Les den offisielle beskrivelsen

vår universitet er over 900 studenter i 12 bachelor- og masterprogrammer den eneste private, offisielt anerkjent og institusjonelt akkreditert av Science Academy i Thüringen.

Alle kursene ble utviklet av store hjerner og sterke partnere fra helsesektoren og dermed høyne profilen på universitetet. I fleksible studiemodeller spesialister på det voksende markedet for helse dannes.

Her er College of individuell coaching, praktiske foredrag og kompetanseorientert undervisning og læring. The Master Neurorehabilitation og utdanning integrert studiemodell av bachelorprogrammer fysioterapi og tale terapi er unike i Tyskland.

Gera

betyr å studere hos oss

  • Små studiegrupper og nær kontakt med professorer
  • Alltid en kontakt
  • Korte avstander og moderne utstyrt universitetsbygningen
  • praktisk foredrag
  • studere Fleksibel og moro med studiene
  • Profitterer på SRH nettverk

Velprøvd kvalitet studie

Våre studier, samt universitetet selv, er underlagt streng kvalitetskontroll tilsyn nøytrale eksperter som akkrediteringsorgan innen helse- og sosial (AHPGS) og Science Council. Dette understreker våre høye standarder, for å sikre studentene ved SRH University of Health Gera best mulig kvalitet på studiene.

Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Kurset utdanning og opprykk i barndommen gir deg mulighet til å støtte barn i deres utvikling og for å støtte sin utdanning. De lærer å støtte barn med utviklingsrisiko, ... [+]

Kurset utdanning og opprykk i barndommen gir deg mulighet til å støtte barn i deres utvikling og for å støtte sin utdanning. De lærer å støtte barn med utviklingsrisiko, funksjonshemming, lærevansker eller atferdsproblemer og å følge dem med sine foreldre.

Innhold, mål og slutten av studien

Fokus for vårt program er eksplisitt på dynamikken og utviklingen av barnet som et spedbarn, småbarn og barn. Dannelse og utvikling støtte til barn og arbeidet med deres familier representerer sentrale grunnlaget for studiet.

En spesialisert fokus er eksplisitt vurdering av typer funksjonshemming, utviklingshemming og forsinkelser og atferdsproblemer. Koblet til disse prioriteringene med ulike konsepter som støtter barn og deres familier effektivt.... [-]

Tyskland Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf  + 3 Mer
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk