Les den offisielle beskrivelsen

Thailands første institusjon for høyere utdanning offisielt ble til mars 1917. Grunnarbeidet og forberedelser, men fant sted mer enn et århundre siden. Den verdensomspennende økonomiske, sosiale og politiske endringer i slutten av forrige århundre bidratt til Siam beslutning om å tilpasse seg for å unngå å bli kolonisert av vestlige makter ( "Siam" ble "Thailand" i år 1939). Dermed kong Chulalongkorn (Rama V) innført en kongelig politikk for å styrke og forbedre regjeringen slik at landet kunne med hell motstå denne bølgen av kolonialisme. En av de store deler av denne politikken var å forbedre Siamese utdanningssystemet for å produsere dyktige personell til å arbeide i både offentlig og privat sektor. Som et resultat ble en skole som ble grunnlagt i 1871 på Royal Sider Barracks i Grand Palace sammensatte. Senere, i 1882, kong Chulalongkorn utviklet denne skolen og ga den navnet "Suankularb". I det samme året, kongen også etablert andre skoler, Army Cadet Skole, den kartografiske skolen, Skole for Princes og skolen for Dhamma Studies.

"... Alle våre fag, fra våre kongelige barn ned til de laveste vanlige borgere, vil ha samme mulighet til å studere - det være seg kongelige, adelige eller vanlige borgere ..."

Dette sitatet viser at kongen ikke glemme vanlige borgere. Han hadde en politikk for å sette opp skoler over hele riket, sammen med institusjoner for høyere utdanning. Han insisterte på at "... utdanning i dette landet er det første prioritet, som jeg er fast bestemt på å utvikle ..." I 1899, Prince Damrong Rajanupab, en yngre bror av kong Chulalongkorn som var innenriksminister på den tiden, fremmet forslag til funnet tjenestemanns Training School med Phraya Wisutsuriyasak (MR Pia Malakul - som senere overtok tittelen på Chao Phraya Phrasadej Surendradhibodi) som rektor. Men siden skolens elever måtte jobbe som kongelige sidekandidater i sitt tredje studieår før konfirmasjonen, ble navnet på skolen endret til Royal Sider School i 1902. The Royal Sider Skole kommet jevnt og produsert et økende antall kandidater for regjeringen hvert år. Men kong Rama VI (Rama VI) så at den opprinnelige intensjonen hans far, kong Chulalongkorn, var å etablere en institusjon for høyere utdanning. Mens, i begynnelsen, i løpet av studien fokusert på regjeringen, over tid, læreplanen utvidet til å omfatte flere disipliner for å møte et voksende behov i riket. Slike disipliner inkludert lov, internasjonale relasjoner, handel, landbruk, engineering, medisin og lærerutdanning. Dermed kong Rama VI ordre om at den kongelige Sider skolen blitt en institusjon for høyere utdanning og ga den navnet "tjenestemanns College of kong Chulalongkorn" på den første januar 1911.

Tjenestemanns College deretter brukt inntektene donert av medlemmer av kongefamilien, embetsmenn og vanlige borgere å reise en statue av kong Chulalongkorn den store. Etter at statuen var ferdig, forble omtrent åtte hundretusen baht i Royal Treasury departementet. Med interesse summen vokste til å være 982 672 baht. Kong Rama VI ga denne summen som skal brukes som den opprinnelige hovedstaden i college. Videre han graciously donert palasset av sin bror, avdøde kronprins Vajirunhis, som stedet for høgskolen og ga en stor tomt, ca 523 dekar, som grenser til palasset i Patumwan distriktet, for fremtidig utvidelse. Senere administrasjonsbygningen ble bygget som høgskolens første bygningen.

Etter tjenestemanns College hadde vært i drift i noen tid, kong Rama VI mente at det hadde oppnådd en grad av beredskap og så, på 26 mars 1917 erklærte han at det skulle bli Chulalongkorn University, et minnesmerke til sin far. Den nyopprettede universitetet var under tilsyn av universitetets avdeling, Ministry of Education. Phraya Anukijwithoon var den første rektor (tittelen ble endret til rektor i 1935). Det var et universitet Council, som var ansvarlig for politikkutforming, planlegging og gi råd om saker av universitetet. Prince Damrong Rajanupab var leder av rådet, og rektor ved universitetet var sekretær.

Når det først ble etablert, hadde universitetet 380 studenter ta klasser i fire fakulteter som ligger på 2 studiesteder. Det medisinske fakultet var plassert på Siriraj Hospital, mens fakultetene forvaltningsloven og Engineering ble plassert i administrasjonsbygning og Fakultet for kunst og vitenskap i Prince Vajirunhis 'palass i Patumwan distriktet. The Law School var under ansvar av Justisdepartementet til universitetet var klar til å ta over, og lærer Training School ble overlevert til Kunnskapsdepartementet.

I 1923 aksepterte universitetet high school nyutdannede til å studere i Det medisinske fakultet, som fikk støtte fra Rockefeller Foundation for å organisere et bachelorstudium. Fem år senere, den første gruppen av 18 nyutdannede ferdig med sine studier, og mottok de første grader for å bli tildelt i riket. I 1929, Fakultet for Public Administration ble juridiske fakultet og statsvitenskap. I 1933, etter etableringen av konstitusjonelt monarki i 1932, regjeringen overførte dette fakultetet til Thammasat University, som ble etablert i 1934. Resultatet var at Chulalongkorn University hadde bare tre fakulteter i denne perioden.

Utviklingen av Chulalongkorn University fortsatt. Fra 1934 til 1958, universitetet streket forbedring av lavere utdanning; dermed ble flere fakulteter etablert. I 1961 etablerte universitetet Graduate School etterfulgt av forskningssentre og institutter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Chulalongkorn University

Den ... [+]

Den

[-]
Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Chulalongkorn University

Kommunikasjon Design [CommDe] er et nytt program som tilbys av Institutt for industriell design, Fakultet for arkitektur, Chulalongkorn University. ... [+]

Kommunikasjon Design [CommDe] er et nytt program som tilbys av Institutt for industriell design, Fakultet for arkitektur, Chulalongkorn University. CommDe er et internasjonalt program med fokus på de utallige felt av kommunikasjon, fra design til publisering passerer gjennom nye medier kommunikasjon, grafisk design, illustrasjon og levende bilder. Det er en fire års program, og studentene vil bli tildelt Bachelor of Arts i Communication Design når graduate.

OPPTAKSKRAV 2017

En. Søknadsskjema er snart tilgjengelig Hver søker må sende inn et søknadsskjema, der en egenerklæring og et anbefalingsbrev er inkludert.

Sertifikater av kvalifikasjoner (high school, engelskkunnskaper, og matematisk evne) som nevnt i § 2, 3 og 4, skal også sendes når det er overlevert i søknadsskjemaet... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Chulalongkorn University

I fortsetter vår tradisjon for forskning og faglig ekspansjon, fakultetet tilbyr nå en fire-årig universitet i Communication Management. Som et internasjonalt program, br ... [+]

I fortsetter vår tradisjon for forskning og faglig ekspansjon, fakultetet tilbyr nå en fire-årig universitet i Communication Management. Som et internasjonalt program, bruker vi engelsk som undervisningsspråk, og vi kombinerer ulike komponentene i kommunikasjons kunst med ledelsen for å produsere godt avrundet, dyktige nyutdannede. Først introdusert høsten 2004, er det Communication Management program utviklet for å gi intellektuelle og profesjonelle verktøyene som trengs for å utvikle en høy standard på kandidater som er utstyrt med en grundig forståelse av både nasjonale og internasjonale kommunikasjon og er i stand til å håndtere varianter av kommunikasjonsoppgaver. Alle kurs blir undervist av erfarne fakultetet medlemmer og respekterte fagfolk fra ulike kommunikasjons felt både i Thailand og i utlandet for å sikre høyest mulig standard pensum.... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Chulalongkorn University

Med visjon om å være "internasjonalt anerkjent for fremragende undervisning på universitetsnivå i økonomi", er dens hovedmål å produsere fremragende studenter, godt utsty ... [+]

Etablert i år 2002, er EBA programmet Thailand fremste og mest banebrytende program innen økonomi. Med visjon om å være "internasjonalt anerkjent for fremragende undervisning på universitetsnivå i økonomi", er dens hovedmål å produsere fremragende studenter, godt utstyrt med faglig kompetanse innen økonomi, og også med global kunnskap og erfaringer, hvorpå deres skarp fremtidige karriere kan være bygget. For å oppfylle sin visjon, forfølger EBA programmet følgende oppdrag:

Å utstyre elevene med godt avrundet og inngående kunnskap som oppfyller internasjonale standarder for forskning; For å understreke utvikling av kjernekompetanse for livslang læring, for eksempel kompetanse og personlige holdninger, og anser det som en integrert del av høy kvalitet lavere utdanning innen økonomi; For å øke studentenes forståelse av etikk, sosial bevissthet og samfunnsansvar, og utvikle fremtidige generasjoner av engasjerte og ansvarlige borgere og ledere av landet og verden. EBA programmet up-to-date pensum fokuserer på privat sektor økonomi, et felt som henvender til studentenes generelle interesser og karriere mål. Multilaterale og bilaterale utvekslingsavtaler med flere ledende institusjoner i EU og i Asia har gitt store muligheter for EBA studenter å studere i utlandet i ett eller to semestre. EBA programmet har lykkes forfulgt sin misjon og visjon, og det ble tildelt Aun-QA (ASEAN Universitetet Network Quality Assurance) sertifisering på 24 juli 2015 for perioden 24.07.2015 til 23.07.2019. ... [-]
Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BBA

Chulalongkorn University

International Business Management internasjonal virksomhet regnskap ett Den . . . Merk: ... [+]

International Business Management

internasjonal virksomhet

regnskap

ett

Den

. . .

Merk:

[-]
Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

BSc

Chulalongkorn University

Den utmerkede og innovative anvendt kjemi Programmet tilbys i industriell ledelse og materialvitenskap. Programmet legger vekt på den integrerte kjemi utdanning ved å an ... [+]

Den utmerkede og innovative anvendt kjemi Programmet tilbys i industriell ledelse og materialvitenskap. Programmet legger vekt på den integrerte kjemi utdanning ved å anvende teoretisk kjemi begreper til praktiske anvendelser og til de utfordringene behovene til lokale og internasjonale virksomhet. I stor læringsmiljø, studenter jobbe som et team adressering reelle problemstillinger med anvendelser i kjemi og kommer til å forstå hvordan å opprettholde en balanse mellom teknologi, samfunn og menneskelige behov.

Industriell kjemi og ledelse: designet for fremtidige tekniske ledere av kjemisk relatert industri og næringsliv. Programmet balanserer vitenskapelig kunnskap med praktiske aspekter av økonomi, administrasjon og regnskap under perspektiver av internasjonale kvalitetssystemer.... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Chulalongkorn University

INDA, International Program i Design og arkitektur, er en engelskspråklig program undervist i Fakultet for arkitektur ved Chulalongkorn University i Bangkok, Thailand. ... [+]

INDA, International Program i Design og arkitektur, er en engelskspråklig program undervist i Fakultet for arkitektur ved Chulalongkorn University i Bangkok, Thailand. Chulalongkorn er det eldste universitetet i Thailand, som ble grunnlagt i 1917 av kong Rama VI til ære for sin far, kong Chulalongkorn. The Architecture Fakultet ble først etablert i 1939, og har en lang og vellykket historie med å utdanne fagfolk for praksis i Thailand. Den internasjonale program - INDA - ble grunnlagt i 2006, med sikte på å møte en økende etterspørsel etter engelsk språkopplæring som ville bedre forberede studentene på masterstudier i utlandet.

4 år Bachelor of Science i Architectural Design Degree ... [-]
Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

Chulalongkorn University

Bilindustrien er virkelig en verdensomspennende virksomhet bestående av internasjonale flerfaglige funksjoner i high-tech engineering, produksjon, design, forskning og ut ... [+]

Bilindustrien er virkelig en verdensomspennende virksomhet bestående av internasjonale flerfaglige funksjoner i high-tech engineering, produksjon, design, forskning og utvikling, logistikk, ledelse og markedsføring, og dekker alle områder av de syv kontinenter, for eksempel USA, Europa, Afrika , Australia, og spesielt Asia, hvor i dette tiåret alle automotive konsentrasjon stod for 60% av de globale bilindustrien.

Som en viktig produsent knutepunkt i Asean, er Thailand posisjonert som en strategisk eksport sted for å forsyne det internasjonale bilmarkedet. Thailand har en lang historie med veletablerte del og komponentleverandører med stor infrastruktur og et utviklende forretningsmiljø støttet av politisk stabilitet. Den thailandske regjeringen er å ansette en politikk som gjør det mulig for Thailand å være "Detroit of Asia", en automotive knutepunkt for regionen, ved å oppmuntre til investeringer og produksjon, samt andre aktiviteter som forskning og utvikling. Flere strategiske planer er utstedt for å oppfylle dette behovet.... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
9 semestre
Campus
Les mer på norsk
Chulalongkorn University

ICE er en spennende og lovende integrering av Computer Engineering, elektroteknikk, og Industrial Engineering, kombinasjonen som er selve kjernen av Chulalongkorn Enginee ... [+]

ICE er en spennende og lovende integrering av Computer Engineering, elektroteknikk, og Industrial Engineering, kombinasjonen som er selve kjernen av Chulalongkorn Engineering School. Programmet gir studentene en sjanse til å bli hardcore programmerere som betjener det internasjonale samfunnet med IT-arkitektur for bedrifter, programvare på mobile enheter, satellittkommunikasjon, spillprogrammering, datanettverk, og software engineering for store organisasjoner, bare for å nevne noen. Disiplinen skal styrkes med styrkingen av Management Science, som skal løfte din kompetanse til internasjonalt nivå. ICE er din fremtid.

[-]
Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Chulalongkorn University

Globalisering innebærer konkurranse på den internasjonale arena i alle sider av virksomheten. Industri og tjenesteytende næringer er særlig berørt av stasjonen for å finn ... [+]

Globalisering innebærer konkurranse på den internasjonale arena i alle sider av virksomheten. Industri og tjenesteytende næringer er særlig berørt av stasjonen for å finne de billigste leverandørene og mest kunnskapsrike medarbeidere. Kun selskaper eller nasjoner som tar full nytte av avansert teknologi er godt rustet til å svare på behovene til det 21. århundre forbrukere. Nanoteknologi er en av slike fremskritt som kan, og vil, støt alle produksjons sektorer: fra tungindustri til små, fra bil og petrokjemisk til tekstiler og klær. De i tjenesteytende næringer og dermed trenger for å holde tritt med utviklingen innen nanoteknologi hvis de skal gi kundene med de mest avanserte og effektive løsninger, som for eksempel nanochip løsninger på biomedisinske eller teletjenester. ... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Chulalongkorn University

The Joint International Psychology Program (Jipp), som tilbys av Chulalongkorn University i samarbeid med University of Queensland (Australia), er en innovativ fireårig p ... [+]

Studier på både Chula og UQ

The Joint International Psychology Program (Jipp), som tilbys av Chulalongkorn University i samarbeid med University of Queensland (Australia), er en innovativ fireårig program, over hvilke studenter må tjene minimum 125 studiepoeng med kurs. Jipp tilbyr en vei for elevene å få et vell av erfaring å studere ved begge prestisjetunge institusjoner. Studentene skal tilbringe sine første to år (4 semestre) ved Chulalongkorn University, og deres neste tre semestre ta kurs i School of Psychology ved University of Queensland. Deres siste semester vil bli brukt på Chulalongkorn University.

År 1 & 2 på Chula

Gjennom ulike introduksjonskurs, skal studentene lære generelle tilnærminger til psykologi i sine første to år. Andre kurs studenter må ta inkludere disse i engelsk, statistikk og forskningsmetode som disse er essensielt i enhver akkreditert program i psykologi. I tillegg kan studentene velge mellom en rekke allmennutdanning kurs.... [-]

Thailand Bangkok
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk