Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Som forskningsuniversitet åpner Özyeğin Universitet alltid nye horisonter og presenterer nye muligheter for studenter for å gjøre det mulig for dem å oppdage sine sanne kompetanser. I et forsøk på å få sine kandidater til å skille seg ut og være et skritt foran andre, tilbyr Özyeğin en nyskapende utdanningsmodell som gir verdier til elevene. Özyeğin Universitets primære oppdrag er å forberede sine studenter til å være ressursfulle kandidater i verdensverdenen, sørge for at de vet mer enn ett fremmed språk, skaffe seg nye ferdigheter gjennom sosiale aktiviteter, utvikle seg selv, utvide sin globale visjon før oppgradering gjennom internasjonalt internship eller utveksle programmer, og alltid være til tjeneste for samfunnet.

Stiftelseshistorie

Stiftelsen Hüsnü M. Özyeğin begynte sin innsats for å etablere Özyeğin-universitetet høsten 2005. Grunnlaget for Özyeğin Universitet innebar omfattende undersøkelser gjennomført med mer enn 500 fag, blant annet forretningsmenn, fakultetsledere og universitets- og videregående studenter, i tillegg til en studere på "Utvikling av sektorer og yrker i Tyrkia og i verden". Basert på resultatene av disse studiene, begynte ARAMA Consulting designprosessen. Universitetets grunnleggende verdier og syn ble diskutert og identifisert i samarbeid med alle interessenter. Özyeğin Universitet formet sin visjon gjennom en rekke workshops. Mer enn 300 deltakere deltok på disse verkstedene, inkludert forretningsmenn, fakultetsledere, studenter og nyutdannede.

I tråd med sin kollektivformede visjon ble Özyeğin Universitet formelt etablert 18. mai 2007 for å tjene som et unikt universitet som ville bidra til sosial utvikling gjennom sitt moderne utdanningssystem, innovativ struktur integrert med livet, akademisk tilnærming sammenflettet med sektorer, og akademiske programmer skreddersydd tilsvarende.

Özyeğin University ønsket velkommen sine første studenter på sin Altunizade Campus i september 2008, og åpnet dørene til Çekmeköy Campus i september 2011.

Çekmeköy Campus

Özyeğin Universitet Çekmeköy Campus er et rolig, fredelig og rolig universitetskampus. OzU Çekmeköy Campus er opprettet av et ledende arkitektfirma, som også har tegnet bygningene ved University of Cambridge og Princeton University, og er Tyrkias første LEED-sertifiserte campus. Campuset ligger på 280 000 kvadratmeter land, og tilbyr alle fasiliteter og fasiliteter som er nødvendige for å fremme studentenes faglige utvikling, og deres eksponering for sosiale, sportslige og kulturelle arrangementer gjennom sine rolige og komfortable studierom, moderne klasserom og laboratorier, 15 000 kvadratmeter atletisk senter, 2600 kvadratmeter bibliotek, og dets to auditorier med henholdsvis 350 og 372 personer kapasitet.

Syn

Vi er et økonomisk tilgjengelig og entreprenørskapsforskningsuniversitet. I alle våre programmer ønsker vi å bli anerkjent nasjonalt og internasjonalt som en av de ti beste i Tyrkia, Øst-Europa og Midtøsten, og en av verdens 200 beste. Våre nyutdannede vil være kjent for å gjøre en umiddelbar forskjell for sine arbeidsgivere.

Oppdrag

Özyeğin Universitets oppgave er å skape, dele og anvende kunnskap i samfunnets tjeneste. Vår anvendte forskningsdagsorden skaper nyttig kunnskap. Vi deler vår kunnskap gjennom våre pedagogiske programmer som forvandler våre elevers liv. Anvendelse av denne kunnskapen genererer økonomiske fordeler for samfunnet gjennom oppstart og spin-out-selskaper, og gjennom forbedret effektivitet og produktivitet for eksisterende selskaper.

