Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1991, har navnet på universitetet lenge vært et kjennetegn på et solid faglig utdanning, anvendt forskning og for en engasjert student body.

Den praktiske studier og utmerkede fasiliteter tiltrekke uforminsket styrke studenter. De ikke bare berike mens han studerte byene Magdeburg og Stendal - flertallet forblir selv etter ferdigstillelse i regionen og gir for innovasjoner som gagner nærings- og samfunnsliv.

Hvorfor studere ved universitetet i Magdeburg-Stendal?

Les hvorfor en studie eller utvekslingssemester ved Universitetet i Magdeburg-Stendal er det riktige valget for deg.

Young university

De har med Universitetet i Magdeburg-Stendal mye til felles. For eksempel ble college grunnlagt i 1991 og er dermed omtrent på din alder.

innovative kurs

Når du tenker på å studere i utlandet, er du sannsynligvis spent på nye ting. Perfekt! Universitetet tilbyr innovative kurs som Applied Childhood Studies, miljø og sikkerhet og tegnspråk tolkning.

Språk og kultur

Fordi du kan lese dette, har du lært minst ett fremmedspråk, nemlig tysk. Great! Universitetet tilbyr rikelig anledning til å forbedre dine språkkunnskaper gjennom språkopplæring og utvide din horisont gjennom kulturarrangementer.

I hjertet av Tyskland

Den sentrale plasseringen av de to stedene gir raske forbindelser til Berlin, Hannover eller Leipzig.

praktisk Study

Hvis du måtte lære en svært teoretisk undervisning i skoletiden, må du koble sannsynlig interaktiv læring den rent teoretiske siden. Super! Universitetet i Magdeburg-Stendal er avhengig av en praktisk studie, som forbinder teoretisk pensum med praktisk erfaring.

lave kostnader

Siden du snart begynne studentlivet, tror nok student budsjett. Ikke noe problem! Semesteravgiften ved Universitetet i Magdeburg-Stendal er lavt og lar deg for eksempel i Magdeburg gratis å bruke offentlig transport. I tillegg er bolig alternativer i Magdeburg og Stendal ganske rimelig og av god kvalitet.

grønn Campi

Som du vil snart begynne studentlivet, har du sannsynligvis forvente litt moro. La oss gå! Magdeburg og Stendal er byer som tilbyr mye for studenter: Studentrådet organiserer parter, er universitetets sports tilbudet stort og grønt campus inviterer deg etter klasse å slappe av.

Steder

Magdeburg

Hochschule Magdeburg-Stendal

Address
Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Tyskland
Telefon
+49 (0391) 886 - 4106

Stendal

Address
Osterburger Straße 25
39576 Stendal, Sachsen-Anhalt, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss