Les den offisielle beskrivelsen

Media Design School - The Institution

Media Design School er en av de ledende universiteter for media og design i Tyskland. Den danner i alle relevante deler av media fra ungdommen av i morgen. Studenter nytte av den spesielle nærhet av Media Design Universitetet for Economics.

Den MD.H holder tett Kontakter med næringslivet med vekt i media og er medlem av Association of Private Universities (VHP). I VPH over 40 ledende tyske private universiteter er organisert.

Den MD.H en av de største private tilbydere av kurs og opplæring innen nye medier, spill, mote, media og kommunikasjon ledelse og IT. Selskapet ser seg selv som en drivkraft. I utviklingen av tilbud, universitetet alltid ansett nåværende og fremtidig etterspørsel i arbeidsmarkedet, Og alle eksisterende avtaler er stadig tilpasses nye krav.

støtte

The Media Design School of Design og informatikk GmbH er Sponsing for Media Design School, The Media Design School of Design og informatikk har tre studiesteder: Berlin, München og Düsseldorf og deres hovedkvarter i Berlin. Rektor av Media Design School er Hartmut Bode, kansler av MD.H er Arnim Zubke.

Datterselskapet Media Design Academy Utdannings GmbH er bærer, som ble grunnlagt i 2014 Private Media Design Fachoberschule design (Md.A-FOS)

Offisielt anerkjent og akkreditert

Siden 01. April 2004 er det private Media Design School of Design og informatikk i samsvar med § 123 para. 1 Berlin Higher Education Act i forbindelse med § 70 para. 1 of Higher Education Act og godkjent av Statens siden 10.05.2010 også fra sertifisert Science institusjonelt. Den reaccreditation av Science fant sted 19.10.2015.

For å lette internasjonal sammenlignbarhet grader gjennomført den vanlige re-akkreditering av kurs av MD.H av Sentral Evaluering og akkreditering Agency (ZEvA). Alle kurs av MD.H er vellykket akkreditert.

Ledende Media Design School

Nærmere selskapet

München, Düsseldorf og Berlin er blant de medie og design hovedsteder i Tyskland. I fellesprosjekter med ledende utgivere, byråer, produksjonsselskaper og andre selskaper, studentene lære praksisen.

Nærmere pulsen på media, design og informatikk

Knapt noen bransjen er i endring så fort som media, design og informatikk industrien. Derfor MD.H sine læreplaner og programmer til de nye kravene i markedet justerer kontinuerlig.

Nærmere Øv

Professorer og forelesere av MD.H jobbet og jobber med hell i praksis. Dette sikrer at studentene tilegner seg aktuell og relevant kunnskap som gjør dem i stand til profesjonell suksess.

Nærmere professorene

På MD.H er det ingen masse forelesninger. De små seminargrupper og lett tilgjengelighet av fakultetet ta direkte kontakt mellom studenter og lærere trygge.

Nærmere Jobs

Nærhet til virksomheten er også nær potensielle arbeidsgivere. Den MD.H bistår elevene individuelt om sin egen karriere tjeneste.

Studerer ved MD.H

Mediedesignskole har totalt seks Bachelorutdanningene til. Kursene Media Design, Media og kommunikasjonsledelse, Fashion Management, Fashion Design og Digital Film Design - Animasjon / VFX utdannet med en Bachelor of Arts. Programmet avsluttes med Game Design Bachelor of Science.

de tre Masterprogram Media Design, Game Design og Media og kommunikasjon Ledelse lukke hver med en Master of Arts.

Enhver tilstedeværelse av studien kurs Media Design School er akkreditert av Central Evaluering og akkreditering Agency (ZEvA).

Opplæring og utdanning

Den beste utdanning - nettopp denne påstanden har MD.H. I tillegg til universitetspedagogikk i mediedesign universitetet tar svært vellykket Trening med IHK konfirmasjonen for media designer for digital og print gjennom.

Kveldskurs for arbeidsfolk og som finner sted i løpet av sommerferien Media Camp for alle unge til sinns som ønsker å teste sitt talent for mediefolk, komplett spekter av MD.H.

Din fremtid - vår misjon

Du planlegger din fremtid innen design og medieverden? Veldig bra! Vi også. I over 25 år har vi studenter med vår kompetanse og erfaring i en av de mest spennende grener av nåtiden - og fremtid. Og akkurat der er næringsliv, media og design møtes: i de kreative festningene München, Berlin og Düsseldorf.

Treningen vil foregå i tett sammenheng til foreleser. Regelmessig praksis prosjekter og et internship For å koble til selskapet allerede i løpet av sin opplæring her og fremme teamarbeid av våre deltakere. Totalt sett er mediedesign Universitetet har 43 professorer. Overgangen til den profesjonelle verden sammen på hvert sted av Career Service of MD.H.

Studier sammen arbeidsforholdet

Så hvis du er på utkikk etter en ny faglig orientering eller en lyd utdanning for deres neste karrierevalg, er vi de rette menneskene. Vi tilbyr best mulig teoretisk og praktisk rustning. Vår Pluss: verdifulle kontakter i arbeidslivet som venter på anbefalinger fra oss; , Ønsket om å ha motiverte studenter til fremgang faglig og personlig; og til studenter som ikke er fornøyd med de første tilgjengelige studieretningene, men med de beste.

steder

The Media Design School er representert i Berlin, München og Düsseldorf med sine egne treningssentre med et samlet areal på 12.000 kvadratmeter. Stedene er utstyrt med en omfattende, høykvalitets medieteknologi, u. en i Berlin og München via profesjonelt utstyrt video- og lydopptak studioer. Antallet plasser er totalt 1400 (WS2014 / 2015). Tilstede faser av yrkes Kursene gjennomføres på de respektive steder.

Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BA

Media Design School

Visualiseringer, animasjoner og VFX er en integrert del av film, TV og reklamebransjen. I TV og print reklame Nesten alle produkter som vises på datamaskinen. Spillbransj ... [+]

perspektiver

Visualiseringer, animasjoner og VFX er en integrert del av film, TV og reklamebransjen. på TV og print reklame Nesten alle produktene som vises på datamaskinen. Spillbransjen er i stadig kontraktørselskaper Digital Film Designer / inne. Bruksområdene for animasjon og VFX alltid erobre nye næringer. Etterspørselen etter dyktige fagfolk er stor - og økende!

Et annet argument for å velge studien, er svært gode muligheter til å få erfaring i utlandet. London, Los Angeles, Vancouver og Shanghai er her de mest populære nettstedene, De riktige stedene for dine fremtidige tilbud MD.H studiet Digital Film Design - Animasjon / VFX i Berlin og München.

Fakta Varighet: 7 semestre Type: Fulltid Studiepoeng: 210 studiepoeng Grad: Bachelor of Arts (BA) Utgivelsesdatoer: 1. oktober (Berlin, München), 2017 (Düsseldorf) Steder: München, Düsseldorf, Berlin Tre trinn for å studere! ... [-]
Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
Media Design School

I syv semestre kvalifiserte lærere spirende mote ledere og mote ledere gir en omfattende og bred kompetanse innen bedriftsledelse, produktutvikling og merkevareledelse me ... [+]

Hva gjør MD.H?

I syv semestre kvalifiserte lærere underviser vordende Mote ledere og mote ledere en omfattende og bred kompetanse Ledelsen, Produkter og merkevareledelse med den nasjonale og internasjonale Tekstil og mote industrien set fokus. Også viktige språklige og kulturelle studier ferdigheter er lært. Den hands-on prosjekter og Praktikumssemester tjene til å utvide og utdype ferdigheter og erfaring som er avgjørende for lederne i Fashion Management-området.

Studenter av MD.H får fri tilgang til det globale trenden informasjonsnettverk WGSN mens han studerte.

Den tverrfaglige krav Media Design School kommer i gjennomføringen av flere kurs og prosjektarbeid sammen med representanter for kursene "Fashion Design" og "Medier og kommunikasjon Management" uttrykk.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
Media Design School

Mediedesignskole har 25 års erfaring i utdanning. I alle medier og designområder, og tilbyr state-of-godkjente kurs. Valg av tre steder i media og mote festninger Berlin, ... [+]

Derfor MD.H!

Mediedesignskole har 25 års erfaring i utdanning. I alle medier og designområder, og tilbyr state-of-godkjente kurs. Valg av tre steder i media og mote festninger Berlin, Düsseldorf og München. Dette kombinerer en god beliggenhet i byen, moderne fasiliteter og mange måter å gjøre studiet av fleksibilitet.