Grunnverdier

Ozyeğin Universitets ledende verdier er frihet, fleksibilitet, flerdimensjonalitet og tilgjengelighet.

  • Universitetet vil være en talsmann for akademisk frihet og institusjonell autonomi.
  • Universitetet vil gi stor fleksibilitet til studenter, ansatte og institusjoner som det samarbeider med. Med egenskaper som fleksible strukturer, dynamiske programmer og frihet i valg av kurs skal universitetet gi sine studenter og forskere mulighet til å tilpasse seg raskt skiftende forretningsliv, samt utdannings- og forskningsmuligheter som kan tilpasses i henhold til individuelle forskjeller.
  • Universitetet vil vedta en flerdimensjonal tilnærming som vil tilby ulike muligheter og egenskaper, og utvikle et miljø, inkludert forskjellige kulturer og synspunkter. Universitetet vil utvikle seg i et mangfoldsmiljø ved å gi ulike muligheter for interkulturell utveksling og støtte kreativitet, læring og oppdagelse. I denne sammenheng vil stor betydning bli knyttet til internasjonale utvekslingsprogrammer for studenter og professorer og internasjonalt faglig samarbeid.
  • Med en effektiv operasjons- og økonomisk støttemodell vil universitetet være økonomisk tilgjengelig for studenter fra ulike deler av Tyrkia og regionen. Takket være et effektivt stipendssystem vil universitetet gi muligheter til strålende og vellykkede studenter hvis ressurser er begrensede. i tillegg til dette, innenfor rammen av et innovativt kreditt system, vil det skape muligheter for studentene som er villige til å ta økonomisk ansvar for sine studier.

Ikke-diskrimineringserklæring

Özyeğin Universitet ansetter akademisk og administrativt personale og innrømmer studenter uansett kjønn, rase, farge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, trosbekjennelse, religion, alder, funksjonshemming, seksuell orientering eller kjønnsidentitet og diskriminerer ikke på grunnlag av kjønn, rase, farge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, trosbekjennelse, religion, alder, funksjonshemming, seksuell orientering eller kjønnsidentitet i administrasjonen av utdannings- og sysselsettingspolitikken, stipendskonferansen eller eventuelle universitetssponserte programmer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Ozyegin University

Den raskt skiftende konkurranseverdenen krever enkeltpersoner som er i stand til å generere, utnytte og administrere kreativ kunnskap. Hovedformålet med bachelorstudiet e ... [+]

Oversikt

Fokusering på dagens og torgets forretningsliv

Den raskt skiftende konkurranseverdenen krever enkeltpersoner som er i stand til å generere, utnytte og administrere kreativ kunnskap. Hovedformålet med bachelorstudiet er å gi studentene en ledelsesvisjon som kan blande dagens krav og morgendagens stigende verdier og utdanne ledende kandidater som kan ta ledende roller i næringslivet, samt entreprenører som ville være økonomiens drivkraft.

I løpet av første og andre år deltar studentene i kurs som hovedsakelig består av grunnkurs og obligatoriske programkurs. Fra og med sitt andre år tar studentene en serie av sektorielle løsninger, hvor de i utgangspunktet kjenner seg til ulike forretningsområder som finansiell tjenesteyting, helsetjenester eller produksjon av forbruker- og industrivarer. I løpet av tredje og fjerde år tar studentene i hovedsak valgfrie kurs.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Undergraduate Entrepreneurship Programmet tar sikte på å forberede "uavhengige", "corporate" og "sosial" entreprenører som vil være driverne for utvikling med innovasjone ... [+]

Oversikt

Undergraduate Entrepreneurship Programmet tar sikte på å forberede "uavhengige", "corporate" og "sosial" entreprenører som vil være driverne for utvikling med innovasjonene de oppnår, samt omfanget av forretnings- og sysselsettingsmuligheter de oppretter.

Programmet forsøker å utstyre studentene med den nødvendige utdanningen og evnen til å finne og vurdere potensielle forretningsmuligheter, og gjøre dem til omsette økonomiske og bærekraftige økonomiske produkter og tjenester og dermed skape nye forretnings- og sysselsettingsmuligheter. Programmet vil ikke bare gi studentene gode muligheter og fasiliteter for å øke bevisstheten om studenter i entreprenørskap, men også å lære og / eller utvikle entreprenørskapsferdigheter, men vil også lære dem entreprenøradferd, holdning og evner.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Velkommen til Avdelingen for internasjonal relasjon på Özyeğin University . Internasjonale relasjoner er en delfelt i samfunnsvitenskap som benytter ulike tverrfaglige me ... [+]

Oversikt

Velkommen til Avdelingen for internasjonal relasjon på Özyeğin University . Internasjonale relasjoner er en delfelt i samfunnsvitenskap som benytter ulike tverrfaglige metoder hentet fra historie, økonomi og sosiologi for å studere forholdet mellom internasjonale aktører som stater, internasjonale organisasjoner, multinasjonale selskaper og ikke-statlige organisasjoner. Bortsett fra de teoretiske og empiriske aspektene av disse relasjonene, studerer internasjonale relasjoner også deres geografiske og regionale roller. Samspillet som oppstår fra disse relasjonene, resulterer spesielt i fenomener som internasjonal og regional sikkerhet, migrasjon, endrede konsepter i folkeretten, krigsforbrytelser, gjenoppbygging etter konflikt og statsbygging.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Özyeğin University har lansert sitt internasjonale forretnings-og handelsprogram med et ambisiøst mål å utdanne morgendagens globale eksperter som ville møte kravene og u ... [+]

Oversikt

Özyeğin University har lansert sitt internasjonale forretnings-og handelsprogram med et ambisiøst mål å utdanne morgendagens globale eksperter som ville møte kravene og utfordringene i den internasjonale næringslivet. Programmets hovedfokus er å gi studentene sine nødvendige ferdigheter og verktøy for å bli konkurransedyktig i en svært globalisert verden. Programmet krever at studentene velger en region av ekspertise, der studentene skal bli kjent med regionens sosiale struktur, sitt språk og enda viktigere sin forretningspraksis. For å få praktisk erfaring, oppfordrer instituttet studenter til å ha praktik eller videreutdanning i prestisjefylte selskaper, universiteter eller institusjoner i deres utvalgte kompetanseområder.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

I en tid med integrering av verdensmarkedet er det økt konkurranse kombinert med enorme muligheter. Etter hvert som den finansielle servicesektoren fortsetter å utvikle s ... [+]

Oversikt

En velfungerende finanssektor er ikke bare et resultat av økonomisk utvikling, men også den viktigste drivkraften for bærekraftig vekst.

I en tid med integrering av verdensmarkedet er det økt konkurranse kombinert med enorme muligheter. Etter hvert som den finansielle servicesektoren fortsetter å utvikle seg, vokser behovet for kvalifiserte menneskelige ressurser også. For å sikre at våre kandidater lykkes på en svært konkurransedyktig marked som verdsetter kompetanse og pålitelighet, er vi forpliktet til å fremme kunnskap, ferdigheter og evner.

Den grunnleggende International Finance programmet med sitt anerkjente fakultet, sterk læreplan og bånd med finansiell tjeneste sektor har som mål å utdanne fagfolk som er klar over dagens utfordrende økonomiske og sosiale problemer. Vårt mål er å utstyre våre studenter med de verktøyene og ferdighetene som er nødvendige for deres fremtidige karriere, og å gi dem grunnlaget de trenger for å bli kompetente ledere som vil ta lederskap roller i deres faglige og daglige liv... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Den bachelor Management Information Systems Programmet tar sikte på å dyrke toppnære kandidater som er i stand til å tilfredsstille behovene til bedrifter for å skape, la ... [+]

Oversikt

Den bachelor Management Information Systems Programmet tar sikte på å dyrke toppnære kandidater som er i stand til å tilfredsstille behovene til bedrifter for å skape, lagre, få tilgang til og dele informasjon; som har svært avanserte ferdigheter og kompetanser til å planlegge, utforme, sette i bruk og håndtere de nødvendige metodene, prosessene og systemene som kreves for å imøtekomme slike informasjonsbehov for enten bedriftsforetak eller for egen virksomhet og som er i stand til å identifisere, oppfylle og forvalte slike behov ved å gjennomføre tekniske, økonomiske og strategiske analyser.

Ekspert innen teknologi og næringsliv

Den bachelor Management Information Systems programmet er utformet som det mest omfattende og state-of-the-art programmet i sitt felt i Tyrkia. Programmet er stolt av sin rike læreplan utarbeidet med et nært samarbeid mellom industrielle og teknologiske bedrifter. Det gir et solid fundament i alle funksjoner av ledelsesinformasjonssystemer som er ansatt hos nasjonale og internasjonale organisasjoner, og tilbyr spesialisering innen globale styringsinformasjonssystemer, og støtter nasjonal og internasjonal handel.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Oppdraget til Özyeğin University Psykologi Program er å bidra til løsningen av sosiale problemer ved å overføre psykologisk kunnskap produsert av sine dynamiske og kompet ... [+]

Oversikt

Oppdraget til Özyeğin University Psykologi Program er å bidra til løsningen av sosiale problemer ved å overføre psykologisk kunnskap produsert av sine dynamiske og kompetente fakultet medlemmer til alle aspekter av livet og produsere nye psykologer til å jobbe i psykologiske teoretiske og praktiske domener. Vi tar sikte på å tilby universell utdanning ved å ta hensyn til nye utviklinger innen psykologiens rike og landets behov. og opprettholde et lærings- og praksismiljø for våre studenter å sette sin faglige kunnskaper og ferdigheter i bruk og videreutvikle sin faglige og personlige utvikling.

akkreditering

ÖzÜ Psykologisk avdeling ble akkreditert av Tyrkologisk Psykologisk Forening Akkrediteringskomité i 2016 for en 7-årig periode.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Studien av økonomi forklarer hvordan folk gjør valg og hjelper oss med å forstå samfunnsmessige, forretningsmessige og globale spørsmål. Økonomi er en spesielt nyttig hov ... [+]

Oversikt

Studien av økonomi forklarer hvordan folk gjør valg og hjelper oss med å forstå samfunnsmessige, forretningsmessige og globale spørsmål. Økonomi er en spesielt nyttig hovedrolle i dagens stadig skiftende globale arbeidsmarked. En grad i økonomi gir problemløsende og analytiske ferdigheter, som gjelder i mange yrker og karrierer.

Målet med programmet er å forstå beslutningene til bedrifter og forbrukere, samt konsekvensene og årsakene til økonomiske problemer. Fakultet for økonomi ved Özyeğin University er forpliktet til å levere førsteklasses bachelor- og utdannelsesprogrammer og å produsere høykvalitetsøkonomisk forskning.

Å være en god økonom krever viktige egenskaper - både teknisk og personlig. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til:... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk

BSc

Ozyegin University

Özyeğin University Civil Engineering Undergraduate Program forsøker å dyrke en ny generasjon ingeniører med grundig kunnskap og omfattende kapasitet til å bruke toppmoder ... [+]

Oversikt

Özyeğin University Civil Engineering Undergraduate Program forsøker å dyrke en ny generasjon ingeniører med grundig kunnskap og omfattende kapasitet til å bruke toppmoderne teknologier for anleggsteknikk applikasjoner; utstyrt med brede ferdigheter innen sitt spesialiseringsområde både når det gjelder design og praksis; dedikert til personlige, kulturelle og sosiale verdier; viser sterk entusiasme og et sterkt ønske om å tenke, stille spørsmål og lære. Våre nyutdannede vil være privilegert til å oppnå stillinger i ulike fagområder som krever dyptgående spesialisering i den stadig skiftende næringslivet.

Våre nyutdannede

Våre nyutdannede vil være

Utstyrt med inngående kunnskap i grunnleggende ingeniørvitenskap og avansert teknologiDedikert til forskning, innovasjon og entreprenørskapVeldig vellykkede lagspillere har ledelsesevneLivslang elever viet til å skaffe seg ny og riktig informasjon og ferdigheterSvært oppmerksom på deres etiske ansvar med en sterk dedikasjon til etiske verdierAkademisk Program... [-]
Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Undergraduate Aviation Management Programmet er stolt av sin rike læreplan, designet for å bygge et sterkt fundament i både ledelse og luftfart gjennom en rekke hoved- og ... [+]

Oversikt

Undergraduate Aviation Management Programmet er stolt av sin rike læreplan, designet for å bygge et sterkt fundament i både ledelse og luftfart gjennom en rekke hoved- og kjernefag. Programmets omfattende læreplan introduserer studenter til riket av ledelse og luftfart, og utstyre dem med grundig kunnskap og avanserte ferdigheter som kreves på begge felt. Den Former Aviation Management Programmet er også beriket med et mangfoldig utvalg av valgfag i ulike disipliner, noe som gir studentene mulighet til å spesialisere seg i sine områder av interesse. Ved å vedta en virkelig internasjonal visjon, søker programmet også å gi internasjonale utvekslings- og praktikopphold til studenter med fremtredende akademiske poster.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Undergraduate Program in Computer Science ønsket velkommen sine første studenter i september 2010. Den første strukturen av læreplanen ble gjennomført under veiledning av ... [+]

Oversikt

Teknologi har blitt en uunnværlig del av våre liv, og vi har blitt avhengige av teknologi. Dette kan gi inntrykk av at vi nå er i ledelse av teknologi og vitenskap mer enn noen gang før. Men hvor nøyaktig er det? Det er fare forbundet med teknologienavhengighet: det kan begrense tanke, oppfinnelse og kreativitet, og til slutt svekke kraften i vitenskap og teknologiproduksjon. Dermed må oppdraget til et teknisk fakultet være å forvandle ungdommen fra teknologibrukere til teknologiutviklere i det store hav av teknologi. Ingeniører vi foster må vite at minst halvparten av kunnskapen og ferdighetene de trenger for å lage mobiltelefonen de holder i sine hender, hviler faktisk i sine egne tanker. Deres jordet selvtillit og akkumulering av kunnskap er helt sikkert å gjøre en forskjell i deres fremtidige entreprenørskap og deres tiltredelse til den akademiske verden gjennom vitenskapelig produksjon. Det skal være kjent at bak hvert vellykket teknologisk initiativ ligger personer som har antatt akkumulering av kunnskap, hardt arbeid og rasjonell tenkning som deres primære prinsipper. I motsetning til populær tenkning er "en god ide" aldri nok til å skape en teknisk gigant på egen hånd. Med disse i tankene lærer vi våre studenter at læring, spørring og analyse er de viktigste tenkemåter. Mens vi gjør det, forbereder vi oss også som entreprenøringeniører, hjelper dem med å bli integrert med bransjen, og oppdag våre studenter som ønsker å forfølge en akademisk karriere på et tidligere stadium for å styre dem til riktig kurs.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Grunnstudiet i Elektroteknikk tok imot sine første studenter i september 2009. Den første strukturen av læreplanen ble utført under veiledning av ABET-kriteriet med under ... [+]

OversiktGrunnstudiet i elektroteknikk tok med tilfredshet sine første studenter i september 2009. Den første strukturen av læreplanen ble utført under veiledning av ABET-kriteriet med undersøkelse av ledende datavitenskapskoler i verden og Tyrkia i samsvar med tilbakemeldinger fra alle interessenter og konsulenter. Vår avdeling inkluderer også Bologna standarts i sine strukturer. I lys av en ny vurderingsfase som ble gjennomført i 2014, bestemte vi oss for å bli vurdert av MÜDEK (Forening for evaluering og akkreditering av ingeniørprogrammer)OpplæringsmålVåre nyutdannede vil kunnejobber som elektriske elektroniske ingeniører, forskere eller ledere i nasjonale eller internasjonale selskaper,forfølge mastergrad eller doktorgrad i elektriske elektroniske ingeniører, eller et beslektet felt, i gradskoler over hele verden, og til slutt holde fakultetstillinger i akademia, ogutvikle nye produkter basert på fremskritt innen elektriske elektroniske ingeniører og / eller starte nye høyteknologiske selskaper.ProgramutfallVåre studenter vil tilegne seg underkunnskap, evner og atferd ved eksamenens slutt.Grunnleggende utfall 1. Evne til å kommunisere effektivt og skrive og presentere en rapport på tyrkisk og engelsk. 2. Evne til å jobbe individuelt, og i tverrfaglige og tverrfaglige team. 3. Anerkjennelse av behovet for livslang læring og evne til å få tilgang til informasjon, følge utviklingen i vitenskap og teknologi og kontinuerlig gjenoppfinne seg selv. 4. Kunnskap om prosjektledelse, risikostyring, innovasjon og forandringsledelse, entreprenørskap og bærekraftig utvikling. 5. Bevissthet om sektorer og evne til å utarbeide en forretningsplan. 6. Forståelse av faglig og etisk ansvar og demostrer etisk oppførsel.Fakultet for ingeniørvitenskapelige spesifikke resultater 7. Kunnskap om tidens tekniske problemer, global og samfunnsmessig påvirkning av ingeniørløsninger på helse,... [-]
Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts Programmet er designet for studenter som ønsker å forfølge en profesjonell karriere innen kulinarisk kunst og matvarer. ... [+]

Oversikt

Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts Programmet er designet for studenter som ønsker å forfølge en profesjonell karriere innen kulinarisk kunst og matvarer. Denne fire (4) årsstudiet er integrert med Restaurant Management og er en av sitt slag i Tyrkia. Programmet gir en solid grunnlinje med grunnleggende kurs på kulinarisk kunst, etterfulgt av et beriket utvalg av kurs på avanserte gastronomiteknikker; og introduserer senere studenter til restaurantforvaltning. I løpet av sin 4-årige studieperiode vil studentene lære hemmelighetene til kulinariske verden og få praktisk erfaring ved å sette sin teoretiske kunnskap i praksis i anvendt kurs.

Gastronomi og kokkekunstprogram har et eksklusivt partnerskap med Le Cordon Bleu International og drar nytte av Le Cordon Bleu Internationals tradisjonelle matkunnskap og trening. Studentene tar matlagingskursene i programmet under ledelse av Le Cordon Bleu Chef Instruktører, som leverer Le Cordon Bleu teknikker ved hjelp av Le Cordon Bleu pedagogiske materialer.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Undergraduate Hotel Management Programmet tilbys av Özyeğin University School of Applied Sciences er et 4-årig akademisk program lansert som den første i sitt slag i Tyrk ... [+]

Oversikt

Undergraduate Hotel Management Programmet tilbys av Özyeğin University School of Applied Sciences er et 4-årig akademisk program lansert som den første i sitt slag i Tyrkia med det offentliggjorte målet om å være blant de topp tjue (20) internasjonale akademiske programmene på dette området innen år 2020.

Protokollen ble inngått mellom Özyeğin University Undergraduate Hotel Management Program og Swissôtel Hotels

Videre har Undergraduate Hotel Management Programmet fra Özyeğin University of Applied Sciences også gjort store anstrengelser for å etablere sitt rådgivende styre, det ene av sitt slag i verden, og samler 12 aktive, veteranledere av gjestfrihet og turismeindustrien, holder sitt første møte og ber om påbegynnelsen av sitt arbeid den 16. juli 2009. I dag er vårt rådgivende styre stolthet i sine atten (18) medlemmer som gir veiledning til våre studenter som studenter som mentorer.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Industrial Design yrke har som mål å løse folks problemer, forbedre livskvaliteten og gjøre livet mer fornøyelig med design og utvikling av innovative produkter, tjeneste ... [+]

Oversikt

Industrial Design Profession

Industrial Design yrke har som mål å løse folks problemer, forbedre livskvaliteten og gjøre livet mer fornøyelig med design og utvikling av innovative produkter, tjenester og systemer. Ved å analysere brukernes eksisterende erfaringer, er det viktig å forbedre brudd på erfaringer og foreslå nye brukeropplevelser. Et bredt spekter av produkter, tjenester og systemer som vi bruker hver dag, er resultatet av en slik innsats. Disse inkluderer CocaCola-flasken som ble et merkeikon, Sony Walkman, som forandret musikklyttepraksis og Apple iPhone som omdefinerte samspillet med telefoner. Disse eksemplene legger også vekt på industrielle designers brede arbeidsområde. Den unike sosiale og kulturelle konteksten til Tyrkia utvider selv bruken av industriell design i vårt land. Sammen med vekten på utvikling og økonomisk vekst har selskapene rettet sin oppmerksomhet mot industriell design for å komme opp med innovative løsningsforslag. I dette aspektet er industriell design vurdert som den nye kilden til innovasjon, og derfor konkurranse.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Undergraduate Program in Industrial Engineering ønsket velkommen sine første studenter i september 2009. Den første strukturen av læreplanen ble utført under veiledning a ... [+]

Om oss

Undergraduate Program in Industrial Engineering ønsket velkommen sine første studenter i september 2009. Den første strukturen av læreplanen ble utført under veiledning av ABET-kriteriet med undersøkelse av ledende industriteknikkskoler i verden og Tyrkia i samsvar med innspill fra alle interessenter og konsulenter. Vår avdeling inkluderer også Bologna standarder i sine strukturer. I lys av en ny vurderingsfase som ble gjennomført i 2014, bestemte vi oss for å bli vurdert av MÜDEK (Forening for evaluering og akkreditering av ingeniørprogrammer)

Opplæringsmål

Våre nyutdannede vil kunne

jobbe som industriell ingeniør, forskere eller ledere i nasjonale eller internasjonale selskaper,forfølge mastergrad eller doktorgrader i industrielle ingeniører, eller et beslektet felt, i gradskoler over hele verden, og til slutt holde fakultetstillinger i akademia, ogutvikle nye produkter basert på fremskritt innen industrielle ingeniører og / eller starte nye høyteknologiske selskaper.Programutfall... [-]
Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Innebygd arkitektur- og miljødesignprogrammet fra Ozyegin Universitets fakultet for arkitektur og design forsøker å forberede sine kandidater som innredningsarkitekter so ... [+]

Oversikt

Innebygd arkitektur- og miljødesignprogrammet fra Ozyegin Universitets fakultet for arkitektur og design forsøker å forberede sine kandidater som innredningsarkitekter som legger stor vekt på miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft, og bruker bærekraftskonseptene ikke bare innen romlig design, produkter og materialer, men i alle sine design- og produksjonsprosesser.

Målet med programmet er å fremme designkunnskaper og ferdigheter gjennom streng forskning i miljømessige, sosiale og teknologiske sammenhenger gjennom teoretiske og anvendte utforskninger og gjennom formulering av eksperimentelle, kritiske og kreative perspektiver for å produsere bedre boareal.

... [-]
Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Institutt for kommunikasjonsdesign er som grunnlagt innen Fakultet for arkitektur og design for første gang i Tyrkia, og tilbyr et fireårig bachelorprogram som tar sikte ... [+]

Oversikt

Institutt for kommunikasjonsdesign er som grunnlagt innen Fakultet for arkitektur og design for første gang i Tyrkia, og tilbyr et fireårig bachelorprogram som tar sikte på å forstå prinsippene, teoriene og praksisen med kommunikasjonsdesign med det formål å formidle ideer og informasjon som består av bilde, tekst og lyd i den mest effektive formen. Omfattende områder som informasjonsarkitektur, interaktivt grensesnittdesign, multimedieapplikasjoner, ny generasjon kommunikasjonsteknologi og interaktive utstillingssystemer, er dette programmet i gjensidig støtte med andre avdelinger i fakultetet. Våre studenter, foruten å få en sterk bakgrunn i kommunikasjonsdesign prinsipper, kan utstyres med tverrfaglig kunnskap som inkorporerer et bredt domene, eller ved å få grundig kunnskap gjennom vårt modulære program, kan bli uteksaminert som eksperter i et personlig fokusert felt.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Undergraduate Program in Mechanical Engineering ønsket velkommen sine første studenter i september 2009. Den første strukturen av læreplanen ble utført under veiledning a ... [+]

Oversikt

Özyeğin University Institutt for maskinteknikk ble etablert i 2009. Vi har de første kandidatene i 2014. I 2015 gjennomføres forsknings- og utdanningsaktiviteter med 9 fakultetsledere som er eksperter innenfor energi, mekatronikk og materialer. Avdelingens samlede stipendgrad er 60%. I 2015 kan 54 nye studenter registrere seg til maskinteknikkprogrammet.

Vårt oppdrag

Oppdragene til Institutt for maskinteknikk er å utdanne effektive ingeniører og forskere med en entreprenør- og forskerånd, som er utstyrt med grunnleggende vitenskapelig og teknisk kunnskap og evne til å bruke moderne teknologi som er avgjørende for utforming og utvikling av nye teorier og teknologier for realisering av enhetene, systemene og prosessene som trengs av samfunnet og næringen, og å gjennomføre grunnleggende og anvendt forskning i samarbeid med industrien og andre institusjoner for å nå ny informasjon som samfunnet trenger og er avgjørende for design og produksjon av avanserte teknologiske produkter og prosesser.... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
4 år
Campus
Les mer på norsk
Ozyegin University

Studenter som har fullført det engelskspråklige forberedelsesprogrammet har rett til å starte sitt 4-årige grunnutdanningsprogram. Akademiske kurs, samt teoretisk grunnop ... [+]

Oversikt

Studenter som har fullført det engelskspråklige forberedelsesprogrammet har rett til å starte sitt 4-årige grunnutdanningsprogram. Akademiske kurs, samt teoretisk grunnopplæring, vil bli levert av Özyeğin University Undergraduate Professional Flight Program, mens flyopplæring vil bli tilbudt av AYJET Anatolian Stars Flight Training Organization i henhold til Academic Cooperation Protocol signert mellom Özyeğin og AYJET. Våre kandidater vil også være kvalifisert for Pilot License (ATPL) utstedt av Generaldirektoratet for Civil Aviation (SHGM).

"Prospektive studenter må levere et førsteklasses helsesertifikat (Klasse 1) utstedt av autoriserte flygehelsesentre som er anerkjent av generaldirektoratet for luftfarten (SHGM), sammen med en ren helseerklæring som sier at" det er ingen hindringer eller begrensninger som forhindrer bæreren i å tjene som kommandør i enkeltpilot-sertifiserte fly. "... [-]

Tyrkia Orman Sokak
September 2019
Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Çekmeköy Campus Nişantepe District, Orman Street, 34794 Çekmeköy
34794 Orman Sokak, Istanbul, Tyrkia