SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

58599_IMG_0040.jpg

HDPK er et ledende privat universitet for kreative næringer, som ligger i et av Tysklands kreative knutepunkter: i Berlin. Studieprogrammene dekker både kunstneriske og teknologiske aspekter, samt praktiske styringsspørsmål og medieteknologi. Læreplanen fokuserer på musikk- og medieindustrien (bortsett fra film og fjernsyn).

Både universitetet selv og foreleserne er involvert i musikk- og mediemarkedet, og deres erfaring strømmer inn i programmene.

Hdpk åpnet i april 2010 som en privat Universitet for anvendt vitenskap og er godkjent av Berlins senatavdeling for utdanning, vitenskap og forskning.

Sentralt i universitetets undervisning er at det er praksisrelatert, reflektert i de tverrfaglige prosjektene som er realisert i alle studieprogrammer og suppleres av vitenskapelig orienterte, velutviklede læreplaner. Pensumplanleggingen er basert på virkeligheten i en raskt skiftende fagverden, og sikrer at studiene kontinuerlig tilpasses for å passe nye krav. Både ansatte og styremedlemmer er involvert i bransjen, som styrker denne tilnærmingen.

Hva skiller oss fra hverandre

Gode ​​studieforhold

Vi stiller høye standarder for oss selv. Små grupper, professorer med sterk bakgrunn i sine fagområder og toppmoderne utstyr i våre lyd- og fotografiske studioer samt i digitale arbeidsområder gir våre studenter et virkelig profesjonelt arbeidsmiljø.

58613_IMG_9987.jpg

Real-world tilnærming

Med hensyn til de administrative og økonomiske aspektene av studenters fremtidige yrker, prosjektledelse, medielov og medievirksomhet er like mye del av læreplanen som kunstnerisk og teknisk opplæring. Vi opprettholder nære bånd med viktige aktører i bransjen for å holde innholdet i våre programmer til enhver tid relevante og rettet mot de stadig skiftende profesjonelle mulighetene.

Livslang læring

Studentene blir behandlet med respekt som hele folk. Målet er å oppmuntre til en tilnærming, som gir orientering i skiftende, fremvoksende omgivelser og støtter livslang læring. Derfor fokuserer vi på kommunikative og sosiale ferdigheter og praktiske prosjekter så vel som rent faglige emner.

Partnerskap

Med nesten 600 studenter på ca. 20 nasjoner (fra mai 2016), 24 professorer, rundt 74 forelesere, 6 bachelor- og 2 masterprogrammer og 2 SRH søsteruniversiteter i Berlin (sammen med 2.000 studenter og 28 programmer), er hdpk et av de vellykkede private universitetene i Tyskland, og en del av SRH-gruppen med 12.000 studenter og 10 universiteter.

58600_hdpk_DACH.jpg

Steder

Berlin

Address
Potsdamer Straße 188
10783 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss