Les den offisielle beskrivelsen

Oppdag Universitetet i Hradec Králové

UNIVERSITET HRADEC KRÁLOVÉ

Møt dynamisk og ungdommelig miljø ved Universitetet i Hradec Králové - en institusjon som ble grunnlagt i 1959 som har båret sitt nåværende navn siden 2000. I dag er Alma Mater av mer enn 7300 studenter, University of Hradec Králové tilbyr høy kvalitet på høyere utdanning innenfor et stort omfang av studiefelt som utgjør samfunnsvitenskap, humaniora, pedagogiske studier, naturvitenskap, økonomi og informasjonsteknologi Studies. Det store antallet søknader til universitetet hvert år viser den høye etterspørselen etter studiene ved Universitetet, og det bekrefter sitt gode navn. Universitetet i Hradec Králové er en levende institusjon, og dens stadige utviklingen gjenspeiles både i akademiske og anleggsvirksomhet: nye fakulteter og institutter blir etablert, nye studier blir akkreditert, og byggingen av universitetsområdet er i uopphørlig fremgang. The University campus ligger beleilig i sentrum med gangavstand til de andre universitetsbygningene, Educational og Scientific Library, og den gamle bydelen.

Nyutdannede. Universitetet i Hradec Králové forbereder kvalifiserte spesialister som lykkes på det lokale arbeidsmarkedet og i utlandet. I 2010 fikk Universitetet Diploma Supplement Label, et sertifikat utstedt av Europakommisjonen bekrefter at universitetet oppfyller alle standarder for europeiske universiteter utdanningsinstitusjoner. Dokumentet gis automatisk til alle nyutdannede, og det garanterer verdensomspennende anerkjennelse av vitnemål fra Universitetet i Hradec Králové.

Universitetet består av fem deler: Avdeling for lærerutdanning, Avdeling for informatikk og ledelse, Filosofisk fakultet, Fakultet for naturvitenskap og Institutt for sosialt arbeid.

Det utdanningsvitenskapelige fakultet

Det utdanningsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Hradec Králové har 64 kurs av livslang utdannelse, er antall deltakere på disse kursene høyere enn 1300. Kurs som tilbys ved University of the Third Age er veldig populære; mer enn 600 studenter deltok i dem i 2014.

Kursene på Det utdanningsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Hradec Králové er gitt av 172 vitenskapelig ansatte, ut av hvem det er 12 professorer og 33 førsteamanuenser.

De Faculty's vitenskapelig og forskningsaktiviteter er utviklet i flere nivåer. En av dem er involvering av Faculty's eksperter i ulike typer prosjekter - prosjekter som støttes av Grant Agency i Tsjekkia og prosjekter støttet av fakultetet selv (fokus er konsentrert om utviklingen av forskningspotensialet av unge vitenskapelig ansatte og på forskning og vitenskapelige aktiviteter av studenter).

De ansatte Faculty's er aktivt involvert i noen ESF prosjekter. Publiserings aktiviteter vitenskapelig ansatte realiseres innenfor rammen av nasjonale og internasjonale tidsskrifter; Universitetet Publishing House "Gaudeamus" vellykket utgir anmeldt monografier og læremateriell. De vitenskapelig ansatte deltar i en rekke nasjonale og internasjonale konferanser. Den viktigste begivenheten rettet mot profesjonelle møter eksperter og spesialister er Days of Pedagogikk holdes hvert år i løpet av den siste uken i mars. Denne hendelsen har allerede etablert sin tradisjon.

NYTTIG INFORMASJON

Studieåret er organisert i 2 semestre. Vinteren semester starter vanligvis den tredje uken i september og avsluttes i desember; sommeren semester begynner i februar og avsluttes i juli. Semester er alltid etterfulgt av en seks ukers periode med eksamener.

Vårt universitet har svært godt etablert Buddy System. Oppgaven til ESN Buddy System HK er å hjelpe til med integreringen av Erasmus og andre utenlandske studenter i lokalmiljøet.

Studenter ved Universitetet i Hradec Králové er utstyrt med overnatting på universitetet internat Palachova.

VISA (Non EU-borgere): Utenlandske statsborgere som er underlagt visumplikt er pålagt å søke om visum før de trer i Tsjekkia på autorisert tsjekkiske ambassaden. Visa er ikke nødvendig for EU-borgere. Det kan ta 2 måneder å få visum, så ikke glem å søke på tide!

Oppholdstillatelse for å studere er obligatorisk for alle utenlandske studenter som bor her i mer enn 90 dager. Ikke EU-land: Det er obligatorisk for studenter fra ikke-EU-land å ha en oppholdstillatelse / visum før innreise til Tsjekkia - det spiller ingen rolle hvor lenge de vil studere her. Studentene må søke om midlertidig oppholdstillatelse på den tsjekkiske ambassaden konsulære eller diplomatiske oppdrag hjemme eller i nærmeste landet. De internasjonale kontorer ved de respektive fakultetene gi bistand for innkommende utenlandske studenter.

Hvorfor studere i Tsjekkia?

En. Fordi det tilbyr gratis utdanning på offentlige universiteter! Utdanning i Tsjekkia har en betydelig fordel - det kan være gratis, for de som ønsker å få et diplom fra Universitetet i Tsjekkia, dvs. for de som studerer i den tsjekkiske språket.

