Les den offisielle beskrivelsen

DEKRA | Hochschule für Medien er et statlig anerkjent universitet akkreditert av Wissenschaftsrat og med hovedkontor i Berlin-Friedrichshain.

Det tilbyr tre grunnskoleprogrammer: Film og TV, Journalistikk og PR og Kommunikasjonsledelse. Spekteret av spesialiseringsmuligheter er bredt og spenner fra mediedesign, markedsføringskommunikasjon og kommunikasjonspsykologi til online journalistikk, tv-journalistikk, moderering og PR til styring, kamera, produksjon, etterproduksjon og lyd.

Universitetet er en del av DEKRA Academy Network, en av de største private utdannelsesleverandørene i Tyskland.

Praktisk relevans og sterkt nettverk

Alle kurs på DEKRA | Hochschule für Medien følger en applikasjonsorientert tilnærming. Fokus ligger på praktisk opplæring for media og kreative næringer på grunnlag av vitenskapelig grunnlagt undervisning. En av våre måter å sikre praksis og livslang læring på er gjennom samarbeid med ulike partnere: mediebedrifter, ideelle organisasjoner og offentlige organisasjoner og andre utdanningsinstitusjoner.

Intensiv omsorg og attraktivt læringsmiljø

Vi tilbyr våre studenter en personlig tjeneste som spesifikt retter seg mot deres individuelle styrker og behov. I tillegg er et hyggelig og kjent undervisnings- og læringsmiljø et av universitetets spesielle trekk. Forelesningene foregår i små studiegrupper. I denne sammenheng fungerer lærerne som impulsgeneratorer som innlemmer sin erfaring og kompetanse fra vitenskap og privat sektor til sine studier. Selv utenfor forelesningene tar lærerne tid til spørsmål fra våre studenter.

Du er viktig for oss - fra begynnelsen

Formelt krav til bachelorgrad på DEKRA | College of Media er universitetets inngangskvalifikasjon (Abitur eller Fachhochschulreife) eller en yrkesopplæring med flere års yrkeserfaring. Det er ingen numerus clausus (NC). I tillegg må ingen mapper, filmer, artikler, etc. innleveres på forhånd. Viktigst for en vellykket studie her er din egen motivasjon: Derfor legger vi særlig vekt på detaljert informasjon og en individuell konsultasjon. Prøvestudier, workshops, arrangementer, personlig studieveiledning er bare noen av våre vanlige tilbud til potensielle studenter.

Dine fordeler et øyeblikk

 • Statlig godkjente studier ved et etablert universitet
 • Utmerket undervisning med professorer og forelesere fra feltet
 • Konsekvent praktisk relevans med ulike prosjekter
 • Stort nettverk med partnere fra media, næringsliv og samfunn
 • Maksimal individuell støtte - intensiv læring i små grupper
 • Åpen og kreativ læring atmosfære
 • Teknisk utlån også for private prosjekter
 • Ingen skjulte avgifter - attraktiv finansieringsmodell
 • Semesterbillett inkludert
 • Sentral beliggenhet i hjertet av Berlin med gode forbindelser

Vi er der for deg personlig

Du vil vite mer om et studieprogram, har spørsmål om finansiering eller generell universitet? Vår rådgivningstjeneste hjelper deg gjerne.

Det beste innsiktet får du direkte på stedet. Derfor inviterer vi hjertelig til potensielle studenter til å delta på våre arrangementer på universitetet.

Programmer gitt i:
 • Tysk
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


DEKRA Hochschule für Medien

Bachelorprogrammet lærer de nødvendige teoretiske grunnleggende, for eksempel filmhistorie, filmanalyse, skriptarbeid, film- og videoteknologi samt lydteknologi. I praksi ... [+]

Studier av film og fjernsyn fokuserer på de mange produksjonsstrinnene - fra ideen til den ferdige artikkelen.

Bachelorprogrammet lærer de nødvendige teoretiske grunnleggende, for eksempel filmhistorie, filmanalyse, skriptarbeid, film- og videoteknologi samt lydteknologi. I praksis behandles spesielt metoder og teknikker for filmskaping og tv-produksjon. Kommunikasjon og prosjektorientert læring er fokus for studier i film og fjernsyn. I tillegg til den vitenskapelige og tekniske kunnskapen, får studentene omfattende praktisk erfaring.

Etter å ha fullført grunnleggende studier, velger studentene mellom spesialiseringene regissør, kamera, produksjon, postproduksjon eller lyd. De skriver, skyter, film, kutter og produserer sine første kortfilmer, dokumentarfilmer, musikkvideoer og lignende film- og TV-premier. Våre forelesere støtter dem. Studien er ferdig med en faglig bacheloroppgave.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk,Tysk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
DEKRA Hochschule für Medien

Studiet journalistikk og PR er rettet mot praksisorienterte og kreative interesserte søkere som ønsker å jobbe innen multimedia og kreativt arbeid med fokus på TV, modere ... [+]

Studiet journalistikk og PR er rettet mot praksisorienterte og kreative interesserte søkere som ønsker å jobbe innen multimedia og kreativt arbeid med fokus på TV, moderering og nettbaserte områder eller aktivitetsområder i PR.

Programmet tilbyr en balansert blanding av hovedsakelig seminarer og praktisk redigeringsarbeid. De obligatoriske modulene i alle fagområder gir grunnleggende kompetanse innen Forbundsrepublikken Tysklands media og politiske system, statistikk og medieforskning, medieteknologi, medielov samt grunnleggende design- og produksjonsferdigheter innen skriving og copywriting, fotografering, videoteknologi, lydteknologi, redigeringssystemer , Avdelinger og formatkund.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
DEKRA Hochschule für Medien

Kommunikasjonsledelse grad programmet fokuserer på oppfatningen av kommunikasjonsstrategier og medieprodukter samt deres kreative gjennomføring. Kommunikasjons- og medies ... [+]

Kommunikasjonsledelse grad programmet fokuserer på oppfatningen av kommunikasjonsstrategier og medieprodukter samt deres kreative gjennomføring. Kommunikasjons- og mediesektoren er en av verdens største vekstindustrier. Derfor er kvalifiserte spesialister i stor etterspørsel.

Bachelorstudiet i kommunikasjonsledelse lærer grunnleggende om økonomi, prosjektledelse, fotografi og design, forretningsadministrasjon og kommunikasjon, markeds- og medieforskning og sosial markedsføring. Denne velbegrunnede kunnskapen brukes hensiktsmessig i praktiske prosjekter og forsterket tverrfaglig.

I den avanserte fasen av studiet kan studentene spesialisere seg på de tre områdene mediedesign, kommunikasjonspsykologi og markedsføringskommunikasjon. På slutten av spesialiseringen vil alle avdelinger i fellesskap innse et tverrfaglig tverrfaglig prosjekt for en klient fra feltet. Studien er ferdig med en faglig bacheloroppgave.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk