Les den offisielle beskrivelsen

Som statlig universitet, FHWS tilbyr grader blir anerkjent over hele verden. FHWS tilbyr et bredt spekter av praksisorientert og fremtidsrettet studieprogrammer med mer enn 30 graders kurs på ti fakulteter og fem forskningsinstitutter. Nesten 9000 studenter er registrert i fakultetene på de to stedene i Würzburg og Schweinfurt som er mindre enn 40 km fra hverandre, og ligger i den sørlige delen av Tyskland.

Studerer ved FHWS er preget av små studiegrupper og en lav student / lærer-forholdet. Av en stor andel av seminarinnlegg elevene lærer å arbeide uavhengig. I tillegg fremmer prosjektarbeid studentenes team-arbeider evner. Nesten 230 professorer med solid yrkeserfaring fra industri og næringsliv gi vitenskapelig utdanning med spesiell relevans for søknad og praksis. Kursene foregår i moderne undervisningsrom og laboratorier utstyrt med innovativ teknologi og state of the art apparater. Universitetet samarbeider tett med regionale og trans-regionalt næringsliv. Studenter nytte av dette nære samarbeidet ved å være i stand til å gjøre praksisplasser og med muligheten til å skrive sin bacheloroppgave i ett av disse selskapene.

Dessuten har de sjansen til å bygge et nettverk for deres fremtidige karriere. FHWS utmerker seg ved sin internasjonale orientering: For mer enn 20 år allerede universitetet tar imot studenter fra over 40 land. Worldwide FHWS er ​​assosiert med mer enn 130 universiteter. Innenfor sin internasjonaliseringsstrategi tilbyr FHWS engelsktalende bachelorgrad starter med vinter semester 2014/15. Alle engelske grad kurs er ledsaget av kulturelle og språklige utdanning kurs, slik som å gi og fremme en best mulig integrering av alle internasjonale studenter.

Hvorfor FHWS? Den FHWS tilbyr sju-semester bacheloremne som tvilling programmer. Derfor kan du velge mellom engelsk eller tysk som undervisningsspråk. Takket være det brede spekter av industrien som opererer i området, og samarbeid mellom FHWS og industrielle partnere, studentene har gode muligheter for praktiske semestre og teser. Regionen tilbyr også gode karrieremuligheter.

State-of-the-art Applied Sciences fasiliteter

Laboratorier (Virtual Reality, Creative Cube, Logistikk, fabrikkplanlegging, Factory Optimalisering, ergonomi, ERP-systemer) Lær Fab (en faktisk selskap for å trene elevene på jobben) Unik casestudier med våre regionale nærings Partnere

Industri Det er mange multinasjonale selskaper i nærområdet, for eksempel Fresenius, SKF, Shaeffler, ZF og Bosch-Rexroth. Disse gir mange muligheter for våre studenter til å gjøre prosjekter, praksisplasser og avhandlinger.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

En virksomhet og ingeniørutdannelse kombinerer to forskjellige fagområder, slik at du kan finne arbeid i både spesialiserte, teknisk prosjektering arena og ledelsen indus ... [+]

En virksomhet og ingeniørutdannelse kombinerer to forskjellige fagområder, slik at du kan finne arbeid i både spesialiserte, teknisk prosjektering arena og ledelsen industrien.

Studentene skal trenes for en rekke fagområder, for eksempel industribedrifter, ingeniørkontorer, banker, forsikring, konsulentfirmaer, bedrifter og offentlig service. Våre kandidater dra nytte av gode muligheter til å starte sine karrierer, og vil fortsette å ha gode utsikter i fremtiden.

Kombinasjonen av tekniske og ikke-tekniske studiemoduler tjener som grunnlag for både konvensjonelle og nye felt: salg og markedsføring, logistikk, materialadministrasjon og innkjøp, produksjon og produksjon, styring, regnskap, organisasjon og databehandling.... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

Den nye internasjonale Bachelor program forbereder studentene for en karriere i et internasjonalt forretningsmiljø i Tyskland eller i utlandet. Utenlandske studenter bli ... [+]

Den nye internasjonale Bachelor program forbereder studentene for en karriere i et internasjonalt forretningsmiljø i Tyskland eller i utlandet. Utenlandske studenter bli kjent med tysk kultur og språk mens tyske studenter vil være forberedt faglig og kulturelt for en fremtidig jobb i et internasjonalt selskap.

I løpet av de tre første semestrene, er grunnleggende i internasjonal ledelse lært, for eksempel regnskap, HR og finans. Du kan deretter bestemme om du ønsker å tilbringe den fjerde semester ved en av våre internasjonale partner universiteter eller femte semester som praktikant med en bedrift i utlandet.

Studiepoeng fra vår partner universitetet vil bli akseptert av FHWS.... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 - 8 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt

The Bachelor i logistikk ved FHWS åpner døren til et bredt spekter av mulige karrierer. Din fremtidige oppgave vil være å sikre bedriftenes konkurranseevne du jobber for ... [+]

Den Bachelor i Logistikk på FHWS åpner døren til et bredt spekter av mulige karrierer. Din fremtidige oppgave vil være å sikre bedriftenes konkurranseevne du jobber for ved å holde inventar lav samtidig sikre kundetilfredshet ved å holde leveringstidene kort og etter just-in-time levering av bestilt lager. Hele prosessen med planlegging, arrangering, tilsyn og kontroll av utstyr, verdier og informasjonsflyt i bedriften så vel som i hele forsyningskjeden mellom leverandører og kunder er organisert av logistikk ledere.

For å gjøre deg i stand til å håndtere komplekse problemstillinger i din fremtidige hverdagen forretningsmiljø, vil du få en grundig innføring i følgende områder innenfor rammen av en tverrfaglig grad kurs:... [-]

Tyskland Würzburg Schweinfurt
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk