Hasan Kalyoncu University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HKU Historie

Hasan Kalyoncu University i forskjellige religioner, språk, raser, kulturer og sivilisasjoner blandes i Gaziantep, et stort veikryss av den historiske Silkveien, startet et nytt liv som en høyskoleorientert når det gjelder utdanning, forskning og innovasjon.

Det første treningsåret Engineering and Architecture Fakultet og økonomi, administrative og samfunnsfag i fakultetet for tre seksjoner startet på vårt universitet; 2011-2012, ble to nye fakultetstjenester lagt til disse fakultetene og begynte å motta studenter for fakultetet for lov og helsefagskole.

Det tar sikte på å gi sine nyutdannede aksepterer forskjeller som rikdom, undersøkelse, spørsmålstegn, på grunn av loven og de demokratiske verdiene i verden som foregår i det konkurranseutsatte markedet. har som mål å gi nyutdannede. Ofrer alle mulige muligheter til å produsere vitenskapelig kunnskap som skal deles med publikum, diskutere og finne en løsning fort han problemer.

Syn

En verdensklasseuniversitet med visjon for fremtiden

Hasan Kalyoncu University ser for seg selvsikker, forskningsmessige og entreprenørkandidater som, fast bestemt på å opprettholde sivilisasjonens moralske verdier og dyd, er godt kvalifisert for utfordringene i deres respektive bransjer.

Hasan Kalyoncu University tror på universell vitenskap og har som mål å være en høyere læringsinstitusjon med stor respekt og anerkjennelse. Universitetet er klar og forberedt på å trene sine fremtidige kandidater for en svært konkurransedyktig verden, der grenser ikke lenger eksisterer.107091_107066_manzara.jpg

Vår kvalitetspolitikk

Vi tar sikte på å trene fremtidige generasjoner av fortreffelighet som vil bidra til den sosioøkonomiske utviklingen av både regionen og landet.

Hvorfor skal jeg velge HKU?

Åpen til verden

Globalisering har skapt nødvendigheten for universitetsstudenter å vite om forskjellige land, kulturer og universiteter. På Hasan Kalyoncu University vi noen gode tverrkulturelle muligheter for våre studenter, for eksempel:

  • Hjelper elevene til å studere en del av det engelske forberedende programmet i utlandet.
  • Delta i Erasmus utvekslingsprogrammer for å fullføre en del av sin utdanning i universiteter i EU-land.
  • Dele samme campus med forelesere og studenter fra forskjellige kulturer.
  • Arrangere gjensidige besøk med universiteter fra hele verden.

Sammen er vi sterkere!

I tråd med EUs strategi for dannelse av kunnskapsbaserte samfunn fortsetter vi å bygge nært, aktivt og varig forhold til næringslivet. For dette formål utformer vi avdelingsplanene våre for å møte kravene til dagens dynamiske og komplekse økonomier.

Vi har kurs som samler foredragsholdere, ledere og eksperter i næringslivet, og som fremmer forholdet mellom vårt universitet og verdenshandel og industri. Faktisk, "Sammen er vi sterkere!"

Støtter alltid deg

HKÜ CASE (Senter for faglig støtte og arbeidskraft)

Hasan Kalyoncu University etablerte "Senter for akademisk støtte og arbeidskraft" for å gi deg effektive karriereplanleggingsstrategier og arbeidsplasser.

Alltid høyere

Som en del av våre utdannede programmer i Instituttene for samfunnsfag og naturvitenskap, har vi tilbudt både mastergrad og ph.d. programmer.

Multidireksjonell utvikling

Double Major Programmet i Hasan Kalyoncu University gjør det mulig for studenter å ha to grader. For eksempel, mens du studerer økonomi kan en student også ta kurs i bedriftsledelse, potensielt uteksaminere med grader i både økonomi og bedriftsledelse. Mindre Programmet derimot, gjør det mulig for studenter å melde seg på kurs fra ulike avdelinger, og dermed øke kunnskapen i de ønskede feltene.

For et sunt liv

Personale og studenter kan dra nytte av en rekke idrettsmuligheter på stedet, både i fritiden og gjennom organisert virksomhet. Deltakelse oppfordres til et verdifullt bidrag til vår fysiske helse og mental velvære.

Vårt campus har for øyeblikket en syntetisk fotballbane, basketball, volleyball og tennisbaner og bordtennisfasiliteter. Videre planlagte utbygginger inkluderer en idrettshall, utendørs og innendørs svømmebasseng, og en golfbane. Ved ferdigstillelse av det foreslåtte treningsstudioet vil funksjonen trening og aerobic klasser, gymnastikk, squash, en kunstig klatrevegg, personlig treningsstudio, kafeteria, butikker og massasje og badstuer.

Det er også tenkt at idrettsutviklingskurs, i alle ovennevnte anlegg, vil bli avholdt for studenter og ansatte.

Steder

Gaziantep

Address
Hasan Kalyoncu University
27100 Gaziantep, Gaziantep, Tyrkia