  1. På grunn av den høye kvaliteten på utdanningen. I dag er vitnemål fra de tsjekkiske universiteter høyt rangert rundt om i verden, sammen med engelsk og amerikansk, og er anerkjent i alle land i EU.

Tre. På grunn av muligheten til å reise i hele EU. Tsjekkia er medlem av EU, og i 2007 sluttet seg til Schengen-området, som tillater elevene å bevege seg rundt uten visum til alle land i Schengen-avtalen.

  1. På grunn av utsiktene til en vellykket karriere! Utenlandske studenter etter endt utdanning kan få en jobb i tsjekkisk eller europeisk offentlig så vel som i private institusjoner og bedrifter like de tsjekkiske borgere.

  2. På grunn av den høye kvaliteten på europeisk liv og lave priser. På grunn av sin politiske og økonomiske åpenhet, er Tsjekkia i dag en av de mest utviklede landene i Sentral-Europa. Levekår er sammenlignbare med Vest-Europa, men prisene på mat, overnatting og varer er mye lavere.

  3. Rask tilpasning av våre studenter i den tsjekkiske miljøet. I dag Tsjekkia er et flerkulturelt og åpent land der flertallet av innbyggerne kan snakke minst engelsk.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Multimedia Grafisk design er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet Spesialisering i pedagogikk, organisert i heltidsstudieform. ... [+]

Multimedia Grafisk design er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet Spesialisering i pedagogikk, organisert i heltidsstudieform.

Profilen til akademikere og deres potensielle sysselsetting: Nyutdannede i grafikk og multimedia har fått opplæring i å lage grafisk design, grafisk kunst og visuell kommunikasjon generelt. De er i stand til å bruke noen tradisjonelle grafiske teknikker. Nyutdannede kan benyttes som kunstnere, designere, forelesere og veiledere. De er klar til å undervise på barneskoler, videregående skoler, kan de fungere som forelesere ved tradisjonelle trykketeknikker, som veiledere i pedagogiske sentre, som samarbeidspartnere i friluftsmuseer, forelesere på ulike lærerikt arrangement. Nyutdannede kan også fungere som selvstendige kunstnere og designere.... [-]

Tsjekkia Hradec Kralove
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Spille et instrument og solosang Fokusert på utdanning er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet Spesialisering i pedagogikk, organisert i form av dobbel-fag-st ... [+]

Spille et instrument og solosang fokusert på utdanning er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet Spesialisering i pedagogikk, organisert i form av dobbel-fag-studier (kun tilgjengelig i kombinasjon med studien feltet "Musikk & Kultur Fokusert på Education") I heltids form av studere.

Profilen til akademikere og deres potensielle sysselsetting: Nyutdannede har tilegnet seg kunnskap om elementær teori og praktiske ferdigheter for å spille den valgte instrument (piano, orgel og fiolin) eller solosang. De har også fått profesjonell kunnskap om historien og repertoar av valgt instrument / solosang. De er forberedt på å studere masterstudiet "spille et instrument og solosang fokusert på undervisning på Basic Kunstneriske Schools". ... [-]

Tsjekkia Hradec Kralove
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
University of Hradec Králové, Faculty of Education

Transkulturell Kommunikasjon er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet humaniora, organisert i heltidsstudieform. ... [+]

Transkulturell Kommunikasjon er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet humaniora, organisert i heltidsstudieform.

Profilen til akademikere og deres potensielle sysselsetting:

De oppnådde kompetanse:

evnen til å analysere ulike kulturelle fenomener, for å forstå dem i en bredere historisk og samfunnsmessig sammenheng forståelse av kultur; forståelse av en mann og bevissthet om felles menneskelig gjensidighet

Ansettelse av nyutdannede:

offentlige institusjoner-statlige og lokale myndigheter non-profit og veldedige organisasjoner medier og massemedier kulturtilbud utdanningstilbud Varighet: 3 år (= 6 semestre / vilkår) Språk: Engelsk Pris per semester: 1800 EUR ... [-]
Tsjekkia Hradec Kralove
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

University of Hradec Králové, Faculty of Education

Sosiale patologi og forebygging er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet Spesialisering i pedagogikk, organisert i heltidsstudieform. ... [+]

Sosiale patologi og forebygging er en bachelor grad studie felt i rammen av studiet Spesialisering i pedagogikk, organisert i heltidsstudieform.

Profilen til akademikere og deres potensielle sysselsetting:

Studiet fokuserer på spørsmål om sosial patologi, forebygging og behandling av høyrisikoatferd. Nyutdannede er utstyrt med en helhetlig forståelse av sosio-patologiske fenomener problemer, forebygging og behandling i lys av pedagogikk, psykologi, sosiologi, jus og andre. Kursene også forberede deltagere for gjennomføring av forskningsstudier innen sosial patologi og forebygging, og organisatorisk og pedagogisk arbeid med voksne, også. Nyutdannede er klar for følgende typer karriere:... [-]

Tsjekkia Hradec Kralove
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
Location address
University of Hradec Králové
Faculty of Education
Náměstí Svobody 301
(building C)

Hradec Kralove, Hradec Králové Region, 50003 CZ