Newton College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med sin banebrytende tilnærming til studiet av ledelsen er Newton College et skritt foran andre universiteter og gir elevene en fordel over sine entreprenørkammerater.

I løpet av de siste fem årene har Newton College vært fire ganger den bestrangerte private høyskoleutdanningsinstitusjonen i Tsjekkia . Den ligger i den vakre historiske hovedstaden Praha, og er godkjent av departementet for utdanning, ungdom og idrett i Tsjekkia, og graden det tildelinger blir automatisk anerkjent i alle EU-land.

10 1 Grunner til å studere på Newton College

  1. Newton College er et veldig inspirerende miljø. Skolen inspirerer og motiverer elevene til å nå opp til sine mål, søke nye perspektiver og nye måter å løse problemer på. Det lærer også hvordan å utvikle kreativitet og kritisk tenkning.
  2. Skolen tilbyr moderne og attraktive studieprogrammer for anvendt virksomhet. Alle programmer har samme grunnlag - studie av økonomi, ledelse og psykologi. Etter vår mening er dette den beste blandingen for hver moderne leder.
  3. De akademiske kandidatene får ikke bare sitt diplom, de får også verdifulle sertifikater. Studenter som fullfører studiet, mottar også et sertifikat som bekrefter ferdigstillelse av praktiske praksisplasser og lederopplæring. Disse sertifikatene gir en stor fordel i arbeidsmarkedet over våre studenter fra andre høgskoler.
  4. Personlig tilnærming. Newton College er ikke en storskole skole. Her er ingen bare et nummer på en liste. Hver student er en person, og personalet på høgskolen respekterer det og reflekterer det i sin tilnærming til elevene.
  5. Lærere er førsteklasses forelesere med praktisk forretningsopplevelse. Fakultetet for Newton College inkluderer for eksempel nestleder av tsjekkisk nasjonalbank prof. Vladimír Tomšík, en av de beste tsjekkiske trenerne Ing. Milan Bobek, MSc. og mange andre. Skolen inviterer også ofte kjente medlemmer av det tsjekkiske forretnings- og ledelsesmiljøet.
  6. Mulighet for å delta i Newton College aktiviteter. Newton College samarbeider tett med sine studenter som dermed har mulighet til å være involvert i å lede skolen og være en del av skolens endringer.
  7. Studien er nært knyttet til praksis. Newton College handler ikke om å huske fakta og definisjoner uten å forstå roten til tingene. Alle presentert kunnskap og oppnådde ferdigheter er umiddelbart anvendelige i hverdagen.
  8. Kontakter. I løpet av studiene kan du få mange verdifulle kontakter, for eksempel klassekamerater, lærere og fremtredende personer i det tsjekkiske forretningsmiljøet.
  9. Newton College er den eneste skolen som tilbyr en utdanning på flere nivåer. Studentene kan velge mellom akkreditert studieprogram, ledelseskurs og individuell veiledning fra medlemmer av fakultetet.
  10. Merit stipendier. Kvaliteten på en skole reflekterer best i kvaliteten på sine kandidater. Newton College forsøker derfor å motivere sine studenter med verdifulle meritstipendier.

Steder

Praha

Address
Václavské náměstí 11
110 00 Praha, Praha, Tsjekkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss