SAE Institute Berlin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SAE INSTITUTE Ble grunnlagt i 1976 og har siden vokst til å bli verdens største, industrielle fokuserte kreative mediepedagog med mer enn 50 universiteter i 28 land. SAEs læreplan har blitt omhyggelig utformet i samråd med ledende industriutøvere for å møte kravene til den globale kreative medieindustrien.

SAE Institute tilbyr en omfattende kursportefølje innen kreative mediafelt (lyd, film, animasjon, spillutvikling, musikkvirksomhet og web) med en sterk tradisjon for praktisk anvendelse og anerkjennelse av industrien. En Bachelor of Arts / Bachelor of Science grad kan oppnås på så lite som to år.

To mastergradsprogrammer (MA / MSc) er tilgjengelige. Bachelor og mastergradsprogrammer tilbys i forbindelse med det berømte Middlesex University i London. SAE Institute har et nettverk på fem kontinenter med universiteter i verdens sentre av kreative mediebransjer, inkludert London, Berlin, München, Paris, Barcelona, ​​New York, Los Angeles og mer.

Den SAE Alumni Association Er nettverket for SAE Instituttets kandidater og studenter som har som mål å gi dem en alumni-opplevelse etter med sin verdensklasse utdanning og tilbyr et variert program av ressurser, hendelser og kommunikasjon for å tilby et aktivt jobbplasseringsprogram, holde dem i kontakt med hverandre Og involvert med SAE Institute.

Den SAE Alumni Convention Er en gratis nettverksarrangement som tradisjonelt holdes i Berlin for alle med interesse for kreativ medieutvikling og teknologi. Den årlige hendelsen bringer sammen som sinn som deler den kunnskapen du trenger å vite om den kreative medie- og underholdningsindustrien. Konvensjonen gir deg rike muligheter for endelig forskning, stimulerende utdanning og forretningsutvikling - det er det perfekte forumet for å utveksle ideer.

Den SAE Magazine Er bladet av SAE Institute og SAE Alumni Association. Publikasjonen ble opprinnelig lansert i utskrift, men flyttet til å bli publisert online i 2014.

To mastergradsprogrammer (MA / MSc) er tilgjengelige. Bachelor og mastergradsprogrammer tilbys i forbindelse med det berømte Middlesex University i London. (Ett masterprogram med Middlesex og en med berømte Folkwang Universität der Künste.

OM KAMPUSEN

Berlins campus Tilbyr kreative, lidenskapelige studenter tilgang til bransjestandardfasiliteter og lærere med fremragende fagkunnskap og en lidenskap for å gjøre det mulig for hver student å nå sitt potensiale.

  • Velutstyrte innspillingsstudier, filmsuiter og mange arbeidsstasjoner i et område på 2.000 m2
  • Alle kurs og programmer ved SAE-instituttet i Berlin blir undervist på engelsk og tysk
  • Et sterkt nettverk med den dynamiske reklamebransjen i den tyske hovedstaden
  • Ekstra gjestelesninger og seminarer med kjente ledere i bransjen

Steder

Berlin

SAE Institute Berlin

Address
Cuvrystr. 4
10997 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
+49 (0)30 220 662 116

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss