DEKRA Hochschule für Medien

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DEKRA | Hochschule für Medien er et statlig anerkjent universitet akkreditert av Wissenschaftsrat og med hovedkontor i Berlin-Friedrichshain.

Det tilbyr tre grunnskoleprogrammer: Film og TV, Journalistikk og PR og Kommunikasjonsledelse. Spekteret av spesialiseringsmuligheter er bredt og spenner fra mediedesign, markedsføringskommunikasjon og kommunikasjonspsykologi til online journalistikk, tv-journalistikk, moderering og PR til styring, kamera, produksjon, etterproduksjon og lyd.

Universitetet er en del av DEKRA Academy Network, en av de største private utdannelsesleverandørene i Tyskland.

Praktisk relevans og sterkt nettverk

Alle kurs på DEKRA | Hochschule für Medien følger en applikasjonsorientert tilnærming. Fokus ligger på praktisk opplæring for media og kreative næringer på grunnlag av vitenskapelig grunnlagt undervisning. En av våre måter å sikre praksis og livslang læring på er gjennom samarbeid med ulike partnere: mediebedrifter, ideelle organisasjoner og offentlige organisasjoner og andre utdanningsinstitusjoner.

Intensiv omsorg og attraktivt læringsmiljø

Vi tilbyr våre studenter en personlig tjeneste som spesifikt retter seg mot deres individuelle styrker og behov. I tillegg er et hyggelig og kjent undervisnings- og læringsmiljø et av universitetets spesielle trekk. Forelesningene foregår i små studiegrupper. I denne sammenheng fungerer lærerne som impulsgeneratorer som innlemmer sin erfaring og kompetanse fra vitenskap og privat sektor til sine studier. Selv utenfor forelesningene tar lærerne tid til spørsmål fra våre studenter.

Du er viktig for oss - fra begynnelsen

Formelt krav til bachelorgrad på DEKRA | College of Media er universitetets inngangskvalifikasjon (Abitur eller Fachhochschulreife) eller en yrkesopplæring med flere års yrkeserfaring. Det er ingen numerus clausus (NC). I tillegg må ingen mapper, filmer, artikler, etc. innleveres på forhånd. Viktigst for en vellykket studie her er din egen motivasjon: Derfor legger vi særlig vekt på detaljert informasjon og en individuell konsultasjon. Prøvestudier, workshops, arrangementer, personlig studieveiledning er bare noen av våre vanlige tilbud til potensielle studenter.

Dine fordeler et øyeblikk

  • Statlig godkjente studier ved et etablert universitet
  • Utmerket undervisning med professorer og forelesere fra feltet
  • Konsekvent praktisk relevans med ulike prosjekter
  • Stort nettverk med partnere fra media, næringsliv og samfunn
  • Maksimal individuell støtte - intensiv læring i små grupper
  • Åpen og kreativ læring atmosfære
  • Teknisk utlån også for private prosjekter
  • Ingen skjulte avgifter - attraktiv finansieringsmodell
  • Semesterbillett inkludert
  • Sentral beliggenhet i hjertet av Berlin med gode forbindelser

Vi er der for deg personlig

Du vil vite mer om et studieprogram, har spørsmål om finansiering eller generell universitet? Vår rådgivningstjeneste hjelper deg gjerne.

Det beste innsiktet får du direkte på stedet. Derfor inviterer vi hjertelig til potensielle studenter til å delta på våre arrangementer på universitetet.

Steder

Berlin

Address
Ehrenbergstraße,11-14
10245 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss