Les den offisielle beskrivelsen

58599_IMG_0040.jpg

HDPK er et ledende privat universitet for kreative næringer, som ligger i et av Tysklands kreative knutepunkter: i Berlin. Studieprogrammene dekker både kunstneriske og teknologiske aspekter, samt praktiske styringsspørsmål og medieteknologi. Læreplanen fokuserer på musikk- og medieindustrien (bortsett fra film og fjernsyn).

Både universitetet selv og foreleserne er involvert i musikk- og mediemarkedet, og deres erfaring strømmer inn i programmene.

Hdpk åpnet i april 2010 som en privat Universitet for anvendt vitenskap og er godkjent av Berlins senatavdeling for utdanning, vitenskap og forskning.

Sentralt i universitetets undervisning er at det er praksisrelatert, reflektert i de tverrfaglige prosjektene som er realisert i alle studieprogrammer og suppleres av vitenskapelig orienterte, velutviklede læreplaner. Pensumplanleggingen er basert på virkeligheten i en raskt skiftende fagverden, og sikrer at studiene kontinuerlig tilpasses for å passe nye krav. Både ansatte og styremedlemmer er involvert i bransjen, som styrker denne tilnærmingen.

Hva skiller oss fra hverandre

Gode ​​studieforhold

Vi stiller høye standarder for oss selv. Små grupper, professorer med sterk bakgrunn i sine fagområder og toppmoderne utstyr i våre lyd- og fotografiske studioer samt i digitale arbeidsområder gir våre studenter et virkelig profesjonelt arbeidsmiljø.

58613_IMG_9987.jpg

Real-world tilnærming

Med hensyn til de administrative og økonomiske aspektene av studenters fremtidige yrker, prosjektledelse, medielov og medievirksomhet er like mye del av læreplanen som kunstnerisk og teknisk opplæring. Vi opprettholder nære bånd med viktige aktører i bransjen for å holde innholdet i våre programmer til enhver tid relevante og rettet mot de stadig skiftende profesjonelle mulighetene.

Livslang læring

Studentene blir behandlet med respekt som hele folk. Målet er å oppmuntre til en tilnærming, som gir orientering i skiftende, fremvoksende omgivelser og støtter livslang læring. Derfor fokuserer vi på kommunikative og sosiale ferdigheter og praktiske prosjekter så vel som rent faglige emner.

Partnerskap

Med nesten 600 studenter på ca. 20 nasjoner (fra mai 2016), 24 professorer, rundt 74 forelesere, 6 bachelor- og 2 masterprogrammer og 2 SRH søsteruniversiteter i Berlin (sammen med 2.000 studenter og 28 programmer), er hdpk et av de vellykkede private universitetene i Tyskland, og en del av SRH-gruppen med 12.000 studenter og 10 universiteter.

58600_hdpk_DACH.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Den kulturelle og kreative næringen har blomstret globalt, og Berlin er et hotspot for de kreative næringene, noe som gjør den til det perfekte stedet for studiene. Kreat ... [+]

Den kulturelle og kreative næringen har blomstret globalt, og Berlin er et hotspot for de kreative næringene, noe som gjør den til det perfekte stedet for studiene. Kreative hoder trenger kreative ledere, og du vil lære å støtte, markedsføre og håndtere suksess i de kreative næringene. Graden vil også forberede deg til å starte din egen virksomhet, eller å jobbe i en mer tradisjonell bransje hvor selskaper stadig ser etter innovative tilnærminger til ledelsen.

Innhold, mål og kursstruktur

BA Creative Industries Management gir deg en utdanning som vil utstyre deg med teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter og kompetanser for å skape forretningsverdi gjennom strategisk ledelse, innovasjon og design i det brede området av kreative og kulturelle næringer og videre.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Lyddesign omfatter mye mer enn lydopptak og dubbing for filmer, eller sammensetningen av fengende jingler for radio- og TV-sendinger, Charlie-Sheen-stil. Våre studenter e ... [+]

Lyddesign omfatter mye mer enn lydopptak og dubbing for filmer, eller sammensetningen av fengende jingler for radio- og TV-sendinger, Charlie-Sheen-stil. Våre studenter er opplært til lyddesign på instrumenter og datamaskiner, for å produsere og ta opp lyd, tale eller musikk, og dermed skape lydkvalitet.

Innhold, mål og kursstruktur

Lyddesign: For å studere lyd, å lytte og å bli lyttet til

Som en del av bachelor-kurset Audio Design ved hdpk i Berlin skal studentene skape fordyrende verdener av lyd, 3D-akustikk for spill og lydlogger (lydbrannmerke). De vil lære å akoestisk representere data (sonifikasjon), og å bruke datamaskiner, dvs. programvare som Pro Tools som plattformer for sammensetning og arrangement, og som et digitalt instrument.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Med en B.Mus. Populær Musikk du vil mestre musikalske komponenters komposisjonelle og instrumental / vokale arrangement, samt deres realisering som utøvende musiker. Du v ... [+]

Med en B.Mus. Populær Musikk du vil mestre musikalske komponenters komposisjonelle og instrumental / vokale arrangement, samt deres realisering som utøvende musiker. Du vil vite hvordan du implementerer dine kreative ideer, helt fra første inspirasjon til ytelse eller innspilling. Kurset legger vekt på sangskriver, instrument / vokal og ensemble.

Innhold, mål og kursstruktur

Den kreative populære musikken: låtskriver, utøver og bandmusiker

Bachelorkurset Populær musikk på hdpk i Berlin forbereder talentfulle unge musikere til å profesjonelt utføre musikk på konserter og for produksjoner, ved å undervise i utøvende / sangskrivende ferdigheter sammen med forståelse av lydteknologi, organisatorisk og pedagogisk knowhow.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career