TED University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TED

Mustafa Kemal Atatürk, grunnleggeren av Tyrkia, som trodde på den viktige betydningen av rollen som utdanning for modernisering av landet, uttalte i sin tale ved innvielsen av den tyrkiske Grand National Assembly i november 1925 at for å nå frem til Målet for et moderne utdanningssystem i Tyrkia var behov for involvering av den private virksomheten. Tyrkisk utdannelsesforening ble grunnlagt 31. oktober 1928 på grunnlag av denne visjonen og i tråd med Atatürks og hans venners banebrytende innsats. Den 12. desember 1939 ble det gitt den juridiske statusen "Association for Public Good" av vedtaket fra regjeringen.

Som nevnt i den andre klausulen i charteret, er presidenten i Den tyrkiske republikken Foresatt av den tyrkiske utdannelsesforeningen. TED er en veletablert sivilsamfunnsorganisasjon som tilbyr stipend til vellykkede studenter med begrenset inntekt, åpner skoler og sovesaler med fremmedspråk som undervisningsmateriale i både Tyrkia og utlandet, bygger vitenskapelige plattformer for å fremme innsatsen for å få utdanning i Tyrkia på linje med dagens verdensstandard, skaper bevissthet om problemene i utdanningssystemet i Tyrkia og dets mulige løsninger, og bidrar til utformingen av tyrkisk utdanningspolitikk. Fra og med nå har TED 38 skoler, 2 representasjonskontorer, en student sovesal, et alumni kontor og mange idrettsforeninger tilknyttet skolene.

TEDU

TED University (TEDU) ble grunnlagt i 2012 av den tyrkiske utdanningsforbundet (TED), som har vært banebrytende for utviklingen av utdanning i Tyrkia siden 1928. TEDU er en progressiv akademisk institusjon som tilbyr en integrert tilnærming til høyere utdanning og en høyverdig studentfokusert pedagogisk opplevelse. Gjennom akademisk rigorøs kurs, dynamisk undervisning, meningsfylt forskning og en myriade av muligheter for studenter å engasjere seg både i utlandet og i utlandet, søker vi å bygge et mangfoldig samfunn av sosialt ansvarlige, globalt tenkende, livslange elever.

Vi inviterer herved elever til aktivt å delta i miljøet med konstant læring og produksjon ved TEDU og å nyte privilegiet av å være en TEDU-student med mange stipendsmuligheter.

Misjon og visjon

  • Etablere skoler som tilbyr utdanning av høy kvalitet på tyrkisk og fremmedspråk.
  • Utvide erfaring til alle nivåer av utdanning fra førskole til universitetsnivå over hele landet.
  • Gi bolig til studenter og støtte utdanningen av vellykkede studenter i økonomisk behov ved å tilby landsdækkende stipendier.
  • Lag vitenskapelige plattformer for å ta tyrkiske utdanningsstandarder til moderne nivåer.
  • Utvide aktiviteter fra det sivile initiativet til internasjonale plattformer også.
  • Gjennomføre forskningsprosjekter for å øke sosial bevissthet om problemer og løsning for eksisterende utdanningssystem.
  • Ta en aktiv rolle i formuleringen av den tyrkiske utdanningspolitikken.

Steder

Ankara

Address
Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA
Ankara, Ankara, Tyrkia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss