Sabanci University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Når vitenskap, teknologi og sosiale strukturer avanseres dag for dag, trenger verden mer kvalifiserte individer som besitter kunnskapen og ferdighetene som kreves for å forfølge en karriere hvor som helst i verden. Sabancı Group, som var klar over dette presserende problemet, bestemte seg i 1994 for å etablere et "verdensuniversitet" ledet av Sabancı Foundation. Frøene fra Sabancı University, Sabancı Groups mest omfattende samfunnsansvarlige prosjekt innen utdanning, ble sådd sommeren 1995 på en søkekonferanse. Akkurat nå er Sabancı University det høyest rangerte tyrkiske universitetet i THE World University rangeringer og bare ett av de to tyrkiske universitetene som rangerer på topp 500.

Sabancı Holding er et strategisk porteføljeselskap som fokuserer på å skape verdiskapning med konsernets økosystem og prioriterer en høyytelseskultur. Selskaper i Sabancı Group opererer for tiden i 12 land. Sabancı Group har 70 selskaper og 60.000 ansatte. Disse foretakene har samlet bidratt betydelig til utviklingen av Tyrkias økonomi. Sabancı Holdings egne aksjer, samt aksjene i de 11 datterselskapene, er notert på Borsa Istanbul (BIST) og utgjør 8,1% av den totale markedsverdien av det tyrkiske aksjemarkedet.

Med sitt fakultet i verdensklasse, globalt rangert utdanning på engelsk, og rimelige skolepenger sammenlignet med tilsvarende rangerte universiteter over hele verden, er SU stedet å studere i Tyrkia. Universitetet gir også sterke stipend for studenter fra alle nasjoner og alle utdanningsfelt, og garanterer en høy kvalitet tilgjengelig utdanning for alle. SU tilbyr alle programmer på det grønne campus i Tuzla, Istanbul, Tyrkia.

utdanning

Universitetet gir en tverrfaglig utdanning på tvers av de tre fakultetene med elleve grunnprogrammer. Ved SU har studenter sjansen til å velge hovedfag etter det første eller andre studieåret. Dette gjør at studentene kan bestemme hvilket program de skal studere på universitetet med større forståelse for høyere utdanning og om sine egne faglige og karriereinteresser og talenter.

Forskning

Sabanci University posisjonerer seg for å være et av de mest innovative og forskningsorienterte universitetene i Tyrkia. Som en del av sin filosofi har universitetet som mål å rette forskningsinnsatsen primært mot anvendt og strategisk forskning med målene om å fremme kunnskap, støtte undervisning og bidra til fellesskapets fremgang. Universitetet kan skryte av et stort antall laboratorier og forskningssentre, inkludert det mest avanserte nanoteknologiske forsknings- og applikasjonssenteret i regionen. SU har også den høyeste forskningsinntekten per fakultetsmedlem blant alle tyrkiske universiteter.

SU i tall

 • 5000+ studenter
 • 1:11 Fakultet / student-forhold
 • 12.500+ studenter
 • 10% internasjonalt studentorgan
 • 96% plasseringsgrad rett etter endt utdanning
 • 102 laboratorier, 8 forskningssentre, 2 fora
 • 280+ topprangerte partnere for utvekslingsstudier over hele verden

Karrieremuligheter

Nyutdannede ved Sabanci University er høyt verdsatt over alle sektorer og mange land både profesjonelt og i akademia. 96% av nyutdannede finner jobb innen et år etter endt utdanning. 81% av de totale alumniene jobber profesjonelle karrierer i kjente selskaper. Unilever, Accenture, Procter & Gamble, Ford og Deloitte & Touche er blant selskapene som våre alumner jobbet for.

SU-vitnemålet er også verdifullt hvis du vil satse på en akademisk karriere. Universitetene våre nyutdannede valgte som destinasjoner for forskerskolen inkluderer Carnegie Mellon University, University of California, Politecnico di Milano, Boston University, Harvard University, Brown University, Stanford University og University of Massachusetts.

Hver SU-student må gjøre obligatorisk praksisplass før eksamen. Karriereutvikling og internship Office of SU, som gir karriereveiledning til studenter, bringer også inn mange jobb- og internshipmuligheter over hele verden for SU-studenter og holder rekrutteringsarrangementer på campus med kjente selskaper.

Campus fasiliteter

 • Innkvartering på campus med eget bad
 • Helsesenter
 • Døgnåpent informasjonssenter (bibliotek)
 • Fullt utstyrt sportssenter
 • Performing Arts Center
 • Spisestue, kafeer og restauranter
 • Marked
 • Bank
 • Kosmetikkbutikk
 • Frisør
 • Helsesenter

Steder

Istanbul

Address
Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi
No: 27 Tuzla

34956 Istanbul, Istanbul, Tyrkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss