Les den offisielle beskrivelsen

Studere i kunnskapsnav Northern Black Forest

Fremtidsrettet studie Bachelor og masterstudier innen feltene næringsliv og media i små grupper med individuell omsorg i Calw.

Den SRH University of Economics og media Calw er en nonprofit privat, statlig anerkjent universitet. Foreløpig er ca 330 studenter i etablerte bachelor- og masterutdanningene. Ved å velge dypere profiler Studenter har mulighet til å samkjøre sine studier spesifikt på den løpende utviklingen i arbeidsmarkedet. I tillegg til å formidle kunnskap og interkulturelle ferdigheter og språk og det viktigste på arbeidsplassen myke ferdigheter er en del av undervisningen. Studentene forventer små grupper og intensiv tilsyn av professorer og forelesere fra praksis.

Bachelor- og masterutdanninger SRH University of Economics og media Calw

Business Administration (hel- og deltid) Media og kommunikasjon Ledelse Media Management og offentlig kommunikasjon Kontrollerende Marketing Management (akkreditering i 2015) Kulturell og Event Management (akkreditering i 2015)

Førsteklasses utdanning

SRH University of Economics og media Calw ser på seg selv som et kompetansesenter for opplæring i de områdene av virksomheten og media. Ved Universitetet i fremtidige fagfolk, gründere og ledere er trent.

Prof. Dr. habil. Peter J. Weber - Principal og administrerende direktør i SRH University of Economics og media Calw - understreker: "Vi utdanner hele mennesket - i trygg forvissing om raskt i praksis og sterk som et team. Overlevelse trening, business spill og atferd i internasjonale forretningstransaksjoner er eksempler på nyskapende og mangfoldig undervisning-læringsformer der høgskolen i tillegg til tekniske ferdigheter formidler også den viktigste i arbeidsplassen myke ferdigheter. Dermed personlighet og sosiale ferdigheter av studenter mottar målrettet trening og utvikles. "Studenter forvente små grupper, individuell oppmerksomhet og personlig coaching av professorer og forelesere fra praksis. "Dette vil tillate en grundig studie, lave frafall og øke arbeidsevne - for de beste mulighetene i arbeidsmarkedet," sier Weber.

Hvordan selskapene er opprettet fra forretningsidé til forretningsplan og hell etablert i markedet? Hvordan kan sosiale nettverkene brukes profesjonelt i corporate kommunikasjon? Hvordan er bedriftens menneskelige ressurser, markedsføring og kontrollerende optimalt organiserer? Dette er bare noen av spørsmålene som blir adressert av studenter fra SRH University of Economics og media Calw.

Internasjonale Kontakter

Inter balanseføres ved SRH University of Economics og media Calw. Universitetet opprettholder nære kontakter med internasjonale partner universiteter og forskningsinstitutter - inkludert Østerrike, Spania, India og Tyrkia. Samarbeidet med felles forskningsprosjekter strekker til utvekslingsprogrammer. Videre samarbeider SRH University of Economics og media Calw med økonomiske og industrielle bedrifter, bransjeforeninger og kamre. Studentene er aktivt involvert i forskning, arbeid på prosjekter, delta i praksisplasser eller skrive bachelor og masteroppgaver ved kjente selskaper og skjulte vinnere. I tillegg til fremmedspråk som engelsk, spansk, italiensk og fransk interkulturell kompetanse som er "riktig" atferd i internasjonalt forretningsmiljø i læreplanen.

Studie Informasjon Days 2015

SRH University of Economics og media Calw regelmessig verter Studieinformasjonsdager. Potensielle studenter har mulighet til å lære om høyskole og universitet kurs for å samhandle med elever og lærere, samt delta i prøveforelesninger. Studien informasjonsdager vil bli avholdt på følgende datoer:

Wednesday, 18 mars 2015 von 14.00 bis 16,00 klokke klokke Wednesday, 29 juli 2015 von 14.00 bis 16,00 klokke klokke Onsdag 18 november 2015 von 14.00 bis 16,00 klokke Klokke

I tillegg kan potensielle studenter også individuelle rådgiving avtaler.

Kunnskap Region Nordlige Schwarzwald

Middelalderbyen Calw - fødestedet til dikteren Hermann Hesse - har noe for hyggelig og vellykket læringsmiljø gir en stemningsgamlebyen i typisk Schwarzwald miljø, året rundt idrett, en livlig kunstscene og shopping fasiliteter. Calw med gode transportforbindelser, rimelig levekostnader og et avslappet miljø for akademisk suksess. Delstatshovedstaden Stuttgart, den gylne byen Pforzheim og the Arts og Media Karlsruhe kan nås raskt og enkelt. Kunnskapen nordlige Schwarzwald regionen er preget av mange (verden) markedsleder og skjulte vinnere. SRH University of Economics og media Calw er godt etablert siden 2000 en del av den kunnskapen nordlige Schwarzwald-regionen og i denne.

Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Du nyte tall? Du tenke som en entreprenør? Du vil flytte, og oppnå noe i livet ditt? Din karriere med en fremtid venter på deg: Som utdannet ved studiet kontrollere at du ... [+]

Dine karrieremuligheter i privat sektor

Du nyte tall? Du tenke som en entreprenør? Du vil flytte, og oppnå noe i livet ditt? Din karriere med en fremtid venter på deg: Som utdannet ved studiet kontrollere at du får de beste karrieremuligheter i industrielle, kommersielle og serviceselskaper. På grunn av den praktiske opplæringen med internasjonalt anerkjent kvalifikasjon du er godt forberedt for deres fremtidige karriere.

Vitenskap, praksis og personlig pleie: Våre tre nøkler til suksess

Science-to-date, deltakelse i praktisk forskning - som tilbyr SRH University of Economics og media Calw i små grupper. For personlig service, til våre utmerkede fasiliteter gi professorer og forelesere. ... [-]

Tyskland Calw
Kontakt skolen
Heltid studier
40 måneder
Campus
Les mer på norsk
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Interessert i en karriere med fokus på kommunikasjon innen markedsføring og event management og samfunnskontakt? ... [+]

Ferdigheter for effektiv kommunikasjon

Interessert i en karriere med fokus på kommunikasjon innen markedsføring og event management og samfunnskontakt?

Med dette programmet kvalifisere vi raskt og praktisk for en karriere i mediebransjen eller i selskaper med intensiv kommunikasjon både internt og eksternt.

Tjen med oss ​​kommunikasjon rettet kompetanse: I tillegg til forretningsinnhold fokus av kurset presentasjon, språk, PR, journalistikk eller retorikk. Medieteknologi og design heve din profil i tillegg.

Små grupper, individuell oppmerksomhet og dedikerte professorer og forelesere med praktisk kunnskap garantere optimale studieforhold.

Fordelen med utmerket service ... [-]
Tyskland Calw
Kontakt skolen
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Den Bachelor of Business Administration gir deg full fleksibilitet. Du studerer deltid i tillegg til din yrke eller andre aktiviteter, og kan være representert ved valg a ... [+]

BWL studie - deltid sammen med sine ansettelses

Den Bachelor of Business Administration gir deg full fleksibilitet. Du studerer deltid i tillegg til din yrke eller andre aktiviteter, og kan være representert ved valg av to av åtte store fag individuelt spesialisere seg. Bortsett fra i de forretningsbasisfagene, men også tilegne seg viktige ferdigheter i området av myke ferdigheter, som for eksempel arbeidsmetodikk, kommunikasjon og språk og interkulturell kompetanse. Som en del av "internasjonal Calw profil" du vil komme både fra utenlandske språk så vel som fra de internasjonale kontaktene på universitetet.

Individuell spesialisering

Etter en solid økonomisk base trening du velger - fokusert på individuelle styrker og interesser - to fra dagens åtte mulige valgfag. Så du åpne opp samtids spesialisering alternativer med fokus på den løpende utviklingen i arbeidsmarkedet.... [-]

Tyskland Calw
Oktober 2019
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk

BBA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Tilegne seg raskt praktisk kunnskap om, og design rettet mot din profesjonelle karriere. ... [+]

BWL studie - en vellykket start på økonomien!

Dedikert, full av energi?

Tilegne seg raskt praktisk kunnskap om, og design rettet mot din profesjonelle karriere.

Interessert i praktisk?

Finne selv under virksomheten studier praktiske og utfordrende oppgaver for å komme videre i din karriere og personlig utvikling.

Intensiv utveksling med professorer ønsket?

Dra nytte av et nært samarbeid med professorer i arbeidsstudier. Dra nytte ikke bare av de fremragende akademiske karriere overganger, men også om den praktiske relevansen av professorer som hjelper deg å ta din virksomhet kunnskap målrettet.

Vellykket fremtid i tankene?

Velg etter bachelorgraden i økonomi og administrasjon direkte inntreden i praksis.... [-]

Tyskland Calw
Kontakt skolen
Heltid studier
36 år
Campus
Les mer på norsk

Herzlich willkommen | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Trailer SRH Brainwaves | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Wissen verdauen »Studentenprojekte«

"Wirtschaft im Gespräch" mit Rektor Prof. Dr. habil. Peter J. Weber