CODE University of Applied Sciences Berlin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CODE er et Berlin-basert statsakkreditert universitet for anvendt vitenskap som tilbyr bachelorstudier innen digital produktutvikling.

Noen ganger har gode ideer et tiår å modne

Da Thomas Bachem - selvlærte programvareingeniør og designer - var på utkikk etter studieprogrammer for å fremme hans bestrebelser som en internasjonal entreprenør, var han skuffet over å se at det akademiske landskapet hovedsakelig er fokusert på de aldri skiftende grunnleggende prinsippene for datalogi, i stedet av de spennende nye mulighetene på internett og mulighetene.

Han bestemte seg for å studere økonomi på en privat handelshøyskole i Köln, hvor han opplevde den radikale stasjonen til å søke akademiske teorier til den virkelige verden og et personlig, støttende læringsmiljø. Ut av både hans fruktløse søk etter et virkelig applikert programvare-ingeniørprogram og hans revolusjonerende erfaring på privatuniversitetet, ble ideen om CODE født: CODE ville være i datateknologi hvilke handelshøyskoler som er klassiske økonomiprogrammer.

Ett tiår senere hadde Thomas allerede grunnlagt flere vellykkede internettoppstart. Som entreprenør og arbeidsgiver oppdaget han gang på gang at gode programvareingeniører, designere og produktansvarlige - nøkkeldriverne for ambisiøse digitale selskaper - er en sjelden ressurs i Europa og Tyskland, særlig fordi klassiske universitetsprogrammer sjelden kvalifiserer unge menn og kvinner for utfordringene i den nye økonomien.

Støttet av fagmiljøet

Vårt akademiske råd gir oss de siste innsiktene i vårt fagområde, et sterkt slips for det vitenskapelige samfunnet, og tiår med erfaring i å skape meningsfylte læringsmiljøer. De hjelper oss med å identifisere de professorene, forskerne og foreleserne som deler vår stasjon for excellence, vårt felles oppdrag og støtter vår pedagogiske tilnærming.

På oppdrag for å styrke de digitale pionerene i morgen

CODE tilbyr en prosjektorientert og utfordringsbasert læringserfaring som stimulerer personlig vekst og gjør det mulig for studentene å utvikle faglige kompetanser, samt kommunikative og sosiale ferdigheter. CODE støttes av to dusin av Tysklands mest anerkjente Internett-entreprenører og gir en inntektsbasert forsinket undervisningsmodell for å tiltrekke de mest talentfulle studentene, uansett deres personlige økonomiske bakgrunn.

Steder

Berlin

Address
Lohmühlenstr. 65
12435 Berlin Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss