University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som statlig universitet, FHWS tilbyr grader blir anerkjent over hele verden. FHWS tilbyr et bredt spekter av praksisorientert og fremtidsrettet studieprogrammer med mer enn 30 graders kurs på ti fakulteter og fem forskningsinstitutter. Nesten 9000 studenter er registrert i fakultetene på de to stedene i Würzburg og Schweinfurt som er mindre enn 40 km fra hverandre, og ligger i den sørlige delen av Tyskland.

Studerer ved FHWS er preget av små studiegrupper og en lav student / lærer-forholdet. Av en stor andel av seminarinnlegg elevene lærer å arbeide uavhengig. I tillegg fremmer prosjektarbeid studentenes team-arbeider evner. Nesten 230 professorer med solid yrkeserfaring fra industri og næringsliv gi vitenskapelig utdanning med spesiell relevans for søknad og praksis. Kursene foregår i moderne undervisningsrom og laboratorier utstyrt med innovativ teknologi og state of the art apparater. Universitetet samarbeider tett med regionale og trans-regionalt næringsliv. Studenter nytte av dette nære samarbeidet ved å være i stand til å gjøre praksisplasser og med muligheten til å skrive sin bacheloroppgave i ett av disse selskapene.

Dessuten har de sjansen til å bygge et nettverk for deres fremtidige karriere. FHWS utmerker seg ved sin internasjonale orientering: For mer enn 20 år allerede universitetet tar imot studenter fra over 40 land. Worldwide FHWS er ​​assosiert med mer enn 130 universiteter. Innenfor sin internasjonaliseringsstrategi tilbyr FHWS engelsktalende bachelorgrad starter med vinter semester 2014/15. Alle engelske grad kurs er ledsaget av kulturelle og språklige utdanning kurs, slik som å gi og fremme en best mulig integrering av alle internasjonale studenter.

Hvorfor FHWS? Den FHWS tilbyr sju-semester bacheloremne som tvilling programmer. Derfor kan du velge mellom engelsk eller tysk som undervisningsspråk. Takket være det brede spekter av industrien som opererer i området, og samarbeid mellom FHWS og industrielle partnere, studentene har gode muligheter for praktiske semestre og teser. Regionen tilbyr også gode karrieremuligheter.

State-of-the-art Applied Sciences fasiliteter

Laboratorier (Virtual Reality, Creative Cube, Logistikk, fabrikkplanlegging, Factory Optimalisering, ergonomi, ERP-systemer) Lær Fab (en faktisk selskap for å trene elevene på jobben) Unik casestudier med våre regionale nærings Partnere

Industri Det er mange multinasjonale selskaper i nærområdet, for eksempel Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF og Bosch-Rexroth. Disse gir mange muligheter for våre studenter til å gjøre prosjekter, praksisplasser og avhandlinger.

Steder

Würzburg

Address
Münzstraße 19
97070 Würzburg, Bayern, Tyskland