Les den offisielle beskrivelsen

Studerer ved Cambridge International Business College

Foreløpig Cambridge International Business College tilbyr 4 forskjellige kurs.

Tre av disse studiene er utført i samarbeid med Anglia Ruskin University i Cambridge / England. Når studier BA (Honours) International Business Communication, 5. og 6. semester ved University of Central Lancashire i Preston / England er fullført.

Uansett hvilken kurs du velger, vil du forventer sikkerhet i håndteringen av ansatte og grupper av deg i ditt arbeid for selskapet.

Gjennom studiene i seminargrupper der du jobber tett med studentene til å lære og praktisere konstruktiv samhandling.

Teamarbeid er en viktig og svært ettertraktet sosiale ferdigheter som du kan kjøpe gjennom foredrag og lese litt, men mest praktisk i studiegruppen.

The Cambridge International Business College er et problem, du også forberede din rolle som fremtidig leder mens han studerte.

Ved å opprette presentasjoner og presentasjoner av seminar papirer, som en del av leksjonen i din semester gruppe, vil vi gi deg muligheten til å praktisere utendørs taler og foredrag - selvfølgelig også på engelsk, slik at du føler deg trygg som i internasjonal kommunikasjon og presentasjoner.

Erfaring viser at du her blir stadig mer suverenitet og ro. Egenskaper som du trenger i din fremtidige yrkesaktivitet og plassering.

Din billett til internasjonal ledelse

De første 4 semestre av lavere grads studier foregår i Freiburg på Cambridge International Business College.

For det femte og sjette semester av endringen finner sted ved Anglia Ruskin University i Cambridge / England eller UCLan University of Central Lancashire i Preston / England (Program "International Business Communication").

The Bachelor of Arts / Bachelor of Science med tillegg "Honours", som du vil fullføre studiene ved Anglia Ruskin University i Cambridge og University of Central Lancashire i Preston / England, tilbyr en internasjonal studie med de beste karrieremuligheter for din framtid.

En videreutdanning masterprogram kan være ferdig i Cambridge eller Preston, i løpet av bare ett år etter vellykket bachelorgrad.

Studerer BA / B.Sc., er ferdig med den britiske universitet diplom, som deles ut av State University i England i en seremoni, den "Graduation". For dette formålet, som regel også familiemedlemmer og venner er invitert.

The Cambridge International Business College, forbereder deg under studietiden før din fremtidige rolle som leder.

Moderne, vennlig atmosfære og tradisjonsrike bygninger

En ting er sikkertEn hyggelig atmosfære bidrar til suksess for dine studier ved.

The Cambridge International Business College ligger i den østlige fløyen av Hermann Herder Verlag bygningen.

Den Freiburg generelt "Herderbau" sier forlaget dominerer Freiburg distriktet Neuburg. Den ble bygget i årene 1910-1912 i henhold til design og ideer av arkitekten Max Meckels i nybarokk stil og har en hel gate torget. Herfra kan du nå på bare noen få minutter midt i universitetsbyen Freiburg.

De lyse, moderne utstyrte undervisningsrom, romslig fellesrom med kjøkken, komfortable sittegrupper og en moderne datamaskin området, vil gi en vellykket studie i en behagelig atmosfære.

Den livlige byen Freiburg med Middelhavet stil har mye å tilby

Mange kulturelle begivenheter, koselige kafeer i den gamle byen, øl hager under store gamle trær, Baden gjestfrihet og ikke minst sjarmerende natur Schwarzwald - Freiburg er i alle årstider en veldig levelig og elskelig byen.

Også med hensyn til fremtiden byr Freiburg, som ligger i midten av grensen trekant der Tyskland, Frankrike og Sveits møtes, optimale måter å få internasjonal erfaring.

Byen er med sin strategiske beliggenhet for en transnasjonal økonomisk samarbeid i "Regio", spesielt med byene Colmar (F) og Basel (CH), hvor store globale selskaper er basert på.

Velkommen til Cambridge International Business College!

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Cambridge International Business College

"International Business Communication" er et kurs for personer med kreativitet, organisasjonstalent, glede og talent for å håndtere mennesker - og spesielt med interesse ... [+]

"International Business Communication" er et kurs for personer med kreativitet, organisasjonstalent, glede og talent for å håndtere mennesker - og spesielt med interesse i andre land og kulturer.

Læreplanen kombinerer flere fremmedspråk, interkulturell kommunikasjon, markedsføring, business know-how og teamarbeid for å forberede kandidater / inne til sine internasjonale aktiviteter.

Kurset varer totalt 3 år, og er delt inn i 2 studie seksjoner, som bygger på hverandre: De første 2 årene (nivå 1 og nivå 2) studier finner sted i Freiburg.

I tillegg til engelsk, vil du lære to språk - fransk og spansk. Avhengig av forkunnskaper og er klassifisert i fransk og spansk i den aktuelle læringsgruppen, nybegynnere leksjoner er mulig.... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Cambridge International Business College

I den økende konkurransen fra bedrifter i et globalt marked miljø bestemmer ikke bare kvaliteten på produkter og tjenester via selskapets suksess, men mer og mer en målgr ... [+]

I den økende konkurransen fra bedrifter i et globalt marked miljø bestemmer ikke bare kvaliteten på produkter og tjenester via selskapets suksess, men mer og mer en målgruppe orientert og effektiv markedsføring.

For dette formål, gir vi den studium markedsføring all nødvendig grunnleggende kunnskap og aktiviteter for å jobbe med suksess i internasjonalt orienterte selskaper i markedsføring og salg.

Derfor tilbyr nyutdannede / inne etter konfirmasjonen ekstremt gode sjanser på internasjonalt nivå - og denne sektoren uavhengig.

Kurset er spesielt egnet for de som profesjonelt ikke ønsker å forplikte seg til en industri i seg selv.

Alle som leter etter en bred forberedelse til arbeidslivet på ledernivå, som setter pris på en aktivitet med sterke internasjonale aksenter som ønsker å vite at deres egne gode og praktiske ideer vil finne en positiv respons i de bedrifter som ønsker å konkurrere med suksess i internasjonal økonomi - for til kurset "markedsføring" den optimale måten å profesjonelt selvrealisering.... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk

BSc

Cambridge International Business College

Innholdet i kurset "International Management" er bedriftsøkonomi uten spesialisering, med vekt på de internasjonale aspekter av bedriftsøkonomi og nettverksbygging. ... [+]

Innholdet i kurset "International Management" er bedriftsøkonomi uten spesialisering, med vekt på de internasjonale aspekter av bedriftsøkonomi og nettverksbygging.

For nyutdannede / inne i slutt gir god sysselsetting og karrieremuligheter, og dette i stor grad uavhengig av den økonomiske situasjonen for enkelte næringer og økonomier.

Grundig forberedelse for ledelse og prosjektoppgaver i selskapet skaper forutsetninger for yrkesutøvelse i de klassiske bedriftsøkonomi disipliner eller i grensesnitt oppgaver (strategi og planlegging, markedsføring, innkjøp, kontrollerende, regnskap, logistikk, produkt- og prosjektledelse).

Studiet for Bachelor of Science (Honours) "International Management" er utført ved Cambridge International Business College i samarbeid med Anglia Ruskin University i Cambridge / England.... [-]

Tyskland Freiburg Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
Cambridge International Business College

Reiselivsmarkedet er for tiden på viktige internasjonale økonomiske motorer og åpne opp nye karrieremuligheter. ... [+]

Reiselivsmarkedet er for tiden på viktige internasjonale økonomiske motorer og åpne opp nye karrieremuligheter.

Foruten den klassiske pakkereisen stadig nye former for fritid og ferie planlegging. Den uunnværlig grunnleggende kunnskap om en internasjonal innretting av virksomheten administrasjonen deltar i dette programmet med et bredt spekter av reiselivsrelaterte emner.

The Bachelor of Science (Honours) "Tourism Management" i Freiburg og Cambridge tar totalt 3 år, og er delt inn i to faser av studien som bygger på hverandre: de 2 første årene av studiet foregå i Tyskland på Cambridge International Business College.

Den britiske universitetet Administration Ifølge skjemaet nivå 1 og 2 (studieår 1 og 2) studier. Fokus for nivå 1 og 2 av studien er å reiselivsorienterte emner, samt i økonomiske og fremmedspråklig område.... [-]

Tyskland Freiburg
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk