Ozyegin University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Som forskningsuniversitet åpner Özyeğin Universitet alltid nye horisonter og presenterer nye muligheter for studenter for å gjøre det mulig for dem å oppdage sine sanne kompetanser. I et forsøk på å få sine kandidater til å skille seg ut og være et skritt foran andre, tilbyr Özyeğin en nyskapende utdanningsmodell som gir verdier til elevene. Özyeğin Universitets primære oppdrag er å forberede sine studenter til å være ressursfulle kandidater i verdensverdenen, sørge for at de vet mer enn ett fremmed språk, skaffe seg nye ferdigheter gjennom sosiale aktiviteter, utvikle seg selv, utvide sin globale visjon før oppgradering gjennom internasjonalt internship eller utveksle programmer, og alltid være til tjeneste for samfunnet.

Stiftelseshistorie

Stiftelsen Hüsnü M. Özyeğin begynte sin innsats for å etablere Özyeğin-universitetet høsten 2005. Grunnlaget for Özyeğin Universitet innebar omfattende undersøkelser gjennomført med mer enn 500 fag, blant annet forretningsmenn, fakultetsledere og universitets- og videregående studenter, i tillegg til en studere på "Utvikling av sektorer og yrker i Tyrkia og i verden". Basert på resultatene av disse studiene, begynte ARAMA Consulting designprosessen. Universitetets grunnleggende verdier og syn ble diskutert og identifisert i samarbeid med alle interessenter. Özyeğin Universitet formet sin visjon gjennom en rekke workshops. Mer enn 300 deltakere deltok på disse verkstedene, inkludert forretningsmenn, fakultetsledere, studenter og nyutdannede.

I tråd med sin kollektivformede visjon ble Özyeğin Universitet formelt etablert 18. mai 2007 for å tjene som et unikt universitet som ville bidra til sosial utvikling gjennom sitt moderne utdanningssystem, innovativ struktur integrert med livet, akademisk tilnærming sammenflettet med sektorer, og akademiske programmer skreddersydd tilsvarende.

Özyeğin University ønsket velkommen sine første studenter på sin Altunizade Campus i september 2008, og åpnet dørene til Çekmeköy Campus i september 2011.

Çekmeköy Campus

Özyeğin Universitet Çekmeköy Campus er et rolig, fredelig og rolig universitetskampus. OzU Çekmeköy Campus er opprettet av et ledende arkitektfirma, som også har tegnet bygningene ved University of Cambridge og Princeton University, og er Tyrkias første LEED-sertifiserte campus. Campuset ligger på 280 000 kvadratmeter land, og tilbyr alle fasiliteter og fasiliteter som er nødvendige for å fremme studentenes faglige utvikling, og deres eksponering for sosiale, sportslige og kulturelle arrangementer gjennom sine rolige og komfortable studierom, moderne klasserom og laboratorier, 15 000 kvadratmeter atletisk senter, 2600 kvadratmeter bibliotek, og dets to auditorier med henholdsvis 350 og 372 personer kapasitet.

Syn

Vi er et økonomisk tilgjengelig og entreprenørskapsforskningsuniversitet. I alle våre programmer ønsker vi å bli anerkjent nasjonalt og internasjonalt som en av de ti beste i Tyrkia, Øst-Europa og Midtøsten, og en av verdens 200 beste. Våre nyutdannede vil være kjent for å gjøre en umiddelbar forskjell for sine arbeidsgivere.

Oppdrag

Özyeğin Universitets oppgave er å skape, dele og anvende kunnskap i samfunnets tjeneste. Vår anvendte forskningsdagsorden skaper nyttig kunnskap. Vi deler vår kunnskap gjennom våre pedagogiske programmer som forvandler våre elevers liv. Anvendelse av denne kunnskapen genererer økonomiske fordeler for samfunnet gjennom oppstart og spin-out-selskaper, og gjennom forbedret effektivitet og produktivitet for eksisterende selskaper.

Grunnverdier

Ozyeğin Universitets ledende verdier er frihet, fleksibilitet, flerdimensjonalitet og tilgjengelighet.

  • Universitetet vil være en talsmann for akademisk frihet og institusjonell autonomi.
  • Universitetet vil gi stor fleksibilitet til studenter, ansatte og institusjoner som det samarbeider med. Med egenskaper som fleksible strukturer, dynamiske programmer og frihet i valg av kurs skal universitetet gi sine studenter og forskere mulighet til å tilpasse seg raskt skiftende forretningsliv, samt utdannings- og forskningsmuligheter som kan tilpasses i henhold til individuelle forskjeller.
  • Universitetet vil vedta en flerdimensjonal tilnærming som vil tilby ulike muligheter og egenskaper, og utvikle et miljø, inkludert forskjellige kulturer og synspunkter. Universitetet vil utvikle seg i et mangfoldsmiljø ved å gi ulike muligheter for interkulturell utveksling og støtte kreativitet, læring og oppdagelse. I denne sammenheng vil stor betydning bli knyttet til internasjonale utvekslingsprogrammer for studenter og professorer og internasjonalt faglig samarbeid.
  • Med en effektiv operasjons- og økonomisk støttemodell vil universitetet være økonomisk tilgjengelig for studenter fra ulike deler av Tyrkia og regionen. Takket være et effektivt stipendssystem vil universitetet gi muligheter til strålende og vellykkede studenter hvis ressurser er begrensede. i tillegg til dette, innenfor rammen av et innovativt kreditt system, vil det skape muligheter for studentene som er villige til å ta økonomisk ansvar for sine studier.

Ikke-diskrimineringserklæring

Özyeğin Universitet ansetter akademisk og administrativt personale og innrømmer studenter uansett kjønn, rase, farge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, trosbekjennelse, religion, alder, funksjonshemming, seksuell orientering eller kjønnsidentitet og diskriminerer ikke på grunnlag av kjønn, rase, farge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, trosbekjennelse, religion, alder, funksjonshemming, seksuell orientering eller kjønnsidentitet i administrasjonen av utdannings- og sysselsettingspolitikken, stipendskonferansen eller eventuelle universitetssponserte programmer.

Steder

Orman Sokak

Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District,
Orman Street, 34794 Çekmeköy

34794 Orman Sokak, Istanbul, Tyrkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss