Macromedia University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Macromedia University - universitetet for digital transformasjon

Å velge et universitet er en viktig livsavgjørelse. Det er stedet hvor du legger grunnlaget for ditt fremtidige karriere-nettverk og oppdager det valgte arbeidsområdet ditt og begynner å forme din profesjonelle identitet. Vi er glade for at du har interessert deg for Macromedia, et anerkjent privat tysk universitet, og ønsker å fortelle deg mer om hvordan vi kan bidra til å forme fremtiden din.

Internasjonal rangering
I 2020 deltok Macromedia i U-Multiranking sammen med 1800 universiteter globalt og 104 fra Tyskland og rangerte blant de topp 15% av alle handelshøyskoler, topp 25 for kontakt med arbeidsmiljøet og nummer 2 i Tyskland for gründertenking.

109589_029-Macomedia-Erstsemesterstart-II-Causalux-Fotograf-Potsdam.jpg


Våre programmer - din fremtid
Ved Macromedia University er fokuset vårt på studentene våre. Vi har som mål å skape et rom der de kan utvikle seg. Vi fremmer nøkkelkompetanser som kommunikasjonsferdigheter og en gründer tankegang. En stor del av kursene våre er basert på praktiske prosjekter som tar form av individuell coaching. Digital transformasjon endrer fundamentalt strukturen i vår profesjonelle verden, og vi trenger mennesker i hjertet av disse endringene som er i stand til å tenke på tvers av fagdisipliner og ta på seg personlig ansvar. Dette er menneskene vi utdanner. Som universitetet for digital transformasjon ser vi vår rolle som muliggjørere: vi gjør det mulig for studentene våre å forstå og forme endring. Prosessen og utfallet kan innkapsles kortfattet: du endrer deg. absolvia_Mafaldanews.jpg

Studiene våre er en blanding av teoretiske forelesninger og praktisk prosjektarbeid. Studentene blir oppfordret til å ta ansvar for studiene sine og får muligheten til å samarbeide med ledende mediefigurer og sentrale aktører fra internasjonale organisasjoner, som jobber tett med universitetet som gjesteforelesere og prosjektsponsorer. Vi tilbyr fulltids bachelorkurs og mastergradskurs for internasjonal karriere innen medie- og kommunikasjonssektoren. Alle programmene er akkreditert av FIBAA og fører til en internasjonalt anerkjent grad. Et samarbeid med vår britiske partner, University of Westminster, gjør det mulig for oss å tilby ytterligere bachelorgrader innen våre studenter.

Campus vår - koblet til Tysklands beste bransjeaktører

Campusene våre har base i noen av Tysklands mest livlige byer: München, Stuttgart, Köln, Hamburg, Freiburg, Leipzig og Berlin. Studentene våre drar fordel av vår utmerkede samtale med den lokale industrien på hvert campussted. Universitetet sysselsetter rundt 100 professorer og anerkjente forskere og eksperter fra medieselskaper, multinasjonale selskaper, universiteter og kommunikasjonsbyråer. Rundt 3000 studenter har blitt påmeldt så langt, inkludert et økende antall internasjonale studenter som velger å studere ved Macromedia og bidra til å styrke den allerede blomstrende kosmopolitiske kulturen ved Macromedia University.

Masterprogram - forme den digitale fremtiden i høyere posisjoner

I prinsippet er Macromedias masterprogrammer i nøye samsvar med de profesjonelle kravene i medie- og kommunikasjonsbransjen. Dette prinsippet gjenspeiles i universitetets undervisningsprosesser. Alle forelesningene holdes på engelsk og blir levert på en stimulerende og praktisk måte i små klasser.

Casestudier, simuleringer og prosjektarbeid - mest i samarbeid med mediebedrifter - hjelper studentene med å utvikle kompetanse som vil lette tilgangen til ettertraktede karrierer. Med små klasser og intensiv veiledning gjenspeiler Macromedias læringsmiljø den angelsaksiske mastergradskulturen, inkludert individuell coaching av kvalifiserte forelesere. Graduate School vil utstyre deg med relevante metoder og verktøy for å aktivt forme den permanente transformasjonen av samfunn og økonomi som en profesjonell, og forberede deg på en vellykket karriere med gode fremtidsutsikter.

Fordelene ved å velge Macromedia University

 • Toppposisjon i CHE Ranking 2014/15
 • Små klasser med intensivt, individuelt tilsyn
 • Globalt anerkjente, statsgodkjente grader
 • Campus i Berlin, München og Köln; Berlin og München er i topp 10-rangeringen "Beste studentbyer 2017" av Topp universiteter
 • Autentiske, praksisorienterte prosjekter med over 500 kjente selskaper
 • Høyt kvalifiserte professorer og industriinnsidere som forelesere
 • Velutstyrte medielaboratorier
 • Sterke karriereutsikter i Tyskland: 18 måneders visum etter vellykket eksamen
 • Masterkurs går tre dager i uken
 • Studier helt på engelsk
 • Campusene ligger i de største industribyene i Tyskland
 • Globalt nettverk av partneruniversiteter

107660_Studentinnen_drei_Projektion_790_445.jpg

Steder

München

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Sandstrasse 9

80335 München, Bayern, Tyskland

Berlin

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Mehringdamm 33

10961 Berlin, Berlin, Tyskland

Köln

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Brüderstraße 17

50667 Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Hamburg

Address
Macromedia University of Applied Sciences
Gertrudenstraße 3

20095 Hamburg, Hamburg, Tyskland

Freiburg

Address
Haslacher Straße 15
21729 Freiburg, Niedersachsen, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss