Les den offisielle beskrivelsen

Tro mot prinsippene i liberal arts utdanning, Bard College Berlin tilbyr tverrfaglige programmer innen humaniora og samfunnsvitenskap, med et sterkt fokus på individuell vekst og utvikling av grunnleggende ferdigheter i skriving og tenkning. Studenter engasjere seg i en integrert gransking av intellektuelle og kulturelle historie av den moderne verden før du velger å spesialisere seg i et område med humaniora eller samfunnsfag (økonomi, politikk, kunst eller litteratur). Studier i kjernen programmet og studentens valgte fagområde er supplert med et bredt spekter av valgfag på områder som teater, film, filosofi og studio kunst, og av mange former for engasjement med byen Berlin, inkludert museumsbesøk, spesielle kurs og praksisplasser. Kvalifiserte studenter tjene både en amerikansk BA og en tysk BA Et individ fakultet rådgiver guider hver elevs fremgang gjennom programmet, som undervises primært i form av små-gruppe seminarer. Undervisningsspråket er engelsk. Alle studenter har mulighet til å lære tysk. Muligheter for utveksling og studier i utlandet, men er ikke begrenset til Bard nettverk av samarbeidende universiteter og to studieprogrammene i Ungarn, Kirgisistan, Palestina, Russland, og (Annandale-on-Hudson, NY, New York City) i USA, blant annet .

Bard College Berlin Fakta

Bard College Berlins Class of 2019 ble valgt fra en konkurrerende kandidat bassenget. De 55 elevene i denne gruppen kommer fra over 27 forskjellige land, og har et bredt spekter av intellektuelle interesser, samt å være aktiv i sosiale, kulturelle og samfunnsengasjement. I 2015, Bard College Berlin mottatt 311 søknader om bachelorutdanninger, ble 59% av disse søkerne akseptert, og 30% av dem registrert. For gjeldende freshmen gjennomsnittlig IB poengsum er 34; gjennomsnittlig Abitur score er 1,4, og gjennomsnittlig USGPA er 3.4.

Akkreditering

Bard College Berlin, A Liberal Arts University er offisielt anerkjent som et privat universitet ved Berlin Senatet Avdeling for utdanning, ungdom og Science (Senatsverwaltung für Bildung, Jugend und Wissenschaft) i samsvar med sek. 123 para. 1 av Higher Education Act of Federal State of Berlin [Berliner Hochschulgesetz - BerlHG].

Program akkreditering for BA-programmet i humaniora, kunst og Social Thought ble vellykket gitt av akkrediteringsorgan Acquin høsten 2013. To år senere, BA i økonomi, politikk og sosiale Thought fått akkreditering fra Acquin.

Bard College er akkreditert gjennom Middle States Commission on Higher Education (USA) og tildeler en bachelorgrad til studenter som fullfører Bard College i Berlin BA-program i humaniora, kunst og Social Thought eller BA i økonomi, politikk og sosiale Thought etter fullmakt fra New York State Board of Education.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Bard College Berlin

Bard College Berlins bachelorgrad i humaniora, kunst, og Social Thought gir studentene mulighet til å få en grundig opplæring innen humaniora, mens også å anskaffe en kje ... [+]

Bard College Berlins bachelorgrad i humaniora, kunst, og Social Thought gir studentene mulighet til å få en grundig opplæring innen humaniora, mens også å anskaffe en kjennskap til sentrale intellektuelle utviklingen, arbeider, og debatter som ligger i origo av fagområdene i de sosiale og naturvitenskap og praktisere kunst. Kjernen Programmet består av kurs som tar for seg de viktigste tekster og gjenstander i den kulturelle arven i Europa og verden. I tillegg til kjernen programmet, studentene velge ett av følgende satsingsområder: kunst og estetikk, etikk og politikk, litteratur og retorikk.

Valgfag i studio kunst (teater, dans, maleri, kunstproduksjon) er også tilgjengelig, som er et bredt spekter av valgfag i filosofi, kunsthistorie, litteratur, film, og sosial teori. Studenter fremgang mot ferdigstillelse av en BA avhandling i det fjerde året, under oppsyn av en person ansatt. Utenlandsopphold i Europa (gjennom ERASMUS-nettverket), eller i (ved Bard College eller dets tilknyttede programmer og studiesteder) USA og rundt om i verden (i Bard nettverket eller via Bard College Berlins internasjonale utvekslingsavtaler) er mulig i den tredje år. Et internship-programmet støtter foretaket av praktisk opplæring eller arbeidserfaring på ethvert stadium av graden. Språkstudier i tysk fra nybegynner til avansert nivå er tilgjengelig gjennom hele studiet. Alt BA i humaniora, kunst, og Social Thought kandidater må vise mellom ferdigheter i tysk ved slutten av sitt andre år.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk
Bard College Berlin

han bachelorgrad i økonomi, politikk og sosiale Thought gir disiplinære opplæring i økonomi og politikk innenfor rammen av en kjerne program i intellektuell historie som ... [+]

BA grad i økonomi, politikk og sosiale Thought gir disiplinære opplæring i økonomi og politikk innenfor rammen av en kjerne program i intellektuell historie som oppfordrer tenkt og kulturelt godt informert bruk av samfunnsvitenskapelig metode og prinsipp. Alle studenter får en grunnopplæring i de grunnleggende verktøy for økonomisk analyse og modellering, samt en innføring i politisk teori og sosiale og historiske studier. På avansert nivå, studenter velger en spesialisering i enten økonomi eller politikk, og komplette moduler på komparative globale spørsmål, tilgang til valg og beslutninger, og på sentrale ideer, bevegelser, metoder og utfordringer i hvert felt.

Gjennom grad legges det vekt på raffinering skrive og utvikle matematiske og analytiske ferdigheter. Regelmessig oppgaveløsning for seminar klasser er utformet for å sikre at elevene videre mot en vellykket uavhengig forskning, gjenspeiles i BA oppgaven i det fjerde året. Ytterligere fordeler og muligheter tillagt av BA-programmet omfatter et internship kurs og plassering nettverk, språkstudier i tysk fra nybegynner til avansert nivå, et bredt spekter av valgfag i litteratur, filosofi, de praktiserer kunst. ... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk

Debate Club at Bard College Berlin

Campus Life: Barbecue