Fakta Varighet: 7 semestre Type: Fulltid Studiepoeng: 210 studiepoeng Grad: Bachelor of Arts (BA) Release datoer: 1 oktober Steder: München, Düsseldorf, Berlin I noen få skritt til studiet

Opptaket beslutningen er et personlig intervju, en egnethetsprøve og en skriftlig søknad. Dette er mulig til enhver tid. I tillegg er gratis arbeid prøver innsendt fra ulike Spaces. Forutsetning er generell studiekompetanse, teknisk høyskole eller en anerkjent tilsvarende.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
Media Design School

Med intensiv pleie av lærerne i små studiegrupper, men særlig ved å bruke det de har lært til reelle utfordringer bedrifter. Våre erfarne professorer / professorer og for ... [+]

Hvordan lære jeg på MD.H?

Med intensiv pleie av lærerne i små studiegrupperMen hovedsakelig ved anvendelse av læring på konkrete utfordringer selskaper. Våre erfarne professorer / professorer og forelesere / foredragsholdere fra praksis vil hjelpe dine kunnskaper og ferdigheter relatert til praksis og kontinuerlig utvikle:

I seminarer med faktiske case studies, rollespill, øvelser, diskusjoner og presentasjoner. I praktiske prosjekt moduler. Disse spenner fra unnfangelse gjennom design og produksjon av nettsider, sosiale mediekampanjer, TV-reklame, radioreklame og brosjyrer I internasjonale workshops med eksperter fra alle mediesektorene. Fakta Varighet: 7 semestre Type: Fulltid Studiepoeng: 210 studiepoeng Grad: Bachelor of Arts (BA) Release datoer: 1 oktober Steder: München, Düsseldorf, Berlin Hvordan vil jeg MD.H student / i? ... [-]
Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
Media Design School

"Mote ikke slipper deg.» - Slik at det bringer Karl Lagerfeld til poenget. Mote er et uttrykk for tidsånden, og krever av designerne og designere en høy sosiokulturell og ... [+]

Hvordan er kurset bygd opp?

Kurset består av 7 semestre. Den femte semester er et semester.

Hva gjør MD.H?

"Mote ikke slipper deg.» - Slik at det bringer Karl Lagerfeld til poenget. Mote er et uttrykk for tidsånden, og krever av designerne og designere en høy sosiokulturell og økologisk bevissthet.

i Fashion Design kurset er plassert på den mediale forandringsprosesser av mote i tillegg til en praktisk og systematisk utveksling av prototypeutvikling og samling design, spesiell vekt. Studentene utvikle det metodiske grunnlaget for vitenskapelig og konseptuelle arbeider, og en omfattende kontekstuell kunnskap i mote og design teoretisk rekkevidde til markedsføring og mote ledelse. Det vil formidle kunnskap til nye teknologier i interface design, industriell klær design, tekstilproduksjon og visuell kommunikasjon og deres innvirkning på produksjonen av klær og klær selv. Spesiell fokus er på å utvikle en bevissthet om økologisk og sosialt ansvar design, produksjon og kommunikasjon prosessen med mote.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk

BSc

Media Design School

Med nødvendig teknisk og kreativ rustning og de rette kontaktene for å gjøre det i de beste utviklingsstudioer. Begge tilbyr den MD.H. Og mye mer. Så er om programmering ... [+]

Til neste nivå!

Med nødvendig teknisk og kreativ rustning og de rette kontaktene for å gjøre det i de beste utviklingsstudioer. Begge tilbyr den MD.H. Og mye mer. Så er om Programmering Artificial Intelligence på "Schedule". Dette vil sette deg i noen selskap raskt inn høyere (spill) nivåer.

Fakta Varighet: 7 semestre Type: Fulltid Studiepoeng: 210 studiepoeng Grad: Bachelor of Science (B.Sc.) Utgivelsesdatoer: 01.04.2016 (Düsseldorf) | 1 oktober Steder: München, Düsseldorf, Berlin Derfor muligheter!

Kontakter, kontakter, kontakter - spesielt i mediebransjen, de er alfa og omega Bra så hvis du ikke trenger å starte fra scratch som en nybegynner / men av eksisterende grensesnitt kan dra arbeidsmarkedet, Som med karrieren tjeneste MD.H, takket være et vell av aktiviteter og kontakttjenester, faglig utvikling av studentledere og alumni / oppfordrer nyutdannede.... [-]

Tyskland Munich Düsseldorf Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk