Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Media of the World

Hvordan skrives bøker ut? Hvordan er informasjon arkivert og dokumentert? Hva betyr "kommunikasjon"? Hvordan opprettes virtuelle verdener? Hva skjer bak kulissene i TV-studioer? Hva er viktig i utformingen av emballasje og hvordan virker reklame egentlig? Studenter på Hochschule der Medien er opptatt av disse og mange andre spørsmål.

111634_ScreenShot2019-03-07at4.24.13PM.png

Siden 1. september 2001 har Hochschule der Medien samlet den kombinerte kunnskapen til det tidligere Universitetet for utskrift og media, en utdanningsinstitusjon med over 100 års tradisjon og Universitetet for bibliotekarskap og informasjon hvis historie kommer tilbake til 1942. Med 16 bachelorstudier og 6 mastergradsprogrammer, en deltid MBA og et doktorgradsprogram, Hochschule der Medien dekker et bredt spekter av mediekompetanse: fra trykte medier til elektroniske medier, fra massemedier og medieteknologi til medieproduksjon, fra media design for å gjøre media tilgjengelig.

111633_ScreenShot2019-03-07at4.24.25PM.png

Hochschule der Medien lærer elevene i moderne forelesningsteater, samt i verksteder og studioer, på trykkmaskiner eller bak kameraet. Spennende praktiske prosjekter i universitetets laboratorier eller i samarbeid med partnerbedrifter utfyller teoretisk kunnskap og vitenskapelige arbeidsmetoder. Opprinnelig hadde universitetet to campusser. Siden 2014 består universitetet av en sentral campus i Stuttgart Vaihingen med en ny fakultetbygning som symboliserer "en medieverden".

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Denne Bachelor of Engineering gir teknisk utdanning i Tyskland, mens studentene vil bli bevæpnet med de profesjonelle, kreative og tverrkulturelle ferdighetene som trengs ... [+]

Denne Bachelor of Engineering gir teknisk utdanning i Tyskland, mens studentene vil bli bevæpnet med de profesjonelle, kreative og tverrkulturelle ferdighetene som trengs for å trives i inn-og utland.

I Tyskland er Print Media Technologies det første og eneste internasjonale bachelorprogrammet i engros-engineering, som utelukkende er undervist på engelsk og designet for studenter fra hele verden. Det er et unikt tema som kombinerer kreativitet, vitenskap, teknologi, interkulturelle studier, bedriftsledelse og språk.

Nyutdannede nyter godt av høy kvalitet. Plasseringsfrekvensen er 100%. Programmet er å danne utdannede ledere og utøvere på medieproblemer; som inkluderer ledende tekniske, ledelses- og markedsføringsstillinger over hele verden. Nyutdannede jobber i internasjonalt ekspanderende virksomheter. Programmet er godt utformet for å fremme kompetanse innen medieteknikk; I tillegg skal studentene utvikle kritiske tenkning og talespråk.... [-]

Tyskland Stuttgart
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
Location address
Hochschule der Medien
Nobelstrasse 10

Stuttgart, Baden-Württemberg, 70569 DE