Media Design School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Media Design School - The Institution

Media Design School er en av de ledende universiteter for media og design i Tyskland. Den danner i alle relevante deler av media fra ungdommen av i morgen. Studenter nytte av den spesielle nærhet av Media Design Universitetet for Economics.

Den MD.H holder tett Kontakter med næringslivet med vekt i media og er medlem av Association of Private Universities (VHP). I VPH over 40 ledende tyske private universiteter er organisert.

Den MD.H en av de største private tilbydere av kurs og opplæring innen nye medier, spill, mote, media og kommunikasjon ledelse og IT. Selskapet ser seg selv som en drivkraft. I utviklingen av tilbud, universitetet alltid ansett nåværende og fremtidig etterspørsel i arbeidsmarkedet, Og alle eksisterende avtaler er stadig tilpasses nye krav.

støtte

The Media Design School of Design og informatikk GmbH er Sponsing for Media Design School, The Media Design School of Design og informatikk har tre studiesteder: Berlin, München og Düsseldorf og deres hovedkvarter i Berlin. Rektor av Media Design School er Hartmut Bode, kansler av MD.H er Arnim Zubke.

Datterselskapet Media Design Academy Utdannings GmbH er bærer, som ble grunnlagt i 2014 Private Media Design Fachoberschule design (Md.A-FOS)

Offisielt anerkjent og akkreditert

Siden 01. April 2004 er det private Media Design School of Design og informatikk i samsvar med § 123 para. 1 Berlin Higher Education Act i forbindelse med § 70 para. 1 of Higher Education Act og godkjent av Statens siden 10.05.2010 også fra sertifisert Science institusjonelt. Den reaccreditation av Science fant sted 19.10.2015.

For å lette internasjonal sammenlignbarhet grader gjennomført den vanlige re-akkreditering av kurs av MD.H av Sentral Evaluering og akkreditering Agency (ZEvA). Alle kurs av MD.H er vellykket akkreditert.

Ledende Media Design School

Nærmere selskapet

München, Düsseldorf og Berlin er blant de medie og design hovedsteder i Tyskland. I fellesprosjekter med ledende utgivere, byråer, produksjonsselskaper og andre selskaper, studentene lære praksisen.

Nærmere pulsen på media, design og informatikk

Knapt noen bransjen er i endring så fort som media, design og informatikk industrien. Derfor MD.H sine læreplaner og programmer til de nye kravene i markedet justerer kontinuerlig.

Nærmere Øv

Professorer og forelesere av MD.H jobbet og jobber med hell i praksis. Dette sikrer at studentene tilegner seg aktuell og relevant kunnskap som gjør dem i stand til profesjonell suksess.

Nærmere professorene

På MD.H er det ingen masse forelesninger. De små seminargrupper og lett tilgjengelighet av fakultetet ta direkte kontakt mellom studenter og lærere trygge.

Nærmere Jobs

Nærhet til virksomheten er også nær potensielle arbeidsgivere. Den MD.H bistår elevene individuelt om sin egen karriere tjeneste.

Studerer ved MD.H

Mediedesignskole har totalt seks Bachelorutdanningene til. Kursene Media Design, Media og kommunikasjonsledelse, Fashion Management, Fashion Design og Digital Film Design - Animasjon / VFX utdannet med en Bachelor of Arts. Programmet avsluttes med Game Design Bachelor of Science.

de tre Masterprogram Media Design, Game Design og Media og kommunikasjon Ledelse lukke hver med en Master of Arts.

Enhver tilstedeværelse av studien kurs Media Design School er akkreditert av Central Evaluering og akkreditering Agency (ZEvA).

Opplæring og utdanning

Den beste utdanning - nettopp denne påstanden har MD.H. I tillegg til universitetspedagogikk i mediedesign universitetet tar svært vellykket Trening med IHK konfirmasjonen for media designer for digital og print gjennom.

Kveldskurs for arbeidsfolk og som finner sted i løpet av sommerferien Media Camp for alle unge til sinns som ønsker å teste sitt talent for mediefolk, komplett spekter av MD.H.

Din fremtid - vår misjon

Du planlegger din fremtid innen design og medieverden? Veldig bra! Vi også. I over 25 år har vi studenter med vår kompetanse og erfaring i en av de mest spennende grener av nåtiden - og fremtid. Og akkurat der er næringsliv, media og design møtes: i de kreative festningene München, Berlin og Düsseldorf.

Treningen vil foregå i tett sammenheng til foreleser. Regelmessig praksis prosjekter og et internship For å koble til selskapet allerede i løpet av sin opplæring her og fremme teamarbeid av våre deltakere. Totalt sett er mediedesign Universitetet har 43 professorer. Overgangen til den profesjonelle verden sammen på hvert sted av Career Service of MD.H.

Studier sammen arbeidsforholdet

Så hvis du er på utkikk etter en ny faglig orientering eller en lyd utdanning for deres neste karrierevalg, er vi de rette menneskene. Vi tilbyr best mulig teoretisk og praktisk rustning. Vår Pluss: verdifulle kontakter i arbeidslivet som venter på anbefalinger fra oss; , Ønsket om å ha motiverte studenter til fremgang faglig og personlig; og til studenter som ikke er fornøyd med de første tilgjengelige studieretningene, men med de beste.

steder

The Media Design School er representert i Berlin, München og Düsseldorf med sine egne treningssentre med et samlet areal på 12.000 kvadratmeter. Stedene er utstyrt med en omfattende, høykvalitets medieteknologi, u. en i Berlin og München via profesjonelt utstyrt video- og lydopptak studioer. Antallet plasser er totalt 1400 (WS2014 / 2015). Tilstede faser av yrkes Kursene gjennomføres på de respektive steder.

Steder

München

Address
Claudius-Keller-Straße 7
81669 München, Bayern, Tyskland

Düsseldorf

Address
Werdener Straße 4

40227 Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Berlin

Address
Lindenstraße 20-25
10969 Berlin, Berlin, Tyskland