystemer biologisk mangfold center, programvare teknologi og Engineering center ... og aktivt med internasjonal praksis. Future skolen vil fortsette å opprettholde "banebrytende ånd" utdanning, innovasjon og utvikling, "sannheten, tror på, til å utøve" mottoet som en standard, Taiwan bidrag til arbeidet med høyere utdanning.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Tunghai University

Utdanning Mål: Å utvikle evnen til å håndtere kulturelt mangfold i globale bedrifter og industri. Å argumentere for karakterutvikling innenfor rammen av liberal arts, vit ... [+]

Utdanningsmål Å utvikle evnen til å håndtere kulturelt mangfold i globale bedrifter og industri. Å argumentere for karakterutvikling innenfor rammen av liberal arts, vitenskap og ingeniørutdanning. For å styrke selvutfoldelse, kommunikasjon og tillit i mangfoldig miljø For å øke global konkurransekraft for faglig fordypning og faglig utvikling. Trene studentene i å forstå kritiske faktorer som påvirker bærekraft av menneskelige institusjoner, organisasjoner, kulturer og teknologier i ulike sosiale, naturlige og bygde omgivelser. Kjernekompetanse Forretnings prosjekt eller bærekraft prosjektanalyse. Blingual og tverrkulturell kommunikasjon. teamarbeid. Karisma og lederskap. Spesielle funksjoner i programmet Dyrker ledere med en global miljøvisjon. Understreker en engelskspråklig fokus sentrert på politiske, vitenskapelige og tekniske kommunikasjonsevner. Fokuserer på problemer som går statlige og nasjonale grenser, men har også lokal relevans. Utvikler vitenskapelige, engineering, og politiske ferdigheter som søker å slå ressurser til effektive miljøtiltak. Gir sommerIndustri / stedet internship muligheter både lokalt og i utlandet, og inviterer yrke utøvere å tilby karriereveiledning. Design utelukkende engelsk-baserte kveldsaktiviteter og klubber. Etablerer omfattende engelske læringsmiljøer og hands-on veiledning. Oppnevner en heltids amerikanske undervisningsassistent for å hjelpe studentene med sine nødvendige kurs. Tilbyr en unik alt-engelsk undervist allmennutdanning pensum. Samarbeider med partnerskoler i Europa og Amerika for å tilby 2 + 2 og 3 + 2 dual-studieprogrammene. fremtidige alternativer ... [-]
Taiwan Nantun District
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Tunghai University

Institutt for kjennetegn: de internasjonale standarder for læreplanen fokus å gi næring til lederne av det internasjonale perspektivet, fokus på engelskkunnskaper for for ... [+]

Grad i internasjonal ledererfaring International Leadership Honors Program

Unik International College allmennutdanning nødvendige kurs ----- "International Leadership Honors Program" (GL: Global Leadership Honors Program)

International Leadership Honors Program for å forbedre internasjonal oppmerksomhet og global visjon av studentene, og internasjonale standarder. Faglig, den "kognitive" og "Vision" gjennom hele studiet, leting og kjent for å konstruere. Derfor den generelle læreplanen undervise studenter til professorer spille en viktig rolle. Norsk Undervisning GL hedrer kurs inkluderer:

Global Leadership Honors Program Kurs:

GL Personal Identity i historisk perspektiv GL Trender i Kultur og kunst GL Trender i Global Ecology and Environment Endre GL Trender i Business & Trade GL Ledelse og verdensborger for det 21. århundre funksjoner Department Med internasjonale standarder og læreplan fokus å gi næring til lederne av det internasjonale perspektivet Med fokus på engelskkunnskaper for forretningskommunikasjon og uttrykk Amerikansk ansatt på heltid assistent, assistanse kreves kurs Counseling Fleksibel langsiktig planlegging tid, hvert år regelmessig inviterte utenlandske professorer tilby valgfag En årlig inntak av utenlandske studenter til å komme til Taiwan for felles undervisning, og til forretningsreiser Sommer har en profesjonell internship muligheter hjemme og ute, og innføring av næringen som bistår karriereveiledning Eksklusiv design av det engelske samfunnet, guidede læringsaktiviteter om natten Etablere en komplett engelsk læringsmiljø og liv coaching mekanisme Tilby en unik alt-engelsk allmennutdanning pensum Samarbeid 2 + 2 og 3 + 2 system og doble europeiske og amerikanske skoler Prospect ... [-]
Taiwan Nantun District
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 - 5 år
Campus
Les mer på norsk