UPSAT

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UPSAT , et privat fakultet for helsevitenskap, ble grunnlagt i 2001. Det er en pioner innen paramedisinsk universitetsutdanning i Tunisia.

UPSAT er den første private paramedisinsk institusjon for høyere utdanning som er anerkjent av departementet for høyere utdanning og vitenskapelig forskning samt av helsedepartementet.

UPSAT fakultet for elite er anerkjent for fortreffeligheten i den akademiske opplæringen og det høye kvalifiseringsnivået for sine kandidater.

Med sin beryktethet garanterer kvalitetsopplæringen den gir brukervennligheten til sine nyutdannede i Tunisia og i utlandet.Naassom Azevedo / Unsplash


Ved å integrere "Honoris", det første pan-afrikanske nettverket av private universiteter, tar UPSAT på en internasjonal skala som gir den midler til å holde kurset om dyktighet.

Bidraget fra Honoris-nettverket gjenspeiles i modernisering av læringsverktøy og teknikker, diversifisering av opplæringsinnhold og integrering av nye gründer-, digital- og kommunikasjonsevner.

Alt dette for å være i harmoni med internasjonale standarder og for å forberede nyutdannede på kravene i det nasjonale og internasjonale arbeidsmarkedet.

UPSAT lykkes med sitt oppdrag gjennom grupper av utvalgte og reduserte studenter, en rik undervisning som kombinerer sykehuspraksis og praktisk arbeid med forelesninger, et fakultet på høyt nivå, et medisinsk simuleringssenter unikt i Afrika.

Senteret har høykvalitetsdukker og et team med høyt kvalifiserte trenere.

Gjennom dette senteret tilbyr UPSAT disse studentene muligheten til å konsolidere sin opplæring på det prosessuelle nivået og kunnskaps- og kunnskapsplanen.

UPSAT gir opplæring i tre universitetsinstitusjoner som ligger i sentrum av de tre viktigste kystbyene i Tunisia: Tunis, Sousse og Sfax.

De tre fakultetene er alle akkreditert av tilsynsdepartementene og alle spesialiserte innen fagfag og paramedisinsk teknikk.

Badet ved Middelhavet representerer hver av disse byene ved sin historie og fortid en smeltedigel av sivilisasjoner og blanding av kulturer og religioner, i et ungt, tolerant og åpent Tunisia der synagoger, katedraler og moskeer sameksisterer.

misjon

UPSAT er UPSAT til kvalitet, og UPSAT hele tiden å trene de beste standardene, helsepersonell med sterke ferdigheter og i stand til enkelt å integrere endringer i praksis og utviklingen av deres yrker.

visjon

UPSAT har som mål å være og forbli et afrikansk flaggskip-akkreditert paramedisinsk høyere utdanning, åpen for den internasjonale, tilpasse seg endringene og oppfylle kravene i sektoren.

Våre verdier

UPSAT fordelen

1. Vitnemål godkjent og godkjent i likeverd

Den UPSAT er anerkjent av departementet for høyere utdanning og forskning, og ved Helsedepartementet, er det vedtatt LMD systemet siden september 2010. UPSAT velger sine studenter blant Baccalaureate og vitnemålene som det utsteder, blir tatt opp i likeverd .
2. Internasjonal åpning
Ved å integrere " Honoris ", det første pan-afrikanske nettverket av private universiteter, tar UPSAT på en internasjonal skala som gir den midler til å holde kurset om dyktighet .
3. Trening etter ferdigheter
Målet vårt er å gjøre det mulig for unge kandidater å raskt bevege seg inn i arbeidsstyrken og enkelt integrere helsevesenets kretsløp.
4. Kvalifisert og oppmerksomt administrativt team
Akademikere og eksperter med velprøvd merittliste innen høyere utdanning og helse. Oppdraget deres er å ønske velkommen , gi råd og støtte studenten gjennom hele karrieren.
5. Kompetent utdanningsorgan
Våre institusjoner bruker lærere med et flertall professoreruniversitetssykehuset , inkludert sjefer for forsikrede spesialiteter. Erfarne paramedikere bringer erfaring og praktisk kunnskap for å forberede nyutdannede for det sosiofaglige miljøet.
6. Moderne og tilrettelagte rom
UPSAT tilbyr studentene en moderne infrastruktur, utstyrt med teknologiske midler og spesialiserte laboratorier som fremmer kollektiv og samarbeidsintelligens.
7. Et unikt medisinsk simuleringssenter i Afrika
Medical Simulation Center i Honoris-nettverket er utstyrt med teknologier som tillater kvasi reelle situasjoner.
8. Tett veiledning i løpet av praksisplassene
Studentene våre drar veldig god nytte av en profesjonell situasjon i Universitetssykehusets sentre og klinikker relatert til institusjonene våre gjennom stevner.
9. Givende opplevelse
Et rikt program med aktiviteter innen og uten mus, kompletterer de offisielle programmene. Dette programmet inkluderer besøk, workshops, treningsdager , informasjonsøkter, seminarer og studiereiser.
10. Suksessrater som overstiger 95%
Årlig eksamen og graderingsgrad som overstiger 95% av påmeldingene.
Oppstart arkivfotografier / pexels

institusjoner

UPSAT Tunis

 • Opprettet i 2005 i Tunis, politisk, administrativ og økonomisk kapital,
 • Implementert i sentrum av byen nær medisinsk simuleringssenter,
 • Avtalt med de største universitetssykehusene og klinikkene i nærheten,
 • Har laboratorier utstyrt etter spesialitet,
 • Appellerer til pedagogiske koordinatorer, armaturer i sykehus-universitetsfeltet og et kvalifisert paramedisinsk fakultet,
 • Mer enn 1158 kandidater siden opprettelsen.
 • Grad tildelt:
  • Lisensiering: Anestesi gjenoppliving, fysioterapi, optikk og briller, Ortoptikk, sykepleie og avbildning og strålebehandling.
  • Master: Avansert i alder, funksjonshemming og fysiske aktiviteter.
Undervisningspersonell UPSAT Tunis
59
Universitetsprofessorer
30
Sykehus-universitetsassistenter
13
Professorer i høyere utdanning og forelesere
11
Assistenter og assistent-mestere
20
Leger og farmasøyter
45
Helsepersonell

UPSAT Sousse

UPSAT ble grunnlagt i 2002 i universitetsbyen Sousse, i lokaler som ligger i sentrum ikke langt fra universitetssykehusene og klinikkene det er bundet av konvensjoner med. UPSAT er en privat institusjon for høyere utdanning spesialisert på paramedisinsk opplæring. I 2002 var det den første som ble anerkjent som sådan av de to linjedepartementene, nemlig helsedepartementet og departementet for høyere utdanning. Siden den gang har flere nyutdannede gått ut på arbeidsmarkedet i Tunisia eller i utlandet .
Målet vårt er å gjøre det mulig for unge kandidater å raskt bevege seg inn i arbeidsstyrken og enkelt integrere seg i helsevesenet.

UPSAT tilbyr studentene en moderne infrastruktur tilpasset kravene til en kvalitetsopplæring: romslige, luftige og luftkondisjonerte klasserom, spesialiserte laboratorier rikt og tilstrekkelig utstyrt for å imøtekomme behovene til de praktiske aktivitetene og et bibliotek gitt i oppslagsverk i spesialiserte tidsskrifter. Det tilbyr dem også et internettmiljø for å forske og forberede det personlige arbeidet som lærerne har blitt betrodd dem .

UPSAT Sousse undervisningsteam
37
Universitetsprofessorer
24
Sykehus-universitetsassistenter
6
Professorer i høyere utdanning og forelesere
6
Assistenter og assistent-mestere
13
Leger og farmasøyter
32
Helsepersonell

UPSAT Sfax

Fakultet for helsevitenskap sfax ble opprettet i 2007 i Sfax, hovedstaden i Sør-Tunisia, og ligger i nærheten av de to universitetssykehusene i byen, nemlig chu hedi chaker og chu habib bourguiba. Fakultetet har inngått partnerskapsavtaler med:

 • Noen private klinikker
 • Det medisinske simuleringssenteret til tunis
 • Det regionale sykehuset i Mahres
 • Medico-sports sentrum av sfax
 • Sentrum for sfax motoriske handikap
 • Det grunnleggende omsorgssenteret til sfax
UPSAT Sfax undervisningsteam
34
Universitetsprofessorer
24
Sykehus-universitetsassistenter
2
Professorer i høyere utdanning og forelesere
3
Assistenter og assistent-mestere
6
Leger og farmasøyter
28
Helsepersonell

Steder

Tunis

Address
38, rue de Cologne,
Lafayette

1002 Tunis, Tunis, Tunisia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss