Les den offisielle beskrivelsen

Den New International College of Khon Kaen University tror på medfødt evne til menneskeheten. Denne ideen gjennomsyrer kulturen på IC av KKU. Vi sørger for at den medfødte verdien av alle personer på skolen vår er anerkjent, og at deres fulle potensial er realisert gjennom gjensidig respekt og samarbeid.
Student-lærer mentor program

IC av KKU gir studentene lagt til støtte og veiledning for deres personlige vekst. Våre mentorer Program lar studenter og lærere til å møte annenhver uke for å sette utdanning, moralske og sosiale mål. Våre studenter blir aktive agenter i sin egen læring.

Internasjonale studenter

Studenter fra mange forskjellige land deltar KKU. Det er muligheter for å lære om ulike internasjonale kulturer, og etablere vennskap verden.

Effektiv student / lærer ratio

Med et begrenset innmelding av 200 studenter i vårt første år, IC av KKU fremmer et variert, men enhetlig følelse av fellesskap i en mikro-school setting. Studentene får den personlige oppmerksomheten de trenger for å møte sine pedagogiske og sosiale behov. Vi tilbyr et miljø som respekterer individuelle læringsstiler.

Sunn samfunnet partnerskap

For å støtte samfunnet som helhet, vil IC av KKU opprettholde partnerskap med organisasjoner og avdelinger ved Universitetet og også andre sponsorer av aktiviteter KKU. Disse og andre partnerskap komme våre studenter ved å gi dem verdige utenomfaglige fellesopplevelser.

Skoledager

På IC av KKU studenter har mye moro. Vi gir hyppige og trygge muligheter for frigjøring av energi med en rekke sports-og utenomfaglige aktiviteter. På alle nivåer, ekskursjoner, gruppearbeid, gjesteforelesere, og eksponering for scenekunst berike pensum.

IC av KKU gir en atmosfære der elevene er det viktigste elementet. Vi tilbyr unge mennesker en mulighet til å lykkes i et trygt og strukturert miljø.

Inn og ut av klassen, blir studentene utfordret til å utvikle sine ferdigheter og interesser, for å teste sine styrker som ledere og arrangører, og å utforske så mange felt av bestrebelser som mulig. Vi tilbyr et klima som gjør elevene til å finne fakta, veie bevis, trekke konklusjoner, bestemme verdier, og åpne opp for ny informasjon og perspektiver.

Medarbeidere sørge for at læreplanen og undervisningsmetoder møte individuelle student utdanning behov. De gir personlig, kontinuerlig og konstruktiv evaluering av studentarbeid, sammen med vanlige lærer-elev økter av støtte og tilbakemeldinger.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Khon Kaen University International College

The Bachelor of Arts program i reiselivsledelse legger vekt på å produsere godt avrundet kandidater med en grundig forståelse og kunnskap om reiseliv og alle relaterte fa ... [+]

The Bachelor of Arts program i reiselivsledelse legger vekt på å produsere godt avrundet kandidater med en grundig forståelse og kunnskap om reiseliv og alle relaterte fag, inkludert historie, språk, kultur, modus vivendi, og ressursforvaltning. Studenter kan anvende kunnskap og ferdigheter oppnådd til reiselivsnæringen så vel som deres fremtidige karriere både nasjonalt og internasjonalt nivå samtidig som de har en bevisst tanke i kraft, moral, arbeid etikk og sosialt ansvar.

Mål i læreplanen

The Bachelor of Arts-programmet i Tourism Management har som mål å gi nyutdannede med følgende ønskelige egenskaper:

Besitter en grundig forståelse av Tourism Management og alle relaterte felt, samt en bred kunnskap om historie, språk, kultur, modus vivendi, og ressursforvaltning, som alle ville være gunstig for reiselivsnæringen. Har ferdigheter og kompetanse i de områdene av turisme og gjestfrihet både nasjonalt og internasjonalt nivå. Forstår og verdsetter kulturelt mangfold samtidig som dydig, moralsk, etisk, ærlig og ansvarlig for samfunnet som helhet. Curriculum Struktur ... [-]
Thailand Khon Kaen
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Khon Kaen University International College

Den fenomener av globaliseringen: flyten av kapital, arbeidskraft, varer og tjenester på tvers av land, gjenspeiler ikke bare økonomisk vekst og utvikling, men har også n ... [+]

Den fenomener av globaliseringen: flyten av kapital, arbeidskraft, varer og tjenester på tvers av land, gjenspeiler ikke bare økonomisk vekst og utvikling, men har også negativ innvirkning på globale samfunnet og menneskelig vel-vesener i ulike aspekter, for eksempel, ny type smittsom sykdom , katastrofer forekomst, internasjonal terrorisme, nasjonal konflikt, miljøødeleggelser, kvinner, barn og menneskehandel, kjønn ulikhet og økonomisk hull. Disse har blitt samfunnsmessige forhold i hvert enkelt land som ikke kan være uavhengig løst. Derfor har FN gjort avtaleverk med sine medlemsland for å samarbeide i å utvikle og løse felles agenda for regionen og verden.

Thailand er et av 190 land godkjenne Tusenårserklæringen i 2000 som regnes som engasjement av det sivile samfunn til menneskelig utvikling. Erklæringen har brakt om tusenårsmålene (MDG), som består av utviklingsmålene som har klart og bestemt tidsramme for å evaluere resultatene av regjeringen og internasjonale organisasjoner i verden. En av erklæringen Målet er å fremme partnerskap for å utvikle globale samfunn som inkluderer trading markedsutvikling, finansielle systemet, gjeld løsninger i utviklingsland og teknologi gap minimalisering av utviklingsland og utviklede land. Så, i det neste tiåret, har multilaterale avtaler med ulike land utviklet seg fra økonomisk samarbeid i forbindelse av finans, bank, handel og investeringer til en bærekraftig utvikling av menneskelige ressurser med vekt på utdanning, helse, helsestell, bygdeutvikling, vitenskap og teknologi . ... [-]

Thailand Khon Kaen
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BBA

Khon Kaen University International College

Ifølge Economic and Social Development Plan nummer 10, har regjeringen formulert en viktig konkurransestrategi under de nye omstendighetene thailandske økonomien: å fremm ... [+]

Ifølge Economic and Social Development Plan nummer 10, har regjeringen formulert en viktig konkurransestrategi under de nye omstendighetene thailandske økonomien: å fremme innenlandsk økonomisk styrke for å minimere økonomisk avhengighet av utlandet; utvikling og markedsføring av Thailand som sentrum av asiatisk handel og tjenester; og fremme av investeringer i internasjonale bedrifter og utenlandske investeringer i Thailand.

For mer enn ett tiår, har Thailand mistet sin konkurransefortrinn i internasjonal virksomhet under World Trade politiske rammeverket på frihandel til land med lavere lønnskostnader, beredskap av teknologi og menneskelige ressurser kapasitet. Derfor har forretningsinvesteringer flyttet fra Thailand til andre mer lønnsomme land. Som en konsekvens, kan Thai arbeidsmarkedet ikke bare være begrenset til Thailand. ... [-]

Thailand Khon Kaen
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Khon Kaen University International College

Bachelor of Business Administration program i internasjonal markedsføring ... [+]

Generell informasjon Bachelor of Business Administration program i internasjonal markedsføring Bachelor of Business Administration (International Marketing) BBA (International Marketing) Curriculum Struktur Generelt Utdanning Kurs ikke mindre enn 30 studiepoeng Språk Cluster 12 studiepoeng Humaniora og samfunnsvitenskap Cluster 9 studiepoeng Matematikk og Sciences Cluster 9 studiepoeng Må ikke mindre enn 96 Credits Kjernen kurs 45 studiepoeng Obligatoriske kurs 33 studiepoeng Obligatoriske Fordypningskurs 18 studiepoeng Gratis Valgemner ikke mindre enn 6 studiepoeng Totalt ikke mindre enn 132 Studiepoeng [-]
Thailand Khon Kaen
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Khon Kaen University International College

Fremme av informasjonsteknologi og kommunikasjon påvirker faglige perspektiver i en dynamisk verden i endring. Science, humaniora og samfunnsvitenskap har teknologisk pot ... [+]

FILOSOFI

Bachelor of Arts, program i Communication Arts internasjonalt program (ny læreplan 2016), har som mål å produsere kandidater med ferdigheter og evner i kommunikasjon kunst og kunnskap om språk og bruker av teknologi for å formidle informasjon som vil være til nytte kommunikasjonsaspekter, være profesjonell i kommunikasjon i Thailand og internasjonalt land og også være samvittighet i yrkesetikk, moralske og samfunnsansvar.

Mål av Curriculum

Bachelor of Arts program i Communication Arts internasjonalt program (ny læreplan 2016) har som mål å produsere kandidater med følgende egenskaper:

Få kunnskap og erfaring i å lære og kunne arbeide i feltet av kommunikasjon kunst og andre med ferdighetene til språk, kommunikasjon og bruk av teknologi for å formidle informasjon. Være i stand til kritisk tenkning og kreativ innen kommunikasjon for å løse problemet på jobben. Få ferdigheter i kommunikasjon, forskning, bruk av datamaskin og informasjonsteknologi og moderne ledelse. Har etikk, moral, profesjonell moral og sosiale ferdigheter for arbeid og fremtid. Styrken i læreplanen ... [-]
Thailand Khon Kaen
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk