Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Åpne deg for verden og mål for suksess!

I Thailand samarbeider Vatel med Silpakorn University, et av Thailands eldste og mest prestisjefylte universiteter. Silpakorn University International College ble etablert ved Silpakorn University i 2003 for å gi studentene de nødvendige faglige ferdighetene som er nødvendige for å takle de dynamiske sysselsettingskravene i det moderne samfunn og dermed øke studentenes muligheter for suksess etter endt utdanning.

119376_119351_3.jpg

Dette internasjonale dobbeltgradsprogrammet gir studentene muligheten til å få en større forståelse av tverrkulturelle ledelsesproblemer i en global arbeidssammenheng gjennom:

Klassene undervises på engelsk | Dedikerte profesjonelle treningsfasiliteter på campus (Vatel Restaurant og Kafé, demonstrasjonskjøkken, bar, rominndeling) | Internasjonale praksisplasser i Frankrike for å bygge profesjonell erfaring | Mulighet for å delta i Marco Polo studentutvekslingsprogram.

Kurs som er undervist har den rette balansen mellom akademisk teori og profesjonell praksis .

For det teoretiske aspektet studerer studenter ledelsesteknikker, administrasjon, økonomi, markedsføring og menneskelige ressurser.

Studentene må også kunne sjekke hva de har lært gjennom praktisk erfaring, og det er her de profesjonelle opplæringsstrukturene er til stede for treningsøkter for kjøkken, mat og drikke, rengjøring og kontor.

For å validere denne erfaringen gjennomfører studentene obligatoriske praksisplasser ved en av Vatels partnerhotellkjeder over hele verden.

Praktiske applikasjonsstrukturer for praktisk opplæring i hotelladministrasjonsjobber.

Vatel Thailand har to opplæringssteder på skolen for studenter for å få driftserfaring fra virkeligheten under tilsyn av bransjefolk, inkludert 2 kjøkken og et annet konditori:

Vatel Restaurant (50 seter)
Åpent 11.30 - 14.30 mandag - fredag

Cafe Vatel (80 seter)
Åpent 7.30 - 15. mandag - fredag

119377_119349_1.jpg

Hvorfor studere med Vatel?

Med en bachelor i internasjonal hotelladministrasjon er du kvalifisert til å inneha operative lederstillinger i den internasjonale hotell- og reiselivsnæringen. Under studiene: Vatel-studenter:

  • tilegne seg faglig, juridisk, økonomisk og grunnleggende språklig kunnskap for sitt felt;
  • lære lederteknikker og teamledende ferdigheter.

Disse fremtidige lederne i den internasjonale gjestfrihetsbransjen takler konkrete og operasjonelle faglige realiteter gjennom hele læreplanen:

  • De har ekte klienter på Vatels kafé og restaurant i løpet av de praktiske bruksuke, eldre studenter klarer yngre: de jobber alle sammen i reelle styringsforhold.
  • De perfeksjonerer ferdighetene sine på praksisplass hvert år på 4/5-stjerners hotell, inkludert internasjonalt internship på 3. året på steder som Frankrike.
  • Deres kurs blir gitt av professorer så vel som fagpersoner i gjestfrihets- og reiselivsnæringen.

Mulighet for å delta i den prisbelønte Marco Polo Student Exchange-ordningen ved andre Vatel Schools.

Studere i Thailand

Thailand er kjent for sin varme gjestfrihet (Land of Smiles) og har blitt et av verdens beste turistmål, noe som gjør det til et ideelt sted å studere i. Vatel samarbeider med Silpakorn University, et av Thailands eldste og mest prestisjefylte universiteter som ligger sentralt Bangkok.

Steder

Bangkok

Address
72, CAT Telecom Building, Charoen Krung Road, Si Phraya, Bangrak,
10500 Bangkok, Thailand

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss