Mainz University Of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Praktisk og teoretisk lyd, internasjonalt og fremtidsorientert - studere ved Mainz University Of Applied Sciences forbereder studentene på karriere og deres fremtid i ordets beste forstand. Vi er kjent for gjensidig avhengighet av undervisning, forskning og praksis. Samarbeidet mellom universitetet og næringen er spesielt nært: alene-yrkesutdanningene kultiverer 450 samarbeidspartnere , hovedsakelig i næringslivet i Rhein-Main-regionen .

Det er en vinn-vinn-situasjon: Næringslivet drar nytte av innovative ideer fra universitetet, og omvendt, studentene drar nytte av konkrete mål for selskapene. Dette kan blant annet ses i introduksjon av internasjonale og fremtidsrettede utdanningsprogrammer som media design, internasjonal virksomhet og media, IT

Fra forskning til teknologioverføring

I anvendt forskning og utvikling, anerkjenner vi internasjonalt anerkjent topplassearbeid på mange områder. Dette er tydelig demonstrert av mange tredjepartsfinansierte prosjekter og patentutviklinger. Med nye fokuspunkter i arbeidet vårt, fortsetter vi å sette nyskapende aksenter i forskning og utvikling - som vi deretter implementerer med samarbeidspartnere fra næringsliv, vitenskap, kultur og industri.

Syv institutter med egne arbeidsfelt har kommet fram fra skolene ved universitetet til denne dagen; pionerene blant dem har jobbet selvstendig og vellykket i over ti år.

For å fremme utveksling med eksterne partnere fra offentlige institusjoner og næringsliv, støtter universitetets sentrale overføringskontor alle partnere som er involvert i forsknings- og utviklingsprosjekter.

Vår misjonserklæring

Oppdragserklæringen fra Mainz University Of Applied Sciences er en veikart for kontinuerlig kvalitetsforbedring som en del av en universitetsrevisjon og er derfor gjenstand for dynamisk utvikling.

Oppdragsoppgaven som et universitets revisjon

Den består av tolv ledende prinsipper om relevante kjerneproblemer innen høyere utdanningspolitikk, for eksempel studier, undervisning og forskning. Universitetsadministrasjonen bestemmer i en årssyklus hvilke av de opplistede målene skal videreutvikles med hvilke ønskede resultater. Dette innebærer at målene i oppdraget er underlagt kontinuerlig gjennomgang, må bevise seg eksplisitt i "syreprøven" av praktisk anvendelse og ha uendelige konsekvenser for universitetspolitikken (for eksempel sysselsettingspolitikken). Universitetet kan dermed utføre en permanent styrke / svakhetsanalyse, suksessivt sette nye mål, skape nye strukturer for implementering og dokumentere løsningene.

Steder

Mainz

Address
Holzstraße 36
55116 Mainz, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss